nikos21aek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ps:Καλός ο Σάχα αλλά Σόρε δεν είναι,επίσης μην την πατάς με τις συμμετοχές σε U20 και εθνική,ειδικά για Βραζιλία-Αργεντινή όπου είναι πλέον γνωστό το κολπάκι για να ανεβαίνει η αξία,σχεδόν όλοι παίζουν σε κανα Κοπα ντελ παρτολα ή σε κανα φιλικό γ,νομίζω είχε παίξει ως κι ο Φερούζεμ,ζντοβντς δλδ Δεν την πατάω με καμμία εθνική,βγήκε και καλύτερος τερματοφύλακας του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2007 και γενικά αν δεν έκανα τον σταυρό μου ΤΟΟΟΣΕΣ πολές φορές φέτος που ήταν αυτός τέρμα δεν θα επέμενα τόσο..Το παλικάρι είναι όαση στην ανύπαρκτη μας άμυνα. ps2:Η ΑΕΚ δεν έχει τόσο καλούς παίχτες όσο λες,φαίνεται και στην κατάταξη και θα ξαναφανεί δστυχώς,ένας Ντούσκο δεν φέρνει την άνοιξηΜακάρι να βγω λάθος Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι περισσότερο 1.η δυναμική που δεν υπάρχει με το ζόρι μαζεύονται 14000-20000 κόσμος στο γήπεδο οι οποίοι χωρίζονται στη μέση.Οι μισοί γιουχάρουν και οι μισοί χειροκροτάνε.Οι μισοί επίσης δεν πιστεύουν στην ομάδα και απαξιώνουν συνεχώς το ρόστερ το οποίο θέλει υποστήριξη για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται.Άνθρωποι είναι. 2.το υπόλοιπο αδύναμο ρόστερ.Εννοείται ότι μου προκαλεί αηδία να βλέπω τους Κουτρουμάνο,Γεωργέα,Καράμπελα,Χουανφράν,Μαιστόροβιτς,Καφε να παίζουν στην ομάδα μου ΒΑΣΙΚΟΙ που υπό κανονικές προυποθέσεις θα ήταν απλά καλές αλλαγές στην καλύτερη.Εννοείται ότι με μισή ομάδα δεν έχεις και τόσες πιθανότητες να πας καλά και δεν σου φταίνε κιόλας οι υπόλοιποι παίχτες.Αλλά έναν κορμό που μπορεί αν αποκτήσει ομοιογένεια να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να μην γίνεται το Πανθρακικός-ΑΕΚ ντέρμπι όπως πέρυσι η ΑΕΚ τον έχει. Δεν θα μηδενίσω τελείως την ομάδα γιατί τόσο χάλια που τα λέτε μερικοί δεν είναι..τουλάχιστον το υλικό.Πόσο καλύτερος δηλαδή ήταν ο Λυμπερόπουλος από τον Σκόκο και ο Δέλλας από τον Κυριάκο και ο Εντίνιο από τον Τζιμπούρ και εκείνοι και ποδόσφαιρο παίξαν και πρώτοι τερμάτισαν; Εγώ φέτος από τα φιλικά που είδα έκανα μερικές παρατηρήσεις που εκτός από δύο όλες οι υπόλοιπες είναι θετικότατες και είμαι αρκετά αισιόδοξος για φέτος. 1.Η μπάλα φεύγει μπροστά γρήγορα και ανοίγει παιχνίδι. 2.Οι παίχτες τρέχουν αρκετά. 3.Η ομάδα πιέζει ψηλά. 4.Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο λειτουργεί αρκετά καλά. 5.Η μπάλα δεν γυρίζει πίσω. 6.Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα μπάκ κάθε φορά που θα υπάρχει ένας γρήγορος τεχνίτης στην αντίπαλες πτέρυγες θα βλαστημάμε λογικά(Θα γίνεται πάρτι από Ζαιρί,Λέτο,Γκαλέτι(?),Κουτσιανικούλη και κανένα του Αρη-δεν τους έχω δεί ακόμη αυτούς αλλά αν υπάρχει και άλλος από εκεί θα είναι-Αυτοι..δεν υπάρχουν άλλοι και ο Εστογιανόφ νοσοκομείο είναι.) 7.Η μπάλα δεν μπαίνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.Αυτό όμως διορθώνεται.Ούτε ο Λεονάρντο έχει μάθει τους υπόλοιπους παίχτες ακόμη ούτε τους είδαμε ακόμη όλους μαζί μέσα στην 11άδα. Λογικά θα βγεί κάποια στιγμή.Αποκλείεται με προπονητή Μπάγεβιτς και παίχτες όπως ο Σκόκο,Λεονάρντο,Μάκο,Μαντούκα και Καφέ(γκούχ) να μην έρθει.Ο Καφές παλτουά είναι αλλά δεν κάνει λάθη και την μπάλα την δίνει σωστά εκεί που πρέπει. Το τι θα κάνει φέτος η ομάδα είναι τεράστιο ερωτηματικό για εμένα πιο πολύ επειδή με φοβίζει το περσινό συνονθύλευμα.Πρέπει να παίξουμε λίγη μπάλα για να το ξεχάσω.Τόση πίκρα πέρυσι δεν ξεχνιέται εύκολα(Και δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση-Και όταν κερδίζαμε πονούσε το κεφάλι μου από αυτό που έβλεπα-Το νικητήριο γκόλ του Τζιμπούρ τα λέει όλα με τον Αστέρα..Ο ορισμός του κλωτσοσκούφι..) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ---------- Καλός φαίνεται αυτός.Νταξ το βίντεο είναι να απορείς ποιος κάθισε και μάζεψε τόσες φάσεις για αυτόν τον παίχτη και τις έκανε βίντεο..δεν έχει και τις γκέλες του οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε τίποτα αν δεν δούμε..αλλά μια απορία την έχω..Τέτοιο βίντεο για τον Κουτρουμάνο ή τον Γεωργέα με όση καλή θέληση και να έχει κάποιος να κάτσει να το φτιάξει..φτιάχνεται; Τουλάχιστον υπάρχουν και βίντεο στο youtube με αυτόν.Για τον αραπάκο μόνο ένα blooper υπήρχε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:36 ---------- Κοίτα να δείς που έχει πάλι δίκαιο ο Ντούσαν τελικά...Κοροιδεύουν οι σχολιαστές που παίρνει μόνο 50000 ο παίχτης...
speedy23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ο Σκοκο ειναι ο πιο ποιοτικος παιχτης που εχουμε στην ελλαδα αυτη την στιγμη της μιλαει της μπαλας μακαρι να μεινει για παντα στην ΑΕΚ. Συμφωνω αλλα πρεπει να βελτιωθει σε αυτο που αναφερθηκε καποιος και πιο πριν.Να σταματησει να εξαφανιζεται για μεγαλα διαστηματα του παιχνιδιου.
deminho11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έκλεισε η παιχτούρα του Ντούσαν ο Αραούχος!!!!! Πάλι με Γεωργέα θα την βγάλουμε στα μπάκ, δεν πειράζει όμως γιατι είναι ΤΥΠΑΡΑ!!!!!!!!!
nikos21aek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έχει και στην Αργεντινή κουμπάρους ο Ντούσαν. Αν και τον Αραπάκο ήθελε ο Ντούσαν...ήταν πιο μεγάλη συγγένεια στην Αφρική.
