Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν εννοειτε τον ιδιο, δεν ειστε καλα ενημερωμενοι.

Για πες...

Στη μονη περιπτωση που συνεβη αυτο, ηταν στον επαναπατρισμο του Φωτση. Και αυτο λογω των δεσμων που ειχε με την ομαδα.

Ενω στου Μπουρουση θα μπορουσε να ειναι οτι ειναι ομορφοπαιδα οι Αγγελοπουλαιοι?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aν εννοειτε τον ιδιο, δεν ειστε καλα ενημερωμενοι. Στη μονη περιπτωση που συνεβη αυτο, ηταν στον επαναπατρισμο του Φωτση. Και αυτο λογω των δεσμων που ειχε με την ομαδα.

Ναι, δεν τον ήθελαν το Γιασικεβίτσιους οι Αγγελόπουλοι.

Ναι, δεν ήθελαν τον Περπέρογλου οι Αγγελόπουλοι.

Ήθελαν μόνο το Φώτση... :rolleyes:

:mrgreen:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:37 ----------

Και για του λόγου το αληθές...

th_76858_prota8lhthsbny4_122_1003lo.jpg

Κρίμα που δεν ήρθε ο Νασούτι και έπεσε έξω το πρωτοσέλιδο...

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει οπαδικη εφημεριδα στη ζωη μου και ουτε πιστευω πως οτι κινηση θελει η δεν θελει να κανει ο Αγγελοπουλος, ειναι στον Πρωταθλητη.

Σε συνεντευξη του Γκερσον στην ΕΤ1, ειπε πως οι αδερφοι του χαν δωσει συγκεκριμενο budget για την ομαδα και συμφωνησαν κατόπιν σκεψης οτι καλυτερα να παρουν περισσοτερους παικτες παρα να δωσουν 3,5 εκατομμυρια ευρω για τον Σαρας(παροτι οντως ειχε υπαρξει η σκεψη να αποκτηθει). Και εκεινη την περιοδο ειχε περασει λανθασμενα στα μεσα οτι ο Γκερσον θεωρουσε παλτο τον Σαρας. Λαθος κ αυτο, απλα θεωρησε οτι αν καλυπτε ενα μεγαλο μερος του περιορισμενου budget με το Λιθουανο, δε θα υπηρχαν λεφτα για να γινουν καλες επιλογες στους αλλους παικτες.

Δημοσ.

Τελικα αλλους κατηγορεις για οπαδισμο, αλλα τελικα μονο εσυ μιλας σαν φανατικος της Θυρας 13.

Εγω αυτα ξερω, αυτα ακουσα απο τον Γκερσον, αυτα λεω.

Αν ξερεις κατι παραπανω, απο πιο εγκυρη πηγη, πες το μας και μας.

Χωρις τον μετριο αμυντικο Σισκαουσκας..

Δημοσ.

'Ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ καλοκαίρι ΟΛΗ η Ευρώπη μίλαγε για τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Γιασικεβίτσιους.

Στα forums του Ολυμπιακού τον photoshopιάζανε με φανέλα του Ολυμπιακού.

Ήρθε να παίξει με την Εθνική Λιθουανίας και τον περιμέναν Ολυμπιακοί στο αεροδρόμιο και παντού γράφονταν ότι θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία με τον Γκριρ ήρθε ΑΦΟΥ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Σάρας και τότε προέκυψαν και οι δηλώσεις "πήραμε καλύτερο παίχτη με τα μισά λεφτά".

Αλλά τελικά υπήρξε απλό ενδιαφέρον γιατί δε θα έφταναν τα λεφτά. Τα ίδια λεφτά που υποτίθεται για τους Αγγελόπουλους δεν έχουν τέλος και γι' αυτό θα έχουν από κάτω τους Γιαννακόπουλους.

Τέλος, να σου επιστήσω την προσοχή στον όρο ad hominem. Μιλάω πάντα για μπάσκετ, είτε με σωστές απόψεις είτε με λανθασμένες. Αντίθετα, εσείς επιτίθεστε συνεχώς στο άτομό μου με χαρακτηρισμούς. Δε σας τιμά σαν άτομα ιδιαίτερα αυτό, δε νομίζεις; Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δε με γνωρίζετε προσωπικά για να ξέρετε αν είμαι σε σύνδεσμο, αν έχω κάποιο μορφωτικό επίπεδο ή όχι, αν έχω ασχοληθεί με μπάσκετ στη ζωή μου ή όχι και πολλά άλλα...

ΥΓ: Αν θέλεις μπορώ να σου πω που μπορείς να βρεις παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της CSKA για να δεις το μέτριο αμυντικό Σίσκα.

Δημοσ.

Περιορισμενο μπατζετ και δεν υπηρχαν φραγκα για τον Γιασικεβιτσιους.

