Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λεει κανενα σιτε οτι ανακοινωνεται αυρι στην ολλανδια και οτι εχει κλεισι?Απλα λεει πως εχουν μπει στο παιχνιδι και οι ολλανδοι.

Στο ράδιο το λέγαν.:-)

Λογικά θα το λέει στα Ολλανδικά site.Δυστυχώς δεν την γνωρίζω τη γλώσσα να είμαι σίγουρος.Ότι άκουσα στο ράδιο έγραψα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:13 ----------

εχιες δικιο.

χαχα.Ούτε εγώ δεν ξέρω αν έχω δίκαιο..Σου είπα τι άκουσα..Δεν παίρνω και όρκο

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
«Μύλος» με Ένχελααρ

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περίμεναν την Δευτέρα τον Ορλάντο Ένχελααρ για τις υπογραφές σύμφωνα με μεγάλη μερίδα των ολλανδικών ΜΜΕ ο θηριώδης μέσος απέρριψε την πρόταση του «τριφυλλιού». μιας και την τελευταία στιγμή αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αιντχόβεν!

http://www.gazzetta.gr/content/view/37799/2/

Τώρα τον Κατσουρανη εκεί που τον παίρνανε με 2m τώρα θα τον πάρουνε 4 περίμενε να δεις.

Δημοσ.

αμα βρω ποτε τον Αντωνιου μπροστα μου θα φαει φαπα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:30 ----------

ρε παιδια εσεις που ειστε Ελλαδα μαζευτειτε και πατε να πεταξτε καμια ντοματα στα γραφεια της ΠΑΕ, σας παρακαλω

Δημοσ.

εκλεισε στον παο ο κρουζ,ο μελμπεργκ και ο ενχελααρ...ποιοι απ αυτους θα παιζουν του χρονου στον παο;κανενας...

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή θα φέρουν με 4 εκ τον Κατσουράνη και θα τον παρουσιάσουν και για υπερπαίκτη? Δεν τον θέλουμε λέμεεε

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι φέτος αν συνεχίσουν έτσι

Δημοσ.

for θα ειναι ο εστογιανοφ(τωρα που ανανεωνει θα σκασουν τα τζιμανια μας 5μ να τον παρουν).

Γιατί με φιστικιά παίρνεις μόνο μαϊμούδες.

Δημοσ.

Ευτυχως που η ΑΕΚ ειναι για φαπες γιατι του χρονου θα βγαιναμε 5οι. Αφηστε την μπαλα, εχουμε τελειωσει, για μοστρα μας ηθελαν καποιοι Βγενοπουλοι και ακομα το Βαρδινογιαννεικο βασιλευει

Παρηγορια ειναι οτι οσοι περσυ θυσιασατε το μπασκετ για την μπαλα θα τρεξετε για διαρκειας παλι στο μπασκετ και ετσι θα χτυπησουμε Μ.Ο. επιπεδου 2008

Δημοσ.

Για μας επαρχία όμως που το κω@#@ant1 παίζει μπασκετ όποτε του μπιπ θα θέλαμε να βλέπουμε και κανένα ημίχρονο μπάλα χωρίς να σκυλοβαριόμαστε.

Δημοσ.

Καλα, σε αυτο εχεις δικιο. Σπαστικοι ξεσπαστικοι Νοβα και ΕΡΤ τουλαχιστον σε κανενα Σπορτ+ Ή Σουπερσπορτ 45 μας εδειχναν. Ο Αντ1 μονο για καλλιστεια ειναι την Ιγροπουλου μου μεσα...

Δημοσ.
Τον Αντωνίου θα τον δείρει κανείς να ξυπνήσει?Στο πάνελ στη ΝΕΤ έκανε τον έξυπνο τότε.

Τι λες ρε...Ο αντωνιου εχει σοβαρο πλανο φετος..Ποσους κλεισμενους εχει χασει μεχρι τωρα?:P:p:p:p:devil::devil::devil::mad::mad::mad:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ειναι αρκετα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...