Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να τον είχαν στα υπόψην από ανέκαθεν,είχαν και τους τραυματισμούς τώρα,πολλά λεφτά δεν είχαν και είπαν να το τσουλήσουν το θέμα..Στο στυλ παιχνιδιού του Κυριάκου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι καλύτεροι του που δεν ξεπερνάνε τα 5-10 εκατομμύρια.Και η Λίβερπουλ είχε βάλει όριο για την μεταγραφή του στόπερ τα 3 εκατομμύρια..

Τέλος πάντων μαγκιά του του Σότη.Πραγματικά τον ζηλεύω τον άτιμο.Δεν είναι και μικρό πράγμα να φοράς τη φανέλα της Λίβερπουλ.Τα υπόλοιπα απλά είναι "ήτανε στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος."

Δεν χάλασε και ο κόσμος που έφυγε ο Κυριάκος.Τέτοιο στύλ παίχτη έχουμε κιάλλο.Και όλο και κάτι καλύτερο θα βρεί ο Ντούσαν..Το μόνο που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω σαν απώλεια είναι ο τσαμπουκάς του και το ειδικό βάρος που είχε μέσα στο γήπεδο..(Αν και μας έκαψε στον τελικό πέρυσι..χιχι)

Τι παραπάνω λεφτά ρα!:P

Γιαυτό υπάρχουν οι ρήτρες..Με buyout τον πήραν..Την ρήτρα του για το εξωτερικό πληρώνουν και είναι δικός τους.Και τέλος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

Ιεροσυλία ΜΕΝ,έχω ψοφήσει στα γέλια ΔΕ και το ποστάρω..

:lol::lol::lol:

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι παραπάνω λεφτά ρα!:P

Γιαυτό υπάρχουν οι ρήτρες..Με buyout τον πήραν..Την ρήτρα του για το εξωτερικό πληρώνουν και είναι δικός τους.Και τέλος.

Γιατι εχω την υποψια πως η ρητρα ηταν 4 εκατομμυρια ή 6 μυρια ??

Ιεροσυλία ΜΕΝ,έχω ψοφήσει στα γέλια ΔΕ και το ποστάρω..

Ασχετο με το θεμα μας αλλα τα λεει ωραια ο Τσιαρτας χωρις να περιαυτολογει καθολου. :P

Εσκασα στα γελια.:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ----------

Στο 0:50 ειδικα τα σπαει το video. Παιρνει σοβαρο υφος:P

Ο Αγγελος οταν ειχα τη μπαλα εκανε παντα κινηση. Παντα !!

Γιατι ηξερε πως θα την παρει

Δημοσ.

5 ήταν για Ελληνική ομάδα και 3 για εξωτερικό..Να δούμε τι ρήτρα θα βάλουν τώρα γιατί το κόβω να πηγαίνει στον βάζελο του χρόνου..Μάθαν τίποτα από την υπόθεση Κατσουράνη ή θα έχουμε και άλλη ξεφτίλα του χρόνου;:lol:

Δημοσ.

Δεν υπαρχει Προεδρος και δεν υπαρχει προπονητης (οι μισοι αεκτζηδες τον εχουμε απαξιωση τα λογια του δεν εχουν τον ιδιο αντυκτιπο) οτι και να πουμε τζαμπα μιλαμε.

Γινεται να πουλησω το διαρκειας ή να το δωσω πισω στην ΠΑΕ και να παρω τα λεφτα μου ?

Δημοσ.
Kανενας δεν ειναι δεμενος φιλε μου.

Ουτε καν ο Μεσι.

Στην σωστη τιμη ολοι μπορουν να πουληθουν.

Και στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορεις να αρνηθεις τετοια μεταγραφη.

Μονο μπορεις να ζητησεις παραπανω λεφτα λεω εγω :rolleyes:

Ονειρο καθε παιχτη ειναι να παει σε μια τετοια ομαδα.

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά μην συγκρινεις Μέση με Κυργιακο,και ο Κυργιακος δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στην πρώτη ενδεκάδα μακάρι να ναι αλλά δεν το βλέπω.

Δημοσ.

Κράτα το μέχρι 5η αγωνιστική και μετά βλέπεις τι το κάνεις..Αν έχουμε κάτω από 11 βαθμούς βλέπεις τι κάνεις...

Πω ρε πόστη ξενέρωσε και ο πιο αισιόδοξος ΑΕΚτζής εδώ μέσα!:lol:

Κάτσε ρε να δούμε τι θα παίξει η ομάδα και τους παίρνουμε και με τα γιαούρτια να σηκωθούν να φύγουν όλοι.

Δημοσ.
Κακός ο Μόρας..ναι σίγουρα.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ κάτι παραπάνω από απόλυτα.

ελα τωρα με τον μορα που οποτε εμπενε στο γηπεδο γελαγε το μισο οακα το αλλο μισο εβριζε και οποτε μαρκαρε τον τζιοβανι καναμε τον σταυρο μας.απο το κακο στο χειροτερο παμε πανω που εφτιαχναν καπως τα πραγματα παλι στο 0.

