KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγω πάντως σιχαίνομαι να βλέπω τον Μπατιστ να παίζει μπασκετ.Εξαιτίας του δεν είδα τον αγώνα χθες. Mαικ, Μαικ, πατησε τους Μαικ! Ετσι, ή μαζι μας ή εναντιον μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Mαικ, Μαικ, πατησε τους Μαικ! Me like! edit: Mega: "Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας είναι τεράστιο (για το ματς με τη Μπαρτσελόνα)..." Α καλό!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγω πάντως σιχαίνομαι να βλέπω τον Μπατιστ να παίζει μπασκετ.Εξαιτίας του δεν είδα τον αγώνα χθες. Υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο κάνεις pixelize στο αντικείμενο. Θα μπορούσες να το κάνεις αυτό πάνω στον κίλλερ Μάικ(Τάυσον?) ώστε να απολαύσεις μετά τα υπόλοιπα αγιόπαιδα! Νομίζω ήσουν αρκετά υπερβολικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Mαικ, Μαικ, πατησε τους Μαικ!Ετσι, ή μαζι μας ή εναντιον μας! Mike Patiste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Me like! edit: Mega: "Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας είναι τεράστιο (για το ματς με τη Μπαρτσελόνα)..." Α καλό!!!!! Εννοειτε οτι εχει ενδιαφερον..Τεσσερα θα φαμε η πεντε? Να ξερω να παιξω τα λεφτα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Aυτος ο Ζεσουαλντο Φερειρα εκτος απο το οτι εχει χαλασει τον κοσμο οτι υπογραφει στον ΠΑΟ, χωρις να εχει υπογραψει ακομα, εβαλε και τη γυναικα του να κανει δηλωσεις για το ζητημα. http://prasinanea.gr/football/article642563.ece Τι ειν τουτος ρε. Εμεις καιγομαστε και η γυναικα του Φερειρα χτενιζεται να πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Aυτος ο Ζεσουαλντο Φερειρα εκτος απο το οτι εχει χαλασει τον κοσμο οτι υπογραφει στον ΠΑΟ, χωρις να εχει υπογραψει ακομα, εβαλε και τη γυναικα του να κανει δηλωσεις για το ζητημα.http://prasinanea.gr/football/article642563.ece Τι ειν τουτος ρε. Εμεις καιγομαστε και η γυναικα του Φερειρα χτενιζεται να πουμε. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Μου αρέσει που λένε πως δύσκολα μιλάει σε δημοσιογράφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Μου αρέσει που λένε πως δύσκολα μιλάει σε δημοσιογράφους. Μόλις υπογράψει θα σταματήσει να μιλάει σε δημοσιογράφους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Μου αρέσει που λένε πως δύσκολα μιλάει σε δημοσιογράφους. Μιλάει δύσκολα σε δημοσιογράγους. Καλά το άκουσες. Αλλά κελαηδάει στα...καφενεία!! Τέτοια τρέλα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό δεν έχω ματαδεί! Τι στο διάβολο τόσο διάσημοι είμαστε και δεν τόξερα? Φαντάζεστε να κάνει καμιά νίκη με Μπάρτσα? Θα ανατιναχτεί το σύμπαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Χα χα χα χα! Τώρα διάβασα πως έλεγε η γυναίκα του (από χθες ακόμη) πως το σπίτι μάλλον θα είναι στην παραλία. Ρε μήπως και τον είχαν κλεισμένο από καιρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παλι εκτος ο Λετο? Ρε εσεις δεν μου λεγατε οτι θαναι ετοιμος? Και τωρα οχι μονο εκτος για αυριο αλλα ο Νικολογιαννης ειπε οτι "πολυ καλα ολα με Λετο, θα προλαβει μαλλον να μπει 18αδα την αλλη βδομαδα(ουτε καν με Μπαρτσελονα)" Τι στο.... ΥΓ. Τουλαχιστον ο Νινης μπηκε 18αδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Χα χα χα χα! Τώρα διάβασα πως έλεγε η γυναίκα του (από χθες ακόμη) πως το σπίτι μάλλον θα είναι στην παραλία. Ρε μήπως και τον είχαν κλεισμένο από καιρό; Όχι ρε, στο σπίτι του Γκοβού θα μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παλι εκτος ο Λετο?Ρε εσεις δεν μου λεγατε οτι θαναι ετοιμος? Και τωρα οχι μονο εκτος για αυριο αλλα ο Νικολογιαννης ειπε οτι "πολυ καλα ολα με Λετο, θα προλαβει μαλλον να μπει 18αδα την αλλη βδομαδα(ουτε καν με Μπαρτσελονα)" Τι στο.... ΥΓ. Τουλαχιστον ο Νινης μπηκε 18αδα Κάτι έγινε με το διαβατήριο του και πήγε Ιταλία να το κοιτάξει. Νομίζω είχαν πεις πως με την Μπάρτσα θα είναι στο να παίξει. ---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ---------- Πως το βλέπετε με τον Ηρακλή; Νομίζω πως θα το πάρουμε σχετικά άνετα. Δεν ξέρω πως μου έκατσε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Με Ηρακλη δυσκολευομαστε παντα..μην κοιτας το περσινο που ημασταν ηδη πρωταθλητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Όχι ρε, στο σπίτι του Γκοβού θα μείνει. Αποκλείεται! Πρέπει να μείνει ένα μήνα ανοιχτό γιά να ξεμυρίσει από το οινόπνευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.