nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ήταν χειρότερη πριν έρθει ο Μα'ι',μετά ανεβήκαμε επίπεδο,στα ίδια είμαστε Είπα και εγώ..Γιατί ως γνωστόν και όπως λέει και ο παλαίμαχος Σουηδός..Μαΐ>Μέλμπεργκ και θα τολμήσω να πώ και το Μαΐ>Καναβάρο.. Και αυτό μόνο για άμυνα..Οι συγκρίσεις στο frond line μεταξύ Ιακουίντα,Τρεζενγκέ,Ντελ Πιέρο με Μπλάνκο,Τζιμπούρ,Εντίνιο δεν υπάρχουν είναι ξεκάθαρη η υπεροχή μας λόγω ηλικίας
tasoskont Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 100000 φορές..Μην ρωτάς τέτοια σαχλά.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ---------- Κοίτα αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Ντανιέλ δεν χρειάζεται να παθιάζεσαι τόσο πολύ.. Καλός είναι αλλά για αλλαγή του Κυριάκου..Αν στηριχτεί ομάδα πρωτοκλασάτη σε αυτόν ζήτω που κάηκε....εεε...καήκαμε.. δεν παθιαζομαι με τον ντανιελ αλλα δεν μπορω να ακουω τρελα οπως πχ οτι το ταγαρ ο αβρααμ ειναι καλυτερος απο ντανιελ ο αβρααμ σε οσους εγωνες εχει παιξει εθνικη +1 γκολ εχει κανει το ιδιο και με γαυρο ευρωπη.γι αμενα κυριακος μαιστοροβιτς ειναι πολυ καλη αμυντικη δυαδα.ο ελληνας της υπερβολης σε 2 αγωνες εκανε γκελες και μου το εβγαλες οτι κανει σε καθε αγωνα γκελα λολ.μου αρεσει που τον κραζεις για τον αγωνα με τον αστερα που το κολησε το γκολακι κιολας .
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Άσε τι γενικές συζητήσεις... έκανε ο Μαϊστοροβιτς φέτος καλύτερη χρονιά από τον Παπαδόπουλο;
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 για μενα κυριακος μαιστοροβιτς ειναι πολυ καλη αμυντικη δυαδα.ο ελληνας της υπερβολης σε 2 αγωνες εκανε γκελες και μου το εβγαλες οτι κανει σε καθε αγωνα γκελα Πρώτον Κυριάκος και Μαιστόροβιτς είναι τραγικό δίδυμο μέχρι να στρίψει ο ένας βρωμάει ο άλλος.Θες ένα γκασμά τύπου Κυριάκου/Μαιστόροβιτς και έναν γρήγορο..Και οι δύο μαζί δεν κάνουν. Δεύτερον δεν υπερβάλω..Αλήθεια δεν θυμάμαι αγώνα που να μην έκανε γκέλα σε αγώνα. Για μένα πάντως οι καλύτεροι αμυντικοί του φετινού πρωταθλήματος ήταν ο Ζουέλα(Ξάνθη),ο Ρομπίνιο(Πανθρακικός) και ο Κυριάκος.
Mika Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 βασικα υπαρχει αμυντικος απο τον οποιο εκανε καλυτερη χρονιά ο Μαιστοτοβιτς; ο τυπος ειναι τραγικος, απορω πως ειναι ακομα διεθνης
tasoskont Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Άσε τι γενικές συζητήσεις... έκανε ο Μαϊστοροβιτς φέτος καλύτερη χρονιά από τον Παπαδόπουλο; φετος ηταν τραγικη ολη η αεκ θες να σου κρινω ενα παιχτη απο μια χρονια???τον παπαδοπουλο τον εσωσε το οτι παιζει στο ολυμπιακο στην ελλαδα δηλαδη τον εσωσαν οι υπολοιποι παιχτες στην ευρωπη ειδες την τραγικοτητα του παπαδοπουλου. @νικος21 πηγαινε παιξε ευρωπαικο αγωνα με ζουελα ρομπινιο και θα δεις ποσα θα γραψει το κοντερ
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 φετος ηταν τραγικη ολη η αεκ θες να σου κρινω ενα παιχτη απο μια χρονια???τον παπαδοπουλο τον εσωσε το οτι παιζει στο ολυμπιακο στην ελλαδα δηλαδη τον εσωσαν οι υπολοιποι παιχτες στην ευρωπη ειδες την τραγικοτητα του παπαδοπουλου.ρ δεν θέλω να κρίνεις έναν παίκτη από μια χρονιά, θέλω να κρίνεις την χρονιά ενός παίκτη... και η χρονιά του παίκτη που λες ήταν τραγική με κλόκ άσχετα αν η ομάδα πήγαινε καλά ή όχι.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 @νικος21 πηγαινε παιξε ευρωπαικο αγωνα με ζουελα ρομπινιο και θα δεις ποσα θα γραψει το κοντερ Λιγότερα από Μαιστόροβιτς+Αβραάμ στάνταρ..
