nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κυριάκος και Μπλάνκο.Οι υπόλοιποι 16άδα κι αν. Κοίτα ο Σαχά είναι μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λίγκ μαζί με τον Νικοπολίδη... Ο Σκόκο είναι ο καλύτερος ΠΑΙΧΤΗΣ της Σούπερ Λίγκ.Με τρελη διαφορά..ψηφίστικε ΜΟΝΟ από το 55%. Ο Λεονάρντο το καλύτερο πόδι της Σούπερ Λίγκ. Τώρα γιατί να απαξιάς τους παίχτες της ομάδας μας ένας θεός ξέρει πραγματικά...Είπαμε είμαστε διαλυμένοι διοικητικά και στην κερκίδα..οι παίχτες μια χαρά είναι και ο προπονητής. 16άδα παίζαν πάνω από 10 παίχτες της ΑΕΚ.Εκτός και αν νομίζεις ότι λαγός/γαυρος είναι καμία Μπαρτσελόνα/Ρεάλ..ή έστω Τότεναμ/Πόρτσμουθ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- South American Goalkeeper of the Year: 2002 Libertadores Cup: Best goalkeeper 2007 Argentina U20: 24συμμετοχές Argentina: 7 συμετοχές Άμα υπάρχει παίχτης που να έχει φορέσει αυτήν τη φανέλα και δεν κάνει για τον Liopyr ούτε για 16άδα...τι να κάνουμε τώρα..Να τον πούμε άχρηστο όλοι οι υπόλοιποι; Και σοβαρά τώρα δεν είμαι απλά αισιόδοξος που μου λες συνέχεια.Ότι αυτοί οι παίχτες που έχουμε είναι καλοί είναι γεγονός.Οι 7-8 τουλάχιστον...γιατί πέρα από αυτούς..κλάφτα..
we_will_rise Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Νομίζω υπερβάλεις λίγο nikos21aek... Κυρίως στο ότι ο Leonardo είναι το καλύτερο πόδι στην Superleague. Τότε τι είναι ο Galletti ? Για τον Scocco, από τις επιλογές που είχε κι εγώ αυτόν θα ψήφιζα. Θεωρώ πάντως ότι ο Contreras πρόσφερε περισσότερο στην ομάδα του απ'ότι ο Scocco στην δική του.
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Νομίζω υπερβάλεις λίγο nikos21aek... Κυρίως στο ότι ο Leonardo είναι το καλύτερο πόδι στην Superleague. Τότε τι είναι ο Galletti ? Για τον Scocco, από τις επιλογές που είχε κι εγώ αυτόν θα ψήφιζα. Θεωρώ πάντως ότι ο Contreras πρόσφερε περισσότερο στην ομάδα του απ'ότι ο Scocco στην δική του. Ο Κοντρέρας ας πούμε για εμένα ήταν το καλύτερο σέντερ μπάκ στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ζουέλα.Εννοείται ότι ο Κοντρέρας πρόσφερε περισσότερο.Καθόλου δεν υπερβάλω φίλε.Το ότι η ΑΕΚ πέρυσι ήταν παιδική χαρά είναι γεγονός.Αλλά όχι ότι δεν έχει 5 6 παιχταράδες που άνετα παίζαν σε όποια Ελληνική ομάδα ήθελαν και παίρναν και τη φανέλα σπίτι τους.Μην τρελαθούμε.Και ο Κοντρέρας σε όποια Ελληνική ομάδα ήθελε έπαιζε και έπαιρνε και τη φανέλα σπίτι χαλαρά όμως. Και ο γκαλέτι το καλύτερο εξτρέμ μαζί με εστογιανόφ της σουπερλίγκ.Καμία κάθετη όμως δεν τον είδα να βγάζει...Για πόδι μίλησα..
