Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένας άσχετος είναι ο Μόρας....

Άν η ΑΕΚ θέλει να κάνει κάτι καλό και να έχει κέρδος και στο άμεσο μέλλον πρέπει να κρατήσει τα χρήματα και να προωθήσει σε θέση βασικού τον Γκέντζογλου!!!

Απο Γκούμα και Μόρα προτιμώ να παίζει ένα δικό μας παιδί!!!!

Δημοσ.

Ενώ ο Μόρας είναι ξένο παιδί.Απορώ και εγώ ρε παιδιά πως παίζουν οι άσχετοι Παπασταθόπουλος,Μόρας σιγά σιγά βασικοί στην εθνική και δεν παίζουν οι σχετικοί Αβραάμ και Βύντρα.Α ξέχασα είναι και ο Ρεχάγκελ άσχετος και εμείς όλοι σχετικοί.

Ξεκολλάτε λίγο ρε μάγκες μια χαρά παίχτης είναι ο Μόρας.Αλλά λίγο ακριβός για ότι σου προσφέρει.Υπάρχουν και καλύτεροι με 2εκατομύρια αλλά αυτός είναι η πρώτη λύση που σκέφτεσαι επειδή δεν έχεις χρόνο να ψάξεις.

Δημοσ.

τωρα μιας και λετε για Μορα, εγω ριχνω την ιδεα του ΒΥΝΤΡΑ μηπως και παρει ματι κανεις απτη διοικηση σας εδω στο φορουμ.... Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενος.

Δημοσ.
Ενώ ο Μόρας είναι ξένο παιδί.Απορώ και εγώ ρε παιδιά πως παίζουν οι άσχετοι Παπασταθόπουλος,Μόρας σιγά σιγά βασικοί στην εθνική και δεν παίζουν οι σχετικοί Αβραάμ και Βύντρα.Α ξέχασα είναι και ο Ρεχάγκελ άσχετος και εμείς όλοι σχετικοί.

Ξεκολλάτε λίγο ρε μάγκες μια χαρά παίχτης είναι ο Μόρας.Αλλά λίγο ακριβός για ότι σου προσφέρει.Υπάρχουν και καλύτεροι με 2εκατομύρια αλλά αυτός είναι η πρώτη λύση που σκέφτεσαι επειδή δεν έχεις χρόνο να ψάξεις.

:lol::lol::lol:

Μιλάμε για την ομάδα που είναι βασικός ο Χάρι το ταγάρι;Που έπαιζε με Μπασινά αρχηγό;

Νταξ κοιμήθηκε ο Θεός και πήρε Euro,μπορεί ο Ρεχάγκελ να ναι προπονητάρα σε άλλους τομείς(μάλλον είναι)αλλά στην επιλογή παιχτών μη πω

Σοβαρά τώρα με πέθανες με αυτό το επιχείρημα,ο Τοροσίδης το αριστερό μπακ τι λέει; :lol:

Δημοσ.

Και μια μιλάμε για τον βασικό στην Εθνική Μόρα είπες να αναφέρεις την αλλαγή του;

Βρες ρε elven καλύτερους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς εκτός από Κυριάκο και θα πάω πάσο.Μόρας και Παπασταθόπουλος είναι οι καλύτεροι.Αν μου πείς Αβραάμ και Βύντρα θα μου φτιάξεις τη μέρα.Βρες και καλύτερο Έλληνα από τον Τοροσίδη.Ξέχασα..ο Γεωργέας ε;:lol:

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πάρουν την απόφαση κάποιοι παίχτες από μόνοι τους να φύγουν από την Εθνική θα τους τρώμε στη μάπα(και καλά κάνει ο Ρεχάγκελ Imho)

Λίγο σεβασμός σε αυτούς που σου πήραν το Euro δεν βλάπτει..Αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα τόσο ο Μόρας όσο και ο Παπασταθόπουλος όσο και ο Τοροσίδης για τις θέσεις τους είναι παραπάνω από καλοί.

Δημοσ.

Πόσους αγώνες έχει ξεκινήσει ο ήρωάς μας ;

Λες να είναι τόσο καλός αμυντικά όσο ο Χάρι επιθετικά και να γίνει super-βασικός σαν και τον Χάρι;Orly

O Τοροσίδης είναι το καλύτερο ΔΕΞΙ μπακ(μη μου πεις παίζει και αμ. χαφ),στην εθνική ο Ρεχάγκελ όποτε δεν του πετυχαίνει η βαφή τον βάζει αριστερά,αυτό είπα

Ο Παπ που κολλάει;Για Μόρα λέμε

Δημοσ.
Πρώτο φαβορί για φούντο δίνω την ΑΕΛ

Πόσα πας στοίχημα; ;)

Δημοσ.
Πόσα πας στοίχημα; ;)

Άσχετο...

Γίνεται να μας δώσετε τον Κότσιο ;

Ο άλλος λέει παιχτούρα τον Μόρα οπότε είπα να διαλέξω Κότσιο για να τον κοντράρω,διαγαλαξιακό επίπεδο κι οι δύο

Δημοσ.

E ok καμπιονάτο<superleague...Ας κάνει καριέρα εκεί το παιδί που δεν θα τον κράζει ο κόσμος.Πολύ ανώτερο το Ελληνικό πρωτάθλημα για κάποιον Μόρα.