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έκλεισε η παιχτούρα του Ντούσαν ο Αραούχος!!!!! Πάλι με Γεωργέα θα την βγάλουμε στα μπάκ, δεν πειράζει όμως γιατι είναι ΤΥΠΑΡΑ!!!!!!!!! Πες τα ρε φίλος,η προεδράρα ο Ντέμαρος είχε φέρει εκείνη την παιχτούρα που έφυγε για Λίβερπουλ,πως τον λέγανε να δεις......Α ναι Μάλμπασα Και τον άλλο που πήγε Μπάρτσα μετά;Α ναι,Ουντέζε
user12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πες τα ρε φίλος,η προεδράρα ο Ντέμαρος είχε φέρει εκείνη την παιχτούρα που έφυγε για Λίβερπουλ,πως τον λέγανε να δεις......Α ναι ΜάλμπασαΚαι τον άλλο που πήγε Μπάρτσα μετά;Α ναι,Ουντέζε Εχεις ξεχασει παουτασο,τζιορτζιοπουλο,Κοντη αλλα δικαιολογισαι νταξει πως θες να κανουμε ουτε που τον ξερουμε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ :lol: περιμενουμε να τον δουμε στο γηπεδο (καλο θα ηταν να μην τους απαξιονουμε με το που ερχονται εχουμε καταντησει να ειμαστε το αντιθετο των ΟΣΦΠτων)
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Α γεια σου,έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τον υπερπαίχτη Παουτάσο. Κατά τα άλλα πάλι Λόττο παίξαμε,όπως συμβαίνει πάντα όταν ψωνίζεις απο τη Λαική της γειτονιάς
nikos21aek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Από το Μπουένος Άιρες στη Μαδρίτη και από Μαδρίτη Αθήνα και από Αθήνα κατευθείαν στα γραφεία της ΑΕΚ να υπογράψει.Από τα γραφεία σε ξενοδοχείο να κοιμηθεί και αύριο πρωί πρωί προπόνηση.Το μόνο που μένει τώρα είναι να μπει και στο αεροπλάνο για Ρουμανία και την Πέμπτη να παίξει.. Άντε για την ιστορία Λεονάρντο μπλέξαμε με τον σουβλατζή που περίμενε τους φίλους του Κόκαλη και Γκαγκάτση μην τυχόν και χρειαστούν χαφ.Το έκανε το σαμποτάζ του στην ΑΕΚ για να λέμε τα σύκα σύκα.Μόνο και μόνο που άφησε τον παίχτη εκτός προπονήσεων κακό έκανε. ΑΛΛΑ τον Αραούχο γιατί τώρα;Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας..Τσάμπα τον αφήσανε να κάνει 2 μήνες διακοπές..Και να πεις ότι υπήρχαν και διαπραγματεύσεις για την αγορά του.. Τέλος πάντων..Μακάρι να παίξει το παιδί και να μην βγεί και αυτός Παουτάσο..Αφού δεν τον πήραμε από το αεροδρόμιο κατευθείαν για το γήπεδο να παίξει αγώνα και στο αυτοκίνητο στη διαδρομή να υπογράψει...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... Και το αστείο είναι τώρα ότι αν ο παίχτης δεν παίξει ΑΜΕΣΑ καλά που είναι αναγκαία η είσοδος του στην 11άδα,θα αρχίσει το κράξιμο κτλ κτλ.. Εμ τσάμπα διακοπούλες που δεν τον κλείναμε τόσο καιρό,εμ αλλαγή ηπείρου,εμ 5 6 προπονήσεις βαριά βαριά εμ και το μαχαίρι στο λαιμό να παίξει την μπαλάρα της ζωής του 23 του μηνός... This is AEK...πολύ εύστοχο το σλόγκαν του Ντέμη τελικά..
