Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά έχει εμπορικό μυαλό ο άνθρωπός....Πάντα το μαύρο πουλάει πιο πολύ.:-D

Αλλά καλός και ο λόγος που είπες...χαχα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

deminho απο αυτες που ποσταρες εχω τις 1-3-4 σε γνησιες εννοειται καθως και αυτη που ποσταρε ο νικος.

εχω ακομα την γκρι που την ειχαν για τους εκτος αγωνες η οποια ειναι η αγαπημενη μου φανελα ever.

Δημοσ.
deminho απο αυτες που ποσταρες εχω τις 1-3-4 σε γνησιες εννοειται καθως και αυτη που ποσταρε ο νικος.

εχω ακομα την γκρι που την ειχαν για τους εκτος αγωνες η οποια ειναι η αγαπημενη μου φανελα ever.

Eγώ έχω την πρώτη αυθεντική μακρυμάνικη του Κετσπάγια :P και την τελευταία με του Ντέμη!!!!!!!!!!

Δημοσ.

πω πω! Θα γούσταρα τρελά να είχα μια φανέλα του Τιμούρ! Όπως επίσης και του Μάρτον Εστερχάζι. Εκείνη την καταπληκτική με τις κάθετες ρίγες, κίτρινες ματ και κίτρινες γυαλιστερές!

Ο Μάρτον και ο Τιμούρ είναι μακράν οι δύο αγαπημένοι μου παίχτες της αεκ, όλων των εποχών... Μπουμπούκια και οι δυό τους :lol:

Δημοσ.
Σαν να θυμάμαι ότι στην πρώτη του θητεία ο Μπάγεβιτς, είχε ζητήσει να έχει μαύρες φανέλες η ΑΕΚ, για να τους φοβούνται οι αντίπαλοι.

Λες πάλι αυτός να επενέβη;

Δεν ξέρω αν επενέβη για να μας φοβούνται οι αντίπαλοι, αλλά είχε παραγίνει το κακό τα τελευταία χρόνια που βγαίναμε σαν καναρίνια να παίξουμε μπάλα.

Μου αρέσει η νέα εμφάνιση.

Μπορώ να πω πως είναι σίγουρα η πιο ωραία αισθητικά, από τότε που ''τυποποιήθηκαν'' οι φανέλες γενικότερα σε κάποια στάνταρ καλούπια.

Δημοσ.

θεωρώ παρακμή την 'τυποποίηση' των φανελών, ειναι άσχημες και ατάλαντες, φανταστείτε οτι της liverpool η μαύρη θεωρείτε η ποιο όμορφη!

μαλακιες της fifa-uefa

Δημοσ.
Αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση φαίνεται η ΑΕΚ και να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή όνομα που θα ενισχύσει επί της ουσίας την ομάδα και θα ενθουσιάσει τον κόσμο, πρόθεση που έχει αναλάβει προσωπικά ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να χαρίσει στον κόσμο της ΑΕΚ έναν παίκτη που θα τον στείλει στο αεροδρόμιο... ... Μάλιστα, η ΑΕΚ διατίθεται να δώσει για την απόκτησή του ακόμα και ποσό που αγγίζει τα 1,5 εκατ. ευρώ!

πηγή

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααχαααααα!!!!! Θα κάνουμε την υπέρβαση! Είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουμε ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκ ευρώ!!!

Ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο αδέρφια! Πλύνετε τα λάβαρα, αγοράστε κασκόλ να ζώσουμε τον νέο παιχταρά στα κιτρινόμαυρα! Η υπέρβαση είναι προ των πυλών!!!

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
πηγή

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααχαααααα!!!!! Θα κάνουμε την υπέρβαση! Είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουμε ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκ ευρώ!!!

Ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο αδέρφια! Πλύνετε τα λάβαρα, αγοράστε κασκόλ να ζώσουμε τον νέο παιχταρά στα κιτρινόμαυρα! Η υπέρβαση είναι προ των πυλών!!!

:lol::lol::lol:

φοβαμαι ομως αν κανουμε αυτην την υπερβαση του 1,5 εκ φασολια μην ανοιξει κιαλλο η τρυπα στα οικονομικα της παε ελεος:cry:

Δημοσ.

1,5 μύριο;

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο μυθικό ποσό!

Ε, το θηρίο.

Πάω να πάρω διαρκείας.

2 διαρκείας. Να στηρίξω έμπρακτα την υπερπροσπάθεια!

Ε, τους μαάκες, μέχρι τώρα μας δουλεύανε στα μουλωχτά, τώρα μας δουλεύουνε και μέσα στην μούρη μας ναούμ.

Δημοσ.

Το έχω δώσει από καιρό από πολύ έγκυρη πηγή ότι ο Γιούρκας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ.Πιό έγκυρη δεν γίνεται όμως.

Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά ο Γιούρκας είναι κλεισμένος πολύ καιρό.Το ΟΚ του νοτιά για τα λεφτά περιμέναν και το πήραν σήμερα.Δεν το διατύμπανίζω και πολύ τόσο καιρό μην τυχόν και χαλάσει και ψάχνω να κρυφτώ(όσο μπορούσα κρατιόμουν δηλαδή)...αλλά μάλλον τις επόμενες μέρες ανακοινώνεται..:lol:

Τώρα ο Γιούρκας Χαλκιδική είναι πάντως...Παίζει να έρθει και με αεροπλάνο...:lol:

Δημοσ.

Σιγουρα ο Σειταριδης αν ερθει στην ελλαδα θα ειναι το καλυτερο δεξι μπακ.καλυτερος κ απο τον τοροσιδη επειδη ειναι καλος κ με τη μπαλα κατω.Αυτο που δεν καταλαβαινω στην ΑΕΚ ειναι γιατι θα κανουν τοσο μεγαλο για τα δεδομενα του συλλογου συμβολαιο για τη θεση του δεξιου μπακ κ δεν παιρνουν ενα αμυντικο χαφ προσωπηκοτητα που θα κανει τη διαφορα στο κεντρο...

Δημοσ.

Ρώτα τον Ντούσαν...:lol:

Μήπως γιατί τόσα χρόνια παίζω με καλύτερο μπάκ μου τον...Γεωργέα και φέτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΚ;:lol:

Μήπως γιατί αμυντικό χάφ πήραμε τον Μάκο;

Μήπως γιατί το ότι άλλοι έχουν μαζέψει 5 αμυντικά χαφ ΔΕΝ είναι αρκετός λόγος για να κάνουμε και εμείς το ίδιο;

Μήπως γιατί θέλουμε η μπάλα να πηγαίνει γρήγορα μπροστά;:o

Μερικοί λόγοι για εμένα είναι αυτοί..για πιο εξειδικευμένες απαντήσεις μάλλον στο γήπεδο.

Δημοσ.

Στο ξαναγραφω σιγουρα δεν ειχες μπακ κ ο σειταριδης θα ειανι ο καλυτερος μπακ του πρωταθληματος.Αλλα επειδη ο αξονας ειναι το σημαντικοτερο στο ποδοσφαιρο με καφε,μακο,ενσαλιβα που ενταξει καλοι ειναι αλλα μ αυτους απλουστατα δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα γιατι οι αλλοι ειναι πολλοι καλυτεροι...

Δημοσ.

Ρε συ νίκο κράτα και μια πισινή ρε σύ, μην γίνουμε ξεφτίλα σα τα βαζέλια που κλίνανε παίχτες και όλο τα @@ μου έπερναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...