Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό τώρα το λες επειδή σε ένα απλό άνοιγμα της μπάλας κατάφερε να τη βρει 2 φορές με το καλάμι,μία με το γόνατο και τρεις με τον αστράγαλο ή μετά που μπουμπουνάει χωρίς να βλέπει που είναι το τέρμα;Και όλα αυτά μέσα σε 5 μέτρα απόσταση;

Αν αυτός ο παίχτης αξίζει 3 μύρια θα πουλήσω την τοστιέρα μου,έλεος δηλαδή,αν τον παίρναμε 1 μύριο βαριά θα λεγα καλό παιχτάκι για τα λεφτά του,για τόσα που δώσαμε θέλει περισσότερα κοντρόλ με το καλάμι για να με πείσει,που δεν προβλέπεται γιατί ΔΕΝ αξίζει τόσα...

ολα αυτα τα ειδες στο βιντεο?η τα φανταστικες?γιατι εγω δεν ειδα ν ακυνηγαει καμια μπαλα τον ειδα να μπουκαρει με τα οσα και το καρφωνει αλλα τη τεχνικη να εχει ενας παιχτης που ξερει να κραταει μπαλα με 2 και 3 παιχτες πανο του να κανει ψαλιδακια και τακουνακια αδειαζοντας αντιπαλες αμυνες???τιποτα μωρε κοντρολ με το καλαμι που ξερει ο μπαγεβιτς που τον εκθειαζει.τι αλλο θα δουμε????????:rolleyes:

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τον αέρα που του έχει δώσει ο Θανόπουλος καλά μας κάνει ο Μπάγεβιτς!!!!

Ρέι, τα σκέφτεστε αυτά που λέτε;

Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ;

Πότε ακριβώς του είχε κόψει τον αέρα ώστε να του τον δώσει τώρα;

Θέλουμε δε θέλουμε, αυτή την στιγμή ΑΕΚ = Μπάγιεβιτς.

Μοναδική αχτίδα ελπίδας φέτος μπας και δούμε τίποτα καλό.

Η διοίκηση είναι μεταξύ ανυπαρξίας και καταναγκαστικών έργων.

Η ποιότητα των παιχτών είναι μετριοκακή, και υπάρχουν δυο-τρεις που σώζουν τα προσχήματα.

Η σημερινή ΑΕΚ χωρίς Μπάγιεβιτς μπορεί να παλέψει με το ζόρι για μια θέση στο ΟΥΕΦΑ.

Ρεαλισμός το κέρατόμ.

Δημοσ.
Με τον αέρα που του έχει δώσει ο Θανόπουλος καλά μας κάνει ο Μπάγεβιτς!!!!

Ξεχνάς γρήγορα πως τον Δεκέμβριο ήμασταν υπό διάλυση, και σε τι κατάσταση την παρέλαβε.

Δημοσ.
ολα αυτα τα ειδες στο βιντεο?η τα φανταστικες?γιατι εγω δεν ειδα ν ακυνηγαει καμια μπαλα τον ειδα να μπουκαρει με τα οσα και το καρφωνει αλλα τη τεχνικη να εχει ενας παιχτης που ξερει να κραταει μπαλα με 2 και 3 παιχτες πανο του να κανει ψαλιδακια και τακουνακια αδειαζοντας αντιπαλες αμυνες???τιποτα μωρε κοντρολ με το καλαμι που ξερει ο μπαγεβιτς που τον εκθειαζει.τι αλλο θα δουμε????????:rolleyes:

Σορρυ κιολας αλλά αν είδες υψηλή τεχνική στο βίντεο τότε καλύτερα να ασχοληθείς με κάποιο άλλο άθλημα,σκραμπλ,μονόπολι,σκορ4 ξέρω γω.

