KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ποιος Ιβανσιτζ μωρε? Καλος τεχνιτης, καλα στημενα, αλλα παικτης που πρεπει να στησεις μια ομαδα γυρω του μπας και μπορεσει να κανει 3 σερι καλα ματς. Και απο την 1η χρονια το ξεραμε αυτο Το προβλημα ειναι οτι εχουμε 15 αλλους ακομα χειροτερους του Ιβανσιτζ. Εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πωληθει. Κακα τα ψεματα, ειναι απο τους παικτες που και δεν καιγεται ο Τεν Κατε να τον κρατησει και εχει καποια αξια στην αγορα, ποιον αλλον θα πουλησει, τον Μαντζιο ή τον Τζιωλη? Και κυριως να φερουν καλυτερο. Το ασχημο βεβαια ειναι μην φυγει τσαμπα, εκει ναι, εκει παιζει μαλακια. Το θεμα ειναι οτι καθομαστε και στεναχωριομαστε επειδη μας πιασανε κοροιδα κατι Βγενοπουλοι και κατι Πατερες και κατι Βαρδινογιαννηδες. Στο μπλα-μπλα ολοι μαγκες.
john1987 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Η μλκεια ειναι οτι μας εδωσαν ελπιδα και μετα ξεφτιλιστηκαμε τελειως. Εγω πιστευω οτι θα κανουν καποιες μεγαλες μεταγραφες δεν μπορει ρε παιδια τετοιο δουλεμα. Απλα το υπαρχον υλικο ειναι τοσο μετριο που θελουμε 5 μεταγραφες σοβαρων παιχτων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δεν με πειραζει που χαθηκε η περιπτωση του Μελμπεργκ. Δεν με πειραζει αν χαθηκε και ο Ενχελαρ. Δεν με πειραζει ουτε του Κρουζ. Δεν με πειραζει η επικειμενη αποτυχια Κατσουρανη. Στο κατω κατω οι 3 τελευταιοι θεωρω πως δε χρειαζονται καν στον Παναθηναικο. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι αυτη η διοικηση καταφερε να με κανει μετα απο πολλα χρονια να αντιπαθησω το ποδοσφαιρικο μας τμημα. Αυτο για το οποιο καποτε εκλεινα αεροπορικα εισητηρια σε διαφορες χωρες της Ευρωπης. Για να δω να θριαμβευουν. Και τωρα με κανανε να βαρεθω και εν συνεχεια να αηδιασω. Γιατι να υποστηριξω τετοια προχειροτητα? γιατι να ψαχνω δεκανικια να στηριξω την αγαπη μου για αυτην την ομαδα? Με αυτα που βλεπω δεν γινεται να αγαπω και να τους στηριζω. Την στηριξα τοσα χρονια. Αλλα πλεον τα πραγματα ειναι προφανη. Τα παντα δυσλειτουργουν σε αυτη την ομαδα. Απο παιχτες και προπονητη, εως διοικηση. Βρειτε μου κατι που να σας δινει την εντυπωση οτι ειναι υγιες και λειτουργει οργανωμενα, εκτος απο την κατευθυνομενη ενημερωση. Επισης ειναι φανερο πως δεν υπαρχει καμια διαθεση για σημαντικες αλλαγες. Δε χρειαζομαι να με ταισουν με καμια ελπιδα. Η ελπιδα μου ηταν η νεα διοικηση. Ειδα και το προσωπο αυτης και τελος, δε χρειαζομαι να δω κατι αλλο. Απο φετος λοιπον δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο το τμημα του Παναθηναικου. Και Ch. L. να σηκωσουμε, δε μου λεει τιποτα, οταν βλεπω προχειροτητα σαν την περσινη και τη φετινη. Προτιμω να βλεπω καθε χρονια συγκροτημενες κινησεις και οργανωση και ας μην περναμε τιποτα. θα