we_will_rise Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πάλι εννοείς όπως πέρυσι;Που δεν θα το έλεγα και περίπατο..αλλά ναι δίκαια κέρδισε. Γιατί πρόπερσι τους ρίξαμε 4.. Εντάξει πέρυσι που είχαμε τα χάλια μας ήταν άλλο πράγμα.Να φανταστείς πέρυσι και με τον ΠΑΟΚ σε 4 παιχνίδια είχαμε μόνο 3 νίκες και μία ισοπαλία με 5-2 γκόλ σύνολο μόνο ενώ πρόπερσι 4 ρίξαμε μόνο μέσα στην Τούμπα Πολύ χάλι πέρυσι..Φέτος είναι διαφορετικά.. Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουμε οριακά στην πρώτη αγωνιστική.Όχι γιατί θα αποδώσει καμία τρελή μπάλα η ΑΕΚ αλλά για τις ελλείψεις που θα έχει ο Ολυμπιακός.Δύσκολη χρονιά φέτος για τους κόκκινους.. Δεν το είπα υποτιμητικά για την ΑΕΚ, απλά πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ έχει ξεφύγει πολύ. Αν το πάρετε, θα το πάρετε με την φανέλα και το πέταλλο... Φέτος εγώ πάλι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Εννοώ το πρωτάθλημα στον γαύρο από της 25η αγωνιστική, δεύτερος ο παο, και από κει και κάτω σφαγή... Πρώτο φαβορί για φούντο δίνω την ΑΕΛ, μετά την Καβάλα και μετά Λεβαδειακό... Είδωμεν...
elven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν το είπα υποτιμητικά για την ΑΕΚ, απλά πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ έχει ξεφύγει πολύ. Αν το πάρετε, θα το πάρετε με την φανέλα και το πέταλλο... Φέτος εγώ πάλι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Εννοώ το πρωτάθλημα στον γαύρο από της 25η αγωνιστική, δεύτερος ο παο, και από κει και κάτω σφαγή... Πρώτο φαβορί για φούντο δίνω την ΑΕΛ, μετά την Καβάλα και μετά Λεβαδειακό... Είδωμεν... Ο ΠΑΟ είναι πιο δυνατός απο τον ΟΣΦΠ φέτος πιστεύω... Βασικά είναι αυτοί οι δύο η πρώτη κατηγορία που έχουν ξεφύγει,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ η δεύτερη και μετά Άρης κ.λοιποί
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δε μου λέτε ρε boys. Ποιος φιλάνθρωπος έχει connex-tv να δούμε τον αγώνα μεθαύριο; Βάζω εγώ τις μπύρες. (τις δικές μου).
IOSTEFO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δε μου λέτε ρε boys. Ποιος φιλάνθρωπος έχει connex-tv να δούμε τον αγώνα μεθαύριο; Βάζω εγώ τις μπύρες. (τις δικές μου). Πρόχειρα κανε τη δουλειά σου και μ`αυτό.αν δεν βρεις connex-tv http://livegoal.tk/programme/daily.html
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/240/ent.310240.asp Δυσκολα τα πραγματα για την αεκ αν ισχυει κατι τετοιο, ειδικα τετοια εποχη που δεν παιζουν και πολλοι αντικαταστατες
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/240/ent.310240.asp Δυσκολα τα πραγματα για την αεκ αν ισχυει κατι τετοιο, ειδικα τετοια εποχη που δεν παιζουν και πολλοι αντικαταστατες Πηγή κυπριακής ιστοσελίδας, προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων και τα λαγωνικά εδώ δε μυριστήκαν τίποτα; Και Liverpool κιόλας; Μπανάνα μου κάνει η είδηση.
user12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 τωρα εχει βγει σε ολα τα σιτε και ακουστηκε και στις ειδησεις,μαλλον φευγει ο Σωτος να δουμε αν θα παρουμε Γκουμα αντικαταστατη Κριμας το διαρκειας που πηρα
sarpijk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ελεος ΟΧΙ Γκουμα. Δε μπορει θα φανε πολυ κραξιμο. Μηπως να παρουμε κανα Γιαχιτς? Θελουμε βαρβατο αντικαταστατη ΑΜΕΣΑ επλιζω η ομαδα να εχει προγραμματισμο και να κινηθει λογικα. Μεγαλη απωλεια ο Κυριακος κι ειδικα τελευταια στιγμη αλλα ΔΕΝ γινεται να κοψεις μεταγραφη παιχτη στη Λιβερπουλ. Στο καλο να παει.
tasoskont Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ελα μωρε σιγα τον μουφα αμυντικο τον κυριακο που ειχαμε ποιος ειναι ο κυριακος???θα παρουμε τον μορα τωρα μπας και στρωσουν χαρακτηρα μερικοι.