Δημοσ.

Καριέρα στο Καμπιονάτο; χαχαχαχαχαχα

Μετράει και η SerieB;

Έχουμε μπερδέψει το τι είναι ο σεβασμός αλλά βαριέμαι να τ αρχίσω

Toν λατρέψανε απο την αρχή κι εκεί,καλά θυμόμουν

Η Μπολόνια απέσπασε ισοπαλία από τους γηπεδούχους (1-1) και μετά το τέλος του ματς ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ κατευθύνθηκε προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας, και τους πέταξε τη φανέλα του. Προς μεγάλη του (δυσάρεστη) έκπληξη όμως, κάποιος από αυτούς του πέταξε τη φανέλα πίσω.

:lol: :lol::lol:

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=26177

Δημοσ.

Ποιά SerieB;

Ανέβηκε η ομάδα..

Τέλος πάντων εμένα ο Μόρας μου αρέσει.Και μέχρι εκεί.Αν είναι να πέσει τέτοια γκρίνια και σε κάθε γκέλα που θα κάνει(ναι απο αυτές που έκανε και ο Κυριάκος)να αρχίζει ο κόσμος τα γνωστά...τότε καλύτερα να μην έρθει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ----------

Ας φέρουμε ξανά κανέναν Μαιστόροβιτς να γελάμε ομαδικά και να μην είναι ούτε Έλληνας,ούτε δικό μας παιδί να νιώθει λίγο τι φανέλα φοράει.

Δημοσ.
Ποιά SerieB;

Ανέβηκε η ομάδα..

Τέλος πάντων εμένα ο Μόρας μου αρέσει.Και μέχρι εκεί.Αν είναι να πέσει τέτοια γκρίνια και σε κάθε γκέλα που θα κάνει(ναι απο αυτές που έκανε και ο Κυριάκος)να αρχίζει ο κόσμος τα γνωστά...τότε καλύτερα να μην έρθει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ----------

Ας φέρουμε ξανά κανέναν Μαιστόροβιτς να γελάμε ομαδικά και να μην είναι ούτε Έλληνας,ούτε δικό μας παιδί να νιώθει λίγο τι φανέλα φοράει.

Έχεις φαγωθεί να λές για την Εθνική ομάδα, αμα πας έτσι το ιδιο συμβαίνει και με τον Γκέντζογλου, αλλα αυτός έχει κάνει και του κόσμου τις εμφανίσεις ΧΩΡΙΣ να παίζει στην ομάδα του!!!

Γενικά πιστεύω οτι αν είναι να πάρουμε κανα παρτάλι τύπου Γκούμα-Μόρα να αξιοποιήσει τον Γκέτζογλου ο οποίος μπορεί να έχει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εξέλιξη απο όλους λογου της ηλικίας του!!!

Αφού τελικά πάμε για να παραμείνουμε στην Superleague ας γίνουν κάποιες ενέργειες για το "μέλλον" της ομάδας.

Δημοσ.

O Μόρας μπροστά στον Κυργιάκο είναι σαν την παρθένο-Μαρία μπροστά στον dirty Harry.

Το πρόβλημα δεν είναι πως χάσαμε απλά τον καλύτερο σέντερ μπακ της superleague 2 μέρες πριν το πρώτο (και κρισιμότερο) ευρωπαϊκό παιχνίδι μας, το πρόβλημα είναι πως η ΑΕΚ έχασε τον μοναδικό παίχτη που είχε την δυνατότητα να βγάλει τσαμπουκά-φόβητρο (με την καλή έννοια) μέσα στο γήπεδο.

Ο Μόρας μου δίνει την εντύπωση πως άμα τον κοιτάξει στραβά ο Σισσέ θα τα κάνει πάνω του.

Ίσως να φταίει το γεγονός πως τον είχα πετύχει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Νίκαια να ψωνίζει λαχανικά.

:P

Δημοσ.
Ίσως να φταίει το γεγονός πως τον είχα πετύχει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Νίκαια να ψωνίζει λαχανικά.

:P

Αν τον πετυχαινες σε κανα sex shop θα ειχες αλλη αποψη ομως:P

Περα απο την πλακα παντως ειναι μεγαλο πληγμα για την ΑΕΚ μια μερα πριν τον κρισιμο αγωνα Ευρωπης και μετα ντερμπι με Θρυλο (που παρεπιπτοντως πηρε κι αλλο διπλο στο χαλαρο χτες )

Αλλα και παλι δεν μπορεις να σταματησεις τετοια μεταγραφη. Εκει παιρνεις τα λεφτα και λες στο καλο και να καλη τυχη.

Για μενα ομως θα μπορουσε να ζητησει παραπανω. Αφου εχει ρητρα 6 εκατομμυριων αλλωστε. Γιατι εκατσε στα 3 ??

Αντε τωρα να ψαχνετε αλλον στοπερ. Και χωρις προετοιμασια :-(

Btw ποιον εχετε ως αντικαταστατη για αυτα τα ματς μεχρι να ερθει αλλος στη θεση του Κυριακου?

Edit : Τελικα 4 μυρια ηταν η ρητρα ? Γιατι σε ενα σταθμο ειχα ακουσει 6 αλλα σημερα ακουω απο αλλου για 4 μυρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...