Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το έχετε ξεφτιλίσει με τον Σκόκκο, ο Σκόκκο κι ο Σκόκκο. Σιγά τον παίκτη πια. Ντάξει δεν λέω, στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος, αλλά δεν είναι καλό να τον κάνετε βασιλιά...

Ρε παιδι μου εχω μανια με τον Σκοκκο κακο ειναι?Οπως ειχα μανια και με τον El mago a.k.a Ατσαλακοτος a.k.a Τσαρτας. Ο παιχτης δεν υπαρχει για μενα ξεχωριζει οπως ξεχωριζε ο Τουρε στον ΟΣΦΠ(γνωμη μου παντα δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις)

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδι μου εχω μανια με τον Σκοκκο κακο ειναι?Οπως ειχα μανια και με τον El mago a.k.a Ατσαλακοτος a.k.a Τσαρτας. Ο παιχτης δεν υπαρχει για μενα ξεχωριζει οπως ξεχωριζε ο Τουρε στον ΟΣΦΠ(γνωμη μου παντα δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις)

ΣΚΟΚΟ ΓΕΡΑ - Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

:lol:

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα user12, απλώς πήρα αφορμή από σένα. Από όλους τους αεκσήδες το ακούω (όχι μόνο απ'το insomnia). Γι'αυτό μου φαίνεται παράλογο...

Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να γουστάρεις όποιον θες, δεν σου κρύβω ότι εμένα πάντα μου άρεσε σαν παίκτης ο Γιασεμάκης, είχε κάτι το ανέμελο, κάτι το ανύπαρκτο, κάτι σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο... Κυριολεκτικά αέρινος..!

Δημοσ.

Όλεγκ Βιελίνσκι!!! Η μεγαλύτερη παιχτάρα που ήρθε ποτέ στην ΑΕΚ!!!!!

Ο ανώμαλος έπαθε πνευμονία κατακαλόκαιρο επειδή είχε στο τέρμα συνέχεια το κλιματιστικό επειδή έκανε ζέστη!!!!!!

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Ντέμης ακόμη και βρήκε ομάδα να δώσει 3 εκατομμύρια για τον Κυριάκο μπας και πάρουμε κανένα στόπερ της προκοπής.

Κακό το timing βέβαια αλλά για τον 16 συμμετοχών περσυνό Κυριάκο από τις οποίες 16 μάνι μάνι θυμάμαι τις 4 που χάσαμε σαφώς και με τα λεφτά που φέρνεις βρίσκεις κάτι πιο σταθερό και γρήγορο να καλύψει το κενό.

1,2εκατομύρια / 16 αγώνες...πόσο περίπου βγαίνει;

3 μπάκ αξιόλογα είχες με αυτά τα λεφτά που θα βγάζαν και τους 36 αγώνες τους περσινούς.Αρκεί να μην μαλακιστούν οι ανύπαρκτοι και δεν φέρουν παίχτες άμεσα.

2 μπάκ,10άρι και έναν επιθετικό...Πάσι θυσία.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ----------

Πήγε ο Θανόπουλος στην Αγγλία να συναντηθεί με τον Μπενίτεθ για να του δώσει μια λίστα από παίχτες της Λίβερπουλ που μπορεί η ΑΕΚ να αποκτήσει με τη μορφή δανείσμου και να γυρίσει να την δώσει στον Μπάγεβιτς να διαλλέξει...Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αντωνίου...Θα τους πεί κανείς ότι υπάρχουν και τα τηλέφωνα/φαξ;

Ούτε αυτό δεν ξέρουν;:-(

Άντε να χαθούν άλλες 2 μέρες..

Δημοσ.

1,2εκατομύρια / 16 αγώνες...πόσο περίπου βγαίνει;

3 μπάκ αξιόλογα είχες με αυτά τα λεφτά που θα βγάζαν και τους 36 αγώνες τους περσινούς.Αρκεί να μην μαλακιστούν οι ανύπαρκτοι και δεν φέρουν παίχτες άμεσα.

2 μπάκ,10άρι και έναν επιθετικό...Πάσι θυσία.

3.200.000 + 700.000 κάθε χρόνο /23?(και ως αλλαγή)...πόσο περίπου βγαίνει;

Μη πω πόσους αξιόλογους παίχτες έπαιρνες με αυτά τα λεφτά,αντί αυτών πήραμε τον ανύπαρκτο που δεν ξεχώρισε ούτε με τη Βασλούι

Δημοσ.
3.200.000 + 700.000 κάθε χρόνο /23?(και ως αλλαγή)...πόσο περίπου βγαίνει;

Μη πω πόσους αξιόλογους παίχτες έπαιρνες με αυτά τα λεφτά,αντί αυτών πήραμε τον ανύπαρκτο που δεν ξεχώρισε ούτε με τη Βασλούι

Δεκτό και αυτό..Έβαλε 14 γκόλ τουλάχιστον όμως και έδωσε και μερικές νίκες.

Δεν λέει κανείς ότι δεν τον χρυσοπληρώσαμε..Αλλά έτσι είναι όταν ο κόσμος επιμένει να πάρει παίχτες κλεισμένους στον Ολυμπιακό..Πρέπει να δώσεις περισσότερα από τον Σωκράτη για να το κάνεις..;)

Δημοσ.
14 μικτά ε;Χωρίς να αφαιρέσεις το ΙΚΑ... :P

Να βγάλω τα playoff;

Άδικο είναι..Μάτια έβγαζε..

