tasoskont Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο???? http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102081
deminho11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο???? http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102081 Σωθήκαμε τώρα...... Άλλα 5 χρόνια πίσω θα μείνουμε!
tasoskont Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Σωθήκαμε τώρα...... Άλλα 5 χρόνια πίσω θα μείνουμε! οταν εχεις πιασει πατο ποιο κατω δεν εχει
deminho11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 οταν εχεις πιασει πατο ποιο κατω δεν εχει Υπάρχει...... Γιατι αν ερθει ο "σωτήρας" και σκορπήσει τα € και μετά απο 1 χρόνο του *αυλώσει να φύγει ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!! Καλύτερα να μην χαλάνε στάλα αλλα να ξέρουμε οτι δεν θα κινδυνεύει η ΠΑΕ.
user12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Λετε τωρα με την αυξηση μετοχικου να παρουμε τον Λεοναντο και τζαμπα χαρηκα
Str Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 τοσος σουσουρος για νεο επενδυτη και ουτε μιλια στο "νημα" μας??? ρε συ νικο, τοσες εκ των εσω πληροφοριες ειχες για γιουρκα κλπ... αυτο δεν το μυρισε κανενας???
speedy23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ειναι επειδη οτι πια κραταμε μικρο καλαθι οταν ακουμε τετοιες ιστοριες διοτι την εχουμε πατησει στο παρελθον απο αναλογες καταστασεις.Κατσε να γινει πρωτα και μετα να δουμε τι φρουτο ειναι και αυτος και αν μιλαμε πραγματικα για εξαγορα οπως ειπε ο Σαμπρακος και οχι για μια συμμμετοχη στο σχημα οπως ανακοινωσε και η ομαδα χθες.
user12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δεν νομιζω να παει για εξαγορα θυμησου και το προπονητικο.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 τοσος σουσουρος για νεο επενδυτη και ουτε μιλια στο "νημα" μας??? ρε συ νικο, τοσες εκ των εσω πληροφοριες ειχες για γιουρκα κλπ... αυτο δεν το μυρισε κανενας??? Εκ των έσω δεν είχα από την μεριά της ΑΕΚ...από την πλευρά του Γιούρκα είχα.
Str Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 κρατας απο Γιάννενα ρε??? περα απο το offtopic, ειχα παρανοησει...πάσο...
KiLLeR95 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Παιδια ενα εχω να σας πω για κατι που λεγαται πιο πριν οτι αμα ερ8ει Σειταριδις στν ελλαδα θα ερ8ει ΑΕΚ μιν ξεχνατε οτι ετσι λεγαμαι για τον Κατσουρανη αλλα πειραμε το 3 το μακριτερο αλλα εγω ενα εχω να πω. ΑΕΚ και ξερο ψωμι
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 κρατας απο Γιάννενα ρε??? περα απο το offtopic, ειχα παρανοησει...πάσο... Γιάννενα σπουδάζω αλλά δεν έχει να κάνει..από αλλού το έμαθα.Κοινός φίλος. -------------------------------------------------------------------------------------------- Μάλλον πήραμε Λεονάρντο.Πάνω που πήγε να κάνει το καλό..μας ξενερώνουν...Εγώ το πολύ πολύ να τον κερνούσα 2 σουβλάκια και άμα ήθελε να μου τον έδινε μετά από όλα αυτά...Ανεβάσαν την προκαταβολή ρε πόστη.. Αλλά τον γουστάρω τρελά τον Λεονάρντο..Με το καλό να έρθει η παιχτάρα.
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ειδες κανεις το φιλικο με Κλουζ?Νταξει πρωτο φιλικο ηταν,οι παιχτες πιασμενοι και δεν μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα αλλα οχι και καλη εμφανιση οπως λεει ο Sport FM.Μετρια ηταν η ομαδα για μενα με καλυτερο στο πρωτο ημιχρονο τον Μαντουκα.Ο Μακος εδειξε καποια καλα σημαδια,πολυ cool με τη μπαλα στα ποδια και την μοιραζε καλα.To αριστερο ακρο παλι το φοβαμαι φετος διοτι ο Χουανφραν δεν...Μπορει να εχει καποια + οταν επιτιθεται αλλα παναγια βοηθα οταν αμυνεται.
sarpijk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 παρακολουθησα και γω λιγο το φιλικο δεν βγαινουν σοβαρα συμπερασματα με δυο διαφορετικες εντεκαδες πειραματικες στα δυο ημιχρονα. Το μονο που με ενδιεφερε ηταν να δω Μακο και πραγματι μου αρεσε το στυλ του και οι σωστες μεταβιβασεις με τη μια. Τον βλεπω βασικο και αναντικαταστατο.
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Να κάνουμε το σταυρό μας που ο παίχτης αυτός είναι ΑΕΚτζής και δεν δώσαν γη και ύδωρ οι άλλοι να τον πάρουνε. Είναι καλύτερος από τον Κατσουράνη με μόνο μείον ότι δεν έχει την ηγετική στόφα του Κατσούρ αλλά τεράστειο συν την ψυχραιμία του,πολύ καλύτερος από τον Ζήκο..δεν χρειάζετε καν να συγκρίνουμε εδώ...Κάλιστα κάνει καριέρα και σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Τεράστειο + και η εμπειρία του παρά το μικρό της ηλικίας του. Άντε να πάρουμε και τον Λεονάρντο να τους τρελάνουμε όλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.