Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα τολμήσω να προβλέψω πως αν δεν φύγει ο Τζιμπούρ,στην ΑΕΚ του Μπάγεβιτς θα παίζουν κορυφή Τζιμπούρ+Σκόκο..Και αν πάει καλά το δίδυμο,Γενάρη χαιρετάει ο Μπλάνκο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ----------

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!:lol:

goalnewslarget104149824.jpg

makosps3b.jpg

Δημοσ.

Ξενάκης:

"Το δεύτερο δεδομένο, σ’ αυτή την ιστορία, είναι η αδυναμία της ΑΕΚ να κάνει ακόμα και μια φιλολογική συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Δεν είχε τη δυνατότητα, δεν διέθετε τα χρήματα (όχι κανένα υπερβολικό ποσό, στα δυο εκατομμύρια ευρώ έκλεισε το «ντιλ» του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα), δεν επιχείρησε ποτέ να κάνει την υπέρβαση και να επανεντάξει στη δύναμη της έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα έχει την στόφα, την κλάση του ηγέτη.

Το τρίτο δεδομένο είναι οι δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο ποδοσφαιριστής, με πιο πρόσφατη εκείνη στον «ΣΕΝΤΡΑ FM» προ τριμήνου, όταν επαναλάμβανε πως σε περίπτωση επαναπατρισμού η ΑΕΚ θα είχε τον πρώτο λόγο. Οι φίλοι του και οι κολλητοί λένε πως ο Κώστας ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Δεν είδε το παραμικρό ενδιαφέρον. Ακόμα κι εκείνο το κυριακάτικο απόγευμα που ο κ.Άκης Ζήκος, φέρεται να συνόδεψε τον Κατσουράνη στο κότερο του κ.Πατέρα, για την καθοριστική συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον κ.Κώστα Αντωνίου, ο διεθνής ποδοσφαιριστής (λένε πάντα όσοι τον γνωρίζουν καλά) παρακαλούσε να χτυπήσει το κινητό του και από την άλλη άκρη της γραμμής να είναι η ΑΕΚ."

B)

Δημοσ.

οχι για μενα... για τη φουκαριακα την ΑΕΚ μου, που δεν ηθελε να γινει επαγγελματικο το ποδοσφαιρο...

Δημοσ.

Με τι γκαφρά να πάρει η αεκ τον Κατσουράνη; Ως γνωστόν, με πορδές αυγά δεν βάφονται. Θέλαμε 2,5 μύρια για την μπενφίκα, ενώ ο κατσουρ τώρα παίρνει 1,5 μύριο τον χρόνο. Αντε για την αεκάρα του να μας έκανε και λίγο σκόντο. Αντ' αυτού η φτωχή πλην τίμια διοίκηση τσέπωσε και κοντά 1 μύριο. Σιγά να μην χαλούσε η αεκ την μεταγραφή αυτή. Προσευχές έκανε ο Θανό να πάει ο Κατσουρ στον παο...

Δημοσ.

Τον Λεοναρτντο που θα τον παρουμε τσαμπα δεν σας νοιαζει, ειναι τωρα αυτος σοβαρος παιχτης ηθελα να ξερα τι του βλεπει ο Ντουσαν και θελει να τον αγορασει το Παιδι δεν κανε, οταν εφυγε απο τον θρασυβουλο θα πηγαινε σε κανα πανιωνιο καναν αστερα δεν θα πηγαινε στον Λεβαδιακο.Δεν εχουμε λεφτα να παιρνουμε και παλτα.Παντως εγω διαρκειας θα παρω αρχες αυγουστου αν παρουμε Λεοναρντο δεν δινω λεφτα για να παιρνουν αμπαλους

Δημοσ.

Iιιιιιιιιιιι να πέσει φωτιά να μας κάψει αμα δεν θέλουμε λεονάρντο!

Απορώ πως και δεν τον πρόλαβε κανένας άλλος(Μάλλον οι θέσεις ξένου φταίνε για αυτό):-D

Αλλά όντως..Διαρκείας χωρίς να ξοδευτούν δεν βλέπουν...

20090603002963323141typ.jpg

Δημοσ.

Δεν παλεύεται πάντως...Ο βάζελος πήρε Σισσέ,ο γαύρος κυνηγάει Βαν Νίστελρόι να απαντήσει στις μεταγραφές και σε εμάς κολλάει του...Λεονάρντο...γμω τα λεφτά μας μέσα γμω...

100 κροίσοι ΑΕκτζίδες..ούτε ένας δεν κουνιέται..

Ρέστης,Χατζηιωάννου,Μελισσανίδης..ΠΟΥΘΕΝΑ

Πως το αντέχουν απορώ...Δεν νιώθουν μία;

Συνέντευξη Μπάγεβιτς:

Κληθείς να σχολιάσει την συνεχή κατάκτηση τίτλων από τον Ολυμπιακό και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, καθώς και το αν η ΑΕΚ μπορεί να ανταπεξέρθει, πρόσθεσε: "Θα σας έλεγα μετά από ένα μήνα κάτι πιο συγκεκριμένο. Τώρα είναι δύσκολο να πω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η ΑΕΚ πάντα έχει υψηλούς στόχους και αυτήν τη χρονιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουν όλοι, που είναι η πρώτη θέση, το κύπελλο και να παίζουμε καλή μπάλα, πρώτα απ’ όλα, ώστε να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος. Δεν με τρομάζει τίποτα, έστω κι αν κάποιος σκέφτεται διαφορετικά".

