sodeli Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εδώ τον Κατσουράνη που τον είχαν κλεισμένο χάλασε. Ο Αντωνίου είναι για τον ... καβάλα. Δεν είναι και η συμπάθεια σου ο Αντωνίου ε; Για τον Κατσουράνη γράφτηκε οτι δεν τον ήθελε το Τεν Κάτε πάντως...
Cygnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Άλλοι με τον Μέλμπεργκ και εμείς με τον Καντέ...Αυτό μόνο!
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν είναι και η συμπάθεια σου ο Αντωνίου ε; Για τον Κατσουράνη γράφτηκε οτι δεν τον ήθελε το Τεν Κάτε πάντως... Δεν είναι θέμα συμπάθειας. Το έχω ξαναπεί. έβλεπα τον Αντωνίου να κάνει ανάλυση των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στην Αθλητική Κυριακή και έλεγα <<Δεν είναι δυνατόν, άλλο παιχνίδι έβλεπα>>. Το θεωρούσα πολύ άσχετο ή ηλίθιο. Όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο το έλεγα, αυτός δεν καταλαβαίνει τι βλέπει, θα κάνει μεταγραφές; Δυστυχώς μάλλον είχα δίκαιο. Ας ελπίσουμε όμως πως κάνω λάθος. Για τον Κατσουράνη όλες οι εφημερίδες ένα πράγμα έγραφαν. Ο Τεν Κάτε ζήτησε Κατσουράνη. Όλες όμως, πράσινες κόκκινες παρδαλές. Αν βγουν και που κάτι άλλο... Είναι για πολλές κλοτσιές. Προσωπικά δεν μου έκανε αίσθηση σαν παίκτης. Αχ ρε Ρόμαν, αχ ρε Ρόμαν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:11 ---------- Άλλοι με τον Μέλμπεργκ και εμείς με τον Καντέ...Αυτό μόνο! Αυτό δεν είναι τόσο κακό. Αν δεν δούμε κάποιον παίχτη... Εκτός και αν "ξέρεις" τον Καντέ.
Cygnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Συγγνώμη αλλα Mellberg δεν νομίζω να είναι..Η καριέρα του καθενός μιλάει από μόνη της. Ας παρεδεχτούμε την ήττα μας και σε αυτή τη μεταγραφή.
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σε εσάς δεν ήρθε επειδή δεν ήθελε η γυναίκα του να έρθει Αθήνα. Δεν φταίει ο Αντωνίου.
wizzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σε εσάς δεν ήρθε επειδή δεν ήθελε η γυναίκα του να έρθει Αθήνα.Δεν φταίει ο Αντωνίου. Δεν ήθελε να πάει Αθήνα και ήθελε να πάει Πειραιά.... Το βρήκες...
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν ήθελε να πάει Αθήνα και ήθελε να πάει Πειραιά.... Το βρήκες... Να το έλεγα και σοβαρά...
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Συγγνώμη αλλα Mellberg δεν νομίζω να είναι..Η καριέρα του καθενός μιλάει από μόνη της. Ας παρεδεχτούμε την ήττα μας και σε αυτή τη μεταγραφή. +1000. Απλά κάτι δεν κάνουνε καλά, και ο Αντωνίου και ο Πατέρας που το πήρε πάνω του. Τι του έκανε ο Κρόκους και τι του έταξε. Απλά απορώ και με τον παίχτη, στην Ελλάδα να ήρθε για την Super League αποκλείεται, για το Ch. League θα ήρθε, δεν κοίταξε λίγο τι συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια; Θέλει να παίζει μόνο (και αν) ομίλους;
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Θέλει να παίζει μόνο (και αν) ομίλους; Με εσάς θα ήταν σίγουρα στους 8 το παιδί.. Στον τρίτο προκριματικό γύρο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντιναμό Μόσχας, Τιμοσοάρα, Τβέντε, Σίβασπορ, και Σπάρτα Πράγας, καθώς είναι στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ και Άντερλεχτ. Στον τελευταίο προκριματικό γύρο, αυτός που η UEFA ονομάζει Play-off round προκρίνονται κατευθείαν πέντε ομάδες, από τις πέντε ισχυρότερες oμοσπονδίες...Άρσεναλ,Ατλέτικο,Φιορεντίνα,Λιόν,Στουτγκάρδη.. Οι ομάδες λοιπόν που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, όπως ο Ολυμπιακός, θα παίξουν μόνο με άλλες πρωταθλήτριες ομάδες, δηλαδή θα αποφύγουν τις πέντε που πάνε κατευθείαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο (Άρσεναλ, Ατλέτικο, Φιορεντίνα, Λιόν, Στουτγκάρδη). Στην καλύτερη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα έχει πιθανότητες να αντιμετωπίσει από τις παραπάνω μόνο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν όμως έχουν περάσει μαζί του Σαχτάρ και Σπόρτινγκ, τότε θα είναι πιθανοί αντίπαλοι και η Στουτγκάρδη με την Φιορεντίνα.
