Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματηστε ρε τη γκρινια επιτελους..Ελεος δηλαδη, εχετε τοσους πολλους ποιοτικους Ελληνες παικτες για να σας βρωμαει ο Κατσουρανης?

Ειπαμε οι τιτλοι κρινονται απ τους ξενους, με την προυποθεση ομως να εχεις αξιοπιστο ελληνικο κορμο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σταματηστε ρε τη γκρινια επιτελους..Ελεος δηλαδη, εχετε τοσους πολλους ποιοτικους Ελληνες παικτες για να σας βρωμαει ο Κατσουρανης?

Ειπαμε οι τιτλοι κρινονται απ τους ξενους, με την προυποθεση ομως να εχεις αξιοπιστο ελληνικο κορμο.

Ειναι αξιοπιστος Ελληνας και καλος κατ'εμε

ΑΛΛΑ:

α) Ειμαστε γεματοι σε αυτη την θεση οταν παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ

(θεωρω οτι μπορουν να γινουν 2 διδυμα αμυντικων χαφ αλλα ο τεν κατε δεν το κανει

+ με 3 αμυντικα χαφ στην ευρωπη εισαι κομπλε - αυτα ειναι πλεονεκτηματα)

β) Αν ξοδευτουν πανω απο 3-3.5 ειναι πολλα τα λεφτα

Δημοσ.

Για Κατσουράνη θα το συζητούσαμε ΜΟΝΟ σαν ελεύθερο. Όποιος πάει και δίνει 3,5εκ το ελάχιστο απλώς για να σπάσει συμβόλαιο είναι τουλάχιστον άσχετος

Και φτάνει επιτ'έλους με τους Έλληνες, δεν ξέρουν μπάλα τι να κάνουμε? Με 3εκ εδώ αγοράζεις Χριστοδουλόπουλο και έξω Γκαλέτι. Ποιον προτιμάς?

Δημοσ.

Να γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε όλοι. Είναι τόσο απλά μερικά πράγματα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Αν είναι δυνατόν για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Και αν γίνει και πουληθεί ο Σιμάο και ο Μάτος, με Σίλβα και Κατσουράνη σε 2 χρόνια που θα γεράσουν θα ψάχνεις πάλι για 2 αμυντικά χαφ. Ωραίος σχεδιασμός!

Όσο για το άρθρο της gazzeta, έλεος και Parker και Σάρας και Παπαλουκά? Τι πίνει ο πο%$$#της θέλω και εγώ

edit: Σορρυ ata, νομιζα οτι διαφωνουσες μαυτα που εγραψα, τελικα νομιζω οτι συμφωνουμε. Δεν το σβηνω, το αφηνω σαν αποψη, απλα εχε υποψη σου οτι γραφω σαν να νομιζα οτι διαφωνουσες.Αν οντως διαφωνεις, εννοειται ισχυουν κανονικα :-)

Τα πραγματα ειναι πιο συνθετα αποτι νομιζεις. Δες τον μπασκετικο Παναθηναικο. Ειναι ομαδα κορυφης, κυνηγαει λοιπον παικτες που μπορουν να προσφερουν ΑΜΕΣΑ. Δεν δισταζει να κρατησει τον Σαρας, τον Φωτση, τον Τσαρτσαρη, τον Μπατιστ, τον Χατζηβρετα και ας ειναι γυρω ή ηδη πανω απο 30. Και αφηνει στους αλλους Βασιλειαδηδες, Πριντεζηδες, Μαυροκεφαλιδηδες και Βουγιουκες που φευγουν μετα απο λιγο καιρο.

Γιατι δεν ειναι εδω ουτε Μανατζερ ουτε τιποτα, ειναι real life και αν ο Ομπραντοβιτς κρινει πως για να παρει τρεμπλ θελει τον Σαρας και τον Φωτση με 6Μ συμβολαια θα παρει αυτους και θα εχει 11ο και 12ο παικτη τον Κετσμαν και τον Σερμαντινι. Αν κρινει πως ο Περπερογλου αξιζει για βασικος θα γινει βασικος και αν κρινει πως ο Βεργινης δεν κανει θα παει να φερει τον Καλαθη.