Ενα καλοκαιρι πριν τα σκανε χοντρα για τον Ματσιγιαουσκας και ενα καλοκαιρι μετα γινεται χαμος με μυθικα συμβολαια σε Τσιλντρες-Παπαλουκα-Βουισιτς

Απλα εκεινο το καλοκαιρι υπηρχε περιορισμενο μπατζετ

Προσπαθω απλα να καταλαβω αν υπαρχουν 60Μ τον χρονο για τον Κομπε ή μας φανηκαν πολλα τα 1,7 για τον Διαμαντιδη που επιασε μαλακες τους Γιαννακοπουλους

Δημοσ.

Ενταξει τα φορουμς φερναν και τον Webber στο λιμανι, αυτο τι σημαινει, οτι θα ερχοταν?

Ο Γκερσον μιλησε για περιορισμενο budget και οτι δεν εφτανε για να φερουν και τον Σαρας και αλλους καλους παιχτες. Θεωρεις οτι ελεγε ψεμματα? Για ποιο λογο?

Ουτως η αλλως μιλαμε για μια περιοδο που ο Ολυμπιακος δεν μπορουσε να διαθεσει παραπανω λεφτα, καθως ηταν νεα ομαδα που ψαχνονταν σε ολους τους τομεις. Το ειπε ξεκαθαρα ο Γκερσον. Οποτε μηπως ολη αυτη η κοντρα μεταξυ Αγγ-Γιανν για τον Λιθουανο, δεν υπηρξε ποτε?

Παντως για μενα ο Ολυμπιακος λογιζεται ως ομαδα απο περυσι με τον

Γιαννακη. Πιο πριν ψαχνονταν σε ολους τους τομεις. Αλλα απο φετος ειδικα που εκανε το μπαμ με τον Τσιλι, που εχει εναν σταθερο κορμο και μπηκε και στο Φαιναλ 4, πιστευω οτι θα παιζει στα ισα (ισως και λιγο πιο μπροστα απ τους Γιαννακοπουλους) το παιχνιδι των μεταγραφων.

Γ αυτο ειπα οτι παικτης που θελουν οι Αγγελοπουλοι, δεν παει στον Παο. Τον Μπουρουση, αν τον θελουν, δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον κρατησουν. Το ιδιο και για τον Πριντεζη, το ιδιο και για οποιονδηποτε παιχτη του ροστερ αλλα και για πολλους αλλους. Τωρα αν ο πακτωλός των χρηματων στερεψει, εδω θα μαστε και θα το σχολιαζουμε. Και για να μην παρεξηγεισαι, πιστευω οτι μεχρι να πλησιασουν τη διαχρονικη διοικητικη σταθεροτητα των κοντων οι Αγγελοπουλοι, πρεπει να ειμαστε σ ενα βαθμο επιφυλακτικοι.

Τωρα αν εκανα προσωπικους χαρακτηρισμους, my apologies. Ωστοσο να σου επισημανω οτι ακομα και αν δεν το καταλαβαινεις, εκφραζεσαι πολλες φορες με αυταρχισμο και ειρωνια προς τον συνομιλητη σου, οταν τυχαινει να εχει μια διαφορετικη αποψη. Και τουλαχιστον εγω νομιζω οτι σου εχω αποδειξει πως δεν μιλαω ουτε με βαση καποια φυλλαδα, ουτε ειμαι φανατισμενος, ουτε εχω μπει εδω για να μαλωσω με καποιον.

Υ.Γ. Δυστυχως δεν υπαρχει χρονος για αγωνες με τοσες εργασιες που εχω, αλλα μετα το Πασχα θα σου ζητησω αν εχεις τον τελικο του '06..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

ΚaizerSoze ειχαμε οντως υπογραψει τον Ματσε, αλλα σκεψου οτι το υπολοιπο ροστερ αποτελουνταν απο κατι Παπαμακαριους, κατι Μπαρλους και κατι Χαρισηδες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ----------

Και για τη χρονια πριν, δε θελεις να μιλησουμε..

Δημοσ.

Εχετε παντως μια μοναδικη δυνατοτητα να θυμαστε οτι θελετε

Δεν με νοιαζει τι ειχε το υπολοιπο ροστερ σας τοτε(που κατα την γνωμη μου δεν ηταν και φτωχοτερο απο το περσυνο)

Με νοιαζει οτι οι Αγγελοπουλοι με τους Γιαννακοπουλους εχουν κοντραριστει για 4 παικτες και τους χασατε και τους 4(Σαρας, Φωτσης, Σπανουλης, Περπερογλου)

Ο λογος ειναι ο ιδιος που ο Αμπραμοβιτς εσκασε ενα καρο λεφτα αλλα και παλι η Μιλαν, η Ρεαλ, η Γιουναιτεντ και η Λιβερπουλ πηραν παικταραδες

Γιατι δεν μετρανε για ολους τους μεγαλους παικτες ΜΟΝΟ τα λεφτα, μετρανε και αλλα.