Δημοσ.
ελα τωρα με τον μορα που οποτε εμπενε στο γηπεδο γελαγε το μισο οακα το αλλο μισο εβριζε και οποτε μαρκαρε τον τζιοβανι καναμε τον σταυρο μας.απο το κακο στο χειροτερο παμε πανω που εφτιαχναν καπως τα πραγματα παλι στο 0.

1.Έχει βελτιωθεί δραματικά

2.Τον Τζιοβάνι..τον συγκεκριμένο μπορεί να ήταν δύσκολο να τον μαρκάρουν παααααρα πολλοί.Δυστυχώς Τζιοβάνι στην Ελλάδα δεν υπάρχει όσο και να παινεύονται οι βάζελοι ότι...

φέραν καλύτερο.Και δεξι και αριστερό...Φτού φτού...:-D

Δημοσ.

sportdog

Οπότε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν είχε άλλη λύση από να συναινέσει στη μεταγραφή του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Τελικα σε ποια ομαδα του λονδινου παει στην Arsenal εκτος και αν η Liverpoool ειπε να παει προς Λονδινο :lol::lol::lol::lol:

Μανια με τον Μορα αφου δεν τον πουλανε οπως ειπα και στην αρχη Γκουμας και αγιος ο Θεος.

Και μια απορια αν ο Κυριακος δεν ηταν transfer listed ο Ραφα τον ειδε και ειπε ναι ''θελω Κυριακο αυτο το ψηλο παιδι πολλη με αρεσε''

Μαλλον καποιος manager τον προτεινε

Δημοσ.

Ε αυτό είναι το πρόβλημα στην ΑΕΚ...ότι είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε..Όποιος θέλει φεύγει,όποιος θέλει έρχεται(Ναι παιδί μου ψάξε εσύ 15 μέρες αν βρεις ομάδα στο εξωτερικό και αν δεν βρεις εδώ είμαστε εμείς.Ειδοποίησε μας μόνο σε 15 μέρες εμείς δίνουμε τόσα.Δεν είναι όσα θέλεις ούτε στο μισό αλλά να εκτιμήσεις ότι είμαστε τίμιοι.)

Δεν μπορούν οι άνθρωποι ούτε κανάλι να βρουν να δείξει την ΑΕΚ,ούτε χορηγό στην φανέλα να βρουν,ούτε τον ελάχιστο σεβασμό στους παίχτες για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας δεν μπορούν να επιβάλουν..Είναι δυνατόν να μπορέσουν να βρουν επενδυτή μπάς και αλλάξει τίποτα;To βλέπουν το θέμα σαν επιχείρηση,σαν μανάβικο.Δεν γίνεται έτσι δουλειά.

Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν όσο πιο νωρίς γίνεται ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ούτε τα βασικά για να διαχειριστούν ποδοσφαιρική ομάδα,να βγούν να πούν πόσα ΑΚΡΙΒΩΣ χρωστάμε και να δώσουν μια τιμή για το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας και θα βρεθεί επενδυτής..Αυτοί κρύβονται και από τη σκιά τους και ο κάθε παιχτάκος και παραγοντάκος κάνει χαβαλέ μαζί τους.Σοβαρός επιχειρματίας θα κάτσει να ασχοληθεί;

Δημοσ.
sportdog

Τελικα σε ποια ομαδα του λονδινου παει στην Arsenal εκτος και αν η Liverpoool ειπε να παει προς Λονδινο :lol::lol::lol::lol:

Μανια με τον Μορα αφου δεν τον πουλανε οπως ειπα και στην αρχη Γκουμας και αγιος ο Θεος.

Και μια απορια αν ο Κυριακος δεν ηταν transfer listed ο Ραφα τον ειδε και ειπε ναι ''θελω Κυριακο αυτο το ψηλο παιδι πολλη με αρεσε''

Μαλλον καποιος manager τον προτεινε

εδω εχω απορια κ εγω.Μαλλον τρογωτανε κ ο ιδιος να φυγει γι αυτο θα ειχε συναντηση με τον παο θα ειχε αμολησει το μανατζερ του να του βρει ομαδα.παντως κ η διοικηση της ομαδος στο συγκεκριμενο ειχε δεμενα τα χερια καθως δεν γινεται να πεις στο παικτη να πει οχι στη λιβερπουλ.το λαθος ειναι να μην παρει αξιο αντικαταστατη οπως Γκουμα-Μωρα αν κ για τον πρωτο δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο...

Δημοσ.

Για Γιάχιτς πάμε..I like it more than Moras and there is also 2,5 millions left..;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:35 ----------

Γιάχιτς,Μάντζιος και Gaxa δεν με χαλάνε.Ο αράπης παίζει και στόπερ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ----------

Άκυρο.Πάει πρέμιερ λίγκ και αυτός..Άντε να δούμε ποιός θα έρθει..:-(

Δημοσ.
Κοντρέρας άμα θές..:P

Και σου δίνουμε και 500000 για να πάρεις και τον Μαιστόροβιτς..:lol:

Εκκλησία πας να κλέψεις... Κι εγώ με τι θα μείνω ρε θείο ;; Με Τσιρίλο που θα κοντράρει τον Γκαρσία στις κόκκινες ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...