john1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα τα ειπε ο Πατερας,αν εξαιρεσουμε οτι ειπε οτι το ειδε για πεναλτυ
rokko74 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είπε αυτά που θα ήθελε να γίνουν ο κάθε υγιής "οπαδός"! Μακάρι να σταματήσει ο Μαρινάκης να ακούει τον κυρ Σάββα και τον κάθε άλλο καραγκιόζη...
Στέλιος7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπραβο στον Πατερα για τις δηλωσεις που εκανε*.Αλλα περιμενα να ακουσω και αλλα ειπε. *Οχι και πεναλτι ομως αυτο ρε Πατερα, οχι κι αυτο
vlachaquito Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εχασα το πρωτο κομματι με το πεναλτυ, αλλα τα υπολοιπα ηταν ακριβως αυτα που επρεπε να πει. Μου αρεσε οτι εχει καταλαβει οτι το προβλημα ειναι στους γυρω γυρω και στις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και ελπιζω σιγα σιγα να τους εξαφανισουν.. Μακαρι να καθησουν και κοντα στους αγωνες. Αυτη η φιλια, μπορει και να σωσει το ελληνικο πρωταθλημα... Μπραβο...
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εξώδικο έστειλε ο Δημητράκης στο http://www.greenwebfans.com . Ζητά τα στοιχεία των μελών εντός δύο ημερών. Μεγάλο σφάλμα του Μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ότι πέναλτι δεν υπήρχε.
rokko74 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 *Οχι και πεναλτι ομως αυτο ρε Πατερα, οχι κι αυτο Μεγάλο σφάλμα του Μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ότι πέναλτι δεν υπήρχε. Ας μην συνεχίζουμε το ίδιο έργο... Το θέμα είναι τα υπόλοιπα που είπε αλλά δεν λέει να βγει το μικρόβιο από μέσα σας με τίποτα μου φαίνεται.... Εγώ θα περιμένω τη κοινή εμφάνιση των δύο! Μακάρι αυτοί οι δύο να αλλάξουν τα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
guido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εξώδικο έστειλε ο Δημητράκης στο http://www.greenwebfans.com θα χουμε "ομορφιές" ....
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μακαρι να δεχθει ο Μαρινακης να βγει στην τηλεοραση με Πατερα και να μιλησουν για "μονιασμα" και καθαρση. Ετσι ωστε καθε βρωμοσκουλικο δημοσιογραφισκος που δυναμητιζει το κλιμα να βουλωσει μια για πάντα.
Στέλιος7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ας μην συνεχίζουμε το ίδιο έργο...Το θέμα είναι τα υπόλοιπα που είπε αλλά δεν λέει να βγει το μικρόβιο από μέσα σας με τίποτα μου φαίνεται.... Εγώ θα περιμένω τη κοινή εμφάνιση των δύο! Μακάρι αυτοί οι δύο να αλλάξουν τα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Ποιο μικροβιο;Απο το μηνυμα μου νομιζω πως φαινεται οτι αυτο το θεωρω λεπτομερεια και επικροτω τις δηλωσεις του.
rokko74 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο μικροβιο;Απο το μηνυμα μου νομιζω πως φαινεται οτι αυτο το θεωρω λεπτομερεια και επικροτω τις δηλωσεις του. Αφού είναι λεπτομέρεια γιατί το έβαλες ρε συ? Για να "χαλάσεις" όλο το μήνυμα?
Στέλιος7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού είναι λεπτομέρεια γιατί το έβαλες ρε συ? Για να "χαλάσεις" όλο το μήνυμα? Δεν νομιζω οτι χαλασα το μηνυμα.Αυτο το προσθεσα με χιουμοριστικη διαθεση και με καμια προθεση να μιλησω για τη διαιτησια.
geovard Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Ολυμπιακό; απαιτεί να μην ξανασφυρίξει ο Δαλούκας. Γιά κάτσετε καλά ρε σείς.Και αν θέλει ο άνθρωπος να γίνει τσομπάνος? Είστε υπερβολικοί ώρες-ώρες εκεί στον Ολυμπιακό! Καί τα ...αστέρια μας οι δημοσιογράφοι είχαν βγάλει κουμπάρο τον Κόντη με τον Πατέρα. Που δεν είναι βέβαια. Είναι όμως ο Ξυλάς με τον Κόντη. Τού έχει βαφτίσει το παιδί.
benign Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλα πρεπει να κανουν και λιγη διαιτα ρε φιλε και τα δυο φιλαρακια.Τι κοιλαρες ειναι αυτες,το πουλακι τους το βλεπουνε?
noasgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα, Ξέρω ότι μπορεί να είναι λίγο αργά, αλλά παίζει να βρω κάπου/κάπως εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα με Barca; Ενδιαφέρομαι μόνο για το εισιτήριο (μιας και είμαι ήδη Ισπανία) αλλά δεν θέλω να πάω μέχρι Βαρκελώνη χωρίς να ξέρω αν θα μπω μέσα.. Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη, θενκς
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα, Ξέρω ότι μπορεί να είναι λίγο αργά, αλλά παίζει να βρω κάπου/κάπως εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα με Barca; Ενδιαφέρομαι μόνο για το εισιτήριο (μιας και είμαι ήδη Ισπανία) αλλά δεν θέλω να πάω μέχρι Βαρκελώνη χωρίς να ξέρω αν θα μπω μέσα.. Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη, θενκς Δες εδώ: http://www.ticket4football.com/champions-league-tickets/5852/5871/barcelona-vs-panathinaikos-camp-nou-14-september-2010-tickets.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.