Και μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει τον Ζοτς, εχει το ονομα, εχει το ονομα ομαδας που πληρωνει στην ωρα της, ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ(δλδ οι Αγγελοπουλοι τα σπρωχνουν και δεν τα σπρωχνουν οι Γιαννακοπουλοι?)

Ο Ολυμπιακος φτιαχνει το ονομα του τωρα.

Εσυ στηριζεσαι στον Τσιλτνρες μονο(για τα οικονομικα μεγεθη) διοτι δεν νομιζω οτι εχεις αλλο παικτη στο ροστερ σου που να παιρνει παραπανω απο τον τοπ αμοιβομενο στο δικο μου, σωστα? Ε, ο δικος μου παιρνει 3,5 ο δικος σου 4,5 δεν νομιζω οτι ειναι τεραστια η διαφορα. Και δεν ξερω αν διαβαζεις η οχι οπως λες οπαδικες εφημεριδες αλλα η διαφορα στο μπατζετ μας ειναι της ταξης των 2-3Μ και αν. Εσυ δηλαδη τα κρινεις εσυ αυτα σοβαρα χρηματα για να σου γεννουν την πεποιηθηση "οποιον θελουν τον παιρνουν"??

Δηλαδη εχει η Μαντσεστερ 100 και εχει και η Λιβερπουλ 110. Ε, σιγα την διαφορα, η Μαντσεστερ εχει και αλλα που καλυπτουν την διαφορα. Λες και ειναι τιποτα φτωχομπινεδες οι Γιαννακοπουλαιοι

Και στο φιναλε για να τελειωνουμε, σου ειπαμε 4 περιπτωσεις που υποτιθεται κοντραριστηκαμε(ειδικα για Περπε-Σαρας ειναι σιγουρο, οσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις) και τους εχασες και τους 4. Το αμφισβητεις?Εστω, το αμφισβητεις. Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ. Εγω αυτο ξερω, οτι κανουμε κουβεντα για 2,3,4 παικτες αν στους πηραμε ή δεν τους ηθελες αλλα δεν εχεις να μας δειξεις ΕΝΑΝ οχι παραπανω, που να τον θελαμε εμεις και να τον πηρες εσυ!!!

ΥΓ. Παντως εχεις πλακα, πονταρεις στο χρημα τον Αγγελοπουλων την στιγμη που το επιχειρημα σου για Σαρας ηταν οτι δεν θελανε περσυ να του δωσουν τα λεφτα!!ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ σου φαινεται αυτο?

Σκεψου τι μας λες δλδ, οτι μετα απο 2 χρονια μεταγραφικα οχι κατι σουπερ, κανεις ΜΙΑ χρονια που τα σκασανε χοντρα και αρα προεξοφλεις οτι θα το κανουν συνεχεια.

ΥΓ2. Και να σου πω το αλλο?Κατσε να χανουν φραγκα για 15 χρονια(γιατι οι Γιαννακοπουλαιοι χανουν) και μετα απο 15 χρονια να σου φερουν τον Σαρας εκεινης της εποχης με τα λεφτα τα αντιστοιχα και μετα μας ξαναλες για τους Αγγελοπουλαιους

Δημοσ.
Εσυ στηριζεσαι στον Τσιλτνρες μονο(για τα οικονομικα μεγεθη) διοτι δεν νομιζω οτι εχεις αλλο παικτη στο ροστερ σου που να παιρνει παραπανω απο τον τοπ αμοιβομενο στο δικο μου, σωστα? Ε, ο δικος μου παιρνει 3,5 ο δικος σου 4,5 δεν νομιζω οτι ειναι τεραστια η διαφορα.

Ξεχνας τον Παπαλουκα.

Και δεν ξερω αν διαβαζεις η οχι οπως λες οπαδικες εφημεριδες αλλα η διαφορα στο μπατζετ μας ειναι της ταξης των 2-3Μ και αν. Εσυ δηλαδη τα κρινεις εσυ αυτα σοβαρα χρηματα για να σου γεννουν την πεποιηθηση "οποιον θελουν τον παιρνουν"??

Ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο budget της Ευρωπης. Οταν δινεις 35 εκατομμυρια, εξ ορισμου παιρνεις οποιον θελεις. Προφανως το ιδιο και ο Παναθηναικος, οταν δε μιλαμε για παιχτη που ενδιαφερει και τις 2 ομαδες. Σε αντιθετη περιπτωση, τα πραγματα μετα τη φετινη χρονια, ειναι οριακα υπερ των Αγγελοπουλεων.

