rokko74 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι γιατι το γηπεδο σας δε θα το πληρωσει ο ο ελληνικος λαος... ?? Για πες... για πες... Περιμένουμε να μας πεις πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Περιμένουμε να μας πεις πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα... Ποιο συμπερασμα .. ?? Αφου εγω ρωταω ..Εγω θα απαντησω κι ολας ... ?? Εσυ να μου απαντησεις που ασχολεισαι με το ζητημα ... Με ποιανου λεφτα θα γινει το γηπεδο .. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ή με τα λεφτα των βαρδινογιαννεων ή με τα λεφτα των βγενοπουλοπατερων. Και των γιαννακοπουλων. σε καμια περιπτωση παντως δεν θα γινει με τα λεφτα του κοσμακη οπως εγινε το καραισκακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο συμπερασμα .. ??Αφου εγω ρωταω ..Εγω θα απαντησω κι ολας ... ?? Άσε καταλάβαμε... Πετάμε μία αρλούμπα, δημιουργούμε θέμα και συζητώντας είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι όντως υπάρχει θέμα... Προπαγάνδα λέγετε Δεν φταίτε εσείς... Έτσι σας έχουν μάθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Γεωργίου εχτές άκουσα ότι είπε πως στόχος του Βγενόπουλου είναι να ανταποδώσει στον Ολυμπιακό αυτά που έκανε τα τελευταία χρόνια. Νταξ ο Γεωργίου δεν είναι να τον παίρνουμε στα σοβαρά αλλά από το 2007 που το είπε πρώτη φορά το έχει πει κάμποσες ακόμα. μεγάλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τι ώρα ειναι η συνάντηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 13.00 λένε.άντε μωρή ώρα πούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ψηφιστε το ΠΑΟ εδω! http://sport31.blogspot.com/2010/09/sport31.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για ποιον λόγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχει εργοτελη, μουφα.. Κανα νεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 θα γίνει πιστεύω.δεν τους παίρνει πιστεύω να μην γίνει.Καμία από τις 2 πλευρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για ποιον λόγο? μην ρωτας πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σαν να αργούνε. Θέλω και να κοιμηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ψηφιστε το ΠΑΟ εδω! http://sport31.blogspot.com/2010/09/sport31.html Δεν είναι σωστή η ψηφοφορία.Δηλαδή δεν θα πετύχει το σκοπό της.Γιατί θάπρεπε να λέει. "Ποιός έχει τους περισσότερους φιλάθλους από αυτούς που έχουν Ίντερνετ και από αυτούς που θα επισκεφτούν το site αυτο?" Θα είναι ίσως μιά ενδεικτική αλλά όχι αποδεικτική ψηφοφορία. Προσωπικά δεν με αφορά.Μού φτάνει που εγώ είμαι Παναθηναϊκός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε ρε πουστη μου τι λενε τοση ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.