geovard Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ψηνομαι να ερθει για το γελιο που θα ριξουμε με αυτα: ;-) Γιατί?Εσύ δηλαδή τον θεωρούσες γαύρο βαμμένο ε?Τι ακούμε Θεέ μου!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν μείνει στην Λίβερπουλ θα... με βρω εγώ πρώτος! (ένα εκατομμύριο τον χρόνο λέει το συμβόλαιο... jesus...)
Mika Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γιατί?Εσύ δηλαδή τον θεωρούσες γαύρο βαμμένο ε?Τι ακούμε Θεέ μου! ειπα εγω οτι τον θεωρουσα γαυρο βαμμενο; απλα οπως και να το κανεις θα χει πλακα να τον παρει ο Παναθηναικος ενω ο πρωταθλητης εχει γραψει για χυλοπιτα στα μουτρα του παο κλπ.
dark Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αυτό δεν είναι για να περηφανεύεστε για τον παίκτη που πήρατε Αυτός με τα μυαλά που έχει πάνω από τα μαλλιά είμαι σίγουρος ότι το είπε Οπότε καταλαβαίνεις σε τι εκτίμηση και σεβασμό έχει τις ομάδες που πηγαίνει Μπορεί να έχει άριστη τεχνική αλλά μυαλό 3 ετών
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ελα ποιος Λετο. 5 καλα και 10 κακα εχει το παλικαρι. Και αντε και τον πηραμε, ΤΙ ΣΚΑΤΑ πανηγυριζουν οι δικες μας εφημεριδες για καποιον που περσυ τον λεγανε Τσιγκολελετα? Δλδ τετοιες γκαφες κανει μονο ο Πρωταθλητης, πρεπει να τα κανουν και οι δικοι μας? Αν καταφερουν να ξοδεψουν 20Μ σε Καντεκατσουρανηδολετους οπως περσυ 25Μ σε Κλειτονομελισσηδοχριστοδουλοπουλους τοτε μην μου ξαναπειτε για κριση, απλα καποιοι ειναι τραγικα βλαμμενοι YG. O Κρουζ λεει εκανε "αντιπροταση" γιατι πηρε απολες τις ομαδες τα @@ μου και τωρα του καλοφαινονται τα φραγκα. Ελπιζω να μην κανουν καμια μαλακια με τον παπου
firewalker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ελα ποιος Λετο. 5 καλα και 10 κακα εχει το παλικαρι.Και αντε και τον πηραμε, ΤΙ ΣΚΑΤΑ πανηγυριζουν οι δικες μας εφημεριδες για καποιον που περσυ τον λεγανε Τσιγκολελετα? Δλδ τετοιες γκαφες κανει μονο ο Πρωταθλητης, πρεπει να τα κανουν και οι δικοι μας? Αν καταφερουν να ξοδεψουν 20Μ σε Καντεκατσουρανηδολετους οπως περσυ 25Μ σε Κλειτονομελισσηδοχριστοδουλοπουλους τοτε μην μου ξαναπειτε για κριση, απλα καποιοι ειναι τραγικα βλαμμενοι YG. O Κρουζ λεει εκανε "αντιπροταση" γιατι πηρε απολες τις ομαδες τα @@ μου και τωρα του καλοφαινονται τα φραγκα. Ελπιζω να μην κανουν καμια μαλακια με τον παπου Ακριβώς αυτό.
SPSS07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δλδ ο παο τωρα λεει εχει κανει προσφορα 5 εκατομμυρια και 50% ποσοστο μεταπωλησης! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Αργεντινός χαφ είναι κατά 99% παίκτης του Παναθηναϊκού! Οι Κώστας Αντωνίου και Στέφανος Ησαΐας τα έχουν βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ για την παραχώρησή του, με τους «πράσινους» να δίνουν ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκ. ευρώ, συν το 50% από πιθανή μεταπώληση. http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99810 χαχα χαρισμα σας η παιχτουρα. το πιο αστειο ειναι οτι τα πρασινα "μμε" προσπαθουν να περασουν αυτη την μεταγραφη ως εναν επικοινωνιακο θριαμβο! οπως λενε τα παιδια πιο πανω, θελουν να πεισουν τους οπαδους οτι ο 'τσιγκολελετο' αρπαχτηκε απο τον ολυμπιακο, ενω στην πραγματικοτητα ο ολυμπιακος εχει αφησει το θεμα εδω και 20 μερες μιας και ειχε πει σε τελικη προσφορα οτι μονο σαν δανεικο τον παιρνει! στην τελικη οτι και να λενε διαφοροι που προσπαθουν να περασουν σαν μεταγραφαρα αυτην τη κινηση.. ο λετο εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δρομο ακομη. του ειπε κανεις οτι θα παιζει βασικος στο παο? τον καραγκουνη τον ξερει? θαχει γλεντια στην παιανια κρινωντας απο τους χαρακτηρες και των δυο!