Και στο φιναλε για να τελειωνουμε, σου ειπαμε 4 περιπτωσεις που υποτιθεται κοντραριστηκαμε(ειδικα για Περπε-Σαρας ειναι σιγουρο, οσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις) και τους εχασες και τους 4. Το αμφισβητεις?Εστω, το αμφισβητεις. Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ. Εγω αυτο ξερω, οτι κανουμε κουβεντα για 2,3,4 παικτες αν στους πηραμε ή δεν τους ηθελες αλλα δεν εχεις να μας δειξεις ΕΝΑΝ οχι παραπανω, που να τον θελαμε εμεις και να τον πηρες εσυ!!!

Τεοντοσιτς. Σου κανει?

ΥΓ. Παντως εχεις πλακα, πονταρεις στο χρημα τον Αγγελοπουλων την στιγμη που το επιχειρημα σου για Σαρας ηταν οτι δεν θελανε περσυ να του δωσουν τα λεφτα!!ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ σου φαινεται αυτο?

Δε γινεται να παρεις μια ομαδα που εχει πατωσει και να δωσεις αμεσως 30 εκατομμυρια για ροστερ. Ειναι 100% πεταμενα λεφτα, γιατι πρεπει να παρεις νεους παιχτες (και με μεγαλη σημασια στους Ελληνες παιχτες). Και αυτο γιατι σαν ομαδα δεν εχεις καμια βαση, κανενα κορμο παιχτων και ο προπονητης σου ειναι καινουριος. Καλως η κακως για μερικους, οι Αγγελοπουλοι ανεβαζαν σταδιακα το budget. Μπορεις να τους κατηγορισεις γ αυτο, αλλα πλεον φαινεται οτι αποκτουμε εναν αρκετα καλο νεων Ελληνων και ξενων παιχτων, που θα μπορεσουν να τραβηξουν την ομαδα για χρονια. Επομενως αλλο σπαταλαω χρηματα αλογιστα και αλλο χτιζω σταδιακα ενα κορμο και πληρωνω αδρα για να τον ενισχυσω οταν ερθει η ωρα. Και μην ξεχνας το γεγονος οτι τα αδερφια ηταν νεοι στο χωρο, οποτε επρεπε να δουν πως κινειται η αγορα πριν βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη.

btw για μενα καλυτερα που δεν τον πηραμε. Μεγαλος παιχτης ο Λιθουανος, αλλα δεν ξερω αν θα χωρουσε (απο πλευρας budget και μονο) με τον Παπαλουκα. Και αν πρεπει να χω εναν απ τους 2 στην ομαδα, διαλεγω χαλαρα Τεο.

Σκεψου τι μας λες δλδ, οτι μετα απο 2 χρονια μεταγραφικα οχι κατι σουπερ, κανεις ΜΙΑ χρονια που τα σκασανε χοντρα και αρα προεξοφλεις οτι θα το κανουν συνεχεια.

Αναρωτιεμαι: Διαβασες καθολου τι εγραψα???

Γραφω αυτολεξεί οτι μεχρι οι Αγγελοπουλαιοι να αποδειξουν οτι εχουν διαχρονικη διοικητικη σταθεροτητα (σε λεφτα, πληρωμες, επιλογες παιχτων, στηριξη ομαδας,...)

ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε σε ενα βαθμο επιφυλακτικοι.

Ωστοσο βλεπω σωστες κινησεις και εκτος των μεταγραφικων. Δεν κανουν δηλωσεις που να δυναμιτιζουν το κλιμα(σε αντιθεση με τα χομπιτ σας) δεν προσπαθουν να δημιουργησουν φανατισμο, δεν κινουνται παρασκηνιακα(εγω γ αυτο τους βγαζω το καπελο), δινουν το καλο παραδειγμα στο γηπεδο και δεν ασχολουνται ουτε με μικροφωνα ουτε με διαιτητες κτλ κτλ. Προσφατο παραδειφμα, οτι τα εισιτηρια για το Βερολινο δοθηκαν σε κατοχους διαρκειας..Εσεις που τα χετε ταξει???

Και οτι και να πεις, το τεραστιο Φαουλ των αδελφων Χομπιτ ηταν οτι επι μια 10ετια που υπηρχε μονο ο παο στο μπασκετικο γιγνεσθαι, ΠΟΤΕ δεν προσπαθησαν να διαπαιδαγωγήσουν τα κωλοπαιδα των οργανωμενων. Ποτε δεν κουνησαν ουτε το μικρο τους δαχτυλακι για να μην ειναι συνυπευθυνοι στην καταντεια που επικρατει στα γηπεδα.

