Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον Γιουρκα τι θα γινει τελικα?Η διορια περασε εδω και καποιες μερες και αυτος δεν μπηκε καν στον κοπο να παρει τηλεφωνο και να απαντησει στην ομαδα.Παντως λενε οτι εμεις δεν αποσυρουμε την προταση αλλα το θεμα ειναι ποσο διατεθειμενοι ειμαστε να τον περιμενουμε.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα χάλια που έχουμε στα μπάκ πιστεύω θα του κάνουν και λίγο καλύτερη πρόταση και θα έρθει.Αυτός 1,2 θέλει και 900000 δίνουμε εμείς.

Αλλά δεν ξέρω αν τα αξίζει..Με τόσα λεφτά βρίσκεις στάνταρ καλύτερο αλλά όχι Έλληνα.

Δημοσ.

Πάντως φέτος τον Ολυμπιακό δεν τον έχω ικανό για πρωτάθλημα για κάποιο λόγο,τον Παναθηναικό ενώ τον έχω ικανό κάτι μου λέει ότι πάλι τα @@ του θα πάρει για να λένε μετά ότι έφταιγε ο αέρας και το χόρτο στα γήπεδα των άλλων.Άρα η εμείς θα το πάρουμε ή ο ΠΑΟΚ.Τον ΠΑΟΚ που αν το πάρει χαλάλι πιστεύω ότι τον έχουμε..οπότε παίζει και να τους τρελάνουμε όλους..:lol:

Αν κάτσουν και σκεφτούν και λιγάκι ότι ο πρώτος μπαίνει ομίλους απευθείας του χρόνου και ξοδευτουν για μεταγραφές..τότε δεν ξέρω γιατί αλλά για δεύτερη φορά τα τελευταία 6 χρόνια έχω μια προαίσθηση ότι θα το πάρουμε..(η πρώτη ήταν πρόπερσυ)

Ένα μπάκ θέλουμε,τον Λεονάρντο και ένα επιτελικό χαφ για να είμαστε υπερπλήρης ομάδα.

Τα περι Μάντζιου τα σκέφτονται ρε πόστη μου;Μην δώσουν λεφτά για αυτό το παλικαράκι.Ξέρει μπάλα άλλα ούτε Λύμπε είναι,ούτε καν καλυτερος από τον Παυλή.Τι σκατά τους ήρθε τώρα;

Δημοσ.
.

Τα περι Μάντζιου τα σκέφτονται ρε πόστη μου;Μην δώσουν λεφτά για αυτό το παλικαράκι.Ξέρει μπάλα άλλα ούτε Λύμπε είναι,ούτε καν καλυτερος από τον Παυλή.Τι σκατά τους ήρθε τώρα;

εδω θα διαφωνισω πιστευω ο ματζιος ειναι πολυ καλο παιχτακι και ειναι σιγουρα καλυτερος του παυλη

Δημοσ.

Ο ΑντιΛεονάρντο...

p1_riquelme_1120.jpg

Η που μας δουλεύουνε ή που θα μας τρελάνουν τελείως.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:42 ----------

εδω θα διαφωνισω πιστευω ο ματζιος ειναι πολυ καλο παιχτακι και ειναι σιγουρα καλυτερος του παυλη

Καλό παιχτάκι είναι..Αλλά όχι και να τον πληρώσεις..:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ----------

Και μια πρόβλεψή από εμένα για τον επενδυτή..Το είχα ακούσει πριν πολλούς μήνες ότι θέλει να μπεί.

Δημοσ.
Ο Ρικέλμε. Πότε ακούστηκε για την ΑΕΚ αυτός;

Έχει ένα ξάδερφο στην Αργεντινή ο nikos21aek, που είναι από το ίδιο χωριό που ήταν η πρώην γκόμενα ενός βετεράνου ballboy της Boca!

:P

Δημοσ.

Το λέγαν χθές στο ράδιο ρα! :-D

ενός βετεράνου ballboy της Boca! :P

Του Μαραντόνα για την ακρίβεια!:lol:

Πάντως άμα δώσουν 12εκατομύρια για επιτελικό χαφ,δεξί μπάκ και δεξί χαφ,χαλαρά παίρνεις τέτοιο 10άρι.

1,2 έχει το δεξί μπάκ,800000 ο δεξιός χαφ.Τα υπόλοιπα 10εκ για δεκάρι...Δεν μου ακούγεται και παράλογο να χτυπήσεις Ρικέλμε.Ε και το άκουσα και το πόσταρα.

Γιατί εμείς στο insomnia κάνουμε ρεπορτάζ..:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:31 ----------

Ο Ρικέλμε. Πότε ακούστηκε για την ΑΕΚ αυτός;

Κάτσε να κλείσει το deal και θα ακουστούν όλα...:-D

Δεν υπάρχει περίπτωση με τόσα λεφτά να μην φέρουν βαρβάτο 10άρι.

Δημοσ.

Εδω λεει για 8.5 εκ. που μπαινουν στην ΠΑΕ

http://www.sport-fm.gr/article/187069

Που θα βρουν να δωσουν 12εκ για τους 3 παιχτες ??

Και ποιος θα πληρωσει και το συμβολαιο του Ρικελμε ??

Οπως λεει κι ο liopyr δανεικος μαντζιος και αυτο με δυσκολια:P

Δημοσ.

Και που θα παν τα λεφτά του επενδυτή;

Για να δίνει ο άλλος 15εκ για το 20%...μάλλον έχει τόσα λεφτά που ούτε εμείς θα το πιστεύουμε.

Κάτσε σε μία ώρα είναι η συνέντευξη τύπου να δούμε τι θα γίνει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:08 ----------

Εδω λεει για 8.5 εκ. που μπαινουν στην ΠΑΕ

http://www.sport-fm.gr/article/187069

Που θα βρουν να δωσουν 12εκ για τους 3 παιχτες ??

Και ποιος θα πληρωσει και το συμβολαιο του Ρικελμε ??

Οπως λεει κι ο liopyr δανεικος μαντζιος και αυτο με δυσκολια:P

8,5 σε πρώτη φάση.15 σύνολο είναι για το 20%

Καλά με 12εκατομύρια(σίγουρο το νούμερο) δανεικό τον Μάντζιο,ούτε ο Πολυμετοχικός δεν τα κάνει.

Ο liopyr μάλλον το λέει σε περίπτωση που δεν γίνει το deal λογικά..γιατί αν πιστεύει κανείς ότι με 12εκ(άντε και με 9 για να μην χαλάμε τις καρδίες μας) παίρνεις με δυσκολία δανικό τον Μάντζιο..μετά τι να του πείς;

Δημοσ.

Αφου ο Ρικελμε θα ερθει απο το ΟΑΚΑ 100% (για να παιξει το φιλικο και να φυγει) απιθανο το κοβω να παρουμε τον παιχταρα μακαρι να μας τρελανουν αλλα θα ειναι τρελη εκπληξη.Λεοναρντο και πολυς σου ειναι Νικο :P

Δημοσ.

ναι ναι αυτο θελουμε να μας τρελανουν γιατι μονο ο Γερμανος θα ειναι τρελος επιτελους ας κανουν και μια τρελα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...