ηξερα με τον καιρο οτι κατι καλο θα βγει. Τωρα βλεπω οτι κυνηγαμε σαν απεγνωσμενοι τον καθε 30ρη+ τελειωμενο για ΒΑΣΙΚΗ μεταγραφη. Και ουτε αυτο δε μπορουμε να καταφερουμε, δηλαδη να φερουμε παιχτες ενα βημα πριν την κλιμακτηριο τους. Ευτυχως που εχουμε σαν αντιπαραβολη το μπασκετικο τμημα. Οπου το μερακι, η ορεξη (η κ@υλ@ θα ελεγα), η οργανωση και το ταλεντο περισευουν. Γιατι αν και στο μπασκετ ειχαμε τα χαλια της μπαλας, θα πιστευαμε καθε χρονια οτι κατι παει να αλλαξει. Ενω τωρα βλεπεις πως γινεται η δουλεια απτη μια και πως ψωλ@ρουν ομαδικως απο την αλλη. Και εχεις μετρο συγκρισης.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ευτυχως που εχουμε σαν αντιπαραβολη το μπασκετικο τμημα. Οπου το μερακι, η ορεξη (η κ@υλ@ θα ελεγα), η οργανωση και το ταλεντο περισευουν. Γιατι αν και στο μπασκετ ειχαμε τα χαλια της μπαλας, θα πιστευαμε καθε χρονια οτι κατι παει να αλλαξει. Ενω τωρα βλεπεις πως γινεται η δουλεια απτη μια και πως ψωλ@ρουν ομαδικως απο την αλλη. Και εχεις μετρο συγκρισης. Eπειδη θα πουν οτι τα μεγεθη ειναι ανομοια, στο μπασκετ μετραει η νοοτροπια. Αλλωστε κανεις δεν σου ζηταει ΤΛ στην μπαλα, πρωταθληματακι Ελλαδας σου ζητανε και μην μου πειτε οτι ειναι ανεφικτος στοχος Στο μπασκετ παιρνεις ενα φοβερο προπονητη, του δινεις την ομαδα εν λευκω και του λες, εχω μεχρι τοσα φραγκα και τον αφηνεις να κανει κουμαντο. Και αν ειναι σοβαρος, αν σου πει "Αφεντικο εχουμε αλλα 5Μ γιατι βρηκα μια καλη περιπτωση" λες "Παρτα, για παρτη σου" Στην μπαλα, παιρνουν τον ΤενΚατε και κανουν παπαριες. Πεστου "Τεν, παρε 20Μ και φερε οτι νομιζεις". Ή τον πιστευεις οτι θα σε κανει μαγκα ή δεν τον πιστευεις οποτε αλλαξε τον. Τωρα, θα βρουμε, δεν θα βρουμε τον Χ παικτη ειναι μαλακια.
ata1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μάλιστα απ'ότι λέει στο sport-fm θα πάρουμε τον Κατσουρ με 2κ στην Μπενφίκα +1εκ στην ΑΕΚ σύνολο 3εκ. Δεν πάνε καλά εκεί μέσα. Κοστολογούν τον Μόρις, τον Τζιόλη και τον Κατσουρανη στα 2-3εκ. Αν ήταν έτσι τον Κακά τον έπιασαν κορόιδο
Strategos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ρε παιδια γινεται να δινουμε για μπομπο 7.5m και να μην δινουμε για τον ισλανδο 3m; και γινεται η μπεσικτας να κοστολογει 4.5m παραπανω απο τον ισλανδο τον μπομπο; Προβλέπω να χτυπαμε λετο, μπομπο για να βγουμε και καλα απο πανω απο τον ολυμπιακο και προβλεπω να βγουνε μεγαλα παλτα χρυσοπληρωμενα κιολας. Με 7.5m και 10m τι μπομπο και βλακιες ερχονται παιχταραδες. Αυτος ο αντωνιου για να κλείσει ενα παιχτι πρεπει να μιλάει 1 μήνα μαζι του; Εγω πιστευω οτι τα 20m θα τα σκασουν φετος δεν γινετε να μην τα σκασουν θα εκτεθουν το θεμα ειναι βλεπω να πληρωνουμε κατσουρανη 4m, τον γαλλο απο την ζενιτ 3m, τον μπομπο 9m , λετο 4.5m. Και λεω εγω τωρα καποιος που