Δημοσ.
Ξεχνας τον Παπαλουκα.
Παίρνει ο Παπαλουκας παραπάνω από τον Σαρας???Δεν νομιζω

Ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο budget της Ευρωπης.

Ναι. με τι διαφορα απο τον επομενο?

Γιατι μου φαινεται ξεχνας την ΤΣΣΚΑ που χρυσοπληρωσε Μορρις-Χριαπα και ξεχνας οτι ο Φωτσακος παιρνει 1,5 χαρτι για πλακα ας πουμε. Τι νομιζεις, οτι εχετε 30Μ εσεις και 15 οι υπολοιποι?

Εξαλλου μην ξεχνας, περσυ το ειχαμε εμεις. Αρα περσυ αν σε ρωταγα θα ελεγες "Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν οι Αγγελοπουλοι παικτη απο τους Γιαννακοπουλους"?

Οταν δινεις 35 εκατομμυρια, εξ ορισμου παιρνεις οποιον θελεις. Προφανως το ιδιο και ο Παναθηναικος, οταν δε μιλαμε για παιχτη που ενδιαφερει και τις 2 ομαδες. Σε αντιθετη περιπτωση, τα πραγματα μετα τη φετινη χρονια, ειναι οριακα υπερ των Αγγελοπουλεων.

Εγω παλι βλεπω οτι 2 χρονια τωρα σου πηρα οποιον παικτη γραφτηκε και για τους 2 ταυτοχρονα και εσεις φετος μου μιλας για ΑΠΟΛΥΤΑ νουμερα(δλδ ποσο εδωσες) σε λογικη πλειστηριασμου(δλδ ποσα δινω εγω). Εσυ σε αυτο βλεπεις καποια λογικη?

Δλδ θα μου πεις για τον Τσιλντρες?Ε, ο Ντομινικ ειχε παρει παραπανω, σου κανει?

Για μενα τα πραγματα δεν ειναι οριακα. Ειναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ υπερ του Παναθηναικου(δλδ Λεφτα Γιαννακοπουλαιων+Επιρροη+Κυρος Ομπραντοβιτς)

Τεοντοσιτς. Σου κανει?

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!

Πηρες Τεοντοσιτς ΑΦΟΥ ειχα κλεισει Σπανουλη-Σαρας και ειχα Μητσο. Θα μπορουσες να παρεις και τον Καλαιτζη και να εχει την ιδια αξια στην συγκριση, δεν υπαρχει απλα αυτο που λες. Επρεπε να παρουμε ολους τους ασους που ειχαν γραφτει για να μην πειτε "Σας πειραμε εναν ασο που θελατε"?

3ο-4η επιλογη ΚΑΙ ΑΝ ηταν ο

Δε γινεται να παρεις μια ομαδα που εχει πατωσει και να δωσεις αμεσως 30 εκατομμυρια για ροστερ. Ειναι 100% πεταμενα λεφτα, γιατι πρεπει να παρεις νεους παιχτες (και με μεγαλη σημασια στους Ελληνες παιχτες). Και αυτο γιατι σαν ομαδα δεν εχεις καμια βαση, κανενα κορμο παιχτων και ο προπονητης σου ειναι καινουριος. Καλως η κακως για μερικους, οι Αγγελοπουλοι ανεβαζαν σταδιακα το budget. Μπορεις να τους κατηγορισεις γ αυτο, αλλα πλεον φαινεται οτι αποκτουμε εναν αρκετα καλο νεων Ελληνων και ξενων παιχτων, που θα μπορεσουν να τραβηξουν την ομαδα για χρονια. Επομενως αλλο σπαταλαω χρηματα αλογιστα και αλλο χτιζω σταδιακα ενα κορμο και πληρωνω αδρα για να τον ενισχυσω οταν ερθει η ωρα. Και μην ξεχνας το γεγονος οτι τα αδερφια ηταν νεοι στο χωρο, οποτε επρεπε να δουν πως κινειται η αγορα πριν βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη.

Αρα δεχεσαι λοιπον οτι δεν κανανε τα 2 πρωτα χρονια κατι σουπερ και στην ουσια μετρας μονο μια χρονια ετσι?

Να δουμε λοιπον σε βαθος χρονου, να δουμε...

Εδω και 2 μερες μαλλον αλλος δεν διαβαζει τι του γραφουν

Γραφω αυτολεξεί οτι μεχρι οι Αγγελοπουλαιοι να αποδειξουν οτι εχουν διαχρονικη διοικητικη σταθεροτητα (σε λεφτα, πληρωμες, επιλογες παιχτων, στηριξη ομαδας,...)

