Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ ρε Λεφτέρη αλλά τουλάχιστον να μην πιάσει στο στόμα του την ομάδα και να μην πεί τις μαλ@κιες του τύπου "παρακαλούσα να χτυπήσει το τηλέφωνο από την ΑΕΚ" και τα συναφή..Έκανε το γούστο του ας κάτσει στα αυγά του..καλά έκανε και δεν μιλούσε πιο πριν.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εντάξει, αν το δεις ψύχραιμα και όχι στραβωμένος επειδή ο παίχτης μας "πρόδωσε" (έχουμε και ένα ιστορικό με τους προδότες, όλοι πάνω μας πέφτουν), και αν ξεπεράσουμε και την στενοχώρια της αφραγκίας μας γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε έναν παίχτη της προκοπής, ενώ οι άλλοι δύο παίρνουν ότι γουστάρουν και εμείς με τα λεφτά του Σισέ θα παίρναμε πρωτάθλημα και άμα βάζαμε και ακόμα λίγα θα παίρναμε και τσάμπιονς λιγκ και διηπειρωτικό και μουντιάλ αμαλάχει, αν λοιπόν το δούμε λογικά, ίσως και να πιστέψουμε ότι ο κατσουρ παρακαλούσε να τον ζητήσει η αεκ. Εγώ να σου πω, το πιστεύω. Αλλά η αεκ όχι μόνο δεν τον ζήτησε, αλλά έκανε μια σχεδόν προσβλητική (για την αξία του παίχτη) προσφορά στην ομάδα του, και κυνήγησε να τον εγκλωβίσει και να βγάλει φραγκάκια επιπλέον σε αυτά που έβγαλε όταν τον μοσχοπούλησε, βασισμένη σε μια ρήτρα που τελικά δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει, τι νομική ισχύ έχει, κλπ κλπ.

Δηλαδή η αεκ δεν είναι προδότρια, που δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τον αποκτήσει αλλά παρακαλούσε να τον στείλει στον πάο για να της βγει δώρο ο Μάκος, και είναι προδότης ο κατσουρ, που ήθελε να γυρίσει ελλαδα, και φυσικά να αμειφθεί αυτά που αξίζει.

Εγώ λέω πως αν αυτός πρόδωσε την αεκ μία, η αεκ τον πρόδωσε δέκα. Αν ήμουν γήπεδο (μουουχαχαχαχαχα), αν λέω ήμουν γήπεδο στο αεκ-παο, μάλλον θα τον χειροκροτούσα.

Δημοσ.

Εγώ λέω πως αν αυτός πρόδωσε την αεκ μία, η αεκ τον πρόδωσε δέκα. Αν ήμουν γήπεδο (μουουχαχαχαχαχα), αν λέω ήμουν γήπεδο στο αεκ-παο, μάλλον θα τον χειροκροτούσα.

Προσεχε ποιος θα ειναι διπλα σου :-D:-D:-D

Ρε δεν πα να παρει και το πρωταθλημα με τον Παο εμενα τι με νοιαζει.Αμαν πια δεν μπορω αλλο μια τον Ντουσαν ,μια τον Ντεμη,μια τον Φερρερ,για ποιον λογο θα επρεπε να κανουμε προταση στον Κατσουρ δεν τον ηθελε ο Ντουσαν δεν ειχαμε λεφτ οποιος και ανα ηταν δεν ειμασταν υποχρεωμενοι να του κανουμε προταση ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Δημοσ.

Εγώ παντως είμαι υπέρ του Κατσούρ,προδότης επειδή ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά το ΑΕΚακι δεν είχε ούτε τα @@ ούτε τα φράγκα να κάνει πρόταση,γιατί έτσι ρε παιδιά;

Δημοσ.
Προσεχε ποιος θα ειναι διπλα σου :-D:-D:-D ...

