Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω οτι γραφει οποιος θελει αλλα μου φανηκε πολύ αστειο :-)

καλα στο contra οι τυποι ειναι απλα αστειοι. Χακερ λεει αλλαξαν το ονομα στο wikipedia...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ξερω οτι γραφει οποιος θελει

Σοβαρά μιλάς τώρα;

Δηλαδή άμα μπώ εγώ τώρα και γράψω στη σελίδα του Ολυμπιακού ότι θέλω θα τα καταφέρω;

Δημοσ.
Νόμιζα ότι είναι συγκεκριμένες ομάδες αρθρογράφων.Δεν το ήξερα αυτό..:lol:

Όχι, όποιος θέλει γράφει. Μπές σε 5 λεπτά και δες τι θα γράψω στη σελίδα του Engelaar.

Δημοσ.

Επειδή δεν πάει άλλο είπα να βοηθήσω λίγο την κατάσταση να κάνω δώρο μια μεταγραφή. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο μιλούσα με τον sir Alex και ζήτησα τον Τέβεζ που θέλει να φύγει δανεικό και να τον πληρώνουν αυτοί. Και οι αχάριστοι δε δέχθηκαν. Αν ειναι δυνατόν. Σαν δεύτερη επιλογή θα βγάλω από το συρτάρι μια καλή περίπτωση, του Καραμήτρου. Μεγάλος φορ,πέρυσι έβαλε 35 γκολ στο πρωτάθλημα της Μπανανίας.

Ρεεεε ουυυυυστττττ

Δημοσ.

Διάβασα την προχθεσινή συνέντευξη του Τεν Τεν στην gazzetta... για τον Μαλμπεργκ δεν θα σχολιάσω τίποτα καθώς ο καθένας καταλαβαίνει το μέγεθος της ήττας και στην επικοινωνία και ότι οι δικαιολογίες του δεν πείθουν κανέναν, αλλά θα σταθώ στο "δεν θα είμαι έκπληκτος για τίποτα από όσα συμβαίνουν στην ελληνικές διοργανώσεις"

Με λίγα λόγια να είστε έτοιμοι ότι για κάθε τι στραβό θα φταίνε οι άλλοι πάλι...

Και χαίρονται τα ταλέντα από κάτω και εξυμνούν τον coach

Δημοσ.

Δηλαδή όταν λέει ότι συμβαίνουν περίεργα στις ελληνικές διοργανώσεις είναι λάθος?

Όταν λέει πως υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας στους παίκτες και παίζουν σαν πριμαντόνες είναι λάθος?

Όταν η ομάδα δεν νικάει είτε γιατί ακυρώνουνε γκόλ με ανύπαρκτα οφσάιντ, είτε γιατί δεν δίνουνε τα πέναλτι ΜΑΡΣ, είτε γιατί ο Σαλπι πλασάρει με μύτο και ο Μάτζιος προσέχει μην του σκιστεί το καλτσόν, τότε φταίει ο Τεν Κάτε?

Κάποιος που καταλαβαίνει απο μπάλα, θα έβλεπε πως στα φετινά ματς του ΠΑΟ που χρειαζότανε προπονητικό σχέδιο, ο ΠΑΟ έπαιξε τα καλύτερά του παιγνίδια. Η χρονιά χάθηκε, εκτός των άλλων, στα παιγνίδια που θα έπρεπε να κερδίζαμε μόνο φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι.

Είδα μια ομάδα να παίζει σε 10 μήνες πάνω από 45 παιγνίδια, χωρίς να χάνει την φρεσκάδα της και να έχει πάντα τα καλύτερα τρεξίματα στο γήπεδο, χωρίς να υπάρχουν μυικοί τραυματισμοί, πλήν του καμμένου από πέρισυ Μάτος. Είδα μια ομάδα που είχε σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς παρά το ετεροβαρές ρόστερ, και επιτέλους μετά από δεν θυμάμαι και εγώ πόσα χρόνια οι ελλείψεις είναι τόσο συγκεκριμένες που ακόμα και οι φιλάθλοι καταλαβαίνουνε τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχουνε οι μεταγραφές για να ταιριάξουνε στα πλάνα της ομάδας.

Για όλα τα παραπάνω και για άλλα πολλά, θεωρώ σίγουρο πως η παρουσία του Τεν Κάτε είναι η καλύτερη εγγύηση μαζί με τους φιλάθλους του ΠΑΟ για να πάει η φετινή χρονιά καλύτερα από την περισυνή. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, ή άμπαλος είναι ή καθοδηγούμενος.

Δημοσ.

Κοίτα το ποιος είναι άμπαλος και πάει σύμφωνα με τα πιστεύω του φαίνεται.

Αν εσύ καλύπτεσαι από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας που υποστηρίζεις, πριν την έναρξη της προετοιμασίας να μιλάει για τα περίεργα που ΘΑ έρθουν, σε συζήτηση για μεταγραφικό φιάσκο, πάσο.

Και εγώ είμαι της άποψης να δίνεται χρόνος και υλικό σε προπονητές. Για αυτό και ο πολλά βαρύς Τεν Τεν πέρσι πάρα την 3η θέση καλά έκανε και έμεινε για μένα. Οι μεταγραφές οι περσινές άλλωστε ήταν για τον Βύντρα. Αλλά με τέτοιες δηλώσεις δείχνει ότι καταλαβαίνει πως και φέτος δεν θα καταφέρει κάτι καλό και αρχίζει από νωρίς να διώχνει ευθύνες.

Δημοσ.

Εγώ, όπως φαίνεται από αυτά που έγραψα παραπάνω, τα συμπεράσματα για τον προπονητή τα βγάζω από αυτά που βλέπω μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Εκεί που στραβώνω είναι να βλέπω έναν θεούλη να μιλάει για "Τεν Τεν" και "ταλέντα" αναμασώντας το κατά Χελάκη ευαγγέλιο.

Δημοσ.
Εγώ, όπως φαίνεται από αυτά που έγραψα παραπάνω, τα συμπεράσματα για τον προπονητή τα βγάζω από αυτά που βλέπω μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Εκεί που στραβώνω είναι να βλέπω έναν θεούλη να μιλάει για "Τεν Τεν" και "ταλέντα" αναμασώντας το κατά Χελάκη ευαγγέλιο.

ααα... αρχίσαμε πάλι... δεν μπορεί, μια μέρα θα είσαι ικανός και για διάλογο, όχι μόνο για χειλάκιδες και θεούλιδες...

Δημοσ.
ααα... αρχίσαμε πάλι... δεν μπορεί, μια μέρα θα είσαι ικανός και για διάλογο, όχι μόνο για χειλάκιδες και θεούλιδες...

Μακάρι η μέρα αυτή να έρθει σύντομα και για τους δυό μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...