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κοίτα ο Σαχά είναι μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λίγκ μαζί με τον Νικοπολίδη... Ο κηπουρός (στα καλά του) αφήνει άνετα πάγκο τον Τσίνο μας. Ο Σκόκο είναι ο καλύτερος ΠΑΙΧΤΗΣ της Σούπερ Λίγκ.Με τρελη διαφορά..ψηφίστικε ΜΟΝΟ από το 55%.Ο Λεονάρντο το καλύτερο πόδι της Σούπερ Λίγκ. Ποιος Σκόκο; Αυτός που είδαμε στον τελικό κυπέλου ή ο άλλος που τον χάνεις για κάνα ημίχρονο; Τώρα γιατί να απαξιάς τους παίχτες της ομάδας μας ένας θεός ξέρει πραγματικά... Για γούρι, σκάσε! xD
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Πάσο τότε! Ο Σαχά με Ντουντού αμυντικό χαφ αντί για Ταμανσαλί Ενσαλίβα,Άντζα αντί για Μαιστόροβιτς και Ντομί/Τοροσίδη(Κοίτα τι με κατάντησε να πώ τώρα η ΑΕΚαρα γμ τν πτν μου...δεν πειράζει όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις) αντί για Κουτρουμάνο/Γεωργέα και ερυθρόλευκη φανέλα αντί για κίτρινη όχι πάγκο τον στέλνει τον κηπουρό στα καλά του...στα Τσικό της ομάδας τον στέλνει να του μάθουν να πέφτει.. Btw και στον τελικό για κανένα ημίχρονο χάθηκε είναι η αλήθεια...αλλά δεν φταίει αυτός...Είπαμε..Ταμανσαλί Ενσαλίουα και Παντελής Καφές...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ..Με αυτούς δίπλα..και τον Κακά να είχαμε θα τον ψάχναμε.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ---------- Συνέντευξη Κοπιτσή..Τι είναι αυτό ρα; Ρε τον Χάρη... ΄Αντε να διαβάσω και τι είπε τώρα..χαχα
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Συνέντευξη Κοπιτσή..Τι είναι αυτό ρα;Ρε τον Χάρη... ΄Αντε να διαβάσω και τι είπε τώρα..χαχα Ο πιο τρελλός ο βιαστής ... Έχει και ένα reputation να διαφυλάξει!
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κοίτα ο Σαχά είναι μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λίγκ μαζί με τον Νικοπολίδη...Ο Σκόκο είναι ο καλύτερος ΠΑΙΧΤΗΣ της Σούπερ Λίγκ.Με τρελη διαφορά..ψηφίστικε ΜΟΝΟ από το 55%. Ο Λεονάρντο το καλύτερο πόδι της Σούπερ Λίγκ. Τώρα γιατί να απαξιάς τους παίχτες της ομάδας μας ένας θεός ξέρει πραγματικά...Είπαμε είμαστε διαλυμένοι διοικητικά και στην κερκίδα..οι παίχτες μια χαρά είναι και ο προπονητής. 16άδα παίζαν πάνω από 10 παίχτες της ΑΕΚ.Εκτός και αν νομίζεις ότι λαγός/γαυρος είναι καμία Μπαρτσελόνα/Ρεάλ..ή έστω Τότεναμ/Πόρτσμουθ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- South American Goalkeeper of the Year: 2002 Libertadores Cup: Best goalkeeper 2007 Argentina U20: 24συμμετοχές Argentina: 7 συμετοχές Άμα υπάρχει παίχτης που να έχει φορέσει αυτήν τη φανέλα και δεν κάνει για τον Liopyr ούτε για 16άδα...τι να κάνουμε τώρα..Να τον πούμε άχρηστο όλοι οι υπόλοιποι; Και σοβαρά τώρα δεν είμαι απλά αισιόδοξος που μου λες συνέχεια.Ότι αυτοί οι παίχτες που έχουμε είναι καλοί είναι γεγονός.Οι 7-8 τουλάχιστον...γιατί πέρα από αυτούς..κλάφτα.. Ο σκοκο δεν ειναι φιλε μου ο κορυφαιος παικτης στν ελλαδα.Καθολου δεν με ενδιαφερει που τον βγαλανε mvp απο τα sms.Λογικη ειναι αυτη δηλ?το θεμα ειναι τη βλεπεις εσυ με τα ματια σου.Τωρα για το Σαχα που λες ειναι πολυ λιγος.μετριος τερματοφυλακας.δηλ περυσι ειδες κανα σαχα τερματοφυλακα?Ο παρντο που πηρε ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος...Ο Μπλανκο παναθηναικο κ ολυμπιακο αποκλειεται ν απαιζε εκτος αν θεωρεις οτι θα αφηναν εξω το σισε για να παιξει ο μπλανκο.Απο αυτους που ανεφερες μπορουν να παιξουν μονο οι σκοκο,κυριακος,λεοναρντο μονο στον παναθηναικο..