we_will_rise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Από το Μπουένος Άιρες στη Μαδρίτη και από Μαδρίτη Αθήνα και από Αθήνα κατευθείαν στα γραφεία της ΑΕΚ να υπογράψει.Από τα γραφεία σε ξενοδοχείο να κοιμηθεί και αύριο πρωί πρωί προπόνηση.Το μόνο που μένει τώρα είναι να μπει και στο αεροπλάνο για Ρουμανία και την Πέμπτη να παίξει.. Άντε για την ιστορία Λεονάρντο μπλέξαμε με τον σουβλατζή που περίμενε τους φίλους του Κόκαλη και Γκαγκάτση μην τυχόν και χρειαστούν χαφ.Το έκανε το σαμποτάζ του στην ΑΕΚ για να λέμε τα σύκα σύκα.Μόνο και μόνο που άφησε τον παίχτη εκτός προπονήσεων κακό έκανε. ΑΛΛΑ τον Αραούχο γιατί τώρα;Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας..Τσάμπα τον αφήσανε να κάνει 2 μήνες διακοπές..Και να πεις ότι υπήρχαν και διαπραγματεύσεις για την αγορά του.. Τέλος πάντων..Μακάρι να παίξει το παιδί και να μην βγεί και αυτός Παουτάσο..Αφού δεν τον πήραμε από το αεροδρόμιο κατευθείαν για το γήπεδο να παίξει αγώνα και στο αυτοκίνητο στη διαδρομή να υπογράψει...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... Και το αστείο είναι τώρα ότι αν ο παίχτης δεν παίξει ΑΜΕΣΑ καλά που είναι αναγκαία η είσοδος του στην 11άδα,θα αρχίσει το κράξιμο κτλ κτλ.. Εμ τσάμπα διακοπούλες που δεν τον κλείναμε τόσο καιρό,εμ αλλαγή ηπείρου,εμ 5 6 προπονήσεις βαριά βαριά εμ και το μαχαίρι στο λαιμό να παίξει την μπαλάρα της ζωής του 23 του μηνός... This is AEK...πολύ εύστοχο το σλόγκαν του Ντέμη τελικά.. Γιατί τόσο άγχος για το match με την Βασλούι ;; Υπάρχει πιθανότητα να σας αποκλείσει ;; (όχι θεωρητική, πρακτική..)
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γιατί τόσο άγχος για το match με την Βασλούι ;; Υπάρχει πιθανότητα να σας αποκλείσει ;; (όχι θεωρητική, πρακτική..) Ναι Αυτή δεν απέκλεισε την Ομόνοια που είχε αποκλείσει εμάς ;
we_will_rise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ναι Αυτή δεν απέκλεισε την Ομόνοια που είχε αποκλείσει εμάς ; Πέρσυ έγινε αυτό και είχατε Ferrer τότε, ε; Ο Dusan τέτοια ξεφτίλα δεν νομίζω να έχει στο ενεργητικό του... Η ΑΕΚ του Dusan μπορεί να κερδίσει 2-0 ένα match βάζοντας μόνο 1 γκολ (Dusan facts)
user12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πέρσυ έγινε αυτό και είχατε Ferrer τότε, ε; Ο Dusan τέτοια ξεφτίλα δεν νομίζω να έχει στο ενεργητικό του... Η ΑΕΚ του Dusan μπορεί να κερδίσει 2-0 ένα match βάζοντας μόνο 1 γκολ (Dusan facts) Αυτο ελπιζω και εγω για να δω τον μαγο Μαντζιο στα κιτρινομαυρα φανταζεστε να αποκλειστουμε και να μην παρουμε Βαγγελακι:lol::lol:
nikos21aek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Γιατί τόσο άγχος για το match με την Βασλούι ;; Υπάρχει πιθανότητα να σας αποκλείσει ;; (όχι θεωρητική, πρακτική..) 23 είναι το ματς με τον Ολυμπιακό.. Που το είδες το άγχος για την Βασλούι.. Πιο πολύ πάντως φοβίζει η περσινή εικόνα της ΑΕΚ και όχι η Βασλούι..Δύσκολα να ξεχαστεί το περσυνό χάλι τόσο εύκολα..Αν και εγώ για την Βασλούι δεν έχω κανένα άγχος.Μα με κανένα χ εκεί και νίκη εδώ,μα με 2 νίκες θα περάσουμε..Την τραγική ΑΕΚ φόβαμαι μόνο μην τους πάρει κανένας ύπνος για κανένα μισάωρο και γυρίσει με κανένα 1-0,2-0,2-1 εδώ και γίνει και η πρόκριση σίριαλ..αλλά αυτά είναι τα περσινά κατάλοιπα..Μακάρι φέτος να μην τα ξαναζήσουμε. Το ότι ο Αραούχος κανονικά θα πρέπει να μπει στην ομάδα σε κανένα μήνα και θα μπει άρον άρον να παίξει ντέρμπι την Κυριακή είναι άλλο θέμα..
we_will_rise Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 23 είναι το ματς με τον Ολυμπιακό.. ... Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό... Άντε, πάρτε του κανα χ ρε παιδιά, μην το πάρει πάλι περίπατο. Να δούμε λίγο μπάλα..!
