nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μόλις έπεσες στην παγίδα... Προσπάθησα να σε προστατέψω πάντως..
elven Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μόλις έπεσες στην παγίδα...Προσπάθησα να σε προστατέψω πάντως.. Φτου,νόμιζα ότι η παγίδα ήταν για να πω Τοροσίδης
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 1.Άμα τον πάρουμε και δεεεεν...άντε κάντου κριτική μετά. 2.Άμα τον πάρουν άλλοι...άντε βγάλτον σκάρτο.. Διπλή παγίδα κιόλας ήταν.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:18 ---------- Συνέντευξη Λεονάρντο: Ο νεαρός άσος του Λεβαδειακού, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας, πήρε θέση και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε σε καμία άλλη ελληνική ομάδα, καθώς μόνο η ΑΕΚ τον καλύπτει πλήρως. «Ξέρω για το ενδιαφέρον την ΑΕΚ. Δεν έχω μάθει για κάτι επίσημο αφού δεν με έχει ενημερώσει ο πρόεδρος. Όμως διάβασα τις δηλώσεις του κ. Μπάγεβιτς και κατάλαβα το πόσο με θέλει», ήταν το πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει: «Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και αν θα έρθω από τώρα στην ΑΕΚ. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και θα πρέπει να τα βρουν οι ομάδες μεταξύ τους. Εγώ θα μπορώ να μιλήσω κατευθείαν με ομάδα, τον Γενάρη. Μέχρι τότε θα περιμένω». Όσο για τα σενάρια που εμπλέκουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για πιθανή απόκτηση του, ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά: «Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται για μένα. Κανείς άλλος δεν έχει ενοχλήσει τον Λεβαδειακό και κανείς δεν έχει μιλήσει για μένα όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής με θέλει και θέλω και εγώ πολύ να έρθω στην ομάδα. Είμαι διατεθειμένος να περιμένω μέχρι να έρθω. Ακόμα και αν δεν γίνει τώρα, θα μπορεί να γίνει τον Γενάρη ή του χρόνου. Δεν θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα. Είναι η μοναδική που με καλύπτει πλήρως, γιατί με θέλει ο προπονητής και μαθαίνω ότι με θέλει και ο κόσμος και πιστεύω ότι εκεί θα μπορέσω να αναδειχθώ. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να τον θέλει ο προπονητής και αυτό συμβαίνει σίγουρα με την ΑΕΚ». Όμως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Λεβαδειακό. «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο τώρα. Εγώ προπονούμαι με τον Λεβαδειακό και είμαι παίκτης αυτής της ομάδας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Το θέμα της μεταγραφής μου το χειρίζεται ο πρόεδρος και όταν θα υπάρχει κάτι θα το μάθουμε όλοι. Τώρα κοιτάω μόνο την ομάδα μου και προετοιμάζομαι κατάλληλα για τη νέα χρονιά. Eίμαι επαγγελματίας και θα κάνω αυτό που πρέπει όπως έκανα όλα τα χρόνια που παίζω σε αυτή την ομάδα. Όταν το μέλλον μου είναι μόνο στα χέρια μου τότε θα κάνω τις επαφές και την επιλογή μου. Και η επιλογή αυτή είναι ΑΕΚ!»
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ας πούμε Σειταρίδης.Δεν εννοώ παιχταράς όταν λέω καλός,αλλά να μπορεί να βγάλει και μια σέντρα όταν βρίσκεται μπροστά,να είναι επικίνδυνος και επιθετικά,ο Γεωργέας πχ είναι αδιάφορος για την άμυνα του αντιπάλου γνωριζεις το κασε του σειταριδη???
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν του πάει οεοεοε οεοεοε οεοεοε! Δεν σου πάει οεοεοε οεοεοε οεοεοε!
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πω πω παει,μεγαλωσε και αυτος δε θα παιξει μπαλα ,χαλια χαλια!!!
user12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τι να πεις κριμα αλλα αφου δεν τον ηθελαν στην ομαδα ή δεν μπορουσαν να τον εχουν.Ας του σπασει τουλαχιτστον το ποδι κανας αβρααμ :-D:-D.Γιατι δεν μπορω να τον βλεπω με αυτην την φανελα.
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλός παίχτης μωρέ... ήταν.... όταν έπαιρνε από τη λάμψη της ΑΕΚ... Του χρόνου θα υποκύψει και αυτός στην αρμάδα του Ντούσαν! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:31 ---------- Άμα πάρουμε Γιούρκα παίζει να τον βάλουμε σε κανένα αεροπλάνο και να τον φέρουμε αεροπορικώς στην Αθήνα;
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Erwdios εκ μερους της ελληνικης κοινωνιας πραγματικα λυπαμαι που υπαρχει συνανθρωπος μου που πιστευει πως οι απαγωγες,το λαθρεμποριο,και το κατασκοπιλικι μαζι με τα 20 κακουργηματα ειναι ''ρεμούλες, κομπίνες και αρπαχτές.'' Ποιός σου είπε ότι τα εξισώνω? Από την άλλη δεν τα βάζω και σε ζυγαριά για να βγάλω λάδι και ηθικό τον πρόεδρα της ομάδας μου. Δεν του πάει οεοεοε οεοεοε οεοεοε!Δεν σου πάει οεοεοε οεοεοε οεοεοε! Σου έχω πιο αηδιαστική φώτο:
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 τελικά μόνο στον Καραγκούνη ταιριάζει αυτή η φανέλα, σε κανέναν άλλον :lol:
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Ορίστε δεν μπορώ να καπνισω στην δουλειά και κάνω όλο μαλακίες.
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Άσε τις μ@λκιες με το photoshop και ρίξε παραγγελία! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Άσε τις μ@λκιες με το photoshop και ρίξε παραγγελία!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269 Yeah sure, πέσατε όλοι με τα δόντια και περιμένετε να μη το πάρουν και χαμπάρι!
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Yeah sure, πέσατε όλοι με τα δόντια και περιμένετε να μη το πάρουν και χαμπάρι! :lol: Ε δεν θα το πάρουν χαμπάρι; H τιμή πάντως κατοχυρώθηκε! Τι έχω να χάσω; H που θα βγάλω τον SSD,ή δεν θα γίνει τίποτα..
tasoskont Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 τελικά μόνο στον Καραγκούνη ταιριάζει αυτή η φανέλα, σε κανέναν άλλον :lol: και στον νικοπολιδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.