nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Έτσι δείχνει το ήθος του και τον αγαπάμε και ας μας ματώνει τα μάτια! Γεωργέα,Γεωργέα τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία! Αρχηγός μόνιμος! Σε προβληματίζει καθόλου η κουβέντα που γίνεται για το δεξί μπακ που θέλει να πάρει η ΑΕΚ;Μακάρι να πάρουμε ένα καλό δεξί μπακ και να παίξει. Το θέμα είναι να έρθουν καλοί παίκτες. Τώρα άμα έρθει ο Σεϊταρίδης ακόμη καλύτερα. Είναι Ελληνας και ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ ο Σεϊταρίδης. Τον άλλο δεξί μπακ, το Κουτρομάνο, πως τον βλέπεις; Αυτός είναι πάρα πολύ καλός. Τον βλέπω να παίζει στο μέλλον ως βασικό μπακ της ΑΕΚ. Θα παίξει είναι καλός. Γενικά πάντως όποιος και να έρθει, πάντα εσύ παίζεις... Εντάξει τι να πω, δεν ξέρω... Στην πορεία βλέπουν την αξία μου. (γέλια)
linkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Eλα ρε συ.Ενας ακομα που περασε και δεν ακουμπησε ηταν. πολλοι περασαν και δεν ακουμπησαν,αυτο δεν σημαινει πως δεν ηταν καλοι ή τουλαχιστον καλυτεροι απο αυτους που εχουμε. o ρικκα ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα τον φαγανε οι τραυματισμοι κατσε να γινει καλα να δουλευτει σωστα απο ντουσαν να παιξει και μετα τον συγκρινεις.τιποτα δεν τον εχω τον ρικκα αλλα δεν μπορω να βλεπω να γινονται τετοιες συγκρισεις που τον ειδες ρε αρχηγε εσυ οτι ειναι πολυ καλος παιχτης???εγω τον ειδα με την Ξανθη και δεν με ικανοποιησε. Πως λεει ετσι το Αλεξοπουλος epic πρεπει να εχει κλασει πανω του απο τα γελια ο τυπας!
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπόκα Τζούνιορ για τη διεξαγωγή μεταξύ τους φιλικό στο ΟΑΚΑ, στις 8 Αυγούστου. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει εκτενέστερα σχετικά με το οικονομικό που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Αργεντινούς. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μεταξύ ΑΕΚ και Μπόκα και στην Ενωση θεωρούν ότι τελικά θα κλειστεί το πολύ μεγάλο φιλικό, που θα φέρει τα αστέρια της αγαπημένης ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Άντε μωρή αρρώστια! Θα έρθει και η Μπόκα για τα αποκαλυπτήρια της ομάδαρας που φτιάχνει ο Μπάγεβιτς!
tasoskont Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 που τον ειδες ρε αρχηγε εσυ οτι ειναι πολυ καλος παιχτης???εγω τον ειδα με την Ξανθη και δεν με ικανοποιησε. στην ξανθη τον ειχα δει
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έχει όλα τα φόντα να γίνει κολώνα αλλά ακόμη είναι μικρός. Η θέση του θέλει 80% εμπειρία και 20% όλα τα υπόλοιπα.. Εδώ κάναν άλλοι και άλλοι καριέρα εκεί και καθιερώθηκαν στην ΑΕΚ.. (πχ Ζήκος,Ζαγοράκης που μπορεί να μην έχαν ούτε τι μισή τεχνική από τον Ρίκκα.Και πολύ είπα βασικα) Άμα δουλέψει και του δώσουν και ευκαιρίες θα καθιερωθεί αλλά ακόμη είναι μικρός για τη θέση του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:43 ----------
kabamaru21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 βαλανε βαθιά το χερι στην τσέπη λεμε. http://www.sport-fm.gr/article/185539
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 βαλανε βαθιά το χερι στην τσέπη λεμε.http://www.sport-fm.gr/article/185539'>http://www.sport-fm.gr/article/185539 προτιμουσες να ειχανε δωσει κανα 800.000 η κανα μυριο για τον Ιορντακε?????να χρεωνομασταν τσαμπα παλι γι ανα ενα παιχτη που μπορει και να μην βγει????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ---------- βαλανε βαθιά το χερι στην τσέπη λεμε.http://www.sport-fm.gr/article/185539 εψαξα και εμαθα οτι το κανανε αυτο με τα 5 ευρω τελικα γιατι υπηρχε ορος στο συμβολαιο απο την προπροηγουμενη ομαδα του ιορντακε οτι αν μεινει ελευθερος και παρει μεταγραφη θα επρεπε να πληρωσει 1μυριο η ομαδα που μας τον εδωσε στην προηγουμενη.γιαυτο και καλα υπογραψαμε οτι μας τον πουλησαν 5 ευρω για να γλιτωσουν το μυριο
