Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θες να σου θυμισω τις δηλωσεις του καραγκουνη νομιζω οτι ποιο ευκολα παιρνεις το euro παρα πρωταθλημα στην ελλαδα και οποιος καταλαβε καταλαβε

Αχα πάμε δηλαδή γερά με αισιοδοξία,νταξ θα χάσουμε γιατί ξες η διαιτησία να μωρέ,θα ευνοήσει τον Ολυμπιακό.

Αφού έχουμε χειρότερη ομάδα,οι πιθανότητες ΔΕΝ είναι υπέρ μας,τι να κάνουμ.

Θα δούμε τον αγώνα,αν αδικηθεί το the AEK τότες να τα πούμε,τώρα τι με την ιδέα;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Καραγκούνη... αυτής την μοναδικής οντότητας... αυτού που στο τσακ δεν μπήκε στους "σπουδαίους Έλληνες" του σκαι... αυτός που έχει τελειοποιήσει τον νόμο της βαρύτητας...

αυτουνού τις δηλώσεις... γράψτες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! δεν είναι να κρύβονται αυτα

χμμμμμμμ του καραγκουνη δεν μας κανουνε(αν και εχει τσακωθει με την βαρυτητα) να σου πω του ζηκου δηλωσεις περι χεσμενων διαιτητων η και αυτουνου η ποδοσφαιρικη βαρυτητα δεν μας κανει???:-D:-Dμετα αν θες μπορω να συνεχισω με λινεν με ριβαλντο με γιαννακοπουλο πως επαιρνε τα πεναλντι με με με με:devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ----------

Αχα πάμε δηλαδή γερά με αισιοδοξία,νταξ θα χάσουμε γιατί ξες η διαιτησία να μωρέ,θα ευνοήσει τον Ολυμπιακό.

Αφού έχουμε χειρότερη ομάδα,οι πιθανότητες ΔΕΝ είναι υπέρ μας,τι να κάνουμ.

Θα δούμε τον αγώνα,αν αδικηθεί το the AEK τότες να τα πούμε,τώρα τι με την ιδέα;

δεν ειπα οτι θα χασουμε γιατι θα τους ευνοησει η διαιτησια αυτο ηταν ενα μικρο σχολιο,εξαλλου ουτε καραισκακι χασαμε με διαιτησια ουτε στο οακα που παιζαμε μονοτερμα και με 0 φαση κανανε γκολ χασαμε απο διαιτησια.οι πιθανοτητες φιλε μου σε ενα τελικο ειναι 50-50 παντα μονο και μονο γιατι εινια τελικος τωρα αν ειναι και ντερμπι ακομα καλυτερα.εγω ειμαι αισιοδοξος αν παιξουμε οπως στο οακα και με λιγο προσοχη θα νικησουμε.

Δημοσ.

Τον Ζήκο, τον Ριβάλντο και τον Καραγκούνη στην ίδια μοίρα τους έχω από κλάμα... (όχι αξία ποδοσφαιρική εννοείται... εκεί είναι Ζήκος και Καρα και από την άλλη ο Ρίμπο)... όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μία (μη πω δύο) κλάσεις πάνω αλλά και ευνοείται λίγο περισσότερο από τους άλλους 2 μεγάλους, απλά ακούει τις κουβέντες του καφενείου.

Το κλάμα και η μιζέρια όμως πριν καλά- καλά ξεκινήσει το ματς κάπου με ανακατεύει.

Και ξαναλέω ότι αν και γαύρος πιστεύω ότι θα το πάρει η ΑΕΚ.

Δημοσ.
Τον Ζήκο, τον Ριβάλντο και τον Καραγκούνη στην ίδια μοίρα τους έχω από κλάμα... (όχι αξία ποδοσφαιρική εννοείται... εκεί είναι Ζήκος και Καρα και από την άλλη ο Ρίμπο)... όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μία (μη πω δύο) κλάσεις πάνω αλλά και ευνοείται λίγο περισσότερο από τους άλλους 2 μεγάλους, απλά ακούει τις κουβέντες του καφενείου.

Το κλάμα και η μιζέρια όμως πριν καλά- καλά ξεκινήσει το ματς κάπου με ανακατεύει.

Και ξαναλέω ότι αν και γαύρος πιστεύω ότι θα το πάρει η ΑΕΚ.

δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις οτι ο ολυμπιακος τα 3 τελευταια χρονια τουλαχιστον ειναι μια κλαση απο τους υπολοιπους και μονο το budget να δεις καταλαβαινεις.δεν νομιζω οτι εχει λογω να κλαψει ο ριβαλντο για κανενα λογο ο ανθρωπος εχει τεραστια ποδοσφαιρικη παιδεια εχει κατακτησει σχεδον τα παντα ειναι επαγγελματιας 100% και ο λογος του εχει βαρυτητα στους κυκλους του ποδοσφαιρου.αυτα που βλεπει αυτα λεει.οταν προσπαθουν οι περισσοτεροι γαυροι να το ν βγαλουν κλαμα και εβραιο και οτιδηποτε αλλο μια τετια ποδοσφαιρικη φυσιογνομια επειδη εναντιοθηκε στο θεο κοκαλη τοτε τι να πω ελλαδισταν απλα.

οπως ειπα και πιο πανω για μενα το ματσακι ειναι 50-50

Δημοσ.

για το Ρίμπο τα έλεγα και πριν κλείσουν τα αθλητικά... και δεν έπεσα έξω... πάλι για τα λεφτά έφυγε...

μεγάλη ποδοσφαιρική παιδεία σαν και του Φίγκο... το χρώμα του χρήματος δηλαδή...

Δημοσ.
Τον Reebok κι εγώ τον έχω ότι είναι φραγκο-ειλωτας και το απέδειξε

το απεδειξε πως με το να φυγει απο μια ομαδα που δεν τον υπολογιζε ο προπονητης και να τον εχει παγκο????

Δημοσ.
Για την ΑΕΚ μιλάμε πάντα;

Δηλαδή δεν άφησε την ομάδα λίγο πριν τον αγώνα με την Ομόνοια;

την αφησε αφου του εγινε προσφορα πολυ καλη χρηματικη και κυριως θα πηγαινε καπου οπου θα επαιζε βασικος και θα τον υπολογιζαν.εσυ αν ειχες να επιλεξεις αναμεσα στο να παιζεις καπου βασικος και το να εισαι καπου οπου θα εισαι παγκο τι θα επελεγες?

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο,ότι δεν θα ήταν βασικός.

Απο την άλλη μη λες τι θα έκανα εγώ,έφυγε τελευταία στιγμή για τα λεφτά,το ίδιο έκανε και στον ΟΣΦΠ.

Μεγάλος παίχτης-μικρός άνθρωπος

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο,ότι δεν θα ήταν βασικός.

Απο την άλλη μη λες τι θα έκανα εγώ,έφυγε τελευταία στιγμή για τα λεφτά,το ίδιο έκανε και στον ΟΣΦΠ.

Μεγάλος παίχτης-μικρός άνθρωπος

διαβασε την συνεντευξη του εντινιο οπου λεει τον λογο που εφυγε ο ριβαλντο,οσο για τον ολυμπιακο δεν εφυγε ο κοκκαλης τον εδιωξε με τον μην τηρησει την συμφωνια που ειχαν κανει εξαρχης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...