Οπως επισης εγραφες "Οποιον θελουν οι Αγγελοπουλοι σε κοντρα με τους Γιαννακοπουλους τον παιρνουν"

Καλο θα ηταν να εχεις κατι να το στηριξεις αυτο. Μια περιπτωση που να εγινε. Στην θεωρια εγω με τον Μενελαο τους εχουμε και τους 4 για πλακα.

Ωστοσο βλεπω σωστες κινησεις και εκτος των μεταγραφικων. Δεν κανουν δηλωσεις που να δυναμιτιζουν το κλιμα(σε αντιθεση με τα χομπιτ σας) δεν προσπαθουν να δημιουργησουν φανατισμο, δεν κινουνται παρασκηνιακα(εγω γ αυτο τους βγαζω το καπελο), δινουν το καλο παραδειγμα στο γηπεδο και δεν ασχολουνται ουτε με μικροφωνα ουτε με διαιτητες κτλ κτλ. Προσφατο παραδειφμα, οτι τα εισιτηρια για το Βερολινο δοθηκαν σε κατοχους διαρκειας..Εσεις που τα χετε ταξει???

Μιλαμε για τους γουρλοματηδες που εφεραν τους χουλιγκανους πισω απο τον παγκο του Παναθηναικου ενω ειχαν πει οτι δεν θα υπαρχει εκει κοσμος?

Μιλαμε για τους γουρλοματηδες που λενε για τα διαρκειας αλλα εγω ειδα στην προκυρηξη οτι ολα τα διαρκειας εχουν ακριβως το ιδιο δικαιωμα και μπορει να σκασουν τα καλοπαιδα με τα συνδεσμιακα ή φθηνα διαρκειας?

Μιλας για διαιτησια που ο κλαψιαρης εγινε ρομπα σε ολη την Ελλαδα με τις γελοιες διαμαρτυριες του?

Μιλας για διαιτησια που ξεφτιλισατε τον μπουντουρη που τον βαλατε να κλαιγεται πριν τον τελικο κυπελλου για την διαιτησια?

το τεραστιο Φαουλ των αδελφων Χομπιτ ηταν οτι επι μια 10ετια που υπηρχε μονο ο παο στο μπασκετικο γιγνεσθαι, ΠΟΤΕ δεν προσπαθησαν να διαπαιδαγωγήσουν τα κωλοπαιδα των οργανωμενων. Ποτε δεν κουνησαν ουτε το μικρο τους δαχτυλακι για να μην ειναι συνυπευθυνοι στην καταντεια που επικρατει στα γηπεδα.
Μια χαρα προσπαθουν να τους συγκρατησουν. Και στο Φ4 της Αθηνας εγινε μανουρα γιατι δεν δωσανε ολα τα εισητηρια στους οργανωμενους. Οι γουρλοματηδες(κατι θα νιωθουν μαλλον και εχουν γουρλωσει ετσι) τι εχουν κανει δλδ?
Δημοσ.
Ξεχνας τον Παπαλουκα.

Ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο budget της Ευρωπης. Οταν δινεις 35 εκατομμυρια, εξ ορισμου παιρνεις οποιον θελεις. Προφανως το ιδιο και ο Παναθηναικος, οταν δε μιλαμε για παιχτη που ενδιαφερει και τις 2 ομαδες. Σε αντιθετη περιπτωση, τα πραγματα μετα τη φετινη χρονια, ειναι οριακα υπερ των Αγγελοπουλεων.

Θα με ενδιέφερε να μάθω από που προκύπτει ότι το Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρώπη και από που προκύπτει το νούμερο 35 εκατομμύρια.

Θα σε βοηθήσω πάντως λίγο για να μην ψάχνεις. Το νούμερο προκύπτει (στρογγυλοποιημένο) από τα 37 εκατομμύρια που αναφέρει το δημοφιλές λιθουανικό site krepsinis.net . To θεματάκι που προκύπτει όμως είναι ότι η CSKA έχει ανακοινώσει επίσημα ότι το μπατζετ τους είναι στα 35 εκατομμύρια ενώ ο Αγγελόπουλος ο ίδιος είπε ότι το πραγματικό μπάτζετ είναι πολύ μικρότερο από ότι λένε οι Λιθουανοί.

Πώς γίνεται να ισχύει και να έχετε το μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά και να είναι σημαντικά μικρότερο από τα 37εκ.;

Τεοντοσιτς. Σου κανει?

