leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 με 1,5 μύριο ποιόν να φέρεις ρε; Ακούστηκε πως προσφέραν 1,5 μύριο στον Μπενζεμά, αλλά ζητούσαν επιπλέον τον Γεωργέα και τον Κουτρομάνο για αντάλλαγμα, και φυσικά αρνηθηκαμε :lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 kαλα με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ξανακοκκινιζει.Καθε χρονο τετοια εποχη δημιουργειται η εντυπωση οτι πρασινιζει-κιτρινει κλπ.ο ολυμπιακος αφου εχει παικτες γιατι να σκσει τα τρελλα λεφτα.ενα στοπερ ηθελε που εκανε εξεραιτικη επιλογη,ενα αμυντικο χαφ,ενα αριστερο κ ενα επιθετικο.Σιγουρα παντως εχεις κ ενα δικιο σ αυτα που λες για την αεκ θα ειναι ανταγωνιστηκη καμια σχεση με το τσιρκο των δελλα-ντεμη που εκανε συμβολαιο 700 στον χουαν φρανκ.φετος με το μπαγεβιτς τελος αυτα.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 συμφωνώ ότι ξανακοκκινίζει. Αν και φοβάμαι ότι με τον Τιμούρ θα δούμε τον χειρότερο (από άποψη θεάματος) γαύρο της δεκαπενταετίας!
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλά τους παίχτες στον Ολυμπιακό που τους βλέπετε μόνο να μου έξηγήσετε και εμένα...Οι ίδιοι με πέρυσι ένα χρόνο πιο γερασμένοι χωρίς τον ΚΑΛΟ Άντζα αλλά καλύφθηκε το κενό..Χωρίς αριστερό χαφ που δύσκολα θα καλυφθεί...Και αυτά για Γκονζάλες που λένε τύπου Όουεν είναι...πάτσα έφυγε,ο γεροΣτολτίδης είναι από τραυματισμό.Νταρμπισάιρ και Γκαλέτι χολένουν...Μόνο ο Ντουντού μου κάνει φέτος της προκοπής που και αυτός ένα αστείο να κάνει και τραυματιστεί κλάφτα..Δεν ξέρω φέτος έχει προβάδισμα μεγάλο ο ΠΑΟ. Πέρυσι πχ το έλεγα ότι θα πάρουν τα @@ τους σίγουρα..Ποιός Ζιλμπέρτο...; Αλλά φέτος μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες δυνατόν μονάδες σε όλες τις γραμμές αλλά έχουν βάθος και σε...βάθος χρόνου μετράει. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει η αποκαθήλωση φέτος.. ΒΤW ας δώσουν 1,5 εκατομύριο και χαλαρά φέρνουν...Ο Σκόκο ο ηγέτης της Πούμας(της γνωστής) ήταν..δεν ήταν τυχαίος
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Λοιπον 4αδα πισω τορο-μελμπεργκ-αβρααμ-μπραβο? μεχρι εδω καλα,ντουντου-μεταγραφη-Γκαλετι-μεταγραφη,ντερμισαιρ-ντιογκο ενω περιμενουν κ την υπογραφη του φορ μεχρι ΤΩΡΑ καλυτεροι απο τους αλλους...
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εκτός από τον Μέλμπεργ που δεν τον έχουμε δεί...Τους άλλους τι τους αναφέρεις; Ναι είναι λίγο καλύτεροι από τον ΠΑΟ...αλλά αμα τραυματιστεί ένας μετά τι γίνεται; To ίδιο και μπροστά...Γκαλέτι και Νταρμπισάιρ είναι για χειρουργείο και όπου ακούς χειρουργείο..και να μην το κάνουν ΣΤΑΝΤΑΡ θα τους βγεί μέσα στη χρονιά... Και μετά ποιός παίζει; Μόνο ο Ντουντού και ο Ζαιρί είναι σίγουροι κέντρο και ο Ντιόγκοοοοολ σε αριθμό 6 για την ακρίβεια για την επίθεση..
alexdelpiero Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλα κ ο ζαιρι οπως διαβαζαμε διακαης ποθος του ντουσαν ειναι παρα πολυ καλος.Για ελλαδα κ ο αβρααμ ειναι πολυ καλος κ δεν ξερω γιατι σε χαλαει ο τοροσιδης.επισης τη κολλημα εχεται φαει μα το βυντρα ενταξη με τη μπαλα στα ποδια ειναι τραγικος αλλα δεν τρωει την τριπλα μια χαρα αμυντικος ειναι.η για το ντομι που κραζουν ενταξη μερικες φορες παιζει σαν τεμπελης αλλα σε γενικες γραμμες κ πισω κραταει αλλα κ μπροστα ανεβαινει καλα.δηλ ο σπυροπουλος πχ ειναι καλυτερο μπακ?
