linkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 οντως εκει υπαρχει ο rabbit!λολ.περα απο την πλακα καλυτερα να ρθει ο γιουρκας που ειναι ''ευκαιρια'' και να παρουμε τον λεοναρντο τσαμπα τον γεναρη.εξ'αλου αριστερα μπορει να παιξει και ο χεταμαις και ο μαντουκας και ο σκοκος.
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σιγά την ευκαιρία. Έχω σιχαθεί πια τις παιχτούρες του Γιούρο. Ελεύθερος εδώ και πόσο καιρό, και μόνο η Τζένοα εκδήλωσε ένα κάποιο ενδιαφέρων. Και μας το παίζει και βαρύ πεπόνι, η ντίβα. Τον μπούλο, να μη έρθει ποτέ, να κάτσει στην Μύκονο. Χίλιες φορές τα πάρεις κάνα Αργεντινάκι τζάμπα, που έχει πιθανότητες και να σου βγει. Γιατί αν περιμένουμε να βγει ο Γιούρκας σωτήρας, που ούτε θυμάμαι από πότε έχω να τον δω να πιάνει απόδοση, τότε μάλλον μας αξίζει όλη αυτή η κοροϊδία. Ανάμεσα σε Γιούρκα-Λεονάρντο, σαφώς προτιμώ τον δεύτερο, παρ'όλο που επίσης δεν μου γεμίζει το μάτι για παίχτης ομάδας που θέλει να λέει πως έχει στόχο πρωτάθλημα.
nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εμένα με ενθουσιάζει η ιδέα ότι θα παίζουμε με καθαρόαιμα μπακ καλύτερα του Γεωργέα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τώρα ο Γιούρκας ούτε την ντίβα κάνει ούτε τίποτα.Απλά ψάχνει αν μπορεί να βρεί κάτι καλύτερο(για τα λεφτά και μόνο) αν και κατά 70% σε εμάς θα έρθει..Αλλά εντάξει δεν με τρελαίνει κιόλας σαν παίχτης.Εννοείται από αυτούς που έχουμε είναι επίπεδα πάνω και σωματικά και σε ταχήτυτα και στα πάντα όλα. Εννοείται ότι μεταξύ Γιούρκα και Λεονάρντο προτιμώ και εγώ τον δευτερο γιατί ΑΕΚ σημαίνει επίθεση και 5 γκόλ σε κάθε παιχνίδι! Τρελή παιχτούρα ο Λεονάρντο...Παίχτης που κρατάει μόνος του κατηγορία μια ομάδα μπορεί και παραμπορεί να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού.
user12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αν παιζει την μπαλα που επαιζε στον Παο μιλαμε για παιχταρα.Θα συμφωνισω με τον liopyr μου φαινεται περιεργο που δεν τον εχουν τσιμπησει ακομα.
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εμένα πάλι καθόλου περίεργο δε μου φαίνεται. Αν περιμένετε να δείτε τον παίχτη που βλέπατε κάποτε στον Παναθηναϊκό, πάρτε αλεξίπτωτο.
linkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν με ενδιαφερει αν ειναι ο παικτης που ηταν στον παο η στο γιουρο η οπου αλλου θελει,με ενδιαφερει που πλεον οι σεντρες του δεξιου μπακ μας δεν θα βγαινουν....πλαγιο!Περα απο την πλακα,οσο μετριος και αδιαφορος και να ειναι,απο τον φιλοτιμο μεν περιορισμενων δυνατοτητων δε Γεωργεα καλυτερα θα ειναι.... Οσο για τον λεοναρντο,κι εγω δυστυχως τον ειχα δει πριν αρκετο καιρο σε ενα παιχνιδι με τον βαζελο,κυπελλο πρεπει να ηταν και δεν με ειχε ικανοποιησει,μακαρι να εχει βελτιωθει....