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ο σκοκο δεν ειναι φιλε μου ο κορυφαιος παικτης στν ελλαδα.Καθολου δεν με ενδιαφερει που τον βγαλανε mvp απο τα sms.Λογικη ειναι αυτη δηλ?το θεμα ειναι τη βλεπεις εσυ με τα ματια σου.Τωρα για το Σαχα που λες ειναι πολυ λιγος.μετριος τερματοφυλακας.δηλ περυσι ειδες κανα σαχα τερματοφυλακα?Ο παρντο που πηρε ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος...Ο Μπλανκο παναθηναικο κ ολυμπιακο αποκλειεται ν απαιζε εκτος αν θεωρεις οτι θα αφηναν εξω το σισε για να παιξει ο μπλανκο.Απο αυτους που ανεφερες μπορουν να παιξουν μονο οι σκοκο,κυριακος,λεοναρντο μονο στον παναθηναικο.. Ναι μέτριος είναι..Ασε εμας που βλέπουμε την ΑΕΚ να έχουμε κάνει το σταυρό μας που τον είχαμε φέτος και δεν ξεφτυλιστήκαμε και τελείως σε καμμιά 15αριά παιχνίδια. Αντε...Έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναικός μόνο έναν επιθετικό όλο και όλο;Τον Σισέ συνιδιοκτησία;Δεν το ήξερα.. Δεν είσαι και τελείως παράλογος πάντως.Λογικό να μην έπερνε φανέλα βασικού ο δύο σεζόν σερί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σε Ολυμπιακο και Παναθηναικό.Αλλά θα διεκδικούσε την φανέλα του βασικού από τον Μήτρογλου,Ντιόγκο που την φοράνε ή τον Σαλπιγγίδη.Εντάξει είναι δύο κλάσεις πιο κάτω από αυτούς αλλά με δουλειά θα μπορούσε να χτυπήσει 11άδα. Βρε τον Πάρντο... Ένα ημίχρονο έπαιξε και έφαγε μόνο 3 σε 12λεπτά και τον κάναμε και τερματάρα.. Btw Το το βλέπω με τα μάτια μου λέω...Το ότι αντί να βγάλουν με τα sms οι γαύροι τον Νικοπολίδη mvp που από μόνοι τους είναι το 55% των ψηφοφόρων απλά σημαίνει ότι το είδαν και άλλοι.. Λογικά οι φάσεις στην αθλητική κυριακή που δείχνουν δεν έχουν μέσα τι βγάζει ο Σαχά σε κάθε παιχνίδι...Άντε να το δεχτώ αυτό από τη στιγμή που δεν βλέπεις αγώνες της ΑΕΚ να μην τον λές καλό τερματζή..Τον Πάρντο όμως που τον είδες πες μου σε παρακαλώ..
