Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπραβο παιδια να στηριζουμε την ομαδαρα μας!! κανενα θεμα για το καλωσορισμα των καινουργιων κοριτσιων-ατομων στο φορουμ δεν υπαρχει;;;; :)

Να υποθέσω ότι είσαι η γνωστή Κάτια ακροατής του sport-fm?

Καλώς όρισες κατ αρχήν.Αν είσαι αυτή τότε μπορεί να άρχγησες λίγο αλλά τη βρήκες τη γωνιά σου εδώ.Έχουμε μηδενίσει κοντέρ και ξεκινήσαμε από την αρχή!Εδώ θα βρείς ότι γουστάρει η ψυχή σου.Κάθε χρόνο παίρνουμε το πρωτάθλημα του Καλοκαιριού αλλά ο Κόκκαλης γελάει τελευταίος την Άνοιξη ο πο..... Χο χο χο!!

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σ'ευχαριστω παρα πολυ chrisxxx γιατι εχω ψιλοχαθει εδω μεσα... geovard χαιρομαι που βρηκα επιτελους τη σωστη γωνια μου!!οχι δεν ειμαι η συγκεκριμενη κοπελα αλλα ακουω sport fm κ μαλιστα το fight club!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Έχω κουραστεί με τις μεταγραφές. Χειρότερα από γυναίκες κάνουν οι παίχτες, και ναι και όχι και μπορεί και σήμερα κλείνει, και το σκέφτομαι, και πολύ καλή πρόταση, και δε θέλω Ελλάδα, και ο ΠΑΟ είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές κλπ κλπ. ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ.

Δημοσ.
Σημερα χειρουργειται ο Μητσος. Να ευχηθουμε περαστικα και να επιστρεψει στα γηπεδα σιδερενιος.

Η επέμβαση λέει πήγε τέλεια και θα είναι πανέτοιμος το πολύ σε 6 εβδομάδες.

Δημοσ.
Έχω κουραστεί με τις μεταγραφές. Χειρότερα από γυναίκες κάνουν οι παίχτες, και ναι και όχι και μπορεί και σήμερα κλείνει, και το σκέφτομαι, και πολύ καλή πρόταση, και δε θέλω Ελλάδα, και ο ΠΑΟ είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές κλπ κλπ. ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ.

Δε γινεται αυτο, τι θα γραφουν οι εφημεριδες καθε μερα?

Δημοσ.

Δεν θα βγάλεις άκρη όπου και να ακούσεις. Το θέμα είναι ότι τη θέση του την ξέρει καλά, δυνατός είναι, μπαλίτσα ξέρει για τη θέση του αλλά στη Γερμανία λέει τον έχουν στις top5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές για πέρυσι. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν απλώς δεν του ταίριαζε το στυλ της ομάδας που ήτανε ή αν αποφάσισε να βγεί στη σύνταξη και να μαζέψει ότι μπορεί τώρα προς το τέλος.

Το γεγονός είναι ότι έχει ένα κάποιο όνομα

Με το Γιασικεβίτσιους τι γίνεται ρε γμτ? Ακόμα δεν τον έκλεισαν?

Δημοσ.
Δεν θα βγάλεις άκρη όπου και να ακούσεις. Το θέμα είναι ότι τη θέση του την ξέρει καλά, δυνατός είναι, μπαλίτσα ξέρει για τη θέση του αλλά στη Γερμανία λέει τον έχουν στις top5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές για πέρυσι. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν απλώς δεν του ταίριαζε το στυλ της ομάδας που ήτανε ή αν αποφάσισε να βγεί στη σύνταξη και να μαζέψει ότι μπορεί τώρα προς το τέλος.

Το γεγονός είναι ότι έχει ένα κάποιο όνομα

Με το Γιασικεβίτσιους τι γίνεται ρε γμτ? Ακόμα δεν τον έκλεισαν?

Και σκεψου οτι απτη Γερμανια περνανε αμπαλοι και αμπαλοι...Απο τζιωληδες μεχρι Γκεκες και Λυμπεροπουλους στα 33 και παραλιγο Μαντζιους και Βυντρες.

Δε θελω να φανταζομαι τι μπορει να σημαινει τοπ5 χειροτερες μεταγραφες σε πρωταθλημα που ενδιαφερεται διακαως για τετοιους παιχτες σαν τους παραπανω.

Περα απο αυτο ο Ενχελαρ ειναι αμυντικο χαφ. Μια θεση η οποια ειναι ηδη υπερκαλυμενη στον Παναθηναικο. Δεν βλεπω για ποιο λογο πηραμε ΑΛΛΟ ενα αμυντικο χαφ και μαλιστα 30χρονο. Κριμα γιατι βλεπω τον Σιμαο να τρωει πολυ παγκο φετος ελεω Σιλβα και Ενχελαρ

Δημοσ.
Και σκεψου οτι απτη Γερμανια περνανε αμπαλοι και αμπαλοι...Απο τζιωληδες μεχρι Γκεκες και Λυμπεροπουλους στα 33 και παραλιγο Μαντζιους και Βυντρες.

Δε θελω να φανταζομαι τι μπορει να σημαινει τοπ5 χειροτερες μεταγραφες σε πρωταθλημα που ενδιαφερεται διακαως για τετοιους παιχτες σαν τους παραπανω.

Εντάξει η μεταγραφή του είχε στοιχίσει 5.5εκ οπότε παίζει και αυτό ρόλο για να χαρακτηριστεί αποτυχημενη μια μεταγραφή. Όταν παίρνεις τον Τζιόλη με 1,5εκ εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό να μη σου βγει που να το βάλεις και στο top5.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αμυντικά χαφ υπάρχουνε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ασχολούνται με άλλες θέσεις που υπάρχουν τεράστια κενά.

Όσο για τον Σιμάο έχει μπει ήδη πωλητήριο και το βλέπω με 4εκ και άνω να φεύγει. Κρίμα γιατί μπορεί να μην ξέρει και πολύ μπάλα αλλά με τέτοιους παίκτες κάνεις μια μικρή ομάδα ανταγωνιστική. Μικρούς με κίνητρα. Οι συνταξιούχοι γιατί να τρέξουν? Κάνεις και δυο καλές μεταγραφές σε θέσεις που χρειάζεται εμπειρία όπως στόπερ και επιθετικό και είσαι αρχηγός. Αλλά ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...