Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι σίγουρα...Μαιστόροβιτς>Μέλμπεργκ>Γκούμας ή μήπως Μαιστόροβιτς>Γκούμας>Μέλμπεργκ;

Χάζεψε αυτός που τα είπε αυτά..Τα γεράματα φταίν μάλλον..:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:39 ----------

Μην επειχειρείτε να ανεβάσετε τον Μαιστόροβιτς στα μάτια μας.

Και δηλώσεις του Μπεκενμπάουερ να βάλετε που εξυμνούν τα προσόντα του καράφλα δεν πρόκειται να πείσετε κανέναν!:lol:

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλυτερος του μελμπεργκ αλλα οχι να λεμε οτι ο ντανιελ ειναι γτπ και στο ιδιο επιπεδο με γκουμα

Δημοσ.

Αχχχχ... ωραία εποχή η μεταγραφική... τι κρίμα που όταν ξεκινάει η χρονιά δεν ισχύουν οι τίτλοι εφημερίδων. Γιατί λινκ έχω και εγώ...

Ρανιέρι: «Δεν θα έδινα ποτέ τον Μέλμπεργκ»!

http://www.sport-fm.gr/article/181728

αλλά αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα... από τίτλους δεν φτιάχνομαι

Δημοσ.
δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλυτερος του μελμπεργκ αλλα οχι να λεμε οτι ο ντανιελ ειναι γτπ και στο ιδιο επιπεδο με γκουμα

Δεν το λέμε..Ο Γκούμας έχει ένα προβάρδισμα σαφέστατο λόγω στύλ..:-D

400_goumas1_large.jpg

Δημοσ.
Αχχχχ... ωραία εποχή η μεταγραφική... τι κρίμα που όταν ξεκινάει η χρονιά δεν ισχύουν οι τίτλοι εφημερίδων. Γιατί λινκ έχω και εγώ...

Ρανιέρι: «Δεν θα έδινα ποτέ τον Μέλμπεργκ»!

http://www.sport-fm.gr/article/181728

αλλά αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα... από τίτλους δεν φτιάχνομαι

οσο αφορα τον μελμπεργκ η πορεια του μεχρι τωρα δεν αφηνει στοιχεια αμφισβητησης

και λογω θεσης αν ηταν φολα δεν θα τον εμπιστευοταν η γιουβε και η εθνικη σουηδιας

Δημοσ.

Και πάλι αδερφέ... αν δεν τον δω στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας μου δεν θα μιλήσω... αντίθετα τον Μαϊστόροβτις τον είδα στο γήπεδο (ευτυχώς όχι με την φανέλα της ομάδας μου)

Δημοσ.
Και πάλι αδερφέ... αν δεν τον δω στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας μου δεν θα μιλήσω... αντίθετα τον Μαϊστόροβτις τον είδα στο γήπεδο (ευτυχώς όχι με την φανέλα της ομάδας μου)

προτιμας τον αβρααμ δηλαδη ?????????

Δημοσ.
προτιμας τον αβρααμ δηλαδη ?????????

100000 φορές..Μην ρωτάς τέτοια σαχλά..:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ----------

Κοίτα αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Ντανιέλ δεν χρειάζεται να παθιάζεσαι τόσο πολύ..

Καλός είναι αλλά για αλλαγή του Κυριάκου..Αν στηριχτεί ομάδα πρωτοκλασάτη σε αυτόν ζήτω που κάηκε....εεε...καήκαμε..:-D

Δημοσ.
α νταξει τωρα καλα :eek:

Σοβαρα όμως...

Τέρμα το αστείο της υπόθεσης.

Πές μου έναν αγώνα του Μαιστόροβιτς που δεν έκανε κάτι τραγικό..

Ακόμα και με την τρίπολη που έβαλε το γκόλ στο 90..στο ημίχρονο χάναμε 0-1 και αυτός ξυριζόταν επειδή είχε ξεχάσει να ξυριστεί σπίτι του..Τι άλλο να πούμε δηλαδή;

Δημοσ.

Ο Μαιστόροβιτς είναι καλύτερος και απο Μέλπμπεργκ και απο Νέστα,απλά τον φαγαν τα κυκλώματα και έπαιζε στη Βασιλεία και όχι σε Γιούβε,Μίλαν όπως οι άλλοι δύο.

Α ναι,και μετά τη Βασιλεία στην ΑΕΚ,ευρωπαική καριέρα όχι μλκιες

Δημοσ.
Ο Μαιστόροβιτς είναι καλύτερος και απο Μέλπμπεργκ και απο Νέστα,απλά τον φαγαν τα κυκλώματα και έπαιζε στη Βασιλεία και όχι σε Γιούβε,Μίλαν όπως οι άλλοι δύο.

Α ναι,και μετά τη Βασιλεία στην ΑΕΚ,ευρωπαική καριέρα όχι μλκιες

Δεν κατάλαβα φιλαράκι..Υπονοείς ότι η ΑΕΚ είναι χειρότερη από την Γιουβέντους η μου φάνηκε;:-D

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα φιλαράκι..Υπονοείς ότι η ΑΕΚ είναι χειρότερη από την Γιουβέντους η μου φάνηκε;:-D

Ήταν χειρότερη πριν έρθει ο Μα'ι',μετά ανεβήκαμε επίπεδο,στα ίδια είμαστε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...