Erwdios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Άστο τους προτάθηκε ο Τουρε... Ο ολυμπιακός είναι απο τις ομάδες που δεν εχει καθόλου σκάουτινγκ, μάλλον έχει αλλα @@ τα ξύνουν και πέρνουν τα λεφτά του κόκκαλη κάτι νινιάδηδες και ξέρω γω... Πές μου έναν παίχτη που "ψάρεψαν" σκάουτερ του οσφπ... Για μένα για τεχνικοί διευθυντές είναι 2 Ivic και ο Βρύζας!!! Ειδικά στην ΑΕΚ ο Ivic με πολύ λίγα λεφτά έκανε παπάδες, πόσο μάλλον αν έχει ένα καλό μπάτζετ στα χέρια του. Εμένα πάντως ο Ντιόγκο μια χαρά επιτυχές scouting του Νινιάδη μου μοιάζει. Όσο για τον Ivic, απλά να θυμίσω ότι ο Ραούλ Φραπές Μπράβο ήταν δική του επιλογή. Επίσης δεν ήθελε να πάρει Γκαλλέτι (ήθελε τον Μορφέο στη θέση του) και στα μείον θα πρέπει να του χρεωθεί και η εντελώς ηλίθια συμφωνία για Λούα Λούα με το βλακώδη όρο του bonus για κάθε πρωτάθλημα που θα σήκωνε ο Ολυμπιακός. Ο Ivic είναι απλά ο αρπάχτρας που έχει τα κονέ με τους μανατζαραίους και κοιτάει πρωτίστως να βολεύει την τσέπη του.
Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ε οχι και επιτυχημενη μεταγραφη ο Ντιογο... για τα λεφτα που δαπανηθηκαν δεν εκανε τιποτα. αν τον ειχατε παρει με κανα εκατομυριο κατι γινοταν
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ε οχι και επιτυχημενη μεταγραφη ο Ντιογο... για τα λεφτα που δαπανηθηκαν δεν εκανε τιποτα. αν τον ειχατε παρει με κανα εκατομυριο κατι γινοταν 2 μύρια παίρνει ο Αβραάμ, οπότε 1 μύριο για Ντιόγκο, είναι λίγο τραγικό. Δεν είπαμε ότι είναι ο Ντρογκμπά, αλλά τη δουλειά του στην Ελλάδα την κάνει και με το παραπάνω. (ο πρώτος έξυπνος που θα μου πει για τις βουτιές, κερδίζει παγωτό Καραμπόλα με δώρο έκπληξη )
user12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 2 μύρια παίρνει ο Αβραάμ, οπότε 1 μύριο για Ντιόγκο, είναι λίγο τραγικό. Δεν είπαμε ότι είναι ο Ντρογκμπά, αλλά τη δουλειά του στην Ελλάδα την κάνει και με το παραπάνω. (ο πρώτος έξυπνος που θα μου πει για τις βουτιές, κερδίζει παγωτό Καραμπόλα με δώρο έκπληξη ) Εγω θελω παγωτο Καραμπελα :p:p Ακριβως ηταν ο Ντιογκο ποσο εκανε 7,πολλα λεφτα τωρα δεν ξες μπορει του χρονου να βγαζει ματια.1ος χρονος ηταν αλλα δεν τον ζηλεψα καθολου.
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγω θελω παγωτο Καραμπελα :p:pΑκριβως ηταν ο Ντιογκο ποσο εκανε 7,πολλα λεφτα τωρα δεν ξες μπορει του χρονου να βγαζει ματια.1ος χρονος ηταν αλλα δεν τον ζηλεψα καθολου. Καλά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Κανείς δεν ξέρει πόσο πραγματικά κόστισε. Άλλοι λένε για 7 μύρια, άλλοι για 4, η αλήθεια ,όπως πάντα, είναι κάπου στη μέση. Και 4 να πήρε, πάλι δεν τα έβγαλε φέτος, αλλά νομίζω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης αν σταματήσει να πέφτει και γενικά αν σκεφτεί έξυπνα κι όχι κουτοπόνηρα, ελληνικά. Παγωτό Καράμπελα?
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Στο σχημα που παιζε ο Βαλβερδε ηταν μονος ο Ντιογκο παντα μπροστα Δεν ειχε καθολου βοηθεια. Και ετρωγε και πολυ ξυλο στα περισσοτερα παιχνιδια Επισης ηρθε νομιζω κατευθειαν απο τη Βραζιλια χωρις να ξεκουραστει καθολου γιατι οταν εδω στην Ελλαδα αρχισε το πρωταθλημα εκει στη Βραζιλια τελειωνε Θα τον δουμε φετος
tasoskont Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ε οχι και επιτυχημενη μεταγραφη ο Ντιογο... για τα λεφτα που δαπανηθηκαν δεν εκανε τιποτα. αν τον ειχατε παρει με κανα εκατομυριο κατι γινοταν αν θεωρεις αποτυχημενη μεταγραφη τον ντιογκο, οπου για μενα ξερει πολυ μπαλα και φετος θα τον δουμε, τοτε τον κυριο 7 μυρια μισο μπελουτσι τι ειναι????? που δεν εχει παιξει σε κανενα μεγαλο παιχνιδι
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ήρθε ο νέος αρχηγός της ομάδας.. Σειρά τώρα έχει ο νέος μάγος.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:54 ---------- Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με Σαχά,Κυριάκο,Μάκο,Λεονάρντο,Σκόκο και Μπλάνκο η ομάδα του χρόνου θα έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα και ποιότητα.. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι παίζει και δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι αλλά αυτοί οι 6 είναι ικανοί να "γεμίσουν" το γήπεδο..Ένα καλό μπάκ λείπει μόνο.. Και μην αποκλείουμε τον καλύτερο όλων:
linkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 χαχαχαχα επειτηδες το κανεις???μου φυγε ο καφες απο το στομα !!!ελεος δεν την θυμομουν την φαση!!!!ε ρε μανα πρωινιατικα!
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 χαχαχαχα επειτηδες το κανεις???μου φυγε ο καφες απο το στομα !!!ελεος δεν την θυμομουν την φαση!!!!ε ρε μανα πρωινιατικα! Υψηλή τεχνική λέγεται!:-D:-D
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 E τον σούστη..Τι γκολάρα ήταν αυτή;;:confused:
user12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 E τον σούστη..Τι γκολάρα ήταν αυτή;;:confused: Ρε μηπως τελικα χασαμε κελεπουρι :p
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ρε πέρα από την πλάκα τώρα γκασμάς είναι αλλά από μερικούς μερικούς που έχουμε καλύτερος..Μακάρι να έρθει free transfer.
elven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ρε πέρα από την πλάκα τώρα γκασμάς είναι αλλά από μερικούς μερικούς που έχουμε καλύτερος..Μακάρι να έρθει free transfer. Όντως είναι καλύτερος απο τον .........................εεεεεεεεεε.......Κουτρουμάνο;Παίζει,ντέρμπι είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.