Πρεπει να αποφασισουμε στην μπαλα τι θελουμε. Θελουμε ομαδα που να κανει ΤΩΡΑ πρωταθλητισμο? Ή θελουμε ομαδα Φουτμπολ Μανατζερ να παμε να παρουμε τον Pazzinni και τον Φινλανδο τον πως-τον-λενε-atalο επειδη εχουν καλο ΡΑ?

Εγω ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζομασταν Κατσουρανη με τους 3 που εχουμε. Ομως απο την στιγμη που πανε να τον παρουν δεν μπορεις να εχεις περιπου 3-4Μ Βραζιλιανο να κααααθεται σαν 4ο χαφ ή να αρνηθεις μια προταση 10Μ για τον Σιμαο αν ερθει οταν σε 4 αλλες θεσεις πονας παρα πολυ και λιγα λεω

Οι μεγαλες ομαδες, που πρωταγωνιστουν αμεσα καλυπτουν ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ αναγκες τους.

Σχεδιασμο 4ετιας κανουν ομαδες που εχουν ΕΙΤΕ την πολυτελεια χρονου(χωρις πιεση για αμεσο αποτελεσμα) ΕΙΤΕ δεν εχουν λεφτα(αρα ειναι αναγκαστικο) ΕΙΤΕ εχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ που ειναι πολυ μεγαλη η πιθανοτητα στο μελλον για 3-4 χρονια να τα σαρωσουν ολα(δες την Γιουναιτεντ που εχει επιλεξει τακτικη ανοιγματος/κλεισιματος ανα 5 χρονια που εχει καταληξει σε 2 φουρνιες μεχρι στιγμης οπου η καθεμια πηρε και 1 Ευρωπαικο και ποσα πρωταθληματα)

Αν πιστευεις οτι ο Παναθηναικος ανηκει σε μια απο αυτες τις κατηγοριες πεστο μας να το ξερουμε. Γιατι ο Σιμαο θα γινει χαφαρα σε 2 χρονια οταν και παλι θα εχει γερασει ο Σιλβα με τον Κατσουρανη και ο Ιβανσιτζ ή ο Ματος ισως δεν πιασουν ποτε σταθερη αποδοση οποτε τσαμπα παρκαρες στην κερκιδα 5-6 εκατομμυρια ευρω

Δημοσ.

Όπα σύντεκνοι, ο Κατσουράνης ήταν πάντα η κολώνα σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίστηκε. Από την Παναχαϊκή και την ΑΕΚ μέχρι την Εθνική των επιτυχιών και την Μπενφίκα.

Τέτοιο παίχτη Έλληνα όταν μπορείς τον παίρνεις χωρίς να κοιτάξεις τίποτα. Είναι τόσο πολυσύνθετος που μπορεί να παίξει με επιτυχία ακόμα και σαν σέντερ φόρ. Παίκτης-νικητής. Θυμηθείτε πόσα γκόλ είχε βάλει με την ΑΕΚ στα τελευταία 5λεπτα των αγώνων.

Εγώ τον θέλω με 1000 και μακάρι να ανακοινωθεί και επίσημα ώστε να κλείσει το θέμα.

Δημοσ.

Τι συζητάτε τώρα δεν μπορώ να καταλάβω..

Αν τον πάρετε 3εκ στην Μπενφίκα και 1εκ στην ΑΕΚ που λένε πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή που θα έχει κάνει αυτή η διοίκηση από τότε που ανέλαβε.

Ούτε "χρόνο προσαρμογής" ούτε τίποτα.Κατευθείαν μέσα θα μπει και θα παίξει αυτό που ξέρει.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά έχει καταλάβει κανένας ότι υπάρχουν ήδη 4 χαφ, ότι θα μας στείλουν πακέτο τον Τζιόλη πίσω και ενώ υπάρχουν τεράστια κενά σε άλλες θέσεις εμείς ψάχνουμε πάλι αμυντικό χαφ?