Mika Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 προσπαθουν να περασουν αυτη την μεταγραφη ως εναν επικοινωνιακο θριαμβο! οπως λενε τα παιδια πιο πανω, θελουν να πεισουν τους οπαδους οτι ο 'τσιγκολελετο' αρπαχτηκε απο τον ολυμπιακο, ενω στην πραγματικοτητα ο ολυμπιακος εχει αφησει το θεμα εδω και 20 μερες o,τι εγινε και με τον Μελμπεργκ δηλαδη ;-)
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλά, ναι... κάτσε να τον δούμε μια και αυτόν γιατί το καλοκαίρι όλοι πρωτοσέλιδα είναι...
Mika Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 πρεπει να στρωσει πολυ ο συγκεκριμενος... απλα και οι δυο περιπτωσεις εχουν το χαρακτηριστικο οτι μολις ο παιχτης εκλεινε προς το μια ομαδα ειδαμε την διοικηση και τα μμε της αλλης να βγαζει προς τα εξω ότι τελικα δεν ενδιαφερθηκε τοσο πολυ. προσωπικα για τον Λετο εχω ενδοιασμους (και ποιος δεν εχει αλλωστε) αλλά θεωρω βασικό το γεγονος οτι φετος επαιζε με το μισο μυαλο στη Λιβερπουλ και πως θα εξασφαλισει το work permit, προοπτικη που φανταζομαι δεν θα εχει τωρα στο μυαλο του
SPSS07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ποιο μισο μυαλο ειχε για το work permit ρε Μικα? πως θα επαιρνε work permit χωρις εμφανισεις με την εθνικη? θα μας λυσει καποιος την απορια? 2 μηνες μπαλα επαιξε ολες κι ολες και το γεγονος οτι παιξαμε μπαλιτσα στον τελικο κυπελου μολις βγηκε, λεει πολλα.. ναι σε ολους αρεσουν τα τακουνακια και οι ντριπλες αλλα στην τελικη η ουσια ειναι να φτιαχνει παιχνιδι στο γηπεδο .. κατι που δεν εκανε. ο ολυμπιακος τον δανεισθηκε, τον τεσταρε και τελικα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ και τον αφησε να παει οπου θελει.
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μαλακίες μη λέμε... κινήσεις για να τον πάρουμε κάναμε... ευτυχώς δεν μας βγήκαν.
SPSS07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν θεωρω κινησεις την μοναδικη προσφορα των 3.000.000 ευρο.. και μετα την προταση μονο για δανεισμο!
wizzy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 2 μηνες μπαλα επαιξε ολες κι ολες και το γεγονος οτι παιξαμε μπαλιτσα στον τελικο κυπελου μολις βγηκε, λεει πολλα.. ναι σε ολους αρεσουν τα τακουνακια και οι ντριπλες αλλα στην τελικη η ουσια ειναι να φτιαχνει παιχνιδι στο γηπεδο .. κατι που δεν εκανε. ο ολυμπιακος τον δανεισθηκε, τον τεσταρε και τελικα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ και τον αφησε να παει οπου θελει. Χωρίς να θέλω να σε πικάρω, νομίζω ότι η λογική υπαγορεύει κάτι άλλο: Αν ο ΟΣΦΠ, αφού δοκίμασε τον Λέτο, είδε ότι δεν του έκανε, θα τον άφηνε μονομιάς να φύγει και δεν θα έκανε καμία προσπάθεια να τον κρατήσει - κάτι που δεν έγινε. Άρα, τον ήθελε ο ΟΣΦΠ, αλλά με τους δικούς του όρους. Εφόσον δεν ικανοποιήθηκαν, τον άφησε να τον πάρει κάποια άλλη ομάδα. Διαφωνείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.