Θα μπορούσα να σου πω ότι ο Παναθηναϊκός ουδέποτε έκανε πρόταση στη Ζελέζνικ και ότι ακούγονταν ότι αρέσει στον Ομπράντοβιτς και ρωτούσαν τον ίδιο τον Τεοντόσιτς οι φωστήρες οι δημοσιογράφοι μας και ποτέ τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς. Θα μπορούσα επίσης να σου πω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ψωνίζει από την Ολύμπια Λάρισας της Σερβίας την Ζελέζνικ αλλά προτιμάει την Παρτιζάν που έκτός του ότι έχει δεσμούς, εμπιστεύεται και τον άνθρωπο που δουλεύει τους παίχτες εκεί, τον Βουγιόσεβιτς (που ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς θεωρεί μέντορά του). Επίσης μπορώ να σου πω ότι για την αγορά της Σερβίας συγκεκριμένα τείνω να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Ομπράντοβιτς παρά στο Γιαννάκη και τον Δ.Υ. Μανουσέλη (όπως έδειξε και η περίπτωση Έρτσεγκ πάλι φέτος).

Με κάλυψε ο Verbal Kint.

btw για μενα καλυτερα που δεν τον πηραμε. Μεγαλος παιχτης ο Λιθουανος, αλλα δεν ξερω αν θα χωρουσε (απο πλευρας budget και μονο) με τον Παπαλουκα. Και αν πρεπει να χω εναν απ τους 2 στην ομαδα, διαλεγω χαλαρα Τεο.

Και ήταν καλύτερα δηλαδή που έπαιζε ο Ολυμπιακός πέρυσι με τον Μπλάκνεϊ στον άσσο; Μια παροιμία με την αλεπού και τα κρεμαστάρια μου θυμίζει αυτό.

Και οτι και να πεις, το τεραστιο Φαουλ των αδελφων Χομπιτ ηταν οτι επι μια 10ετια που υπηρχε μονο ο παο στο μπασκετικο γιγνεσθαι, ΠΟΤΕ δεν προσπαθησαν να διαπαιδαγωγήσουν τα κωλοπαιδα των οργανωμενων. Ποτε δεν κουνησαν ουτε το μικρο τους δαχτυλακι για να μην ειναι συνυπευθυνοι στην καταντεια που επικρατει στα γηπεδα.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν διοργανωτής το 2007 και οι οργανωμένοι κρατάνε μανιάτικο το ότι δεν πήραν εισητήρια (σκηνικό που προχτές έκανε τον Keyzer να βριστεί με κάποιους από αυτούς) δε βγαίνει το συμπέρασμα που πας να βγάλεις.

Δε βγαίνει το δικό σου συμπέρασμα ούτε από τους περσινούς τελικούς που οι άγγελοι Αγγελόπουλοι μετακίνησαν τους οργανωμένους πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και πάνω από τη φυσούνα, στις θέσεις κατόχων διαρκείας, με αποτέλεσμα να πετάξουν ένα μπουκάλι ούζο στους διαιτητές και να βάλουν φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού και να τρέχουν ο Αγγελόπουλος και ο Βασιλόπουλος μετά να πιάσουν τα μικρόφωνα (που λες ότι δε χρησιμοποιούν) να πουν 2-3 άσματα,

Δε βγαίνει και από το γεγονός ότι στον φετινό τελικό κυπέλου υπήρχαν περισσότεροι Ολυμπιακοί μέσα μια και εμφανίστηκαν με πλαστά εισητήρια.

Επίσης δε βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κινούνται παρασκηνιακά από το γεγονός ότι μετά τον περσινό τελικό κυπέλου ο Αγγελόπουλος είχε πιάσει και έστελνε SMS σε όποιον δημοσιογράφο ήξερε και του έλεγε να γράψει για τη σφαγή που υπέστη.

Και τέλος, δε βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα από την ανάμιξη των Αγγελόπουλων στο βόλεϊ του Ολυμπιακού και τα όσα έχουν συμβεί φέτος, με οργανωμένους και κρανοφόρους να εμφανίζονται στον (αναβληθέντα τελικά) τελικό, ενώ είχε συμφωνηθεί να μη δωθούν εισητήρια σε οργανωμένους, στον τελικό που διεξήχθη (τελικά) μόνο με μαθητές και αθλητές υποτίθεται, να βρεθούν και πάλι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.

Δημοσ.
Δε βγαίνει και από το γεγονός ότι στον φετινό τελικό κυπέλου υπήρχαν περισσότεροι Ολυμπιακοί μέσα μια και εμφανίστηκαν με πλαστά εισητήρια.

Επίσης δε βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κινούνται παρασκηνιακά από το γεγονός ότι μετά τον περσινό τελικό κυπέλου ο Αγγελόπουλος είχε πιάσει και έστελνε SMS σε όποιον δημοσιογράφο ήξερε και του έλεγε να γράψει για τη σφαγή που υπέστη.

Και τέλος, δε βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα από την ανάμιξη των Αγγελόπουλων στο βόλεϊ του Ολυμπιακού και τα όσα έχουν συμβεί φέτος, με οργανωμένους και κρανοφόρους να εμφανίζονται στον (αναβληθέντα τελικά) τελικό, ενώ είχε συμφωνηθεί να μη δωθούν εισητήρια σε οργανωμένους, στον τελικό που διεξήχθη (τελικά) μόνο με μαθητές και αθλητές υποτίθεται, να βρεθούν και πάλι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.