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, εκτενέστερα σε αυτό των μεταγραφών: "Οι μεταγραφές είναι δύσκολες, αφού τα ποσά είναι μεγάλα και πηγαίνουμε με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν και να είναι όσο καλύτεροι γίνεται. Κάνουμε προσπάθεια, πήραμε μερικούς παίκτες. Εχουμε χρόνο και προσπαθούμε να πάρουμε ακόμα 2-3 παίκτες. Εκπλήξεις πάντα υπάρχουν και κάποιος μπορεί να έρθει και κάποιος να φύγει. Εχουμε μπροστά μας πολλές μέρες. Για τον Εντίνιο, αυτός λέει ότι θέλει να φύγει, αλλά εγώ είμαι μακριά. Εάν πουληθεί τότε θα πάρουμε κάποιον".

Πιο συγκεκριμένα, για την απόκτηση των πέντε ποδοσφαιριστών που έχει πάρει η ΑΕΚ τόνισε πως "αν είχαμε τη δυνατότητα θα παίρναμε καλύτερους, αλλά και αυτοί που πήραμε μπορούν να βοηθήσουν" και εν συνεχεία μίλησε πιο συγκεκριμένα για τρεις εξ αυτών.

Για τον Γρηγόρη Μάκο τόνισε: "Εμείς τον Μάκο δεν τον πήραμε χωρίς λόγο. Εχει στοιχεία πολύ καλά ως παίκτης και έχει μπροστά του πολλά χρόνια. Είναι ταλέντο και εξαρτάται από αυτόν περισσότερο εάν θα βελτιωθεί και εάν δώσει ότι περιμένει ο κόσμος από τον Μάκο".

Για τον Ιλιε Ιορντάκε: "Ο Ιλιε είναι έμπειρος και παίζει πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος. Είναι γρήγορος, επιθετικογενής, παίζει και στις δύο πλευρές, παίζει και πίσω από τους σέντερ φορ, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και έχει αρκετά καλά στοιχεία. Θα είναι σημαντικός".

Για τον Νίκος Καράμπελα: "Τον ήθελα επειδή από αυτήν την πλευρά είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Ηθελα έναν Ελληνα ακόμα, αλλά έχει στοιχεία και μπορεί να γίνει καλύτερος από όσο ήταν στον Αρη. Μπορεί να παίξει ακόμα δύο θέσεις. Είναι αξιόλογος παίκτης, έχει καλό χαρακτήρα που είναι σημαντικό για μένα. Περιμένω κι εγώ να είναι αυτός που θέλουμε όλοι".

Για το εάν σκέφτεται να αποκτήσει κάποιον στόπερ, δήλωσε: Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το μέλλον. Εχουμε τον Μαϊστόροβιτς και τον Κυργιάκο, αλλά ο Αλεξόπουλος και ο Αλβες είναι τραυματίες και δεν μπορούμε να παίξουμε με δύο παίκτες. Υπάρχει και ο Μανωλάς από πίσω, τον πιστεύουμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε εάν μπορεί αυτήν τη στιγμή.

Σε ερώτηση για το εάν έκανε κάποια εισήγηση για την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη, σημείωσε: "Απ’ όσο ξέρω, ποτέ δεν ήθελε να έρθει σε εμάς. Η συζήτηση γινόταν για τα πέντε εκατομμύρια, για τίποτε άλλο. Ούτε ο παίκτης είχε κάνει δηλώσεις ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Εγώ έφερα τον Κατσουράνη στην ΑΕΚ και ξέρω καλύτερα από όλους την αξία του και δεν θέλω να πω τίποτα".

Οσον αφορά το εάν πήρε τις εγγυήσεις να συνεχίσει στην ΑΕΚ, μετά τα όσα είχε δηλώσει προ καιρού, τόνισε: "Δεν είναι εύκολο να σας απαντήσω. Εχω πει ότι εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα δεν θα δουλέψω άλλο στην ΑΕΚ. Είναι εύκολο να φύγεις από την ΑΕΚ. Υπάρχουν πράγματα δύσκολα, που πρέπει να τα παλέψουμε. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Χρειάζεται κι εμένα και άλλους για να κάνουμε αγώνα και μία προσπάθεια μεγάλη. Δυσκολίες έχουμε, είναι γνωστό. Προσπαθούμε μέσα από αυτές να κάνουμε όσο πιο καλά πράγματα μπορούμε".

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ: "Ο κόσμος θα πρέπει να είναι πάντα μαζί μας, όπως ήταν το τελευταίο διάστημα. Και στα άσχημα αποτελέσματα, και στα δύσκολα, δεν πρέπει να αφήσει την ομάδα. Στο τέλος θα είμαστε όλοι μαζί ευχαριστημένοι. Πρώτα ο κόσμος και μετά κι εμείς".