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ο σπυροπουλος πρεπει να ειναι ο πιο υπερτιμημενος παικτης της 5ετιας....μετα ισως απο τον Μελισση!!!!οποιος μου βρει τι κοινο εχουν εχει καραμελιτσα!!! :lol:
user12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ξέχασες τον απόλυτο άρχοντα της αριστερής πτέρυγας. Και της δεξιας και της δεξιας
alexis333 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εκτός από τον Μέλμπεργ που δεν τον έχουμε δεί...Τους άλλους τι τους αναφέρεις;Ναι είναι λίγο καλύτεροι από τον ΠΑΟ...αλλά αμα τραυματιστεί ένας μετά τι γίνεται; To ίδιο και μπροστά...Γκαλέτι και Νταρμπισάιρ είναι για χειρουργείο και όπου ακούς χειρουργείο..και να μην το κάνουν ΣΤΑΝΤΑΡ θα τους βγεί μέσα στη χρονιά... Και μετά ποιός παίζει; Μόνο ο Ντουντού και ο Ζαιρί είναι σίγουροι κέντρο και ο Ντιόγκοοοοολ σε αριθμό 6 για την ακρίβεια για την επίθεση.. Sorry θα στο πω και θα σε στεναχωρησω αλλα το πρωταθλημα Ελλαδος το παιρνω ανετα με αυτους που εχω τωρα. Και με χειροτερους απο αυτους το εχω παρει. :lol: Εχουμε αποκτησει εδω και πολυ καιρο καρδια πρωταθλητη τοσα χρονια που το κατακταμε. Σε σχεση με τον Παο που οπου τα βρισκει σκουρα κολαει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:04 ---------- Επισης να πω πως Galletti και Ναρμπισαϊρ δε χρεαζονται χειρουργειο. Ο Ναρμπισαϊρ ισως μες τη χρονια να εμφανισει καποιο προβλημα αλλα ο Galletti δεν ειχε τπτ τρομερο που να χρειαζεται και χειρουργειο ρε αδερφε απο οτι ακουσα
deminho11 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ο γεωργέας για μένα είναι από τους ελάχιστους τα τελευταία χρόνια που βγάζουν άξια και τίμια το ψωμί τους στην ομάδα... Τεράστια αλήθεια!!!!!!
tasoskont Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Και να ξεχνούσα μόνο αυτόν καλά θα ήταν!Και τον Χουανφράν και τον Πλιάτσικα πρέπει να βάλουμε στην λίστα. Είναι κρίμα να τα αδικούμε τα παιδιά.. Αλλά η πλήρης λίστα των μπάκ μας που ήταν για πέταμα τα τελευταία χρόνια δεν έχει τελειωμό..Μόνο ο Γεωργέας διασώζεται επειδή έχει πολύ γέλιο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:24 ---------- Ο Μάλμπασα... Αμήν και πως κάνουμε να τον ξεχάσουμε και εσύ θες να μάθεις ποιός είναι; θυμισε μου που παιζει ο πλιατσικας τωρα????και ποιον εχει προπονητη????
Mika Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλα κατσε να παιξει πρωτα ο πλιατσικας. γενικα παντως μια μετριοτητα ηταν φετος
tasoskont Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 παντα μετριοτητα ηταν αλλα ειχε την δικαιολογια οτι δεν επαιζε στην θεση του
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δεν είπα κάτι για τον Πλιάτσικα...Αμα δεν την ξέρει τη θέση λογικό είναι να πονάνε τα μάτια μας όταν παίζει εκει..Το ότι έπαιζε σε λάθος θέση εκεί δεν λέει τίποτα..Τονίζει λίγο παραπάνω την έλλειψη μας σε μπακ τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.