Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα γράφει μόνος του...Αλλά τα γράφει, δεν τα γράφει είναι άπαιχτος.....

"Αυτά τα λένε στα γενέθλια ρε Βύντρα..."

Δημοσ.

Μέσα στα 5 μεγαλύτερα point guards που έβγαλε ποτέ η Ευρώπη..Και που γέρασε είναι κόσμημα για την ομάδα.

Δεν πρέπει να τον αφήσουν και δεν θα τον αφήσουν..

Δημοσ.
http://www.gazzetta.gr/content/view/38020/35/

Πάντως εδώ τα λέει κάπως διαφορετικά.

Τώρα βέβαια, άντε να βγάλεις άκρη με τους αθλητικογράφους, αλλά τέλος πάντων...

Εγκυρότατος ο Καλκαβούρας.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε μείωση πάνω από 100%, ο Σάρας του χρόνου θα πληρώνει απ' την τσέπη του για να παίξει.

Άσε ο άλλο. του εγγυήθηκε ο Ομπράντοβιτς ότι θα μείνει και την επόμενη χρονιά, αλλά το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς τελειώνει και δεν ξέρουμε αν θα ανανεωθεί...

:lol:

Δημοσ.

Eιναι κακο γενικα ο δημοσιογραφος να γραφει ως ρεπορταζ κατι που ειναι απλα επιθυμια του.

Ο Καλκαβουρας θελει να φυγει ο Σαρας και ο Ζοτς και το γραφει σαν ρεπορταζ. ΠΟυθενα μεσα στο κομματι δεν αναφερει μια πηγη, ενα ονομα για το ποιος του τα ειπε αυτα. Ειναι αλλωστε ασφαλες, αν φυγει "σας τα ελεγα εγω", αν μεινει "κατι αλλαξε στο μεταξυ"

Δημοσ.

Έκλεισε λένε ο Κατσουράνης, μόνο τα fax με τις υπογραφές απομένουν.

Τί λέτε προλαβαίνουμε να τον χάσουμε και αυτόν;:lol:

Δημοσ.

Μακαρι να τον χαναμε δεν το λες, καλος παικτης ειναι και Ελληνας.Απο τους λιγους.

Απλως θα παει 5Μ για ομαδα και 1 χρονο συμβολαιου. Εαν εχεις 20 και δινεις 5 για τον Κατσουρανη ΕΙΔΙΚΑ αφου ειναι στην μονη ισως πληρη θεση την γαμησες. Εχεις 15Μ για 3 παικτες σε πολυ πιο σημαντικες θεσεις οποτε ή θα πας σε δευτερες λυσεις με συμβολαιο ή θα πας σε πρωτες αλλα ελευθερους και εγω πρωτο ονομα και ελευθερο δεν βλεπω στον οριζοντα

Οπως παει η φαση σορρυ που το λεω για μερικους αλλα ΜΑΚΑΡΙ να πουλησουμε Ματος και Ιβανσιτζ. Οι μονοι που μπορει να φερουν κανα φραγκο και να αυξηθει το μπατζετ.

Δημοσ.

Απλως θα παει 5Μ για ομαδα και 1 χρονο συμβολαιου. Εαν εχεις 20 και δινεις 5 για τον Κατσουρανη ΕΙΔΙΚΑ αφου ειναι στην μονη ισως πληρη θεση την γαμησες. Εχεις 15Μ για 3 παικτες σε πολυ πιο σημαντικες θεσεις οποτε ή θα πας σε δευτερες λυσεις με συμβολαιο ή θα πας σε πρωτες αλλα ελευθερους και εγω πρωτο ονομα και ελευθερο δεν βλεπω στον οριζοντα

Να γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε όλοι. Είναι τόσο απλά μερικά πράγματα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Αν είναι δυνατόν για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Και αν γίνει και πουληθεί ο Σιμάο και ο Μάτος, με Σίλβα και Κατσουράνη σε 2 χρόνια που θα γεράσουν θα ψάχνεις πάλι για 2 αμυντικά χαφ. Ωραίος σχεδιασμός!

Όσο για το άρθρο της gazzeta, έλεος και Parker και Σάρας και Παπαλουκά? Τι πίνει ο πο%$$#της θέλω και εγώ

Δημοσ.

imo ο Σιμαο και ο Ματος ειναι ΗΔΗ καλυτεροι μεσα στο γηπεδο απο Σιλβα και Κατσουρανη.

Παμε λεει για Λετο. Με αυτους που κοροιδευαμε περυσι θα παιζουμε φετος...Και μη χειροτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...