ata1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ακόμα μια χρονιά κηνυγάμε παίκτες που δεν πρόκειται να έρουν ποτέ, που έχουν προοπτικές να κλείσουν σε πολύ μεγάλες ομάδες και τους κηνυγάμε δανεικούς ή με τα μισά λεφτά απ'όσα μπορούν να πιάσουν. Στο τέλος θα μας φέρουν και καναδυο παππούδες συνταξιούχους τους οποίους και θα χρυσοπληρώσουν ως ελεύθερους όμως και του χρόνου θα ψάχνουν να δουν τι φταίει. Αν δεν θέλουν να δώσουν λεφτά είναι ένα άλλο θέμα και το συζητάμε αλλά να πουλάνε φούμαρα για μπατζετ 30εκ και να μου φέρνουν όλους τους κουτσούς και τους γέρους είναι ένα μεγάλο θέμα. Δε πιστεύω να πάτε να πάρετε κανένα διαρκείας με αυτά τα χάλια. ΑΠΟΧΗ
Cygnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 "Πάντως τυχαίο δεν είναι τίποτα. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο ότι χάνει παίκτες λόγω των χρημάτων. Το ίδιο συνέβη για τον Ολιβέιρα, το ίδιο για τον Κρουζ και τελικά μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με τον Μέλμπεργκ. Το βάρος των ευθυνών θα πέσει πάνω στον Κώστα Αντωνίου, αφού ο κόσμος περιμένει από αυτόν να κλείσει τις μεταγραφές. Το θέμα όμως είναι, ποιο είναι το πραγματικό μπάτζετ που του έχει δώσει η διοίκηση. Γιατί αν είναι αληθινά τα 25 εκ. ευρώ και ο Ολιβέιρα χάθηκε για τρία ενώ ο Μέλμπεργκ για κάτι λιγότερο από δυο, τότε έχει αυτός το λάθος. Αν πάλι δεν είναι αληθινά, οφείλει να βρει τρόπο να το γνωστοποιήσει στον κόσμο. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση είναι εκτεθειμένος. " Πηγή Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς..Και εντάξει δεν λέω κάτι για τον Κρουζ (το παιδί ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα) αλλά για τον Μελμπεργκ έπρεπε να κάνει ρελάνς. Αφού πονάς σε αυτή τη θέση ρε γαμώτο, πάλι με τον Βύντρα και τον Josu θα παίζεις; Και βλέπεις ότι τον παίρνει ο γαύρος έτσι που τσιγγουνεύσαι να δώσεις κάτι παραπάνω..Δώστα να πάνε στο δι@ολο..
Soulseeker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εγώ απλά έχω απογοητευτεί. Αυτή είναι η σωστή λέξη. Έχω ξενερώσει τόσο που πραγματικά ο μόνος τρόπος να ενδιαφερθώ ξανά είναι μονό αν πάρουμε παιχταράδες. Όχι έναν, 2 τουλαχιστον .ΒΑΡΕΘΗΚΑ ρε γαμωτο να ακούω τι κάθε άκυρη μεταγραφή. Πάμε και παίρνουμε τον Enchelaar ενώ έχουμε τα 3 καλύτερα αμυντικά χαφ της Ελλάδας. Μας πρωτινει ο Ροτσα μια χαρά παίχτες από Αργεντινή και εμείς ενδιαφερόμαστε για τον Sand για το όποιο ο Ροτσα έχει όμως αρνητική εντύπωση. Ακούς ότι ο Owen (ο Οwen δηλ ρε oxi o Καπετανος) έρχεται με 1,2εκ το χρόνο και δεν κάνεις κίνηση λες και θα σε πείραζε να το έχεις ακόμα και μην έπαιζε τελικά λόγο τραυματισμών ενώ ταυτόχρονα θες τον Cisse και δίνεις και 7 εκ. ο οποίος έχει στο παρελθόν σακατευτεί.Τέλος θες αμυντικό και κάθεσαι ένα μηνά τώρα την μια Κάντε – Πουεγκρενιε την άλλη Πουεγκρενιε – Καντε και πάει λέγοντας, παίρνεις τον έναν και κάνεις 200 παζάρια για τον άλλο για το αν θα τον πάρει ΔΑΝΕΙΚΟ και την στιγμή εκείνη ακούς για Mellberg και έρχεται ξανά η ελπίδα. Λες πολύ καλύτερος από τους άλλους 2,(έχει και την μουσαδα μόνο το τσεκούρι και το κράνος λείπει, γενικά το βλέπεις ότι δέρνει ρε παιδί μου :Ρ) και είμαι και κοντά με την Juventus. Ξέρεις ότι και ο Ολυμπιακός στο κόλπο αλλά παρόλα αυτά έχεις προβάδισμα. Και τελικά βλέπεις ότι τον πηρέ ο Ολυμπιακός με 2,5 εκ!!!!!! και 2 εκ τον χρόνο και εσύ κοιτάς τώρα μήπως πάρεις (τον αμπαλο κατ’ εμέ) Βοbo μπας και βγάλεις την ντροπή που τελικά και αυτό θα είναι μια ίσως μεγαλύτερη μα*****. Φυσικά φταίει ο Αντωνίου και τπτ άλλο Για τον Cruz δεν γράφω μιας και πιστεύω ότι σωστά πράξαμε αφού για την ηλικία του ζηταγε πάρα πολλά.
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/37744/2/ Συνέντευξη του Τεν Κάτε. Την αποθήκευσα για να τη διαβάσω και σε λίγο καιρό.
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ποιον θα φέρει;Τον Νέστα; Δεν ξέρω. Τον Ριο Φερντιναρντ μάλλον. Κανέναν από λατινική αμερική άγνωστο και καλά τεράστιο ταλέντο με μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.