nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Kατ αρχας κ εμενα μ αρεσει ο μπαγεβιτς.Απλα ειπες οτι ειναι νομος να κανει κουμαντο οπου πηγε.πετυχημενος εφυγε εκεινη τη χρονια αλλα εμεινε που βαλε το ρεζιτς στο λιβερπουλ που δεν ειχε ξαναπαιξει κ οτι εφαγε σε ενα ημιχρονο απο την μετεπιτα πρωταθλητρια ευρωπης λιβερπουλ 3 κ εμεινε εξω.Στα 4 με την νιουκαστλ αυτος δεν ηταν η κανω λαθος?αυτος πρεπει να ηταν... Ναι ο Ρέζιτς φταίει που φάγαν 3 από τη Λίβερπουλ σε ένα ημίχρονο.. Και η Μίλαν τόσα έφαγε και έχασε κοντζαμ κύπελλο. Τα λέει η θύρα7 που ήθελε να τον διώξει αυτά μην τα λέμε και οι υπόλοιποι.. Ώρες ώρες απορώ αν καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά επιπέδου Αγγλικού με Ελληνικού πρωταθλήματος γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μιας ομάδας της 4άδας στην Αγγλία με τον πρωταθλητή Ελλάδος είναι καλό αν δεν έχεις φάει πάνω από 5 γκόλ;
deminho11 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δηλαδή στον Άρη είπε θέλω αυτούς τους 10 παίχτες και ο Σκόρδας τους πήρε... ή ο Σκόρδας πήρε απο μόνος του όλη την δευτεράτζα της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα??? Στον ΠΑΟΚ πια μεταγραφή ήταν δικιά του? Άντε 1-2 επιλογές του σε κάθε ομάδα. Γι'αυτό υπάρχει τεχνικός διευθυντής....
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ναι ο Ρέζιτς φταίει που φάγαν 3 από τη Λίβερπουλ σε ένα ημίχρονο..Και η Μίλαν τόσα έφαγε και έχασε κοντζαμ κύπελλο. Τα λέει η θύρα7 που ήθελε να τον διώξει αυτά μην τα λέμε και οι υπόλοιποι.. Ώρες ώρες απορώ αν καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά επιπέδου Αγγλικού με Ελληνικού πρωταθλήματος γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μιας ομάδας της 4άδας στην Αγγλία με τον πρωταθλητή Ελλάδος είναι καλό αν δεν έχεις φάει πάνω από 5 γκόλ; Μα δεν ειπα οτι εφταιγε αποκλειστηκα ο ρεζιτς αλλα το τεν κατε ολοι το κραζουν για το βυντρα.Θυμισου ομως κ τη ματσαρα που ειχε βγαλει στο ολτ τραφορντ με αγγελο ο παναθηναικος με τα τετ α τετ του Βαζεχα.κ αφου παμε γενικα περι μπαγεβιτς στην ευρωπη θυμηου κ τη μολντε απο 0-2 την ισοπαλια με τη μοζιρ αν δεν λεω καμια βλακεια τη τεσσαρα απο την νιουκατλ τα 5 απο ροζενμποργκ την αλλαγη του καραπιαλη απο τον αμπονσα με τη γιουβε.
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 1'45" Τα λόγια είναι περιττά..Ήταν είναι και θα είναι Killer όταν παίζει στη θέση του. @deminio Ναι φίλε πάντα ότι θέλει κάνει στις ομάδες του.Δικαιωματικά κιόλας καθώς ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.Η μόνη περίπτωση είναι που είπαμε πιο πάνω που είχε γίνει θέμα τότε με την Θύρα7 και προτίμησε να κάνει αυτωνών το χατίρι ο Κόκκαλης. @depliero Αποκλείεται να θυμάσαι όλες τις αλλαγές που έχει κάνει ο Μπάγεβιτς σε όλη του την ιστορία..Πες μας που τα διαβάζεις αυτά να διαβάσουμε και εμείς να γελάσουμε!Γιατί δεν έχει βγάλει ματσάρες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη με τον Ντούσαν; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ---------- Πάντως μάγκες αυτό το πράγμα δεν έχει όριο.Το παρατηρώ συνέχεια τον τελευταίο καιρό.Ο κόσμος της ομάδας είναι μισός μισός.Οι μισοί που υποστηρίζουν την ομάδα και είναι επιφυλακτικοί(φυσιολογικά) και οι μισοί που μετά από κάθε ματς παρακαλάνε(; ) να έχοουμε κάνει γκέλα για να την πούν στους άλλους μισούς..."Τι έκανε πάλι το ΑΕΚάκι;Ε;".."Τι περιμένεις δηλαδή από την ΑΕΚ;".."Όταν τα λέω εγώ είμαι αντιΑΕκτζής".."Ούτε τον τάδε δεν μπορείς να κερδίσεις".. Έλεος πια!Θα καταντήσουμε παναθηναικός στο τέλος.