Η παιχτούρα μπέρδεψε τα μπούτια του και προωθεί τη μπάλα κατα λάθος με το αριστερό καλάμι αλλά τες πα,μεγάλος παιχτης,άλλωστε τον θαυμάσαμε για μια ολόκληρη χρονιά-το βίντεο έρχεται ως επιβεβαίωση,αν είναι υψηλή τεχνική αυτό τότε το γλύστριμα στον πάγο πως είναι;

Το παληκάρι πάει σαν τον brainiac που του κάνουν ηλεκτροσόκ την ώρα που προσπαθεί να κοντρολάρει,ατσουμπαλίαση όχι αστεία

Ωχ κι άλλη παιχτούρα,κάνει ψαλιδάκι άρα είναι παιχταράς.Ε;

ps:Ο Μπάγεβιτς δεν τον υπολογίζει,παράξενο για τόσο μεγάλο παίχτη,άκου σχεδόν 3 μύρια ο Τζεμπούρ

ps2:Παίζει στην Αλγερία και όχι στην Βραζιλία

ps3:Με αντίπαλο την Ουρουγουάη και όχι την Ιταλία.

ps4:3 μύρια για ένα ψαλιδάκι με τον Αστέρα είναι σαν να δείνεις 1.000 ευρώ για να φας ένα καλαμπόκι,αλλά προφανώς για κάποιους αξίζει τα λεφτά του

ps5:Ο Μίετσελ μετά απο αυτό το ψαλιδάκι άνετα κοστολογείται στα 4,5 δις(ευρώ)

Δημοσ.
Σορρυ κιολας αλλά αν είδες υψηλή τεχνική στο βίντεο τότε καλύτερα να ασχοληθείς με κάποιο άλλο άθλημα,σκραμπλ,μονόπολι,σκορ4 ξέρω γω.

Η παιχτούρα μπέρδεψε τα μπούτια του και προωθεί τη μπάλα κατα λάθος με το αριστερό καλάμι αλλά τες πα,μεγάλος παιχτης,άλλωστε τον θαυμάσαμε για μια ολόκληρη χρονιά-το βίντεο έρχεται ως επιβεβαίωση,αν είναι υψηλή τεχνική αυτό τότε το γλύστριμα στον πάγο πως είναι;

Το παληκάρι πάει σαν τον brainiac που του κάνουν ηλεκτροσόκ την ώρα που προσπαθεί να κοντρολάρει,ατσουμπαλίαση όχι αστεία

Ωχ κι άλλη παιχτούρα,κάνει ψαλιδάκι άρα είναι παιχταράς.Ε;

ps:Ο Μπάγεβιτς δεν τον υπολογίζει,παράξενο για τόσο μεγάλο παίχτη,άκου σχεδόν 3 μύρια ο Τζεμπούρ

ps4:3 μύρια για ένα ψαλιδάκι με τον Αστέρα είναι σαν να δείνεις 1.000 ευρώ για να φας ένα καλαμπόκι,αλλά προφανώς για κάποιους αξίζει τα λεφτά του

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7YDBT72IW1E[/ame]

αν στο 0,14 αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρικη ευφuια και αποδειξη πολυ καλης τεχνικης καταρτισης συν ολα τα αλλα που εχει δειξει κατα καιρους στο γηπεδο τοτε τι να πω.ναι γιατι περιση σε χαλασε χωρις προετοιμασια πεταξε 10 γκολακια χωρις να παιζει επιθεση σου χαρισε ποσους βαθμους και σερβιρε ετοιμο γκολ στον μπλανκο στο τελικο κυπελλου.ο μπαγεβιτς δεν τον υπολογιζει???:lol:ο μπαγεβιτς σαν παιχτη τον γουσταρη τρελα και το εχει πει πολλες φορες ποσο μεγαλη παιχτουρα ειναι και μπορει να βοηθησει αλλα λογω του χαρακτηρα του δεν τον παει.

ps 1.την υψηλη τεχνικη δεν την ειδα στο βιντεο με την αλγερια την εχω δει σε αλλα βιντεο και αγωνες της αεκ που προφανως δεν θα εχεις δει

2.ακριβως παιζει στην αλγερια και την οδηγει μονος του με αντιπαλο την ουρουγαη που ειναι 3 φορες καλυτερη της αλγεριας

Δημοσ.

