Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν παιζει ρολο το ποσες ελληνικες ομαδες θα ειναι στο φφ για το αν υπαρχει η οχι εμφυλιος.Φετος ετυχε να παιξουν στον ημιτελικο την αλλη φορα μπορει να παιξουν τελικο...

Νομίζω πως κάνεις λάθος. Άπαξ και βρεθούν 2 ομάδες από την ίδια χώρα στο ΦΦ παίζουν υποχρεωτικά στον ημιτελικό.

Γι' αυτό και τις 3 φορές που έχουμε διασταυρωθεί ήταν και τις 3 φορές ημιτελικός.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι snolly, τουλαχιστον στη σημερίνή ευρωλίγκα της uleb δεν υπάρχει τετοιος κανονας

Δημοσ.
Νομίζω πως κάνεις λάθος. Άπαξ και βρεθούν 2 ομάδες από την ίδια χώρα στο ΦΦ παίζουν υποχρεωτικά στον ημιτελικό.

Γι' αυτό και τις 3 φορές που έχουμε διασταυρωθεί ήταν και τις 3 φορές ημιτελικός.

Kοιτα φιλε στο παρελθον που ειχαν παιξει εχεις δικιο ισχυε τοτε.Απλα τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει.θυμησου λιγο το φαιναλ φορ των αθηνων που στα ημιτελικα ειχε παιξει ο παο με την ταου κ η τσσκα με τη μαλαγα...

Δημοσ.
Απλά η Norilsk Nickel έχει οικονομικά θεματάκια και κόβει τη μεγάλη χρηματοδότηση. Το πόσο ακριβώς θα το δούμε. Από 20% εώς 50% έχει ακουστεί. Προηγουμένως είταν στα 35 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Ποιο είναι το καλό 3άρι εκτός από το γνωστό που έχουν;

O Κριάπα μου αρέσει πολύ, ίσως για ομάδα του Ομπράντοβιτς πολύ βαρύ τριάρι αλλά ...φοβερός παίκτης

Δημοσ.
O Κριάπα μου αρέσει πολύ, ίσως για ομάδα του Ομπράντοβιτς πολύ βαρύ τριάρι αλλά ...φοβερός παίκτης

Ναι αλλά είναι Ρώσος και ως τέτοιος δε φεύγει από εκεί.

Δημοσ.

Λοιπόν διάβασα ότι ο Ολιβέιρα δεν κάνει στον Τεν Κάτε και δεν επιθυμεί την αποκτησή του γιατί παίζει πιο πολύ για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα. Ενώ ο Μάντζιος σαφώς και παίζει για την ομάδα και η ομάδα πετάει. Ρε μήπως είναι αυτοί λογικοί και εμείς όλοι οι τρελοί? Περιμένω από την άλλη δευτέρα να δω ποιός θα ανανεώση διαρκείας χωρίς καμία μεταγραφή. Θα πέσει πολύ γέλιο.....

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται;

Ο Τεν κάτε σε ότι του "φέρει" ο Αντωνίου "τσου" θα πει. Του το κρατάει επειδή έβγαζε προς τα έξω αυτά που γίνονταν στα αποδυτήρια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:35 ----------

Δεν τα βρήκαν σήμερα με τον Σάρας.

Δημοσ.

και αλλο θετικο δειγμα ντοπιγκ του βαρζιβνιακ!! Θυμαμαι δηλωσεις του που ελεγε οτι βρισκε τις προπονησεις στον παναθηναικο εξωντοτικες και πως μεχρι που σκεφτηκε να τα παρατησει! Οταν πρωτορθε κατι τετοιο ειχε πει. Σει συνδυασμο με το οτι εχει εντελος βλακοφατσα μοιαζει πολυ πιθανο να μην την παλευε και να προσπαθουσε με πλαγιους και κουτοπονηρους τροπους να ανταπεξελθει.

Δημοσ.

Καλά τα παλληκάρια δεν παίζονται. Πάνε στη Ρεαλ να πάρουν παίκτη που τον θέλουν 5-6 ομάδες ως δανεικό χωρίς λεφτά. Τι είναι αυτοί ρε? Απορώ που τους δέχθηκαν στην Ισπανία να συζητήσουν και δεν του πήραν με τις ντομάτες.

Δημοσ.

πες τα ρε ata1983...κατι ακομα....ρε παιδια αυτος ο αντωνιου τι ρολο βαραει τελικα;εχει φαει της ζωης του τις χυλοπιτες περσυ και φετος...ουτε ενα παιχτη δε μπορει να κλεισει...παλι με κατι ασχετους θα τη βγαλουμε...

Δημοσ.

καλημερα παιδια.....με λενε κωστα αντωνιου.....μου αρεσει να κανω ταξιδια σε ολη την ευρωπη κ την λατινικη αμερικη.......να βλεπω καινουργια μερη.....να γνωριζω καινουργιους ανθρωπους....να σηζηταω μαζι τους......φετος το καλοκαιρι μου θα ειναι φανταστικο....θα κανω πανω απο 30 ταξιδια.......ελπιζω κιεσεις να περασετε τελεια.......καλο καλοκαιρι.......:shock:

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να βρίζουμε τον αντωνίου.Δεν φταίει αυτός που είναι ανίκανος.Σε αυτή την θέση βάζεις κάποιον που να τον ξέρει όλος ο κόσμος.Να είναι γνωστός και να έχει κονέ.

είμαστε μπακάληδες.τέλος.

όλες οι Ελληνικές ομάδες.

Δημοσ.

πάρτο πίσω ΤΩΡΑ!

εγώ σε παρόμοια θέση έχω των Σάββα και αυτά που λες δεν τα δέχομαι

Δημοσ.
Δεν έχει νόημα να βρίζουμε τον αντωνίου.Δεν φταίει αυτός που είναι ανίκανος.Σε αυτή την θέση βάζεις κάποιον που να τον ξέρει όλος ο κόσμος.Να είναι γνωστός και να έχει κονέ.

Aκριβως αυτο με τη κριτηρια βαζεις των αντωνιου να κανει της μεταγραφες.Δηλαδη με τη κυρος κ τη προσωπηκοτητα θα πεισει αυτος παικταραδες να ερθουν στο παο.καλα κ αυτος ο τεν κατε λεει δεν του κανει ο ολιβειρα...διωξιμο θελει κ αυτος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...