alexdelpiero Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αυτος που λες φιλε η πρωτη του κουβεντα ηταν δεν θα παιξω ποτε στον ολυμπιακο και στον ερυθρο αστερα.Ειναι παρτιζαν.Παντως ειναι πολυ καλος δυαροτριαρι με πλουσια σωματικα προσοντα κ αξιοπιστο σουτ.λενε οτι σε λιγα χρονια θα φυγει κ αυτος για νβα.Ειναι 21-22 κ υψος λιγο πανω απο 2μ...
Sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το συμβολαιο του το λεει. Οπως επισης οτι αν θελει μπορει να φυγει και απο φετος για τον ΝΒΑ σε περιπτωση που επιλεγει στα πρωτα 15 draft. Ο Καλαθης δηλωσε λοιπον οτι γραφει το συμβολαιο του. Αποσο ξερω και ο Πεκοβιτς εχει αναλογο συμβολαιο, ανοιχτο για ΝΒΑ δηλαδη. Τετοιοι παιχτες σε τετοια ηλικια δεν ερχονται αλλιως. Δεν έρχονται αλλιώς στον πρωταθλητή ευρώπης και με παχυλές αμοιβές; Δηλαδή πού να πάνε στα 20 τους; Μου έρχεται ο κάθε ξεβράκωτος της Παρτιζάν και μου κάνει δηλώσεις του τύπου: "Ήρθα στον Παναθηναϊκό για τον Ομπράντοβιτς..." -> έλεος.
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Με εξαίρεση το γυναικείο βόλλεϋ, έχω την εντύπωση ότι, επί εποχής Γιαννακόπουλου, τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟ έχουν μαραζώσει. Γιατί είναι απώλεια το ότι εγκαταλείπει; Πόσο χειρότερα μπορούν να πάνε; Αν δεν είχε κάνει τα θαύματα στο μπάσκετ και κρινόταν μόνο από τα τμήματα του ερασιτέχνη, νομίζω ότι δεν θα τον εκτιμούσε κανένας παναθηναϊκός. Λάθος κάνω;
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αυτος που λες φιλε η πρωτη του κουβεντα ηταν δεν θα παιξω ποτε στον ολυμπιακο και στον ερυθρο αστερα.Ειναι παρτιζαν.Παντως ειναι πολυ καλος δυαροτριαρι με πλουσια σωματικα προσοντα κ αξιοπιστο σουτ.λενε οτι σε λιγα χρονια θα φυγει κ αυτος για νβα.Ειναι 21-22 κ υψος λιγο πανω απο 2μ... Ίσα ίσα που έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το ΝΒΑ. Είναι δυαροτριάρι που μπορεί να παίξει και άσσος. Όχι τόσο καλά για το επίπεδο του Παναθηναϊκού αλλά αρκετά καλά ώστε να είναι ο βασικός άσσος της Παρτιζάν, ανώ δεν είναι η θέση του. Το θέμα είναι βέβαια ότι με Διαμαντίδη, Τέπιτς, Καλάθη ταύτοχρονα μέσα παίζεις με τρεις άσσους στην περιφέρεια που έχουν ύψος 1,96-1,98-2,02 αντίστοιχα και τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα του να παίζεις με τρεις άσσους. Δεν έρχονται αλλιώς στον πρωταθλητή ευρώπης και με παχυλές αμοιβές; Δηλαδή πού να πάνε στα 20 τους; Μου έρχεται ο κάθε ξεβράκωτος της Παρτιζάν και μου κάνει δηλώσεις του τύπου: "Ήρθα στον Παναθηναϊκό για τον Ομπράντοβιτς..." -> έλεος. Ζεις λιγάκι στον κόσμο του Μάρλμπορο ε;
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Στην μπαλα, εντομεταξυ, εαν δεν ειχα πιστη οτι θα τα κανουν σκατα μονοι τους ο Αρης με τον ΠΑΟΚ, του χρονου θα δινουμε μαχη με την ΑΕΚ για την 4η θεση
ata1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλά άσε τη μπάλα. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα του χρόνου που θα παίζει με 11 αμυντικά χαφ. Τι μανία είναι αυτή ρε γμτ? Έχεις τον Μάτος που όταν έπαιζε θέριζε και άντε να το καταλάβω ήθελες και άλλον έναν. Από εκεί και πέρα σου βγαίνει ο Σιμάο, τινάζεις την μπάνκα και φέρνεις τον Σίλβα, άντε λες δε γ..ιέται. Και φέτος τι κάνουν? Αγοράζουν Κατσουράνη και θέλουν και τον Ενχελααρ. Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν υπάρχει ένας επιθετικός που να μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα, δεν υπάρχουν άκρα, δεν υπάρχουν αμυντικοί, δεν υπάρχει τερματοφύλακας! Το νόημα: Θα τα κάνετε που θα τα κάνετε σαν τα μούτρα σας τουλάχιστον μην φέρνεται και τον Κατσουράνη. Έλεος πια φέρτε και το Χαριστέα να σηκώσουμε το euro πάλι.
