tasoskont Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Χαχαχα αντι-μπαγεβιτσικος ειμαι και θα ειμαι δεν ξεχνιουνται ορισμενα πραγματα με τον φραγκοφονια τι να κανουμε....Αλλα εχουμε σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε απο τον μπαεβιτς οπως το διοικητικο-που πρεπει παση θυσια να ξεκαθαρισει-και το γηπεδο.Θα ερθει και η ωρα του ετσι για να μην γκρινιαζει οτι τον εχουμε ξεχασει... ναι ναι το βρηκες για τα λεφτα εφυγε ο μπαγεβιτς το παραμυθακι της original οχι εξαιτιας του τροχανα μην σου πω οτι ειναι και γαυρος ο μπαγεβιτς,ρε τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη. αν ειναι καποιος που κονομαει απο την αεκ εκμεταλευομενος την αεκ τοτε αυτος ειναι ο χατζηχριστος και αυτη ειναι ο original οποτε ας αφησαμε τα παραμυθια πια.στην τελικη ακομα και ετσι να ειναι και για τα λεφτα να εφυγε καλα εκανε αφου του εδινε ο αλλος πιο πολλα καλα εκανε επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος απο αυτο ζει δεν ειναι το χομπι του ξαφνικα γινατε ολοι οι ρομαντικοι του ποδοσφαιρου μηπως θελετε ν απαιζουμε και χωρις χορηγο στην φανελα μιασ και ειστε ολοι ρομαντικοι?
deminho11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ναι ναι το βρηκες για τα λεφτα εφυγε ο μπαγεβιτς το παραμυθακι της original οχι εξαιτιας του τροχανα μην σου πω οτι ειναι και γαυρος ο μπαγεβιτς,ρε τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη. αν ειναι καποιος που κονομαει απο την αεκ εκμεταλευομενος την αεκ τοτε αυτος ειναι ο χατζηχριστος και αυτη ειναι ο original οποτε ας αφησαμε τα παραμυθια πια. Άνθρωπέ μου ΠΕΣΤΑ!!! Ο Χατζηχρήστος εναντιώθηκε με τον Ντέμη όταν του έκοψε την μάσα!!! Και τώρα πάλι για την μάσα τσακόνοντε... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ο τσέλιγκας ο ΧΧ ότι θέλει σας κάνει ρε!!!!!!
elven Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έχεις κανα χαρτί να υπογράψουμε για να αποκυρήξουμε τον ΧΧ και την Original;Δε θα με χάλαγε Έτσι κι αλλιώς σχεδόν κανένας δεν τον πάει,όπως σχεδόν κανείς πλέον δεν πάει τον Θεμιστοκλή. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο,θα το καταλάβεις ποτέ; Απο το nick φαίνεται κατα πόσο είσαι αντικειμενικός και αν έχεις τσέλιγκα που σε κατευθύνει
kirdou Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έχεις κανα χαρτί να υπογράψουμε για να αποκυρήξουμε τον ΧΧ και την Original;Δε θα με χάλαγεΈτσι κι αλλιώς σχεδόν κανένας δεν τον πάει,όπως σχεδόν κανείς πλέον δεν πάει τον Θεμιστοκλή. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο,θα το καταλάβεις ποτέ; Απο το nick φαίνεται κατα πόσο είσαι αντικειμενικός και αν έχεις τσέλιγκα που σε κατευθύνει Exει χαρτι εσυ δεν το εχεις καταλαβει;
deminho11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 X(ατζη)Χ(ρηστος). Εγώ είμαι ΑΕΚ για τον ΝΤΕΜΗ!!!
kirdou Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 X(ατζη)Χ(ρηστος). Εγώ είμαι ΑΕΚ για τον ΝΤΕΜΗ!!!
VAssassin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλα αυτοι οι ΑΕΚτζηδες ειναι απιστευτοι. Θα κλειδωθει το τοπικ επειδη σκοτωνονται μεταξυ τους.
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλα αυτοι οι ΑΕΚτζηδες ειναι απιστευτοι. Θα κλειδωθει το τοπικ επειδη σκοτωνονται μεταξυ τους. Ανέκαθεν. Γεννετική μας ανωμαλία.
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ανέκαθεν.Γεννετική μας ανωμαλία. συ είπας... αϊ σκρινσοτ
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έχουμε άποψη και υγεία ρε, γι'αυτό τσακωνόμαστε...
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο παραπάνω χρήστης ονόματι kirdou κάτι δεν κατάλαβε σωστά. Ελπίζω να είναι μεμονωμένο περιστατικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.