Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι άλλο να προσφέρει δηλαδή εκτός από ωραία μπάλα;

Υ.Γ το δευτερο βίντεο το άλλαξα.Ήταν στη Λανούς αυτό που είχα βάλει στην αρχή.

Δημοσ.
Τι άλλο να προσφέρει δηλαδή εκτός από ωραία μπάλα;

Υ.Γ το δευτερο βίντεο το άλλαξα.Ήταν στη Λανούς αυτό που είχα βάλει στην αρχή.

Γκόλ, ασσίστ, ουσία πως το λένε...

Δημοσ.

Μιλαμε για τον παιχτη Νο.1 για τον οποιο καναμε καζουρα στους γαυρους περυσι και τωρα αρχιζουμε και συμβιβαζομαστε με την ενδεχομενη αποκτηση του? Εχουμε εκφυλιστει τελειως...

Μου θυμιζει το στυλ του κατι απο Βοουτερς (ναι εκεινο τον ανερχομενο Νταβιντς).

Μπαλα κατω και τρεξιμο τρεξιμο τρεξιμο και τιποτα. Μετα γελαει το γηπεδο με τη μλκια που εκανε. Ρε ουστ απο δω που θα μας φορτωσουν τον λετο

Δημοσ.

Για να σας φτιάξω ακόμη περισσότερο τη διάθεση να πω ότι ούτε στην ΑΕΚ δεν θα τον ήθελα,προτιμώ Μαντούκα με το άψογο στυλ τρεξίματος σαν να τρέχει με σαμάρι για σκολίωση παρά τον μοτοσυκΛέτο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο ΠΑΟ διαψεύδει ότι θέλει τον Λέτο

και ο Λέτο βγαίνει και δηλώνει ότι κοντεύουν να τα βρούνε.

Είναι δυνατόν να θέλεις τέτοιο παίχτη στην ομάδα σου;

• Members
Δημοσ.
Κοίτα να δεις πως θα την πάρουμε (δεν τον θέλω) την λουλούκα και θα τον βουν και στον άξονα. :-(:-(:-(

Την συνέντευξη του Θανάση; Μεταξύ άλλων είπε (όπως τα άκουσα από το ραδιόφωνο από κάποιον που διάβαζε ένα απόσπασμα):

<<"Πολεμάω" τον Γιάννη Βαρδινογιάννη 12 χρόνια. Βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Είναι όμως ο μόνος με συγκεκριμένες προτάσεις. Ο μόνος που δείχνει ενδιαφέρον για το καλό της ομάδας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσω. πολλοί είπαν πολλά αλλά έμειναν στα λόγια.>>

Ξέρει κανείς που την έδωσε την συνέντευξη αυτή;

http://www.sport-fm.gr/article/182067

(Μόλις τώρα το είδα και θυμήθηκα το post σου)

Δημοσ.
ψηνομαι να ερθει για το γελιο που θα ριξουμε με αυτα: ;-)

βρε ας έρθει σε εσάς με το καλό και γελάμε παρέα μετά :P

Ο ΠΑΟ διαψεύδει ότι θέλει τον Λέτο

και ο Λέτο βγαίνει και δηλώνει ότι κοντεύουν να τα βρούνε.

Είναι δυνατόν να θέλεις τέτοιο παίχτη στην ομάδα σου;

Ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε Μάνουελ; Μου έχεις σπάσει τα νεύρα... αν δεν τα βρουν τελικά εσένα θα κατηγορώ που γκαντέμιασες το ντίαλ... ειδικά άμα συνεχίσει σε μας, ίσα που πιανόμαστε στα χέρια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεωρείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις ένας παίχτης, ΠΡΟΤΟΥ κλείσει η συμφωνία, χωρίς να είναι καθόλου δεδομένη και τη στιγμή που έχει προηγηθεί ότι προγήθηκε, δηλαδή δηλώσεις του Λέτο ότι δεν πάει με τίποτα στον ΠΑΟ και διαψεύσεις του ΠΑΟ για ενδιαφέρον κτλ κτλ;

Εκθέτει τον ΠΑΟ κανονικότατα! Είτε κλείσει τελικά την μεταγραφή, είτε όχι.

edit: Α! Και μην ξεχνάς ότι υποστηρίζω σε έναν βαθμό και την Λίβερπουλ, οπότε θέλω να φύγει ο παίχτης με κάθε τρόπο.

Δημοσ.

Ρε... πλάκα κάνω... να δείξω πόσο τον θέλω στην ομάδα... για αυτό λέω, αν τυχόν μείνει σε εμάς την έβαψες... θα σε βρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...