nikos21aek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό... Άντε, πάρτε του κανα χ ρε παιδιά, μην το πάρει πάλι περίπατο. Να δούμε λίγο μπάλα..! Πάλι εννοείς όπως πέρυσι; Που δεν θα το έλεγα και περίπατο..αλλά ναι δίκαια κέρδισε. Γιατί πρόπερσι τους ρίξαμε 4.. Εντάξει πέρυσι που είχαμε τα χάλια μας ήταν άλλο πράγμα.Να φανταστείς πέρυσι και με τον ΠΑΟΚ σε 4 παιχνίδια είχαμε μόνο 3 νίκες και μία ισοπαλία με 5-2 γκόλ σύνολο μόνο ενώ πρόπερσι 4 ρίξαμε μόνο μέσα στην Τούμπα Πολύ χάλι πέρυσι..Φέτος είναι διαφορετικά.. Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουμε οριακά στην πρώτη αγωνιστική.Όχι γιατί θα αποδώσει καμία τρελή μπάλα η ΑΕΚ αλλά για τις ελλείψεις που θα έχει ο Ολυμπιακός.Δύσκολη χρονιά φέτος για τους κόκκινους.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Αντιδράσεις στην Ουρακάν Αναταραχή προκάλεσε στην Ουρακάν η απώλεια του Κάρλος Αραούχο. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες υπήρξε σύσκεψη διοίκησης-προπονητή για το θέμα, που συνοδεύτηκε από έντονες φήμες για παραίτηση του Ανχελ Κάπα από την τεχνική ηγεσία για το θέμα του δεξιού μπακ της ΑΕΚ. Η διοίκηση των Αργεντινών επέμενε πως ο 28χρονος μπακ θα συνέχιζε στην ομάδα και ο αντιπρόεδρος Νορμπέρτο Τζουλιάνο έλεγε στην «Ole»: «Εμείς διαθέτουμε ήδη τα χρήματα για να τα καταθέσουμε, ώστε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν γνώριζα πως ο παίκτης θα έφευγε για την Ελλάδα. Θα πρέπει να επιστρέψει για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις». Την ίδια στιγμή, διχογνωμία υπήρχε και στον κόσμο της Ουρακάν. Οι μεν έλεγαν πως ο Αραούχο είναι «προδότης», ενώ οι δε τον υποστήριζαν ρίχνοντας το βάρος της αποχώρησής του στους κακούς χειρισμούς της διοίκησης. Τους πρώτους τους πείραξε το ότι ο Αραούχο πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα, τη στιγμή που οι υπεύθυνοι της ομάδας του είχαν υποσχεθεί πως θα δώσουν τα χρήματα που ζητούσε προκειμένου να παραμείνει στον σύλλογο. Οι δεύτεροι, πάντως, επιχειρηματολογούσαν λέγοντας πως ο Αραούχο δεν μπορούσε παρά να κοιτάξει το καλό της καριέρας του. Ο Μαρτσέλο Φραντσεσκίνι (εκ των εκπροσώπων του παίκτη) πάντως ήταν ξεκάθαρος: «Ο χρόνος τελειώνει και οι τύποι από το εξωτερικό δεν είναι ίδιοι με τους εδώ. Η Ουρακάν αργεί πάρα πολύ. Το θέμα στην Ουρακάν δεν το χειρίστηκαν σωστά». Γιαυτό τον φυγαδέψαν με τη μία να υπογράψει...Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πάντως..Τι απόδοση να έχουμε σίριαλ και με αυτόν; Y.Γ. Το ότι η Ουρακάν τερμάτισε 2η στην περσινή Κλαοσούρα μάλλον δείχνει ότι ο παίχτης είναι τουλάχιστον έμπειρος σε δυνατά παιχνίδια..Το αν είναι καλός θα το δούμε στο γήπεδο.Τώρα άμα είναι και πιο καλός από τις προσδοκίες θα το δούμε..Πάντως από αυτούς που έχουμε καλύτερος θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.