Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ο Κουφος εχει φαει σκαλωμα με το ΝΒΑ και πιστευω οτι αν φτασει ενα μινιμουμ μπορει και να δεχτει να παιξει 12ος παικτης στους Κινγκς παρα να ερθει Ευρωπη, εχει κολλησει να γινει ΝΒΑερ

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δείξε μου Kaizer το ιατρικό δελτίο του Βούισιτς που να αποδεικνύει ότι είναι σακάτης, αλλιώς λέμε λόγια του αέρα...

Αυτά τα δείξε μου και απέδειξε μου σε ένα forum που μιλάμε για να περνάει η ώρα μας, δεν κολλάνε.

Έχω πεθάνει στο γέλιο.

Δημοσ.

Ας επιστρεψουμε στα του Παναθηναικου

Δεδομενης της σαπιλας στα ελληνικα μπασκετικα νιατα, να πω την αμαρτια μου, αν και πριν 1-2 χρονια δεν τον ειχα καθολου σε εκτιμηση, δεν θα με χαλαγε καθολου να καναμε καμια κινηση προς Μπουρουση μερια που τελειωνει και το συμβολαιο του.(δεν εχω κανενος ειδους πληροφορηση, απο το μυαλο μου το βγαζω)

Καποιοι θα πουνε για χειρονομιες και τετοια αλλα νομιζω περισσοτερο σε φαση "εμεις, η ομαδα" λειττουργει ο συγκεκριμενος παρα ¨ειμαι γαυρος, ειστε βαζελοι"

Δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα δεν θα ηταν ασχημο, αν δεν ανανεωσει προωρα να του καναμε μια ερωτησουλα

Δημοσ.

Απορία: Θες τον Μπουρούση ως επένδυση για το μέλλον στην θέση που παίζει (δεδομένης της, σαπίλας στα ελληνικά μπασκετικά νιάτα); Διότι, αν δεν απατώμαι, στη θέση που παίζει έχουμε τον Πέκοβιτς (23 ετών) και τον Σενμαρτίνι (18 χρονών), δύο παίκτες που αν τους δουλέψει ο Ζοτς όπως ξέρει σε 2-3 χρόνια (μπορεί και λιγότερο) να βγάζουν ματια.

Εκτός αν θέλεις Έλληνα center, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Θελω τον Μπουρουση ως ετοιμο ψηλο με σουτ, Ελληνα, σχετικα καλης ηλικιας

Ο Σερμαντινι ουτε ειναι φετος και ουτε του χρονου και πιθανως ουτε του παραχρονου θα ειναι για Παναθηναικο

Ο Μαικ ειναι 32 και ο Τσαρτσαρης 30 και σε πτωτικη πορεια. Επομενως εχουμε αυτη την στιγμη 4 ψηλους εκ των οποιων οι 2 εχουν βαθος 3ετιας και ενας που σιγα-σιγα θα παιζει λιγοτερο. Και οι 2 ειναι ξενοι.

Επομενως ο Μπουρουσης θα μπορουσε να προσφερει αμεσα, να εχει μελλον και να σου δωσει μαι μεγαλη ευελιξια: ειναι Ελληνας οποτε στην 5αδα ψηλων που θεωρητικα καλο ειναι να εχουμε μπορεις να κανεις αλχημειες. Πχ αν αυτη την στιγμη ειχαμε 3 Ελληνες ψηλους και 2 ξενους, και ενας Ελληνας δεν τραβαει(βλ. Τσαρττσαρης) μπορεις ποιο ευκολα να πας για εναν πχ Λαβρινοβιτς αν εχεις το μπακ-απ οτι και παλι εχεις αρκετους Ελληνες. Τωρα, αν θες να αλλαξεις Ελληνα με ξενο θα πρεπει να αλλαξεις καπου αλλου ξενο με Ελληνα και αυτα ειναι ζορικα πραγματα

ΥΓ. Και ενα καλο που εχει ο Μπουρουσης, δειχνει τυπακι που δεν τον νοιαζει να ξεκιναει παγκο

Δημοσ.

Βασικά, ο Μπουρούσης μου δίνει την εντύπωση ότι γουστάρει που παίζει basket. Δεν τον νοιάζει αν θα παίξει 10 λεπτά ή 40 λεπτά, απλά θέλει να μπει μέσα και να παίξει καλά.

Γενικά, συμφωνώ με την άποψή σου, αλλά όπως είπες κι εσύ είναι λίγο απίθανο να έρθει στον ΠΑΟ (εκτός και αν τον θέλει ο Ζοτς, οπότε οι Αφοι Γιαννακόπουλοι θα τον πάρουν με κλειστά μάτια).

Δημοσ.

O Mπουρουσης κατα 99% θα μεινει εκει που ειναι

Απλα μου δινει την εντυπωση παικτη που αν τον πλησιαζε ο Παναθηναικς δεν θα ελεγε "Ειμαι ο Σουπερ-γαυρος, δεν ερχομαι".

Δημοσ.

Κατω τα χερια απ τον Μπουρουση ρε!!

Ειλικρινα τωρα, δεν δινω καμια πιθανοτητα στους Γιαννακοπουλους να παρουν παικτη που να τον θελουν οι Αγγελοπουλοι.

Αν ωστοσο συμβει αυτο με το Μπουρουση, εγω σταματαω να βλεπω μπασκετ. Και ας μου φερουν και τον Γκαρνετ στη θεση του.

Οσο για το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του Μπουρουση για μενα (και το στοιχειο που ισως καποια μερα τον οδηγησει στο Νba) ειναι οτι μπορει να λειτουργησει και ως τεσσαρι. Τεραστιο πλεονεκτημα για εναν παικτη, δεν εχουμε 2ο παικτη που να παιζει 4-5 και εσεις εχετε μονο τον Μπατιστ (και τον Τσαρτσαρη στα καλα του, αλλά άλλα μεγεθη..)

Ο Παπανικολαου του Αρη μ αρεσει απ τους μικρους..

Οσο για τον Καλαθη, δεν ειναι και τοσο κακος παικτης...εχει τα στοιχεια για να εξελιχθει σε καλο 3αρι..δηλαδη σουτ, ταχυτητα, αλτικοτητα, ντριπλα. Απλα νομιζω οτι καθισε πολυ στο κολεγιο..

Δημοσ.
[...] Οσο για τον Καλαθη, δεν ειναι και τοσο κακος παικτης...εχει τα στοιχεια για να εξελιχθει σε καλο 3αρι..δηλαδη σουτ, ταχυτητα, αλτικοτητα, ντριπλα. Απλα νομιζω οτι καθισε πολυ στο κολεγιο..

Θέλει να μορφωθεί ο άνθρωπος ρε! :P :lol:

Δημοσ.
Ειλικρινα τωρα, δεν δινω καμια πιθανοτητα στους Γιαννακοπουλους να παρουν παικτη που να τον θελουν οι Αγγελοπουλοι.

Δε θα ήταν πρώτη φορά ε;

Αλλο που δίνω λιγότερο από 1% να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δημοσ.

Λιθουανος πλευμεηκερ με 15 γραμματα
Δημοσ.
Δε θα ήταν πρώτη φορά ε;

Αλλο που δίνω λιγότερο από 1% να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Λιθουανος πλευμεηκερ με 15 γραμματα

Aν εννοειτε τον ιδιο, δεν ειστε καλα ενημερωμενοι. Στη μονη περιπτωση που συνεβη αυτο, ηταν στον επαναπατρισμο του Φωτση. Και αυτο λογω των δεσμων που ειχε με την ομαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...