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σκατά ισχύει τελικά, επιβεβαιώθηκε από Σωτηρακόπουλο που μίλησε με τεχνικό διευθυντή της Liverpool. Κοιτάνε για Μόρα και Γκούμα. Κατηφόρα. :@
nikos21aek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πωωωωωωωωω από όλους τους αμυντικούς του κόσμου αυτόν βρήκανε;;;; Ποτέ δεν μου άρεσε αλλά τώρα ποιόν θα πάρουμε σε 5 μέρες; Με Άλβες,Μαιστόροβιτς θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.. Μακάρι να κάτσει του Μόρα.. Άλλοι δεν πουλάνε Αγκουέρο,Μάξι 100εκατομύρια και εμείς πουλάμε κεντρικό αμυντικό για 3...Αλλά τι να του πείς κιόλας του άλλου;Άραξε δεν πάς πουθενά;Για Λίβερπουλ μιλάμε.. Τα ίδια και φέτος ρε πόστη μου...Ευτυχώς που δεν έφυγε πιό κομβικός παίχτης όπως πέρυσι.Μακάρι τουλάχιστον να γίνει καλή κίνηση και με τα λεφτά του Σότη να έρθουν 2 παίχτες..Δεν είναι και λίγα 2 εκατομμύρια για αμυντικό αν θεωρήσουμε σίγουρο ότι το 1 θα πάει στον Μάντζιο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- http://www.kyrgiakos.gr/default.asp?what=news&id=179 Επίσημο επιβεβαιωμένο...Άντε να δούμε τι θα μας προκύψει τώρα..
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το πλεον απαραδεκτο ειναι αυτο: Το χειρότερο δε είναι ότι ο προπονητής ειδοποιήθηκε τελευταίος. Όπως μάθαμε σχετικά, ο Κυργιάκος (!) ήταν εκείνος που ενημέρωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τις προχωρημένες επαφές και τη σχεδόν οριστική συμφωνία με την αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από την έναρξη της προπόνησης ο διεθνής αμυντικός πλησίασε τον Σερβοέλληνα προπονητή και του είπε μεταξύ άλλων: "Κόουτς, δεν θα γυμναστώ. Φεύγω από την ομάδα, πάω στη Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να χάσω αυτήν την ευκαιρία". Αρχικά ο Μπάγεβιτς θεώρησε ότι ήταν ένα αστείο της στιγμής, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για την αλήθεια έφτασε στα όριά του. Τρελάθηκε. Δεν μπορούσε όχι μόνο να πιστέψει ότι δεν είχε ενημερωθεί άμεσα από τους υπεύθυνους, αλλά ότι έχασε ένα βασικό στέλεχος της ενδεκάδας τόσο ξαφνικά. πηγη: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/247597.html ερασιτεχνισμος στο φουλ απο τους παραγοντες της αεκ
nikos21aek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το contra το γράφει...Όλα τα άλλα γράφουν ότι ο Ντούσαν ενημερώθηκε πρώτος πρώτος.Contra=θερμός υποστηρικτής της ΑΕΚ...Τόσο θερμός που πετάει τη λάσπη πρώτο πρώτο πάντα και όταν δεν υπάρχει θέμα...Τώρα θα μασήσει; Λογικό να του ήρθε ξαφνικό του Ντούσαν όπως ήρθε σε όλους αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί αμυντικός κλάσης με 2 εκατομμύρια.Στο ίδιο στύλ με τον Κυριάκο έχουμε(αν και χειρότερο) έναν Μόρα θέλουμε τώρα..
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 sport24: O προπονητής της ΑΕΚ ήταν ο τελευταίος που έμαθε τα νέα, μένοντας κυριολεκτικά άφωνος καθώς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη. gazzeta: Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος προπονητής έδειχνε προβληματισμός, καθώς είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να παραμείνει ο Κυργιάκος στην ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.