θα δει τα παραπανω ονοματα πιστευει οτι με αυτα τα 20 εκατομηρια θα πουληθουν διαρκειας και θα φτιαξεις ομαδα για να χτυπισης πρωταθλημα; Ελπιζω οι εφημεριδες να λενε τα δικα τους και η δοιηκηση να μην δεινει πλεον πληροφοριες ωστε να μην χαλασουν και αλλες μεταγραφες γιατι αν οντως κινετε στους παιχτες που λενε θα ειναι μια απο τα ιδια. Κανει μπαμ οτι η ομαδα χρειαζετε 30εκατομηρια για να δεσει θες 7m για ενα καλο αριστερο half(μουτσε,γιοβανοβιτς,ντρεντε) , 8m για stopper και ενα δεξι back(εκτος και αν αρεσει στον τεν κατε ο μουν, χαχαχ), 10m-12m για ενα τρανταχτο for σαν ισλανδο, πιζαρο, ολιβειρα, νιλμαρ (σε αυτο το επιπεδο), και 3-4m για δευτερο for οπως barrios ή του βαζεχα ο πολωνος ή aduriz. Αν προσθεσεις τα λευτα που πηρανε περυσι απο Φανελες, διαρκειας , CL τα φτασες τα 30m (ρεκορ διαρκειας ειχανε και ητανε η ομαδα που περυσι ειχε το ποιο γεματο γηπεδο). Και σαν επιχειρηματιας εχεις στο μυαλο σου οτι βαζοντας αυτα τα λευτα δεν χριαζετε να βαλεις αλλα λευτα για 2 χρονια ποιο το νοημα να βαζεις 15 εκατομηρια καθε χρονο αν δεν κανεις τιποτα; Σκεψου αν γινοντουσαν μεταγραφες οπως γραφω ποιο πανω ποσες φανελες, διαρκειας θα πουλουσαν, θα ειχανε ξανα μπολικο χρημα απο CL και γεματο γηπεδο, αλλα αυτοι σκεφτονται να οινομησουν απο πανω ποσο μαλλον να βαλουν φετος και απο την τσεπη τους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Eπειδη θα πουν οτι τα μεγεθη ειναι ανομοια, στο μπασκετ μετραει η νοοτροπια.Αλλωστε κανεις δεν σου ζηταει ΤΛ στην μπαλα, πρωταθληματακι Ελλαδας σου ζητανε και μην μου πειτε οτι ειναι ανεφικτος στοχος Στο μπασκετ παιρνεις ενα φοβερο προπονητη, του δινεις την ομαδα εν λευκω και του λες, εχω μεχρι τοσα φραγκα και τον αφηνεις να κανει κουμαντο. Και αν ειναι σοβαρος, αν σου πει "Αφεντικο εχουμε αλλα 5Μ γιατι βρηκα μια καλη περιπτωση" λες "Παρτα, για παρτη σου" Στην μπαλα, παιρνουν τον ΤενΚατε και κανουν παπαριες. Πεστου "Τεν, παρε 20Μ και φερε οτι νομιζεις". Ή τον πιστευεις οτι θα σε κανει μαγκα ή δεν τον πιστευεις οποτε αλλαξε τον. Τωρα, θα βρουμε, δεν θα βρουμε τον Χ παικτη ειναι μαλακια. Και αντε καλα να εχει συμετοχη η διοικηση στις μεταγραφες και στο ποιοι θα ερθουν. Αν και εδω δεν μιλαμε για απλη συμετοχη, αλλα για το οτι η διοικηση αποφασιζει ποιοι θα ερθουν. Εδω αποφασιζουν και ποιοι παιχτες θα μεινουν και ποιοι θα φυγουν απο τους ηδη υπαρχοντες. Δεν αποφασιζει ο Τεν Κατε. Προσφατα διαβασα δηλωσεις Δημητρη Παπαδοπουλου και ειπε οτι ενω ηταν κανονικα σε προετοιμασιες και ο Τεν Κατε τον υπολογιζε στα φιλικα, ηρθε μια μερα ο Αντωνιου και του ειπε να βρει ομαδα να τον πουλησουν, γιατι δεν τον θελει ο ιδιος και καποια μελη της διοικησης.