Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βασικα... η αλήθεια ειναι (εκτός κι αν κανεις πλακα...) μεχρι τωρα, λογικα θα ειχαμε ανεβει παλι πρωτη κατηγορια... 5η χρονια ειναι... του πουστη...

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις προβλεψεις,μπορει ναι,μπορει και οχι...Ασε που θα ηταν μεγαλο πληγμα για την ιστορια της ομαδας να πεσει στην δ εθνικη

Δημοσ.

@tasoskont τι άλλο έπρεπε να γράψω για να φανεί ότι συμφωνώ με την άποψη του φίλου για τον Φερέρ,απο το Ντώνι τον προτιμούσα 1000 φορές,απο Ντούσκο δεν ξέρω.

Για το προπονητικό... Ο Νοτιάς χαλάει τα λεφτά του για να το φτιάξει και θα είναι της εταιρείας του και η ΑΕΚ θα πληρώνει ένα συμβολικό ποσό όσα δίνει στους Θρακομακεδόνες για λίγο καιρό. Δεν είναι δυνατόν απο την νομοθεσία να το χαρίσει στην ΑΕΚ το προπονητικό καταλάβετε 2 πράγματα...

Δλδ να έβαζε τα λεφτά πάλι αυτός αλλά σαν ΑΕΚ και όχι σαν Νοτιάς δεν γινόταν;

Αν είναι έτσι να πάρει στο όνομα του και τα χρέη και η ΑΕΚ να του δίνει ένα συμβολικό ποσό,γιατί τα χρέη αυτός τα έκανε αλλά στην ΑΕΚ τα φόρτωσε,όχι στην εταιρία του

Δημοσ.
Δλδ να έβαζε τα λεφτά πάλι αυτός αλλά σαν ΑΕΚ και όχι σαν Νοτιάς δεν γινόταν;

Αν είναι έτσι να πάρει στο όνομα του και τα χρέη και η ΑΕΚ να του δίνει ένα συμβολικό ποσό,γιατί τα χρέη αυτός τα έκανε αλλά στην ΑΕΚ τα φόρτωσε,όχι στην εταιρία του

Απαγορεύεται από τον νόμο να έχει στην κατοχή της η ομάδα το προπονητικό.Γιαυτό μπήκε στο όνομα της εταιρίας του Νοτιά.Για τα τυπικά είναι αυτά.Της ΑΕΚ θα είναι το προπονητικό και θα "πληρώνει" όσο πλήρωνε και στο βουνό/βούρκο για προπονητικό 5 αστέρων

Δημοσ.
Απαγορεύεται από τον νόμο να έχει στην κατοχή της η ομάδα το προπονητικό.Γιαυτό μπήκε στο όνομα της εταιρίας του Νοτιά.Για τα τυπικά είναι αυτά.Της ΑΕΚ θα είναι το προπονητικό και θα "πληρώνει" όσο πλήρωνε και στο βουνό για προπονητικό 5αρτέρων

Και γιατί απαογορεύεται;

Έχει λογική αυτό; :rolleyes:

Δημοσ.

don't know..αλλά απαγορεύεται..Βαριέμαι να το ψάξω.Πάντως και το γήπεδο αν φτιαχτεί στην ομάδα δεν θα ανήκει.Απαγορεύεται η ΠΑΕ να έχει περιουσιακά στοιχεία..κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι..:confused:

Δεν ξέρω με τον ερασιτέχνη τι γίνεται..

Δημοσ.
Και γιατί απαογορεύεται;

Έχει λογική αυτό; :rolleyes:

δεν ξέρω αν έχει λογική, πάντως σίγουρα δεν φταίει ο Ντέμης για αυτό. Ούτε ο Νοτιάς βεβαίως βεβαίως...

Δημοσ.
δεν ξέρω αν έχει λογική, πάντως σίγουρα δεν φταίει ο Ντέμης για αυτό. Ούτε ο Νοτιάς βεβαίως βεβαίως...

Κάτσε να δούμε αν επιτρέπεται να έχει προπονητικό η ερασιτεχνική και μετά βλέπουμε και ποιος φταίει,με τα μισά θα πούμε;

Όπως έχω ξαναπεί η ΑΕΚ είναι η ερασιτεχνική και όχι η ΠΑΕ,τεράστια διαφορά,αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει ........

Δημοσ.

Τελικά φίλτατοι ΑΕΚτζιδες τι έχετε να πείτε για την περίπτωση Κατσουράνη? Ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης είπε πως είχε την δυνατότητα να εξαγοράσει την ελευθέρας του, αλλά δεν το έκανε για να μην θίξει τα δικαιώματα της ΑΕΚ στην μεταγραφή του. Και φυσικά ο Παναθηναϊκός σας έκανε ουσιαστικά τον Μάκο δώρο με το ένα εκατομμυριάκι.

Είναι τελικά όλες οι ομάδες ίσα και όμοια? Η μήπως όχι?

Δημοσ.
Τελικά φίλτατοι ΑΕΚτζιδες τι έχετε να πείτε για την περίπτωση Κατσουράνη? Ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης είπε πως είχε την δυνατότητα να εξαγοράσει την ελευθέρας του, αλλά δεν το έκανε για να μην θίξει τα δικαιώματα της ΑΕΚ στην μεταγραφή του. Και φυσικά ο Παναθηναϊκός σας έκανε ουσιαστικά τον Μάκο δώρο με το ένα εκατομμυριάκι.

Είναι τελικά όλες οι ομάδες ίσα και όμοια? Η μήπως όχι?

Την ΑΕΚ εκτός του ότι την έχουν καταντήσει μικρή ομάδα σιγά σιγά την κάνουν να αποκτήσει και νοοτροπία μικρής ομάδας,εδώ κάποιοι λένε να είμαστε ικανοποιημένοι με μία ισοβαθμία κι έναν τελικό κυπέλου,πόσο πιο κάτω;;;;;

Η υπόθεση Κατσουράνη δείχνει την νοοτροπία που λέω,άντε μικρομεσαίας ομάδας έστω,άρα απαντώ όχι αν εννοούσες αυτό

Δημοσ.
Κάτσε να δούμε αν επιτρέπεται να έχει προπονητικό η ερασιτεχνική και μετά βλέπουμε και ποιος φταίει,με τα μισά θα πούμε;

Όπως έχω ξαναπεί η ΑΕΚ είναι η ερασιτεχνική και όχι η ΠΑΕ,τεράστια διαφορά,αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει ........

ακόμα κι αν επιτρέπεται να έχει προπονητικό η ερασιτεχνική, θα έπρεπε ο Νοτιάς να βάλει τα λεφτάκια του και να το κάνει δώρο στον Χατζατζάρη; Να γελάσω; Ας γελάσω, χα χα χα!

Δημοσ.
ακόμα κι αν επιτρέπεται να έχει προπονητικό η ερασιτεχνική, θα έπρεπε ο Νοτιάς να βάλει τα λεφτάκια του και να το κάνει δώρο στον Χατζατζάρη; Να γελάσω; Ας γελάσω, χα χα χα!

Πραγματικά τότε δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά,μιας και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής δεν είναι ο ιδιοκτήτης της.

Οπότε όπως έκανα κι εγώ καλύτερα να ρωτάς παρα να γελάς και να ειρωνεύεσαι.

Α για κάτσε να θυμηθώ,χμμμμμ τον Χατζατζάρη ποιος τον έκανε πρόεδρο;Α ναι ο Θέμης χα χα χα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...