Όλοι ξέρουμε τις αδυναμίες της ομάδας μας και τις λέμε και όλοι είμαστε επιφυλακτικοί με το τι θα δούμε στο γήπεδο με τον Γεωργέα πάλι βασικό όπως δείχνουν τα πράγματα αλλά αυτό που κάνετε εσείς οι άλλοι μισοί κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ! Πραγματικά όμως κοιτάν τα αποτελέσματα μετά από κάθε αγώνα(εννοείται ότι αγώνα βλέπουν μόνο άμα κάτσει),περιμένουν πώς και πώς να έχουμε γκελάρει για να πετάξουν τις εξυπνάδες τους.Και όταν τους ρωτάς τι ομάδα είναι αρχίζουν την ΑΕΚολογία υψηλού επιπέδου("Εγώ θυμάμαι όταν είχαμε τον Μπατίστα,τον Σαβέφσκι και τον Δημητριάδη,όταν ρίχναμε τα 3 στη Ρεάλ",κτλ κτλ) Ας αλλάξουν ομάδα αν δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια της λέξης υποστηρίζω..Σοβαρά δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 μα συγγνωμη το ματς Λιβερπουλ-Ολυμπιακος πριν 4-5 χρονια δεν ηταν?Δεν το θυμασαι που χε το ρεζιτς δεν σου μιλαω κ για το 50.καλα για το Γιουβε-Ολυμπιακος δεν ειναι τοσο δυσκολο να ψαξεις να βρεις κ να παρακολουθησεις(επειδη ειμαι γιουβεντους το χω κανει) το συγκεκριμενο ματς.ακομα και τωρα του καταλογιζουν αυτην την αλλαγη. Κατι αλλο για το υλικο της ΑΕΚ.Ποιος ειναι ο στοχος σας φετος.Γιατι με εξεραιση τον κυργιακο δεν εχεται ουτε ενα αμυντικο της προκοπης κ ο Σαχα ειναι λιγος.Αριστερα κ δξια στα χαφ τη γινεται.Με το υλικο που εχεται βλεπω να βγενεται γυρω στους 10 πισω απο τον 2ο YG Δηλαδη κ μεταξυ σας οταν μιλατε αεκακι τη λετε την ομαδα σας?πραγματηκα αυτο δεν το ηξερα...
alexis333 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 1'45" Τα λόγια είναι περιττά..Ήταν είναι και θα είναι Killer όταν παίζει στη θέση του. Χαχαχαχα!!! Σου ειπε κανεις οτι θα μεινει για πολυ στην Αεκ ο Τζιμπουρ Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα φυγει μεχρι τελος Αυγουστου
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Χαχαχαχα!!!Σου ειπε κανεις οτι θα μεινει για πολυ στην Αεκ ο Τζιμπουρ Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα φυγει μεχρι τελος Αυγουστου Τι γελάς ρα! Θα πάει την Αλγερία μουντιάλ και εμείς θα τον λέμε άχρηστο.. Αν βάλει ο Αλάχ το χέρι του και βάλει ένα σαν αυτό το σημερινό στις 23 του μηνός..έτσι με πολύ μίσος όμως...και θα σου πω εγώ αν φύγει ποτέ..
Str Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 βασικα πολυ μπαλα δεν ξερω... αλλα γιατι μου φαινεται οτι ισα που καταφερνει να μην τη χασει στο "ανοιγμα" την μπαλα και το σουτ ειναι "γιουργια" και απλα φανηκε τυχερος???
nikos21aek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν δεν το κάρφωνε έτσι μπορεί και να μην έμπαινε..Αυτό είναι το φόρ...Να σκοτώνει!Τι μισή μπάλα περιμένω από αυτόν να παίξει από αυτό που έπαιζε στον Πανιώνιο και τα 20γκόλ τα έχει ψωμοτύρι...Και για να είμαστε και λίγο δίκαιοι..ας τον παίξουν και λίγο τα υπόλοιπα παιδάκια της ομάδας...Ευτυχώς που ήρθε και ο Λέο και δεν έχει προηγούμενα μαζί του να του δίνει και κάποιος την μπάλα.. Kαι στο από κάτω στραβοπάτησε και έπεσε και κατά τύχη βρήκε την μπάλα.. η οποία έτυχε να μπει και μέσα μετά
speedy23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ε τωρα το παρατραβας λιγακι Νικο.Δεν του δινουν τη μπαλα κτλ.Τον ειδαμε ενα χρονο στη ΑΕΚ.Σιγουρα εχει την δικαιολογια οτι δεν ειχε κανει προετοιμασια με ολη την ομαδα αλλα καποια πραγματα φαινονται απο μονα τους.Απο τα φιλικα που τον ειδα και φετος,φαινεται να μην εχει και πολυ ορεξη,καθυστερει την ομαδα,αρχιζει τις μαλακιουλες ντριμπλιτσες οταν μπορει να κανει την πασα γρηγορα.Τετοιου στυλ εκνευριστικα πραγματα που μπορει να ενοχλουν και τον Μπαγεβιτς.Μακαρι(σε περιπτωση που θα μεινει) να δουλεψει η συνεργασια με τον Μπλανκο διοτι το παληκαρι μπροστα ειναι εντελως μονο του και τον λυπαμαι πραγματικα. Παλι χθες(πολλες οι απουσιες βεβαια) ειδαμε το προβλημα το κλασσικο της ομαδας.Δημιουργια μηδεν.Ελπιζω ο Λεοναρντο να συνεισφερει στο κομματι αυτο διοτι το χρειαζομαστε παρα πολυ.