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 προτιμουσες να ειχανε δωσει κανα 800.000 η κανα μυριο για τον Ιορντακε?????να χρεωνομασταν τσαμπα παλι γι ανα ενα παιχτη που μπορει και να μην βγει????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ---------- εψαξα και εμαθα οτι το κανανε αυτο με τα 5 ευρω τελικα γιατι υπηρχε ορος στο συμβολαιο απο την προπροηγουμενη ομαδα του ιορντακε οτι αν μεινει ελευθερος και παρει μεταγραφη θα επρεπε να πληρωσει 1μυριο η ομαδα που μας τον εδωσε στην προηγουμενη.γιαυτο και καλα υπογραψαμε οτι μας τον πουλησαν 5 ευρω για να γλιτωσουν το μυριο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~v Πάντα σύμφωνα με τους Ρουμάνους η συμφωνία αυτή έγινε για να αποφύγει να δώσει, η Παντούρι, ποσοστό μεταπώλησης στην Ντιναμό Βουκουρουστίου. Το θέμα είναι όμως ότι η ΑΕΚ πήρε τον παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή. Η υπόθεση του Ιορντάκε είχε πάει στα δικαστήρια και ο παίκτης είχε κερδίσει. Επιπλέον το συγκεκριμένο, δισέλιδο έγγραφο δεν είναι πρωτοκολλημένο, έχει χθεσινή ημερομηνία (14/07/2009) και δεν φέρει καμία υπογραφή ούτε από μεριάς, ΑΕΚ αλλά ούτε και από τον Ιορντάκε. Είναι φανερό από τον γραφικό χαρακτήρα πως έχει γραφτεί από ένα και μόνο άτομο. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι καθόλου σοβαρή αφού η ΑΕΚ έχοντας με οριστική δικαστική απόφαση πάρει τον παίκτη δεν είχε κανέναν λόγο να εμπλακεί σε τέτοιους είδους παιχνίδια. Μάλιστα η Ένωση έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον παίκτη σύμφωνα με το οποίο θα κάλυπτε ο ίδιος οποιαδήποτε τυχόν οφειλή θα προέκυπτε προς την Παντούρι. Χεχ, εκεί οι φυλλάδες είναι καλύτερες και από τις δικές μας! Πάντως μεταξύ μας, ο Ιορντάκε ακούγεται πως είναι μεγάλη απογοήτευση σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα στην προετοιμασία.
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Χεχ, εκεί οι φυλλάδες είναι καλύτερες και από τις δικές μας! Πάντως μεταξύ μας, ο Ιορντάκε ακούγεται πως είναι μεγάλη απογοήτευση σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα στην προετοιμασία. Εγώ τα αντίθετα διαβάζω αν και δεν περιμένω και τίποτα τις προκοπής από αυτόν.Λογικά η αλλαγή του Λεονάρντο θα είναι.
tasoskont Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ τα αντίθετα διαβάζω αν και δεν περιμένω και τίποτα τις προκοπής από αυτόν.Λογικά η αλλαγή του Λεονάρντο θα είναι. και εγω ετσι διαβαζω πως στην προετοιμασια πεταει,μαρεσει που τον εχεις σιγουρο εσυ τον λεοναρντο που θα ειναι κιολλας και αλλαγη του ο ιορντακε
nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ρε μαν η πρόταση έγινε σήμερα και εγώ την βλέπω πολύ καλή.Τώρα άμα ο άλλος επιμένει να θέλει όσα λεφτά έδωσε ο Γαύρος για τον Μαρέσκα...θα τον πάρουμε ελεύθερο τον Ιανουάριο.
speedy23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ε ναι και ετσι οπως παει το θεμα καλυτερα να τον κλεισουμε το Γεναρη και να μην παρει δραχμη ο Κομποτης.Πολλα τα λεφτα για ενα παιχτη που ληγει το συμβολαιο του του χρονου.Ελεος,λιγο ακομα να ζητησει η Λειβαδια και θα φτασουμε τα λεφτα που εδωσε ο γαυρος για να περει τον Μαρεσκα...
user12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναι αλλα θα εξοφλήσουμε σε 3 χρόνια Γιατι η Ρεαλ τα δινει ντουκου για τον Ροναλντο:-D:-D Για Λεοναρντο οπως εχω ξαναπει δεν ψηνομαι αντιθετα για Γιουρκα με χιλια.Αλλα ακουω οτι ειναι λαπας και δεν παιζει παει σε κλαμπ.Εγω που τον θυμαμαι στον παο και τα με την Εθνικη ειναι μεγαλη παιχτουρα ελπιζω μονο να μην ερθει και σνομπαρει αλλιως μακαρι να ρθει με χιλια
deminho11 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γιατι η Ρεαλ τα δινει ντουκου για τον Ροναλντο:-D:-DΓια Λεοναρντο οπως εχω ξαναπει δεν ψηνομαι αντιθετα για Γιουρκα με χιλια.Αλλα ακουω οτι ειναι λαπας και δεν παιζει παει σε κλαμπ.Εγω που τον θυμαμαι στον παο και τα με την Εθνικη ειναι μεγαλη παιχτουρα ελπιζω μονο να μην ερθει και σνομπαρει αλλιως μακαρι να ρθει με χιλια +1 Ας τα δώσουν όλα για Γιούρκα και να μην τον πάρουμε τον Λεονάρντο και να κάνουμε μάγκα τον κομπότη.... Δεν νομίζω οτι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το κενό στην αριστερή πλευρά που πρέπει να γίνει ντέ και καλά μεταγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.