Στο 0:19 απλά πληροφορώ ότι στο Κουν-Φου λέγεται η στάση του μεθυσμένου,άλλοι χορεύανε έτσι το Μακαρένα,μετά νομίζω λέγεται σπόντα

Το καλό είναι ότι όλη του η χρονιά χωράει σε ένα 2λεπτo βιντεάκι,δεν τρώει και bandwidth

Είπαμε αν έκανε 1 μύριο θα λεγα ΟΚ,αλλά 3 αυτό το ταγάρι δεν αξίζει

ps:Υψηλή ραπτική ίσως,υψηλή τεχνική μπαααααα

ps2:Ο παιχταράς αυτός έχει παίξει ως τώρα Ατρόμητο,Πανιώνιο και μία χάλια χρονιά στην ΑΕΚ ε;Γιατί τέτοιο ταλέντο δεν πάει στην Μπάρτσα;Άκουσα έφυγε ο Ετό.

Λοιπόν αν πιστεύεις ότι η χρονιά του Τσιπούρ δικαιολογεί τα λεφτά που έδωσε η ΑΕΚ τότε να ξες ότι πουλάω μια τοστιέρα στα 4,500 ευρώ,κι ένα τοστ να φτιάξει μέχρι να καεί εσύ ευχαριστημένος θα είσαι :P

Δημοσ.
και υπάρχουν δυο-τρεις που σώζουν τα προσχήματα.

7 παίζαν βασικοί χαλαρά και σε γαύρο/λαγό.Και 6 ήταν και αναντικατάστατοι..Φανέλα στο σπίτι κ έτσι..:-)

Παίχτες και προπονητή έχουμε..Δυναμική και διοίκηση δεν έχουμε.Και γήπεδο.:-D

Ε ναι αυτό λέμε ρε αδερφέ ότι πέρυσι δεν έπαιξε αυτό που μπορούσε με λίγα λόγια ήταν μεταξύ ανυπαρξίας και σέρνομαι.

Φέτος έκανε και προετοιμασία,και σε όλα τα φιλικά που παίξαμε με διφορά ο πιο κινητικός παίχτης μπροστά.Τα προσόντα τα έχει και με το παραπάνω..Στον Πανιώνιο κάτι Ολυμπιακούς,κάτι Παναθηναικούς,κάτι ΑΕΚ γιογιό μας έκανε...Πάντως μην μαλώνουμε ξέρω και άτομα που λένε και τον Μπλάνκο άμπαλο και χθές μιλούσα και με ένα παιδί που μου έβγαλε τον Ιμπραίμοβιτς άμπαλο.

Μάλιστα και τσάμπα να του τον δίναν δεν θα τον έπαιρνε..Γούστα είναι αυτά..

Ο Ραφίκ ταχήτυτα έχει αν περάσουν οι μπαλιές μπροστά να βγεί μόνος του,τελείωμα έχει,δύναμη έχει,κεφαλιά έχει,έκρηξη έχει,παίχτες τραβάει,την μπάλα μπορεί να την μοιράζει δεξιά αριστερά,και μια Α τεχνική να αδειάσει ένα δυό παίχτες και ένα τερματζή την έχει.Εντάξει 3 εκατομύρια δεν ξέρω αν αξίζει-αν αξίζει ο Ντιόγκο 10εκ μπορεί να είναι και λίγα τα 3 για τον Ραφίκ-αν αξίζει ο Ντιόγκο 1εκ τότε είναι πολλά τα 3 για τον Ραφίκ.

Επίσης το ότι είναι ένας πολύ καλός παίχτης για Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι παίχτης επιπέδου Ζλάταν,Τόρες κτλ.

Αν είχε καλύτερο κοντρόλ και περισσότερη τεχνική κάπου εκεί θα έφτανε..