user12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αφηστε ρε παιδια μπας και τον παρει κανεις με κανα μυριο και δουμε λεφτα απο το πουθενα.Παντως το 2 βασικα σεντερ μπακ ειναι τραγικα.Ο Κυριακος ειναι καλος εχει ψυχη αλλα θελει διπλα του εναν γρηγορο και δυνατο παιδι που να μπορει να κατεβαζει και την μπαλα (δηλαδη να βγαλει ο Ντουσκο κανα Παπασταθοπουλο). Για τον Μαστρορα ενα εχω να πω δεν ειχαμε κεντρο και αναγκαστηκα πηγαινε η μπαλα σ αυτον και προσπαθουσε να φτιαξει παιχνιδι.Για αλλαγη καλος ειναι αλλα αλλαγη 800.0000 ειναι πολλα λεφτα αρη. Οσο για τον αβραμ εκανε καλυτερη χρονια απο Μαστορα αλλα καλα ειναι στον Ολυμπιακο αμα θελει ο Ολυμπιακος να μας δωσει τον Ντουντου ή τον Μπελουτσι.
deminho11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω... Το Football Manager έχει κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά!!!! Το διασκεδάζω ιδιαίτερα να διαβάζω το συγκεκριμένο thread. Γιατί κανένας δεν είναι σταθερός στις απόψεις του, άμα γυρίσετε κάποιοι μερικές σελίδες παλαιότερα και δείτε τί γράφετε θα ντραπείτε για αυτά που γράφετε τώρα... ΕΛΕΟΣ προπονητές του πληκτρολογίου!!!
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 για πες μου σε ποια σελίδα λέω κάτι άλλο από αυτά που λέω τώρα να πάω να δώ..
elven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Βασικά αυτός τα παίρνει επειδή πέφτει κράξιμο για τον Ντέμη,εικόνισμα τον έχει Και όποιος δεν πάει τον Ντέμη και τον Μαιστόροβιτς να αλλάξει ομάδα ντάξει;
user12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω... Το Football Manager έχει κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά!!!! Το διασκεδάζω ιδιαίτερα να διαβάζω το συγκεκριμένο thread. Γιατί κανένας δεν είναι σταθερός στις απόψεις του, άμα γυρίσετε κάποιοι μερικές σελίδες παλαιότερα και δείτε τί γράφετε θα ντραπείτε για αυτά που γράφετε τώρα... ΕΛΕΟΣ προπονητές του πληκτρολογίου!!! Φιλε μου οταν ο Παιχτης ειναι καλος την μιση χρονια και μετα παει χαλια θα πεις οτι η χρονια του ειναι χαλια.Αποψεις ειναι αλλαζουν.ο Ρομπερτο Μπατζιο εχασε ενα πεναλτυ και εγινε ο αμπαλος της Ευρωπης.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Κάτσε θα βρεί κανένα πόστ που λέω ότι ο Μαιστόροβιτς τρώγεται για αλλαγή να γελάσουμε! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:50 ---------- Η πλάκα είναι πως εγώ τον Ντέμη τον πάω.. Και είμαι και φαν του Βανδή>Βίσση επειδή είναι γυναίκα του Ντέμη. Αλλά δεν γίνεται να μην βλέπω πόσες μ@κιες έχει κάνει τα τελευταία χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.