nikos21aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Προκλητικές ή τις κάναν προκλητικές οι δημοσιογράφοι...Εγώ φυσιολογικές τις βλέπω..Και ποιά ομάδα δηλαδή μετά την κλήρωση δεν λέει ότι πιστεύει στην πρόκριση στις επίσημες δηλώσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ---------- Μια χαρά σήμερα το παιχνίδι..Ο Λεονάρντο πολύ καλός έδινε άλλη γεύση μόνο και που ακουμπούσε τη μπάλα..Με τη μία μπροστά...Παραλίγο να βάλουμε και γκόλ με μια σέντρα του που έβγαλε τον Μαντούκα μόνο του αλλά πολύ πλάγια. Συμπεράσματα δεν βγαίνουν εύκολα καθώς οι τύποι της Μπόκα δεν χάναν την μπάλα ούτε με αίτηση.. Το άριστο passing game χωρίς υπερβολή. 2 3 φάσεις που κάναμε άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα οι δικοί μας και βγήκαν με αξιώσεις αλλά...ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;;; Κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε αριστερά ήταν τουλάχιστον 10 μέτρα μακρυά..Το παιδί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..όχι να παίξει βασικός..Ούτε καν για αλλαγή!Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Καράμπελα αλλά αυτός για αλλαγή πάει και έρχεται.. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν όλοι οι παίχτες και έγινε ένα ψιλομπάχαλο περίμενες τη λήξη από το 50 και μετά.
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ο Κουτρομάνος είναι ηλίθιος. Ο Χουανφράν pathetic παλαίμαχος. Οι υπόλοιποι στην μετριότητα με κάποιες καλές στιγμές. Ξεχωρίζω Γιαχάγια. Άμα κάναμε προπόνηση μαζί με την Μπόκα και παίζαμε το κλασσικό κορόιδο, δεν θα τους παίρναμε ΠΟΤΕ την μπάλα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα όρια του γηπέδου και κερδίζαμε και κάνα πλάγιο.
nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πάντως αν ο Κουτρουμάνος είναι το μέλλον...μάλλον βρήκαμε άξιο αντικαταστάτη του Νικόλα! Όχι άλλο κάρβουνο ρε πόστη μου! Πάρτε ένα μπάκ γμ τ π μ! Μια χαρά θα δέσει η ομάδα μπροστά..φαινόταν ότι άλλαζαν σωστά την μπάλα και επιτέλους βγαίναν μπροστά λίγο ορθόδοξα όχι σαν το περσινό πανηγύρι...Αλλά στις πτέρυγες αν δεν πάρουμε μπακ το κόβω να κάνουν χαβαλέ Λέτο και Ζαιρί και Γκαλέτι..
speedy23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ψιλοχαλια και ο Ενσαλιβα χθες.Μια πασα σωστη δεν μπορουσε να βγαλει ωστε να βοηθησει λιγο στην αναπτυξη.Καλυτερα ο Γιαχαγια να σας πω.Παντως υπηρχε προβλημα ξανα στον αξονα της ομαδας και στο κομματι της δημιουργιας.Βεβαια επαιξε ρολο οτι κατεβηκαμε με 2 αμυντικα χαφ.Μου εσπασε παλι τα νευρακια ο Τζιμπουρ,σε καποιες φασεις αντι ν'αλλαξει γρηγορα τη μπαλα,την κραταγε και προσπαθουσε να κανει ντριπλες.
nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Με τη Μάλαγα θα φανεί καλύτερα τι απίδια πιάνει ο σάκος..Χθες τι να κάτσουμε να συζητήσουμε;Αφού οι της Μπόκα μας έπνιξαν κυριολεκτικά. Τέλειες αποστάσεις μεταξύ τους και δεν χάναν την μπάλα ούτε για πλάκα έστω να βγάλεις καμία αντεπίθεση.. Που να την δώσει ο Τζιμπούρ που με το που έπαιρνε την μπάλα είχε 3 παίχτες γύρω του? Μια φορά που μπόρεσε συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Παυλή. Αυτό που μου άρεσε εμένα χθές ήταν ο Λεονάρντο. Στην φάση που μπορούσε να την σκάψει στον Τζιμπούρ και να τον βγάλει μόνο του αλλά δεν το έκανε γιατί τον είδε που δεν καλυπτόταν.Ποδοσφαιρική ευφυία λέγεται αυτό.Οποιοσδήποτε άλλος έχω την εντύπωση ότι θα την έσκαβε μπροστά. Το φάουλ που έριξε..πραγματικά το πήγε πολύ καλά.Από τα 40 μέτρα να κάνεις τεχνικό χτύπημα..Ίσως αυτό το πράγμα να μην το έχει ούτε ο Σκόκο. 3 4 φορές που την πετούσε μπροστά και άνοιγε παιχνίδι...αλλά αν δεν έχεις μπάκ τι να το κάνεις..κε σκε σε Καράμπελας; Κατά τα άλλα Μάκος,Γιαχάγια είναι ο καλύτερος συνδιασμός αμυντικών χαφ για φέτος και αν μπεί και ο Καφές μέσα τότε Γιαχάγια,Καφές.Νομίζω ότι ανασταλτικά είναι ο καλύτερος από όλα τα αμυντικά χαφ ο Γιαχάγια και δεν πουλάει την μπάλα κιόλας. Το κέντρο της άμυνας μια χαρά στάθηκε μπορώ να πω.Στο πρώτο γκόλ(οφσάιντ) αν έφταιγε κάποιος αυτός ήταν ο Κουτρουμάνος και στο δεύτερο γκόλ(που πάλι ο Κουτρουμάνος ήταν χύμα και κάλυπτε!) ποιόν να κατηγορήσεις?Μαγεία Μπόκα..την έστειλε το παλικάρι συστημένη στα δύχτια.