Αυτά είναι επιβεβαιωμένα από που? Είδες τα πλαστά εισητήρια, ή σου στείλανε και σένα σμς ή ήσουν και στο τελικό βόλει?

Κάτι άλλο πιο σημαντικό. Επειδή γνώμη μου είναι ότι ο Γιαννάκης χαντακώνει τον χαλπερίν (πχ πιστεύω οτι θα μπορούσε να βρισκε τρόπους, για να έχει ελεύθερο σουτ) και γενικά βασίζεται στους δυο ψηλούς, πως θα μανάζταρε ο ομπράντοβιτς την ομάδα του Ολυμπιακού? Η μήπως και του Ομπράντοβιτς του κάθησαν οι παίκτες που είχε. Δλδ επί Γιαννάκη ο Γιασικεβίτσιους με τον Μπατίστ, θα μπορούσαν να είχαν την ίδια αγαστή συνεργασία?

Δημοσ.
Αυτά είναι επιβεβαιωμένα από που? Είδες τα πλαστά εισητήρια, ή σου στείλανε και σένα σμς ή ήσουν και στο τελικό βόλει?

Πλαστά εισιτήρια στον τελικό μπάσκετ είπα.

Τσίμπα το link εξυπνούλη. Δεύτερο αποτέλεσμα γράφοντας στο Google "πλαστά εισιτήρια".

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10492&subid=2&tag=7761&pubid=1775276

Κάτι άλλο πιο σημαντικό. Επειδή γνώμη μου είναι ότι ο Γιαννάκης χαντακώνει τον χαλπερίν (πχ πιστεύω οτι θα μπορούσε να βρισκε τρόπους, για να έχει ελεύθερο σουτ) και γενικά βασίζεται στους δυο ψηλούς, πως θα μανάζταρε ο ομπράντοβιτς την ομάδα του Ολυμπιακού? Η μήπως και του Ομπράντοβιτς του κάθησαν οι παίκτες που είχε. Δλδ επί Γιαννάκη ο Γιασικεβίτσιους με τον Μπατίστ, θα μπορούσαν να είχαν την ίδια αγαστή συνεργασία?

Ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ με pick 'n' roll. Ο Μπατίστ είναι από τους ψηλούς στην Ευρώπη που παίζει καλά pick 'n' roll. Ο Σάρας είναι ο καλύτερος κοντός σε αυτό. Από όταν έμαθαν ο ένας τον άλλον και συντονίστηκαν (ώστε να μην τρώει μπάλες στο κεφάλι ο Μπατίστ, πράγμα που έγινε φέτος), ήταν φυσικό και επόμενο.

Τώρα για αυτά τα "του έκατσε" του Ομπράντοβιτς, του πιο επιτυχημένου προπονητή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, για πράγματα που μπορώ να καταλάβω και εγώ εύκολα... :rolleyes:

Ο Ομπράντοβιτς θα είχε χτίσει διαφορετικά την οιαδήποτε ομάδα του. Και νομίζω ότι πολλοί προπονητές στην Ευρώπη θα την είχαν χτίσει πολύ διαφορετικά την ομάδα του Ολυμπιακού από το Γιαννάκη (που οι παραστάσεις του σε συλλογικό επίπεδο είναι το Μαρούσι ε;).

Δημοσ.

Ο Ομπράντοβιτς θα είχε χτίσει διαφορετικά την οιαδήποτε ομάδα του. Και νομίζω ότι πολλοί προπονητές στην Ευρώπη θα την είχαν χτίσει πολύ διαφορετικά την ομάδα του Ολυμπιακού από το Γιαννάκη (που οι παραστάσεις του σε συλλογικό επίπεδο είναι το Μαρούσι ε;).

Νταξ και μόνο που βάζεις σε σύγκριση Γιαννάκη-Ομπράντοβιτς κάνεις μεγάλη υποχώρηση :P

Δεν θέλω να κάνω τον ειδικό στο μπάσκετ,ούτε είμαι αλλά ο Κλαψιάρης σαν προπονητής καταστρέφει το άθλημα,μπορεί να φέρνει αποτελέσματα αλλά στην ομάδα μου δεν τον ήθελα,με την Εθνική πήρε Euro,2η παγκόσμιο και παρακαλούσα να φύγει μπας και δω λιγάκι μπάσκετ.

Απ το να βλέπεις ομάδα του Γιαννάκη καλύτερα να βλέπεις Παπάγου-Ίκαροι Σερρών ας πούμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...