user12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ελα ρε παιδια παιχτουρα ειναι ο ανθρωπος και νικο τα υπολοιπα παιδακια δεν τον παιζουν ή αυτος δεν παιζει τα παιδακια την μπαλα στον Σκοκκο ποτε την εδωσε? Οσο για το οτι δεν εχουμε ποιοτικους παιχτες το αφεινω ασχολιαστο. Οσο για τον Ντουσαν δεν λεω προπονητης αλλα δεν μπορει να θελει να μου δειξει τον Τζιμπουρ για τον Μαντζιο δεν γινονται αυτα.Να παρει τον Μαντζιο για αλλαγη καλος αλλα οχι για Τζιμπουρ.(
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 βασικα πολυ μπαλα δεν ξερω...αλλα γιατι μου φαινεται οτι ισα που καταφερνει να μην τη χασει στο "ανοιγμα" την μπαλα και το σουτ ειναι "γιουργια" και απλα φανηκε τυχερος??? Αυτό τώρα το λες επειδή σε ένα απλό άνοιγμα της μπάλας κατάφερε να τη βρει 2 φορές με το καλάμι,μία με το γόνατο και τρεις με τον αστράγαλο ή μετά που μπουμπουνάει χωρίς να βλέπει που είναι το τέρμα;Και όλα αυτά μέσα σε 5 μέτρα απόσταση; Αν αυτός ο παίχτης αξίζει 3 μύρια θα πουλήσω την τοστιέρα μου,έλεος δηλαδή,αν τον παίρναμε 1 μύριο βαριά θα λεγα καλό παιχτάκι για τα λεφτά του,για τόσα που δώσαμε θέλει περισσότερα κοντρόλ με το καλάμι για να με πείσει,που δεν προβλέπεται γιατί ΔΕΝ αξίζει τόσα...
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτό τώρα το λες επειδή σε ένα απλό άνοιγμα της μπάλας κατάφερε να τη βρει 2 φορές με το καλάμι,μία με το γόνατο και τρεις με τον αστράγαλο ή μετά που μπουμπουνάει χωρίς να βλέπει που είναι το τέρμα;Και όλα αυτά μέσα σε 5 μέτρα απόσταση; 10 χαρακτήρες.
user12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν αυτός ο παίχτης αξίζει 3 μύρια θα πουλήσω την τοστιέρα μου, Ποσο την δινεις? :p
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Λοιπόν να μη κοροϊδευόμαστε, κότσο μας έπιασε ο Πανιώνιος που του δώσαμε τόσα λεφτά για αυτόν τον παίχτη. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά ο Τζεμπούρ είναι να κυνηγάει τα κοντρόλ που χάνει, να φτάνει ξανά την μπάλα, να την προστατεύει από τους αμυντικούς, και να ξανά γυρνάει προς τα πίσω επειδή δεν καταδέχεται να δώσει την μπάλα αριστερά και δεξιά ή επειδή δεν κοιτάει αριστερά και δεξιά. Νταξ είναι γρήγορος, έχει σουτ-τούβλο που ΑΜΑ πάει εστία δύσκολα μπορεί να κάνει κάτι ένας τερματοφύλακας, αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό που κουβαλάει, μαζί με όλα τα παραπάνω προσδίδουν ένα μετριότατατο επιθετικό που θα έπρεπε να παίζει σε κάποια μικρομεσαία ομάδα που έχει στυλ παιχνιδιού αντεπιθέσεις και όχι πρωτοβουλία. Αν βρεθεί μαλάκας να τον αγοράσει 2 μύρια, να μη μιλάμε καθόλου και να του ανάψουμε και λαμπάδα στο μπόι του ...Παυλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.