john1987 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εγω λεω να τον φερει και να τον βαζει σεντερ μπακ.Η φορ αν θελει,ετσι κ αλλιως απο το μαντζιο χειροτερος δε θα ναι.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλά άσε τη μπάλα. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα του χρόνου που θα παίζει με 11 αμυντικά χαφ. Τι μανία είναι αυτή ρε γμτ?Έχεις τον Μάτος που όταν έπαιζε θέριζε και άντε να το καταλάβω ήθελες και άλλον έναν. Από εκεί και πέρα σου βγαίνει ο Σιμάο, τινάζεις την μπάνκα και φέρνεις τον Σίλβα, άντε λες δε γ..ιέται. Και φέτος τι κάνουν? Αγοράζουν Κατσουράνη και θέλουν και τον Ενχελααρ. Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν υπάρχει ένας επιθετικός που να μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα, δεν υπάρχουν άκρα, δεν υπάρχουν αμυντικοί, δεν υπάρχει τερματοφύλακας! Το νόημα: Θα τα κάνετε που θα τα κάνετε σαν τα μούτρα σας τουλάχιστον μην φέρνεται και τον Κατσουράνη. Έλεος πια φέρτε και το Χαριστέα να σηκώσουμε το euro πάλι. Εδώ πήγε ο Αντωνίου μέσα στη Μαδρίτη να ζητήσει δανεικό τον Ντρέντε και Νίστελρόι, και τον έδιωξαν με τις κλωτσίες, τι περιμένεις. Εμέις παλέυουμε ενα μήνα για το παλτο τον Ντραγκουτίνοβιτς. Δεν θα πάει ποτέ μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλά έκανε και τα βρόντηξε ο Βγενόπουλος.
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εγω δεν μπορω να καταλαβω...Υπαρχει κανας manager εκει στον βαζελο?Κανενας που να γνωριζει να διαχειριστει ποδοσφαιρικη ομαδα-παε? Πανε και δινουν 3 εκ ευρω τον χρονο για 35χρονο ποδοσφαιριστι??
insomniaK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σε αυτό το θέμα καλά κάνουν για διάφορους λόγους. Είναι γκολτζής, ξέρει ποδόσφαιρο, έχει νοοτροπία νικητή, είναι παραπάνω επίπεδο από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές κι αυτό θα βοηθήσει ολόκληρη την ομάδα. Και το κερασάκι: Αυτός ο κακομοίρης ο Πετρόπουλος πρέπει να "τρίβεται" καθημερινά με κάποιον που να έχει κινήσεις για να αντιγράψει, να του ανοίξει λίγο, ποδοσφαιρικά, το μυαλό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν υπάρχει κάποιο πλάνο, πχ η ομάδα θα παίξει τα τάδε 2 συστήματα φέτος, και χρειαζόμαστε 2-2.5 παίχτες στην κάθε θέση, τους έχουμε;;; τους αναζητούμε;;; σκοπεύουμε να τους βρούμε;;; ή αλχημεία και αγιος ο θεός;;;
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Και ο κοβάσεβιτς 35 ήταν αλλά μια χαρά τα κάρφωνε. Ο κρούζ έκανε για την Ιντερ και δεν κάνει για Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε τόσο γτπ πρωτάθλημα που και ο μαλντίνι θα έμοιαζε για 20 χρονών.
Harkon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 (πάλι) δείχνουν να μην κάνουν κάτι σοβαρό στο ποδόσφαιρο νωρίς δε, να κριθούν αλλά οι κινήσεις τους (πάλι) δείχνουν "ότι να 'ναι" οπότε προτείνωνα ασχοληθούμε (πάλι μόνο) με το μπασκετ που είναι πιο σοβαρά τα πράγματα και με λογική συνέπεια ώστε να μην χαλιόμαστε καλοκαιριάτικα... πάλι!
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά ο κρουζ πόσα χρόνια έχει να παίξει μπάλα; Είχε τραυματισμούς; Τι παίζει γενικά πέρα από την ηλικία του;
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Τραυματισμούς δεν έχει. Όλα τα χρόνια κάνει γεμάτες χρονιές. Ακόμα και πέρισυ στην Ιντερ του Ζλάταν και των τόσων άλλων, ο "άμπαλος" Μουρίνιο τον έβαλε σε 23 παιγνίδια. Ο ορισμός του στρίκερ είναι ο κρούζ. Πολύ καλή μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί. Τα λεφτά ίσως είναι πολλά, αλλά δεν με νοιάζει από την στιγμή που ψάχνουμε και για 2ο επιθετικό "όνομα". Μαζί του οι Πετρόπουλος και Ρούκα θα απογειωθούν, όπως απογειώθηκε ο Σιμάο με τον Ζιλμπέρτο. Πάμε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.