linkin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εγω βλεπω δυστυχως πως μαλλον ο φουλης θα παιζει και φετος στα μπακ.... Οσο για την Αεκ χθες,δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα παιζοντας απεναντι στην μποκα...
nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους κάποιος να δει ότι ο Λαγός μόνο για μπακ κάνει! Αν του μάθει κάποιος να αμύνεται έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να παίξει μπακ. Στα χαφ είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να αντεπεξέλθει... Να αμύνεται μπορεί να μάθει...μπάλα όμως που χρειάζεται να ξέρουν τα χαφ δεν μπορεί να του μάθει κανείς..όση ξέρει ξέρει και για μπακ είναι μπόλικη.
alexdelpiero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους κάποιος να δει ότι ο Λαγός μόνο για μπακ κάνει!Αν του μάθει κάποιος να αμύνεται έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να παίξει μπακ. Στα χαφ είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να αντεπεξέλθει... Να αμύνεται μπορεί να μάθει...μπάλα όμως που χρειάζεται να ξέρουν τα χαφ δεν μπορεί να του μάθει κανείς..όση ξέρει ξέρει και για μπακ είναι μπόλικη. Ο Λαγος δεν μπορει να παιξει μπακ...Γιατι που σε χαλαει για αριστερο εξτρεμ.Τριπλαρει,σεντραρει μπουκαρει ολα τα κανει που χρειαζεται η θεση.Θα μου πεις κ με το δικιο σου οτι τα δυο τελευταια χρονια ειναι ανυπαρκτος κ δεν εχω δει φετος φιλικο της ΑΕΚ αλλα που ξερεις μπορει να τον αναστησει ο μπαγεβιτς.Το αλλο που λες παντως να τον μαθει να αμυνεται ενταξει μπορει να του βελτιωσουν τα αμυντηκα του προσοντα αλλα ποσοκαλος να γινει θα τον σημαδευουν συνεχεια.Κ ο φερερ ενα διαστημα εκει τον εβαζε κ εμπαζε. κ παλι αφου λετε οτι θελεται το πρωταθλημα με κατα συνθηκη μπακ θα παιξεται?STo con x λεει το ματς της ρουμανιας...
nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ενώ αυτούς που έχουμε τώρα δεν τους συμαδεύουν; Δεν είπα να τον βάλει τώρα να παίξει. Να τον βάλει αφού του μάθει να αμύνεται και γενικά τη θέση.Δεν είναι δύσκολο.Σε ένα χρόνο το έχει άμα δουλέψει.Για εξτρέμ δεν το έχει καν όσο και να τον αναστήσει.
alexdelpiero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ενώ αυτούς που έχουμε τώρα δεν τους συμαδεύουν;Δεν είπα να τον βάλει τώρα να παίξει. Να τον βάλει αφού του μάθει να αμύνεται και γενικά τη θέση.Δεν είναι δύσκολο.Σε ένα χρόνο το έχει άμα δουλέψει.Για εξτρέμ δεν το έχει καν όσο και να τον αναστήσει. Μα εχει γερο συμβολαιο θα καθεται να το δουλεψει για ενα χρονο κ μετα απο ενα χρονο θα τον βαλεις να παιξει?Τοτε στειλτον δανεικο.Με τη λογικη σου πηγαινε παρε ενα πιτσιρηκα 15 χρονων δουλεψε τον 5 χρονια κ θα εχεις τον νεο ρομπερτο καρλος.για εξτρεμ μια χαρα το χει.θα θυμασαι οτι δεν επαιζες μονος σου για να το παρεις αλλα τον ηθελαν κ οι αλλοι δυο...
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τέρμα τα αστεία, μια ανάσα από την ΑΕΚ η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! Παρατηρήστε το χαρακτηριστικό facepalm του προπονητή στο τέλος!
nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Θες να ανεβάσω βίντεο του Γεωργέα με χαρακτηριστικό facepalm 60.000 ατόμων που ήταν στο γήπεδο; Πάντως είναι ο βασικός και αλλαγή του είναι ο Μούν.Και γενικά τα πήγε καλά η ομάδα στο confederation cup.Και είναι καθαρό μπάκ.Οτιδήποτε καλύτερο από τον Κουτρουμάνο είναι ευπρόσδεκτο..τώρα τι θα παίξει θα το δούμε στο γήπεδο.
trolaios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 πάντως φέτος βλέπω ότι γίνονται σοβαρές κινήσεις μετά απο χρόνια στην ΑΕΚ..Γι'αυτό και μόνο είμαι κάπως αισιόδοξος..όλα τα αλλα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο..
elven Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 πάντως φέτος βλέπω ότι γίνονται σοβαρές κινήσεις μετά απο χρόνια στην ΑΕΚ..Γι'αυτό και μόνο είμαι κάπως αισιόδοξος..όλα τα αλλα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο.. Επειδή πήραμε Καράμπελα λες
alexis333 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τέρμα τα αστεία, μια ανάσα από την ΑΕΚ η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! Παρατηρήστε το χαρακτηριστικό facepalm του προπονητή στο τέλος! Ελα ρε που το βρηκες ?? Εσκασα στα γελια λεμε !!:lol: Πιανει φουλαριστο κοπανιστο αερα Την επομενη φορα θα τα καταφερει ρε, θα κανει τη σεντρα σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.