Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ντρου ειναι το μικρο ονομα του ΝικολαςΣε περιπτωση που δεν καταλαβες τι εγραψα απο πανω Ναι ρε, το ξέρω. Πλάκα έκανα.
Snolly Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Παιδια καλημερα, Επειδη εχω ξεμεινει στο Χονκ Κονγκ και θελω να δω το ντερμπυ οποιος μπορεσει ας μου στειλει pm κανενα link. Ευχαριστω πολυ!
IOSTEFO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Και για όσους έχουν ξεμείνει εκτός Χονκ Κονγκ. http://www.livegoal.tk/programme/daily.html
kirileman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Κάνας τρόπος να δει κανείς τον αγώνα την ώρα του αρραβώνα του, παίζει;
Anubis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Κάνας τρόπος να δει κανείς τον αγώνα την ώρα του αρραβώνα του, παίζει; Πας στον δικο σου αρραβωνα? Αν ναι τοτε λυπαμαι για σενα Αν οχι τοτε αν πηγαινεις στου καλυτερου σου φιλου* πες του οτι θα σε διπλα του στο γαμο και θα σε καταλαβει... Για τις υπολοιπες περιπτωσεις δικαιολογεισαι... *Στην περιπτωση φίλης δεν νομιζω να σε κατανοησει τοσο No offence. Με το καλο και απο εμενα
SlimData Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Χαχαχαχαχα..... Φαντάζομαι όχι, εκτός κι αν έχει μετανιώσει και θέλει να χωρίσει.. Με το καλό φίλε..
kirileman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πέταξα μια ιδέα να το κάνουμε στο ημίχρονο (στα γρήγορα πάρε βέρες, φέρε ρολόι και μανικετόκουμπα, πάρε σταυροδαχτυλιδοσκουλαρίκια και αράξτε καναπέ γιατί αρχίζει το βου) αλλά δε νομίζω να με πήραν στα σοβαρά. Slim φχαριστώ.
kirileman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εμενα όχι ε? Ω ρε φίλε, διαβάζω στα πεταχτά και το χασα. Ευχαριστώ και σένα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα. Μολι;ς πηραν το κεντρο.Πλαλα θα μας κανουμ λογικα. Ο αλλος εβαλε πλεσις κατσουρ ζιλμπερτο,ουτε με αιτηση δεν στριβουν και κανενας τους δεν εχει τρεξιματα.
Anubis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μα γιατι δεν εβαλε το σιμαο να κοψει το καθετο παιχνιδι του ολυμπιακου? Αν ηθελε κατσουρ ας τον πηγαινε στοπερ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα. Μολι;ς πηραν το κεντρο.Πλαλα θα μας κανουμ λογικα. Ο αλλος εβαλε πλεσις κατσουρ ζιλμπερτο,ουτε με αιτηση δεν στριβουν και κανενας τους δεν εχει τρεξιματα. Γιατι εχει και κανεναν αλλο να βαλει ο δικος μας στα κεντρωα χαφ? Μονο ΣΙμαο αντι Πλεσις θα ελεγα εγω, αλλα ο Σιμαο παιζει να μην ειναι και πολυ ετοιμος ψυχολογικα. Τον αδερφο του εχει χασει το παληκαρι...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Γιατι εχει και κανεναν αλλο να βαλει ο δικος μας στα κεντρωα χαφ? Μονο ΣΙμαο αντι Πλεσις θα ελεγα εγω, αλλα ο Σιμαο παιζει να μην ειναι και πολυ ετοιμος ψυχολογικα. Τον αδερφο του εχει χασει το παληκαρι... Σιμαο καταγκουνη.Ο μναδικος παικτης με τρεξιματα στον χωρο και ειναι εκτος.ΑΑΑ ρε νιομπλια.
SlimData Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 IN DJIBRIL WE TRUST Πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.