δίπλα μου θα είναι μόνο ο γιος μου, παρέα θα το βλέπουμε στην τιβι πίνοντας μπύρες :-)

Λες να με κράξει; Θα το αποκληρώσω το τσογλάνι :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εγώ παντως είμαι υπέρ του Κατσούρ,προδότης επειδή ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά το ΑΕΚακι δεν είχε ούτε τα @@ ούτε τα φράγκα να κάνει πρόταση,γιατί έτσι ρε παιδιά;

Tί ομάδα είσαι εσύ φίλε μου???

Γιατι ΑΕΚ δεν νομίζω να είσαι...

Δημοσ.

Επειδή δεν χαιδεύουμε τον Θέμη και επειδή παραδεχόμαστε την κατάσταση δεν υποστηρίζουμε ΑΕΚ,

Δημοσ.

Βρε νικόλα21αεκ, από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ποτέ δεν ακούστηκε κακή κουβέντα ούτε για Δομάζο, ούτε για Σαραβάκο, ούτε για Λύμπε, ούτε για πολλούς άλλους, που παρ'ότι τίμησαν με τις επιδόσεις τους και το ήθος τους το τριφύλλι, οι εκάστοτε διοικήσεις (κυρίως μία) τους κρέμασαν και τους έστειλαν αλλού ή τους έκοψαν την μπάλα.

Και τις ομάδες τις κάνουν οι φίλαθλοι, όχι οι διοικήσεις.

Δημοσ.
Επειδή δεν χαιδεύουμε τον Θέμη και επειδή παραδεχόμαστε την κατάσταση δεν υποστηρίζουμε ΑΕΚ,

Δεν υπαρχει Αεκτζης που λεει την ΑΕΚΑΡΑ αεκακι.

Δημοσ.

Πεστα φίλε μου γιατι εγω και να τα πώ είμαι Ντεμικός και ο βοσκός ΧΧ έχει πεί στα πρόβατα οτι όποιος είναι Ντεμικός δεν ξέρει απο μπάλα...

Δημοσ.

ΑΕΚαρα κάποτε,ΑΕΚακι πλέον,και το είπα και γιατί τσαντίστηκα με την στάση της στο θέμα Κατσουράνη και με όλη την στάση της ΠΑΕ γενικότερα...

Και υπάρχει τουλάχιστον ένας :)

Πεστα φίλε μου γιατι εγω και να τα πώ είμαι Ντεμικός και ο βοσκός ΧΧ έχει πεί στα πρόβατα οτι όποιος είναι Ντεμικός δεν ξέρει απο μπάλα...

Για 3456η φορά,ΔΕΝ πάω τον ΧΧ,τον θεωρώ ίσως και χειρότερο του Θεμιστοκλή,όσο για βοσκούς και πρόβατα αν δούμε τα ποστς σου και το νικ σου θα καταλάβουμε ποιος είναι πρόβατο,τι λέει ο τσέλιγκας Θέμης;Βασικά τσέλγικας ή θεός γιατί εσύ απο ότι είπες θα τον προσκυνούσες κιολας

Για πες μας μιας και είναι τσοπάνης σου,αληθεύει ότι είναι μάνατζερ του Ταχτσίδη;

Μα καλά γιατί δεν υπογράφει στην ΑΕΚΑΡΑ ο πιστσιρκάς δεν μπορώ να καταλάβω

Πέφτει η μία σφαλιάρα μετά την άλλη,Ευρώπη δεν,κύπελο δεν,πρωτάθλημα δεν,παίχτες δεν και μερικοί μένουν ικανοποιημένοι με ισοβαθμίες και τελικούς κυπέλλου λες και είμαστε Καστοριά και θεωρούν την ομάδα ΑΕΚαρα,AEK in wonderland

Δημοσ.

Εγω είμαι ΑΕΚΑΡΑ, τον Ντέμη τον είχα και θα τον έχω σημαία της ομάδας. Και θα του φιλούσα το χέρι αν τον έβλεπα. Λάθος σωστό εγώ αυτή την άποψη είχα πάντα για τον Ντέμη αυτή θα έχω πάντα. Κολοτούμπες άλλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ κάνουνε, εγώ έχω μάθει να στηρίζω πάντα την άποψή μου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...