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Γιατι η Ρεαλ τα δινει ντουκου για τον Ροναλντο:-D:-D Συνηθως δεν γινεται ετσι αλλα με δοσεις αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση οσο και απιστευτο να ακουγεται η Μαντσεστερ της τα πηρε μονομιας και αφου τα εισεπραξε, ανακοινωσε την μεταγραφη απο την μερια της.
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Άντε θα πάρουμε κανέναν..τι θα γίνει; Βγήκε και ο Εκι σήμερα και θέλει λέει να έρθει στην ΑΕΚ ελεύθερος.. Βίντεο από το ποδοβόλει του προπονητικού τιμ..Ρε δεν μπαίνει ο Ντούσαν μέσα;
speedy23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Άντε θα πάρουμε κανέναν..τι θα γίνει;Βγήκε και ο Εκι σήμερα και θέλει λέει να έρθει στην ΑΕΚ ελεύθερος.. Ε τοτε ειναι σιγουρο οτι θα μας φερει το πρωταθλημα ο Εκι διοτι ολα αυτα τα χρονια ξερουμε πολυ καλα τι εκανε στον ΠΑΟ.Του εφερνε το πρωταθλημα στα λογια No thanks.Προτιμω τον Λεοναρντο που πολυ πιο νεος ειναι αλλα και πιο πολυ ορεξη θα εχει.
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Και εγώ προτιμώ Μοντενέγκρο που έλεγε ο Νοτιάς που θα πάρει σβάρα ότι αμυντικό παίζει σε αντίπαλη ομάδα και τον τερματζή μαζί αλλά το τι θα γίνει είναι το θέμα..
linkin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 φρεσκα κουλουρια.... http://www.sport-fm.gr/article/186075
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Πολύ καλά νέα! Ούτε ένα € στον Λεβαδειακό. Θα του πληρώνει και συμβόλαιο 150000€,θα τον έχει και εκτός απόστολής και Ιανουάριο θα υπογράψει κιόλας σε εμάς... Η μ@λ@κίες πληρώνονται Κομπότη και ας πας στον κόκκαλη και στον Γκαγκάτση που σε γράφουν και στα @@ τους να κλαφτείς όταν θα πέσεις Β εθνική..800.000€ και 20% και παίχτη και δεν του άρεσε ε; Το καλό που τους θέλω να έχουν μιλήσει με τον παίχτη μην πάει σε καμμία ξένη.Πιό πολύ για να μην πάρει φράγκο ο σουβλάκιας..Πέρασε την ΑΕΚ ομάδα του βελινικούς Λεβαδειακού.. Και τα τόσα που είπε φτάνουν. Άμα θέλει να τον κεράσουμε κανένα σουβλάκι για να μας τον δώσει έχε καλώς...Αλλά σε μετρητά ΤΙΠΟΤΑ στον πόστη!
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Τα παιχνίδια τους κάνουν ρε Νίκο... χρόνια τώρα τα ίδια γίνονται παντού. Και στην τελική αν τελικά μείνει θα βγει και θα πει "εγώ τσατσάκι κανενός δεν γίνομαι, που θέλανε να τον πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί"... μαθημένα τα βουνά στα χιόνια...
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Τι κομμάτι ψωμί ρε σύ. 800000 είναι το budget όλου του λεβαδειακού.+Μεταπώληση + παίχτη να καλύψει μια θέση στο ρόστερ του. Και ο παίχτης μένει ελεύθερος του χρόνου...Και μεγάλες ομάδες τέτοιες περιπτώσεις ή που ανανεώνουν ή που πουλάνε..Από τη στιγμή που ο παίχτης δεν ανανεώνει,αν δεν τον δώσει με λιγότερα από όσα δίνει η ΑΕΚ αλλού για να αποδείξει ότι απλά δεν γούσταρε την ΑΕΚ απλά θα έχει ένα συμβόλαιο τεράστιο για τα δεδομένα του (110000€ μου φαίνεται χωρίς μπόνους και μλκιες) και αρχές Γενάρη θα ανήκει αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.