alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ειναι το σωστο ... http://atdhe.net/index.html Απο κει θα βρεις το παιχνιδι που θες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ειναι το σωστο ...http://atdhe.net/index.html Απο κει θα βρεις το παιχνιδι που θες ... Λέω και εγώ τι στο καλό...Ακόμα δεν βλέπω να αναφέρει κάπου τον αγώνα. Φαντάζομαι λόγο του ότι δεν είναι ώρα ακόμα για τον αγώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Λέω και εγώ τι στο καλό...Ακόμα δεν βλέπω να αναφέρει κάπου τον αγώνα. Φαντάζομαι λόγο του ότι δεν είναι ώρα ακόμα για τον αγώνα... Ε ναι ... Τι νομιζες πως θα σου δειχνει απο τωρα στη λιστα ενα παιχνιδι που παιζεται το Σαββατο ... Το Σαββατο μπες και θα ειναι στη λιστα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αλεξη το παιχνιδι ειναι σε 20 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Για τον αγώνα κυπέλλου λέω...Αρχίζει σε λίγο και φώς δεν βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αλεξη το παιχνιδι ειναι σε 20 λεπτα. :lol: Τι μλκς .... Νομιζα πως ελεγε για το ντερμπι .... Μαλακια μου σορυ φιλε kdiamant ... Για το κυπελο δε ξερω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Άκυρο... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 :lol:Τι μλκς .... Νομιζα πως ελεγε για το ντερμπι .... Μαλακια μου σορυ φιλε kdiamant ... Για το κυπελο δε ξερω ... No problem! Πάμε με τη νίκη!!! Αν κάποιος πάντως βρήκε link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 No problem! Πάμε με τη νίκη!!! Αν κάποιος πάντως βρήκε link... Πατε για τη νικη εννοεις ... Εγω θελω να χασετε ...:lol: Ολυμπιακος ειμαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ημίχρονο 0-2, Σισσέ 6', Γκοβού 42' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ειδε κανεις τα γκολ; (γαμω το καπιταλιστικο ωραριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ειδε κανεις τα γκολ; (γαμω το καπιταλιστικο ωραριο) μπα... link δεν έχω βρει, δεν πρέπει να παίζει... φάκιν κονεξ... internet radio ---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ---------- 0-3 ο Γιόσου με "υποδειγματικό πλασέ"; τι αγώνα χάνω ρε γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Γιατί παίζετε με βασικούς, με αντίπαλο την Κοζάνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Γιατί παίζετε με βασικούς, με αντίπαλο την Κοζάνη? Γιά να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο! Αλήθεια άκουσε κανείς τις δηλώσεις των προπονητών? Όχι δεν τις άκουσα αλλά λέω ότι μετά από νίκες συνήθως ο Νιόπλιας παραιτείται. Λέτε να μας κάνει τη χάρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Παίζοντας με τους βασικούς υποτιμάτε τον εαυτό σας όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.