Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε Νικο οταν εχεις προτεινει σε 3 παικτες(χουαν φραν,κυριακος,μαιστοροβιτς) μειωση αποδοχων και να τα εχεις τα λεφτα(η να μπορεις να τα βρεις) δεν πας να χωσεις 1,5 εκ ευρω για εναν παικτη....

Και διατηρω τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο ειναι κλεισμενος ο σειταριδης...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ίδιο δεν σου είπα και εγώ πιο πάνω;

Ότι υπάρχουν λεφτά αν αποφασίσουν να τα δώσουν υπάρχουν αλλά από τη στιγμή που η πολιτική της ομάδας για φέτος είναι...κάπως..Μπορεί να φέρει και τα πάνω κάτω ένα τέτοιο συμβόλαιο..

Αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα θα είχε κλείσει εδώ και καιρό ο Γιούρκας.

Είναι μιλημένα τα πάντα.Αλλά είναι και ρίσκο..

Πάντως θεωρώ πιο σίγουρο τον ερχομό του Γιούρκα από του Λεονάρντο ελέω Κομπότη..

Δημοσ.

Είδατε τί γίνεται με τον γαύρο???

Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα (03/07) η «SportDay». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει άνοιγμα της τάξεως των 63 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2008! Δηλαδή, η εταιρεία έχει μπει μέσα 63 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ο Ολυμπιακός είχε έλλειμμα της τάξεως των 36 εκατ. ευρώ και επιπλέον είχε δανειακές υποχρεώσεις που φτάνουν τα 27 εκατ. ευρώ! Η ΠΑΕ, δηλαδή, έχει πάρει δάνεια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της και το υπόλοιπο των δανείων αυτών τον περασμένο Ιούνιο άγγιζε τα 27 εκατ. ευρώ.

πηγή sportfm.gr

Και μετά έχουμε παράπονο εμείς... Έτσι είναι τα πράγματα όταν κάποιος θα τα χώσει απο την τσέπη του άγρια η ομάδα χρεώνεται αρκετά, γι'αυτό τον λόγο ο Ντέμης είχε σαν στόχο η ομάδα να "ζεί" απο τα έσοδά της και ζήταγε 30000+ διαρκείας. Είναι τυχεροί όμως γιατι υπάρχουν πολλά λαμόγια σαν τον Κόκκαλη και θα τον ξελασπώσουν....

Δημοσ.
Το ίδιο δεν σου είπα και εγώ πιο πάνω;

Ότι υπάρχουν λεφτά αν αποφασίσουν να τα δώσουν υπάρχουν αλλά από τη στιγμή που η πολιτική της ομάδας για φέτος είναι...κάπως..Μπορεί να φέρει και τα πάνω κάτω ένα τέτοιο συμβόλαιο..

Αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα θα είχε κλείσει εδώ και καιρό ο Γιούρκας.

Είναι μιλημένα τα πάντα.Αλλά είναι και ρίσκο..

Πάντως θεωρώ πιο σίγουρο τον ερχομό του Γιούρκα από του Λεονάρντο ελέω Κομπότη..

η απαντηση μου θα μπορουσε να ειναι καλλιστα το ποστ του deminho με την ειδηση για τον ολυμπιακο.Ο κοκκαλης τα χωνε και εχει τωρα τοση ζημια ο γαυρος....και φαντασου,οι τυποι που εχουν χωθει στην αεκ ουτε την οικονομικη επιφανεια του κοκκαλη εχουν,ουτε αναγκασμενοι να τα χωσουν,για να μην τους πανε φυλακη,ειναι....

Δημοσ.

Αν του *αυλώσει του Κόκκαλη και φύγει αύριο ο γαύρος θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Εγώ προτιμώ να μην βάλουν ούτε € αλλα να ξέρω οτι δεν θα έχει ΠΑΛΙ πρόβλημα η ομάδα, όπως με την λέρα τον Ψωμιάδη που είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και είχε καταχρεώσει την ομάδα.

Επίσης κάτι άλλο που έχει γίνει, οι μέτοχοι έχουν μειωθεί απο τον πρώτο καιρό που μπήκαν στην ΑΕΚ, μερικοί φεύγοντας ζήτησαν και ένα μέρος απο τα χρήματα που έβαλαν. Μην ξεχνάτε οτι κάποιος ΔΕΝ μπορεί να ΧΑΡΙΣΕΙ τα λεφτά του στην ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει απο τον νόμο αυτό. Βάζοντας πχ εγω 1000000 στην ΑΕΚ θα υπάρχει χρέος απο την ΑΕΚ σε μένα 1000000.

Γι' αυτό καλύτερα λιτότητα και με λίγες μεταγραφές παρά να κινδυνεύουμε να έρθουμε σε εποχές 2004 και να ψάχνουμε πάλι έναν Ντέμη.

