linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Άρα στον Παναθηναικό τώρα είναι μόνο ο Πατέρας;Γιατί από το Δ.Σ έχουν παραιτηθεί όλοι οι άλλοι. Αν εχει το πλειοψηφικο πακετο τοτε μπορει να κανει οτι θελει.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Άκου να δείς πως πάει το πράγμα... Σε μια εταιρία πχ μπαίνω εγώ και αγοράζω το 51% και είμαι διατεθειμένος να επενδύσω..ΟΚ; Επενδύω 100εκατομύρια και η εταιρία από 20εκατομύρια που άξιζε πριν μπω αξίζει 120..Όλα καλά μέχρι εδώ; To υπόλοιπο 49% οποτεδήποτε θέλει μπορεί να ρευστοποιήσει τις μετοχές του και γρήγορα γρήγορα αυτός που κατέχει το 10% βάζει στην τσέπη του 12εκατομύρια ευρώ...χωρίς να έχει βάλει στην εταιρία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...Όπότε φίλε για να μην με πιάσουν μ@κ@κα μιας και τόσα καράβια δεν τα έφτιαξα τυχαία...Απαιτώ και από το υπόλοιπο 49% να βάλει το αντίστοιχο ποσό που θα επενδύσω και εγώ... Μου λέει όχι;...No problem...Πουλήστε μου τις μετοχές σας και φύγετε τότε..Εγώ πλούσιους δεν σας κάνω...Δεν τις πουλάτε;Με γειά σας με χαρά σας...Εγώ δεν μπορώ να βάλω ούτε ένα ευρώ.Μόνο το διαρκείας μου..
linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Άκου να δείς πως πάει το πράγμα...Σε μια εταιρία πχ μπαίνω εγώ και αγοράζω το 51% και είμαι διατεθειμένος να επενδύσω..ΟΚ; Επενδύω 100εκατομύρια και η εταιρία από 20εκατομύρια που άξιζε πριν μπω αξίζει 120..Όλα καλά μέχρι εδώ; To υπόλοιπο 49% οποτεδήποτε θέλει μπορεί να ρευστοποιήσει τις μετοχές του και γρήγορα γρήγορα αυτός που κατέχει το 10% βάζει στην τσέπη του 12εκατομύρια ευρώ...χωρίς να έχει βάλει στην εταιρία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...Όπότε φίλε για να μην με πιάσουν μ@κ@κα μιας και τόσα καράβια δεν τα έφτιαξα τυχαία...Απαιτώ και από το υπόλοιπο 49% να βάλει το αντίστοιχο ποσό που θα επενδύσω και εγώ... Μου λέει όχι;...No problem...Πουλήστε μου τις μετοχές σας και φύγετε τότε..Εγώ πλούσιους δεν σας κάνω...Δεν τις πουλάτε;Με γειά σας με χαρά σας...Εγώ δεν μπορώ να βάλω ούτε ένα ευρώ.Μόνο το διαρκείας μου.. δεν αντιλεγω.εχοντας ενα μικρο ποσοστο των μετοχων μπορω να τις κανω οτι θελω.οταν ομως δεν ειμαι μελος του διοικητικου συμβουλιου δεν μπορω να επιρεασω αποφασεις.ετσι ο ρεστης ή ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να παρει το μεγαλυτερο μερος τον μετοχων και ουσιαστικα να ειναι κατοχος και προεδρος της αεκ.
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ρε φίλε ο Ρέστης όποτε θέλει παίρνει το πλειοψηφικό...Πλάκα μου κάνεις;Όλους τους αγοράζει εκεί μέσα..Αλλά λεφτά για πέταμα δεν έχει. Όταν έχεις κάνει πρόταση 35 εκατομύρια για το 51% και σου ζητήσαν 100εκ. για το 49%..το λιγότερο να μην θες,είναι αυτοί οι ΑΝΙΔΕΟΙ που τόλμησαν και σου ζήτησαν περισσότερα χωρίς να έχουν βάλει ούτε 5 εκατομμύρια όλοι μαζί,να πλουτίσουν από εσένα.Και το περισσότερο...μόνο και μόνο ηθικά να μην τους θέλεις καν στην εταιρία σου.Είναι αρκετά ξεκάθαρη η πλευρά Μελισσανίδη-Ρέστη. Οι άλλοι είναι το θέμα το χοντρό που μέχρι στιγμής κερδίζουν και το επικοινωνιακό παιχνίδι..(Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο Μελισσανίδης σαν μικρός ΑΕΚτζής που είναι δεν βάζει λεφτά...Και ότι οι Ντέμης-Κανελόπουλος και σια δεν υπάρχουν...) Από που και ως που ο Ντέμης χωρίς να έχει βάλει ούτε μια δραχμή από την τσέπη του να έχει το 10% της ΑΕΚ...Μικρό σου φαίνεται το 10%;Αν βάλει κάποιος 100εκατομύρια στην ομάδα και γίνει και το γήπεδο αυτό το 10% γίνεται σε € πάνω από 20-30εκατομύρια...Ας βάλουν το μερίδιο που τους αναλογεί...αλλιώς πλούσιους δεν θα τους κάνει κανείς ή ας πουλήσουν τις μετοχές τους στην σημερινή τιμή. Και για να τελειώνει εδώ..Ο Ντέμης κάνει κουμάντο ακόμη στην ΑΕΚ απλά έφυγε από το προσκήνιο λόγω Μπάγεβιτς.
linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οι αποψεις μας διαφερουν αλλα δεν εχει σημασια,διαλογος να γινεται...
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Θανόπουλος πρόεδρος της ΣούπερΛίγκ και στο συμβούλιο της ΕΠΟ...λολ και πάλι λολ! 7500 τα διαρκείας μέχρι στιγμής.Αν δεν πάρουμε παίχτη-κράχτη δεν μας βλέπω καλά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- Η νέα φανέλα...Επέλεξε τελικά το 14 ο Μάκος και το 21 πάει στον...Παυλή!
deminho11 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Καλή μλκ η φανέλα.... Αντί να φτιάξουν μία όπως αυτές με τον δικέφαλο πάνω.....
Mika Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 δεν επιτρεπονται απο την ουεφα πλεον τετοιου ειδους φανελες... βλεπεις αποσπουσε την προσοχη απο τους χορηγους
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μια χαρά είναι η φανέλα..Μπορεί να είναι η καλύτερη μετά από την kappa με το δικέφαλο στο πλάι. Δεν τα σπάει φορεμένη;
linkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 χαχαχα,με το σειταριη δεν θα δειχνει ασχημα..αλλα τι μλκς ειναι αυτες οι γραμμες στον γιακα??
deminho11 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αυτές είναι φανέλες ΤΕΛΟΣ!!! Με την τελευταία να είναι η αγαπημένη μου!!!
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εμένα μου άρεσε και αυτή... Αχχχχ....Πού είσαι ρε Βασίλη...
johnnyestia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Η αλήθεια είναι πως οι φανέλες της ΑΕΚ με τον τεράστιο δικέφαλο τα σπάγανε.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σαν να θυμάμαι ότι στην πρώτη του θητεία ο Μπάγεβιτς, είχε ζητήσει να έχει μαύρες φανέλες η ΑΕΚ, για να τους φοβούνται οι αντίπαλοι. Λες πάλι αυτός να επενέβη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.