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ναι μέτριος είναι..Ασε εμας που βλέπουμε την ΑΕΚ να έχουμε κάνει το σταυρό μας που τον είχαμε φέτος και δεν ξεφτυλιστήκαμε και τελείως σε καμμιά 15αριά παιχνίδια. Αντε...Έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναικός μόνο έναν επιθετικό όλο και όλο;Τον Σισέ συνιδιοκτησία;Δεν το ήξερα.. Δεν είσαι και τελείως παράλογος πάντως.Λογικό να μην έπερνε φανέλα βασικού ο δύο σεζόν σερί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σε Ολυμπιακο και Παναθηναικό.Αλλά θα διεκδικούσε την φανέλα του βασικού από τον Μήτρογλου,Ντιόγκο που την φοράνε ή τον Σαλπιγγίδη.Εντάξει είναι δύο κλάσεις πιο κάτω από αυτούς αλλά με δουλειά θα μπορούσε να χτυπήσει 11άδα. Βρε τον Πάρντο... Ένα παιχνίδι έπαιξε και έφαγε μόνο 3 σε 12λεπτά και τον κάναμε και τερματάρα.. Ο Παρντο προπερσι ειχε κανει φοβερη σαιζον. Στο ΠΑΟ που ακριβως θα επαιζε ο Μπλανκο μπορεις να μου πεις?Μη μου πεις οτι θα χαραμιζανε τον σισε δεξια για να παιξει κορυφη αυτος.Διδυμο μαζι σε 4-4-2 οπως μπορουν να παιξουν οι Σισε-Σαλπιγγιδης δεν μπορουν να απαιξουν.Στο 4-3-3 ενας απο τους 2 κορυφη αρα παλη δεν χωρανε.για ολυμπιακο ειναι λιγος.Δεν μου λεει τιποτα που βγηκε πρωτος σκορερ.κ ο γκεκας βγηκε πρωτος σκορερ στη γερμανια.... Ασε αν βλεπω ματς η οχι της αεκ αυτο δεν το ξερεις παντως να ξερεις οτι ποτε δεν εκφραζω γνωμη για καποιον που δεν εχω παρακολουθησει.Το Παρντο τον εχω δει σε ΟΛΑ τα ματς του Ηρακλη...
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ο Παρντο προπερσι ειχε κανει φοβερη σαιζον.Στο ΠΑΟ που ακριβως θα επαιζε ο Μπλανκο μπορεις να μου πεις?Μη μου πεις οτι θα χαραμιζανε τον σισε δεξια για να παιξει κορυφη αυτος.Διδυμο μαζι σε 4-4-2 οπως μπορουν να παιξουν οι Σισε-Σαλπιγγιδης δεν μπορουν να απαιξουν.Στο 4-3-3 ενας απο τους 2 κορυφη αρα παλη δεν χωρανε.για ολυμπιακο ειναι λιγος.Δεν μου λεει τιποτα που βγηκε πρωτος σκορερ.κ ο γκεκας βγηκε πρωτος σκορερ στη γερμανια.... Ok πάσο.Θα αρχίσεις τώρα τη συστηματολογία και τα Αλεφαντίστικα και δεν την παλεύω τέτοια ώρα. Αφού είναι πολύς ο Μήτρογλου και ο Ντιόγκο για τον Ολυμπιακό και είναι λίγος ο Μπλάνκο που ότι κινείται εκτελείται τι άλλο να πω. Ας τον είχαν και θα σου έλεγα που χωράει και σε 4-3-3 και σε 4-4-2 και σε 4-3-2-1 και όπου θέλεις.Γιατί θέλεις να μου πείς ότι δεν χωράει ο Γκέκας σε μεγάλη Ελληνική ομάδα; Κλασσικό παράδειγμα απαξίωσης Ελληνικής που πήγε έξω και έβγαλε μάτια.. Ρε πότε γίναμε Ισπανία,Αγγλία,Ιταλία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Αν σταματήσουμε να απαξιώνουμε τους παίχτες τόσο πολύ ίιιιισως και να πλησιάσουμε κάποια στιγμή..Θα είναι ένα πρώτο βήμα..Υπάρχουν κάτι χιλιόμετρα να καλύψουμε ακόμη. Άσχετο τώρα.Σου έχω ζητήσει πόσες φορές να μου πείς τι εκπομπές ακούς και τι δημοσιογράφους διαβάζεις και ακόμη να μου πείς..
tasoskont Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τωρα για το Σαχα που λες ειναι πολυ λιγος.μετριος τερματοφυλακας.δηλ περυσι ειδες κανα σαχα τερματοφυλακα?Ο παρντο που πηρε ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος.... :confused:και πανω που λες οτι τα εχεις διαβασει ολα:eek:
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Άσχετο τώρα.Σου έχω ζητήσει πόσες φορές να μου πείς τι εκπομπές ακούς και τι δημοσιογράφους διαβάζεις και ακόμη να μου πείς.. Σε λιγο θα με ρωτησεις κ τη ψηφιζω.... Παντως μαζι Σισε-Μπλανκο ουτε μια στο εκατομμυριο.Οσο για τα συστηματα λιγο μπαλα να βλεπει καποιος τα καταλαβαινει δεν ειναι κ καμια επιστημη.τι να λεμε δηλ δεν καταλαβα για το 55 % που ψηφισαν το Σκοκο κ το προβαλεις σαν επιχηρημα?