Οπως πιστευω οτι γινεται και με Ιβανσιτς-Ματος. Γιαυτο οσοι τα ριχνουν ολα στον Τεν Κατε, μην ειστε και τοσο βεβαιοι οτι ο Ολλανδος ειναι που αποφασιζει για ολα οσα βλεπετε και του καταλογιζουν οι δημοσιογραφοι-παραπληροφορηση. Θεωρω οτι μεχρι και το ροστερ σε καθε αγωνα δεν ειναι εξ ολοκληρου επιλεγμενο απο τον Ολλανδο. Επιπλεον δεν μπορω με τιποτα να χρεωσω τετοια προχειροτητα και ερασιτεχνικοτητα: 1. Σε Ολλανδο που δειχνει σοβαροτητα και αν μη τι αλλο σαν ιδιοσυγκρασια και φυσιογνωμια καθολου προχειρος δεν δειχνει. 2. Ποσο μαλλον οταν αυτο το ατομο ηταν βοηθος προπονητη στην Μπαρτσελονα καποτε. Σιγουρα εκει εμαθε πολλα. Εδω και εμενα (και τους περισοτερους απο σας) καποια πραγματα κανουν μπαμ οτι ειναι μ@λ@κιες. Μονο ο Τεν Κατε δε το καταλαβαινει που εχει περασει απο ποδοσφαιρικα σχολεια και μαλιστα με επιτυχια? Κατι αλλο συμβαινει, κοινως οι ανεξηγητες μ@λ@κιες προερχονται απο μεσα (διοικηση) και οχι απο τον Ολλανδο. Και σιγουρα εκει (στη διοικηση) θα βρεις μια ντουζινα ανθρωπους προχειρους, ωχαδερφιστες, ανθρωπους που εχουν το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα και που ασχολουνται με τον ΠΑΟ για να κανουν τη μοστρα τους. Παρολα αυτα ο Τεν Κατε δεν παυει να ειναι συνενοχος. Εγω στη θεση του θα ειχα υποβαλλει παραιτηση αν ημουν σωστος επαγγελματιας και δε με αφηναν να δουλεψω οπως ξερω. Βεβαια ολα αυτα μπορει να ηταν και οροι προτου υπογραφει το συμβολαιο. ΠΧ οτι η διοικηση αποφασιζει μεταγραφες, η διοικηση διωχνει η κραταει παιχτες κλπ
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Είναι μεγάλη η φότο και τη βάζω σε σπόιλερ..
Harkon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εντάξει.. ΚΛΑΙΩ!!!! ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Βρειτε τις διαφορές! Αυτό το κουρκούτι δεν παίζεται!
Harkon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εντάξει ΤΡΕΛΑ respekk στα παιδιά! ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεία στο FB
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το είχα ξεχάσει κανένα μήνα και το θυμήθηκα σήμερα..Έχω παιθάνει στο γέλιο..Ειδικά το fb ήταν όλα τα λεφτά..Μέχρι και commented on Nikolas Alefanto's foto βάλαν!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το είχα ξεχάσει κανένα μήνα και το θυμήθηκα σήμερα..Έχω παιθάνει στο γέλιο..Ειδικά το fb ήταν όλα τα λεφτά..Μέχρι και commented on Nikolas Alefanto's foto βάλαν! Χαχα ωραια. Αν και στη τελευταια φωτο δεν επρεπε να ειναι ο Παυλος.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Θεικο που του λεει ο Πατερασ -Πως παει το Μανατζερ, κερδιζεις? και απαναταει ο Αντωνιου -Εχω τον ΟΦΗ και ειμαι 6ος αλλα εχει πολλα παιχνιδια ακομη
Mika Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Και του χρονου εδω ο ψυχακιας θεος!! http://www.sport-fm.gr/article/181978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.