Το άλλο με τον Λέτο? Δεν τον έχω δει πολλές φορές αλλά ξέρω ότι με το χαρακτήρα του θα γίνουν με τον Τεν Κάτε μαλλιά κουβάρια. Με μαθηματική ακρίβεια. Μπορεί να είναι τρελός παίκτης δεν ξέρω αλλά στον πάγκο θα τον αφήνει για λόγους πειθαρχίας.

Δημοσ.

ο Λέτο στον γαυρό έκανε μια τραγική χρονία. δεν κατάφερε να τριπλάρει κανέναν. μόνο ένας έφαγε σακούλα ο Γεωργέας. αλλά μήπως και ο Ένχελαρ είχε κάνει τραγική χρονιά και τον θέλαμε σαν τρελοί? εντάξει, ήταν παίχτης αντίπαλης ομάδας,και έπαιξε σκατά.αλλά μην κάνουμε και τόσο ντόρο,δεν πείραμε και τον Μαντούκα για να θεωρηθεί τόσο μεγάλη αποδυνάμωση :-) (αν τον πάρουμε τελικά)

για τον Κατσουράνη δεν έχω να πω τίποτα.παιχτούρα μέγιστη. και η στάση της ΑΕΚ να βολευτεί με τις 900.000€ δίχνει απλά πόσο μικρή ομαδούλα είναι

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μην τα μαμάμε και όλα , όχι και ο Σιμάο καλύτερος από τον Κατσουράνη . Το παλικάρι δεν μπορεί να κάνει πάσα ούτε στην προπόνηση> Σουτ , τρ'ιπλα σέντρα δεν έχει μυρωδιά. Το μόνο που τον έχει κρατήσει είνει ότι είναι καλός αμυντικά.Όσο για τον Κατσουράνη αρκεί κανείς να διαβάσει τις δηλώσεις των ανθρώπων της Μπενφίκα και αν δεν κάνω λάθος πέρυσι βγήκε και παίχτης της χρονμιάς.

Δημοσ.

Εγω τον ηθελα παντως παιδια.

Θα μου πειτε αμυντικο χαφ ειναι,που εχουμε πηξει ως θεση (μεχρι κ ο Καρα ουσιαστικα αμ χαφ ηταν) αλλα θα δωσει αλλη ποιοτητα επιθετικα στο κεντρο.

Αρκει να φυγουν οι Ιβανσιτζ + ενα αμυντικο χαφ απο τα υπαρχοντα βεβαια.

Για πειτε προτιματε Ιβ ή Λετο?Εγω τον δευτερο,αλλα και παλι δεν τον θελω.Χαθηκαν δλδ αλλοι παικτες για αριστερα?

Δημοσ.

Ρε πως πληθαίνουν οι γαύρικες εφημερίδες που μιλάνε για τον Λέτο... και μακάρι και να είναι αλήθεια να πάρετε εσείς την γάγγραινα.

Δημοσ.
Ρε πως πληθαίνουν οι γαύρικες εφημερίδες που μιλάνε για τον Λέτο... και μακάρι και να είναι αλήθεια να πάρετε εσείς την γάγγραινα.

Για φαντάσου να πάει στο βάζελο και να κάνει παπάδες. Ώ ρε μάνα μου μετά...

Δημοσ.

Κοίτα να δεις πως θα την πάρουμε (δεν τον θέλω) την λουλούκα και θα τον βουν και στον άξονα. :-(:-(:-(

Την συνέντευξη του Θανάση; Μεταξύ άλλων είπε (όπως τα άκουσα από το ραδιόφωνο από κάποιον που διάβαζε ένα απόσπασμα):

<<"Πολεμάω" τον Γιάννη Βαρδινογιάννη 12 χρόνια. Βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Είναι όμως ο μόνος με συγκεκριμένες προτάσεις. Ο μόνος που δείχνει ενδιαφέρον για το καλό της ομάδας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσω. πολλοί είπαν πολλά αλλά έμειναν στα λόγια.>>

Ξέρει κανείς που την έδωσε την συνέντευξη αυτή;

Δημοσ.
Για φαντάσου να πάει στο βάζελο και να κάνει παπάδες. Ώ ρε μάνα μου μετά...

Γιατί στον Ολυμπιακό δεν έκανε παπάδες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...