elven Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ρε συ nikos21aek,ο γαύρος με τον Ντιόγο και τον Μπελούσκι που κολλάνε;Επειδή πιάστηκε αυτός κότσο πρέπει να λέω νταξ και για την ομάδα μου; Ένα πράμα "υπάρχουν και χειρότερα κι έτσι;" 3 μύρια δεν αξίζει τέλος,αμφιβολία δεν υπάρχει..... Και στην τελική αυτός πούλησε το "αστέρι" του για 15 μύρια κι έπιασε άλλους κότσο,το ΑΕΚ πόσο έδωσε τον Παπ; ps:Καλός ο Σάχα αλλά Σόρε δεν είναι,επίσης μην την πατάς με τις συμμετοχές σε U20 και εθνική,ειδικά για Βραζιλία-Αργεντινή όπου είναι πλέον γνωστό το κολπάκι για να ανεβαίνει η αξία,σχεδόν όλοι παίζουν σε κανα Κοπα ντελ παρτολα ή σε κανα φιλικό γ,νομίζω είχε παίξει ως κι ο Φερούζεμ,ζντοβντς δλδ ps2:Η ΑΕΚ δεν έχει τόσο καλούς παίχτες όσο λες,φαίνεται και στην κατάταξη και θα ξαναφανεί δστυχώς,ένας Ντούσκο δεν φέρνει την άνοιξη Μακάρι να βγω λάθος alexdelpiero στον ΟΣΦΠ την θέση του Μπλάνκο ποιος θα την έτρωγε; Ο Ντιόγο ή ο Μήτρογλου; Ο ένας σκοράρει κάθε δίσεκτο έτος και ο άλλος απο μπάλα κοντράρει και τον Τσιπούρ μη σου πω Η προσπάθεια σύγκρισης και μόνο προκαλεί γέλιο
alexdelpiero Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 εγω αν ημουν ολυμπιακος κ μου λεγανε να σου φερουμε το Μπλανκο δεν θα το θελα.το ειχαμε συζητησει κ παλαιοτερα τον μπλανκο σαν παικτη δεν το πιστευω.τον θεωρω παικτη που η αξια του ειναι μονο για τετοια πρωταθληματα σαν το δικο μας.Δεν τριπλαρει δεν κοντρολαρει.Συγκρινε πχ το Μπλανκο με το Ντεμη...Τωρα το Ντιογκο δεν λεω οτι ειναι και κανας παιχταρας αλλα εγω τον εχω καλυτερο απο το Μπλανκο γιατι κ κοντρολαρει καλυτερα αλλα ξερει κ καλυτερη μπαλα.τωρα ειναι λαθος κ εσυ να λες για μητρογλου κ τζιμπουρ.ενταξη στην αεκ δεν εποιασε αλλα στο πανιωνιο ειχε βγαλει μεγαλα ματς κ ξερει κ μπαλα σε αντιθεση με τον αχαρο μητρογλου. Ο Φερουζεμ αν δεν κανω λαθος ηταν αρχηγος καποιας μικρης εθνικης βραζιλιας.
user12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Απο τους παιχτες και μονο παει για 1ος ο Βαζελος και 2ος ο Γαυρος και 3η εμεις αλλα καθιστε να δουμε πως θα δεσουν οι ομαδες, γιατι αν ηταν ετσι οπως τα λετε να δωσουν το Τσαμπιονς στην Ρεαλ.Μακαρι να φτιαξει κεντρο και αμυνα ο Ντουσαν γιατι βλεπω να κανουν πατρυ οι αλλοι. Ο Σκοκο ειναι ο πιο ποιοτικος παιχτης που εχουμε στην ελλαδα αυτη την στιγμη της μιλαει της μπαλας μακαρι να μεινει για παντα στην ΑΕΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.