Δημοσ.

οσο αφορα το θεμα λεοναρντο προτιμω να μην τον παρουμε για ενα και μονο λογο για να μην παρει ουτε ενα ευρω αυτο το αρχ.....ι ο κομποτης που ξαχνει για κοροιδα μπας και τσεπωσει κανα φραγκο παραπανω.ο βαζελος επενδυει τα σκαει παιρνει παιχτες με σκοπο να μπει ομιλους που ειναι τα φραγκα να κανει αποσβεση η αεκ να επενδυσει για που??? για το europa? χαχαχαχαχαχα εδω μεχρι και ο θειος περιμενει τους αγγελοπουλους να μπουνε στην παε μπας και δωσουν κανα χρημα και γινει καμια μεταγραφη θα τα σκασουν ετσι αερα νομιζεις οι εβραιοι της Αεκ???:eek:

Δημοσ.

Εκτός ότι το europa αναβαθμίζει πολύ τις αποδοχές των ομάδων σε αντίθεση με το Uefa..Επενδύσεις να κάνουν για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική...

Όσο για τον Κομπότη από οτι διαβάζω στις εφημερίδες και εγώ το ίδιο θα έλεγα,αλλά αν τον ακούσεις τον άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι το τόσο οι φυλλάδες το κάνουν τοοοοοοόσο..δεν μίλαει έτσι όπως γράφουν ο άνθρωπος..Ότι είναι λίγο αρνητικός για την ΑΕΚ είναι αλήθεια αλλά αν δει το συμφέρον του το καθαρό δεν νομίζω να μην υποχωρήσει.

Λέει ο άνθρωπος και πολύ καλά λέει για εμένα...

"Ο Κουτσιανικούλης είδαμε πόσο πουλήθηκε όλοι,κάπου εκεί είναι και το ποσό που ζητάω για τον Leonardo..επειδή ο παίχτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο πέφτει λίγο το ποσό,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τον πουλήσω 500000.Αν είναι μόνο για τόσα λεφτά καλύτερα να μείνει το παιδί και ας υπογράψει του χρόνου όπου θέλει ελεύθερος."

Και όντως ρε παιδιά αν είναι ο άλλος να πάρει μόνο 500000 από τον Λεονάρντο,τον συμφέρει να τον κρατήσει..500000+100000 το συμβολαιό του..Σαν να τον κράτησε στην ομάδα του με 600000 για ένα χρόνο είναι..

Στον Πανιώνιο δεν θελαν ο Μάκος να μείνει στην ομάδα λόγω των περιστατικών που είχαν γίνει...Δεν είναι ίδια περίπτωση ο Λεονάρντο..Αυτός και να μείνει στη Λειβαδιά δεν θα χαλαστεί κανένας απολύτως..

Δημοσ.

ο Μακος ειναι μεταγραφη οχι αυτες που κανουνε σε εμας.. τι σισε κατσου και λετο?

4-5 ανετα ειστε... εμεις να δουμε

πλακιτσα ετσι?:lol:

Δημοσ.

Τα χουνε πεί και άλλοι αλλά ο Ντούσκο την είχε πιο μεγάλη..την ικανότητα να ανεβάζει τους παίχτες 500%..Άντε να σας δούμε...Άμα δεν το πάρετε και φέτος δεν θα έχετε δικαιολογία καμία..

Δημοσ.

παντως πως καταφερε ο ντεμης να παει την αεκ παλι πισω ημαρτο.. και με τον μπαγιεβιτς φαινοταν να στρωνετε σαν ομαδα.

παλι παιχτακια με 200.000 ευρω το χρονο παιρνεται..

ακομα και ο μπαοκ καλυτερες μεταγραφες κανει..

Δημοσ.
παντως πως καταφερε ο ντεμης να παει την αεκ παλι πισω ημαρτο.. και με τον μπαγιεβιτς φαινοταν να στρωνετε σαν ομαδα.

παλι παιχτακια με 200.000 ευρω το χρονο παιρνεται..

ακομα και ο μπαοκ καλυτερες μεταγραφες κανει..

Απλό είναι...

Στάδιο πρώτο:Μία χρονιά υπομονή ο κόσμος...

Στάδιο δεύτερο:Δύο χρονιές υπομονή...

Στάδιο τρίτο:Τρείς χρονιές..Πάλι δεν τα κατάφερες...Αρχίζει η γκρίνια...

Στάδιο 4ο:Τέσσερις χρονιές..Πάλι δεν τα κατάφερες;Είσαι τραγικός μάζεψέ τα και φύγε..

Στάδιο 5ο:Και ο κατήφορος ξεκινά...

Ότι γινόταν επι εποχή βαρδυνογιάννη σε εσάς μόνο που ο Τζιγκερ είχε λεφτά δικά του και δεν χρέωσε την ομάδα στα τέρματα...

Απλό είναι πραγματικά...Περίμενε και θα δείς και εσείς τώρα στο στάδιο 4 είστε..ένα στάδιο πριν την κατρακύλα αν δεν το πάρετε και φέτος..:-D

Απλά μαθηματικά είναι..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...