Καλύτερα να βγάλω τις πρώτες 6 αγωνιστικές που ήταν εκτός κλίματος.Καλό φόρ είναι ο Τζιμπούρ ότι και να λέτε.14 γκόλ σβηστός και χωρίς να βαράει και τα πέναλτι δεν είναι λίγα.

Αν ήταν στον Ολυμπιακό θα ήταν πρώτος σκόρερ με μεγάλη διαφορά.

Τον επιθετικό δυστυχώς τον κάνουν και οι μέσοι.

10 έγραψα στην αρχή αλλά μετά το κοίταξα στη wiki.Και τα 10 καλά είναι..:lol:

Επίσης δεν πήρε και κόκκινη...ο παλιοχαρακτήρας...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ----------

Έφυγε και ο τεράστειος Ελ Χαντζί Ντιούφ..

Άντε λίγοι ακόμη μείναν..υπομονή..

Κουτρομάνος,Ενσαλίβα,Μαιστόροβιτς,Χουανφράν,Άλβες,Χετεμάι,Καφές,Γεωργέας,..

Δημοσ.

Ο Χουαφραν σε σχεση με τον Γεωργεα ειναι παιχτρουρα καθηστε να δουμε τον Καραμπελα και αν τον διωξουν να παρουν καποιον καλυτερο το ιδιο ισχυει και για τον καφε αν παρουν καλυτερο καλος, για τους υπολοιπους και εσυ να πας να παιξεις καλυτερος εισαι

Δημοσ.

Tον Ντιουφ τι τον βάζεις ίσα με τα άλλα τα κριάρια;

2.5 ημίχρονα κι αν έπαιξε το παιδί, πότε προλάβαμε να σχηματίσουμε άποψη;

Εγώ όσο τον είχα δει μου άρεσε, και ο Μπάγιεβιτς πίστευε στον πιτσιρικά, αλλά δεν χώραγε άλλος ξένος στην ομάδα (καθώς ήταν "απαραίτητο" να βρούμε δεύτερο τερματοφύλακα ξένο μη χέσω), και αυτός δεν ήθελε να πάει δανεικός ξανά.

Αν πάει σε κάνα Εργοτέλη και βγάζει μάτια, να δω με πόσα θα τον θέλουν πίσω μετά.

Οι μαλάκες.

Δημοσ.

Ενα φάουλ καλά βάρεσε μωρεεεεε :P

Άς τον δείναν δανεικό και εγώ μαζί σου...αλλά ξέρεις στην ΑΕΚ πλέον όποιος θέλει φεύγει και όποιος θέλει έρχεται με αυτούς που μπλέξαμε.

Μέχρι και ο Ντιούφ υψώνει ανάστημα ζητά ελευθέρας και την παίρνει.Αν και για superleague δεν τον κόβω να πηγαίνει.Έψαξαν για δανεισμό και δεν βρήκαν τίποτα.

Πλάκα πλάκα τον τερματζή δανεικό δεν μπορούσαν να τον δώσουν;Τόσο ταλέντο είναι;

Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ήταν τραγικός αλλά για να επιμένει τόσο πολύ το προπονητικό τίμ κάτι παραπάνω θα βλέπει.

Δημοσ.

Πειτε μου οτι κανουν πλακα http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=104765

Απο τον Κριμπαρι πηγαμε στον τυπα πλακα κανουμε.Δεν παιρναμε τον Λεκι που πηρε ο Ηρακλης τοτε.Το παιδι μπορει να ειναι παιχταρας αλλα δεν γινεται να χανεις Κυριακο και να ψωνιζεις απο Κυπρο.

Δημοσ.

Γιατί τι περιμένεις να πάρουν ? Κανά παιχτη που θα του δώσουν το πολύ 500 χιλιαρικα συμβόλαιο και μέχρι 1 μυριο στην ομάδα του και πολλά λέω ! Το θέμα είναι πως και οι μεταγραφές που κάνουμε είναι Β-Γ διαλογής . Πέρα απο 3-4 παίχτες οι οποίοι είναι καλοι ( Blanco-Scoco-Saha ) απο εκει και μετά το χάος ......Μακός - Λεοναρντο σαν μεταγραφές θα έπρεπε να ξεκινάνε από τον πάγκο και να είναι εναλλάκτικές λύσεις όχι βασικοί. Είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι μόνο ο Καφές μπορεί να βγάλει κάθετη μπαλιά ? Με αυτή την κατάσταση έχουμε ρίξει πολύ τα στανταρ και εμείς οι ιδιοι γιαυτό βλέπουμε αποτελέσματα σαν αυτά με την Βασλουι και την Ομόνοια ! Πάμε τώρα για ένα 0-2 0-3 με γαύρο για να στρώσουμε χαρακτήρα .

Αληθεια έκεινοι οι επενδυτάρες τι έγιναν ρε παιδιά ? Που εξαφανίστηκαν ? Τώρα γιατί δεν διαρέει τίποτα ? Και μετά κατηγορουσαμε τον πανμέγιστο Μακη που είχε φέρει τον Αλέξ Σκλαβενίτη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...