Y.Γ Αν πάει η Βραζιλία Μουντιάλ δεν είναι καν είδηση,αν πάει η Αλγερία όμως είναι η είδηση της 50ετίας εκεί.Η Ουρουγουάη πότε έγινε μικρή ομάδα;Αμα δεν ήταν ο Μίετσελ παιχταράς ποιός ήταν;Πλάκα πλάκα που παίζει αυτός τώρα;Δεν τον παίρνουμε...Τι παιχτάρα και αυτός..

Δημοσ.

Λοιπόν αν πιστεύεις ότι η χρονιά του Τσιπούρ δικαιολογεί τα λεφτά που έδωσε η ΑΕΚ τότε να ξες ότι πουλάω μια τοστιέρα στα 4,500 ευρώ,κι ένα τοστ να φτιάξει μέχρι να καεί εσύ ευχαριστημένος θα είσαι :P

Τότε τί πρέπει να πούν και οι γαύροι ρε φίλε με κάτι παλτά όπως Μπελούτσι, Μπράβο και Ντιόγκο???

Ο Τζιμπούρ έβαλε και μερικά γκόλ....

Δημοσ.
Τότε τί πρέπει να πούν και οι γαύροι ρε φίλε με κάτι παλτά όπως Μπελούτσι, Μπράβο και Ντιόγκο???

Ο Τζιμπούρ έβαλε και μερικά γκόλ....

Είδες;Άμα δεν ασχολείσαι άστο..:P

Ο Μπελούτσι έχει φύγει..Και ξέχασες και πολλά ωραία κομμάτια...Κάτι Αβράαμ,κάτι Μήτρογλου..:lol:

Όχι μερικά 10 τα κάρφωσε πέρυσι σερνάμενος..

Δημοσ.
Αν δεν το κάρφωνε έτσι μπορεί και να μην έμπαινε..Αυτό είναι το φόρ...Να σκοτώνει!

Δεν ειναι παντα ετσι. Τις περισσοτερες φορες χρειαζεται απλα να τη στειλεις με απλο τροπο στα διχτυα.

Μη μου πεις πως δε σαρεσει αυτο που το κανει τοσα χρονια ο Henry ?

Δημοσ.
7 παίζαν βασικοί χαλαρά και σε γαύρο/λαγό.Και 6 ήταν και αναντικατάστατοι..Φανέλα στο σπίτι κ έτσι..:-)

Παίχτες και προπονητή έχουμε..Δυναμική και διοίκηση δεν έχουμε.Και γήπεδο.:-D

Ποιοι είναι αυτοί;

Γιατί εγώ μόνο δύο μπορώ να πω πως θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Δημοσ.
Ποιοι είναι αυτοί;

Γιατί εγώ μόνο δύο μπορώ να πω πως θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Μεταξύ μας..Σαχά,Κυριάκος,Σκόκο,Λεονάρντο,Μπλάνκο.

6 είπα ε;Και ο Τζιμπούρ θεωρώ...αλλά δεν στον λέω γιατί θα αρχίσουμε τα ο Μήτρογλου και ο Ντιόγκο είναι καλύτερος και τα ο Σαλπιγγίδης και ο Ρουκάβινα είναι καλύτερος και δεν παίζει να μπώ στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελεφαντας.:-D

Κάντο 5 για να μην μαλώνουμε..

Δημοσ.
Μεταξύ μας..Σαχά,Κυριάκος,Σκόκο,Λεονάρντο,Μπλάνκο.

6 είπα ε;Και ο Τζιμπούρ θεωρώ...αλλά δεν στον λέω γιατί θα αρχίσουμε τα ο Μήτρογλου και ο Ντιόγκο είναι καλύτερος και τα ο Σαλπιγγίδης και ο Ρουκάβινα είναι καλύτερος και δεν παίζει να μπώ στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελεφαντας.:-D

Κάντο 5 για να μην μαλώνουμε..

Κυριάκος και Μπλάνκο.

Οι υπόλοιποι 16άδα κι αν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...