Δημοσ.

Πρώτον υπάρχει άλλο thread για τον Ολυμπιακό πάτε και μιλήστε εκεί για τον Κόκκαλη.Μην το βρωμίζετε εδώ μέσα.Και δεύτερον είπαμε θα ακολουθήσει πολιτική περικοπών να ξεχρεώσει η ομάδα φέτος..μιας που έγινε η επένδυση για το 5άστερο προπονητικό και τις υποδομές.Αλλά chill out λίγο...Αν δεν γίνει και μια μεταγραφή 1 εκατομμύριο παραπάνω..Τα έσοδα από διαρκείας/φανέλες κτλ θα είναι 5εκατομύρια λιγότερα..Και χωρίς την οικονομική επιφάνεια του Κόκαλη...και με μόνο 17 πετρελαιοφόρα αν έχεις όπως ο Νοτιάς ένα εκατομμύριο μπορείς να το βάλεις αν είναι να σου έρθουν πίσω 5..

Πολλές φορές τα λεφτά φέρνουν τα λεφτά...Αν μέχρι αρχές Αυγούστου έχουν πουλήσει 10000 διαρκείας θα τα δώσουν αναγκαστικά..

Δημοσ.

εγω παντως γουσταρα μια φραση του Σκοκο...

"με τον Ολυμπιακο? μα αυτο ειναι υπεροχο"

και με τις δηλωσεις Μπλανκο οτι ακομα θυμαται τις χειρονομιες του Νικοπολιδη οταν ευστοχησε στο πεναλντι...

δειχνει οτι γουσταρουν ρε παιδι μου και οι παικτες... οτι τους ετσουξε το περσινο... οτι θα σκυλιασουν... οτι δε θα φοβηθουν... αντε με το καλο αδερφια... καλο πρωτο γυρο να εχουμε...

Δημοσ.

ρε STR τι τους εχει πρωτοτσουξει? το προπερσινο? το περσινο? το φετινο? τα τελευταια 15 ? οι τελικοι κυπελλων? αστο κοιτα εκει να κρατησεις τον ταχτσιδη -πως τον λενε- και χαζεψε με τις δηλωσεις του μπλανκο που ακομα περιμενετε καμια προσφορα να τον σπρωξετε. πικρες

Δημοσ.
Άνθρωπος που επικαλείται έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, του εκμυστηρεύτηκε ότι στην επαφή που είχε η Ένωση με τους «πράσινους» για το θέμα του Κατσουράνη, ο Νίκος Θανόπουλος ζήτησε από τον Νίκο Πατέρα να πάρει τον πρώην μέσο της Μπενφίκα και αντί αυτού να πληρώσει το συμβόλαιο του Σεϊταρίδη στην ΑΕΚ, που φτάνει περίπου στο 1 εκ ευρώ. Τα λεφτά δηλαδή που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον «δικέφαλο» για την συγκατάθεση του στην μεταγραφή του Κατσουράνη.

Φαινομενικά ήταν μία έξυπνη κίνηση, αλλά ο Πατέρας φοβήθηκε. Δεν κόλλησε στα λεφτά, αφού έτσι και αλλιώς τόσα θα δώσει, αλλά στο γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να έβγαινε στην δημοσιότητα ότι πληρώνει έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και μάλιστα έναν παίκτη που θα ήθελαν πολύ στην δική τους ομάδα. Κάπου εκεί κόλλησε η υπόθεση και η απάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική: «Πάρτε τα λεφτά και πληρώστε εσείς τον παίκτη αν τον θέλετε. Εμείς δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε τέτοια υπόθεση», λέγεται ότι είπε ο Πατέρας.

Λέτε να σκάσει;

Δημοσ.
ρε STR τι τους εχει πρωτοτσουξει? το προπερσινο? το περσινο? το φετινο? τα τελευταια 15 ? οι τελικοι κυπελλων? αστο κοιτα εκει να κρατησεις τον ταχτσιδη -πως τον λενε- και χαζεψε με τις δηλωσεις του μπλανκο που ακομα περιμενετε καμια προσφορα να τον σπρωξετε. πικρες

θα σε χαρακτηριζα δημοσίως... αλλα δεν τα βαζω με μικρα παιδια...

καλα να περνας και ασε με εμενα να χαζευω... γενικα...

Δημοσ.

Όπως θα έλεγε και ο Γεωργίου... Ο κλασσικός ο γαύρος....

Δημοσ.

Αυτο που τους ετσουξε περισσοτερο ειναι το 4-0 νομιζω και δεν συνεχιζω το flame σου.

Edit

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/243921.html

Τι να μας πει και ο LOSER γιατι για να δεχεσαι να πας προεδρος και να την κανεις μετα απο εναν μηνα εισαι μεγαλος LOSER

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...