nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σιγά που θα τον βάλουμε μέσα άμα τον πάρουμε! Για μασκότ θα τον πάρουμε!Μην τα ξαναλέμε! Δες φάτσα!:lol::lol:
user12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 στο οτι εγω αυτο πουεκανες quote το γραφω ειρωνικα για τον spss7 Συγνωμη ρε φιλε γραφε διπλα (ironic mode) να καταλαβαινουμε και εμεις:p:p
nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μάκος:"Θέλω να φύγω από τον Πανιώνιο,θέλω να πάω στην ΑΕΚ αλλά επειδή στην ομάδα αυτή ανδρώθηκα,έγινα αρχηγός και πολλά παιδιά φοράν τη φανέλα μου,αν μέχρι τις 1 Ιουλίου δεν είμαι παίχτης άλλης ομάδας θα τηρήσω το λόγο μου και θα υπογράψω την ανανέωση του συμβολαίου μου μέχρι το 2010" Αυτός είναι παίχτης πρώτον. Δεύτερον όλες οι φυλλάδες βάλτε τα εκεί που ξέρετε για τις γελοιότητες τύπου "Είτε τώρα είτε τον Δεκέμβρη ελεύθερος,στην ΑΕΚ θα έρθει" και τους χαζοεκβιασμούς στον Πανιώνιο Και τρίτον ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ να βρούν μέρος να κρυφτούν ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
user12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ελα μωρε τον Μακο τωρα κανας Ναλιτσης θα βγει και θα τρεχουμε αν ειναι να ρθει ναρθει αλλιως ας προσπερασει.Δεν θα σκασω για τον Μακο ας βαλει τον Ταχτσιδη αμυντικο χαφ πιο εξελιξιμος
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ελα μωρε τον Μακο τωρα κανας Ναλιτσης θα βγει και θα τρεχουμε αν ειναι να ρθει ναρθει αλλιως ας προσπερασει.Δεν θα σκασω για τον Μακο ας βαλει τον Ταχτσιδη αμυντικο χαφ πιο εξελιξιμος Kάτσε να ανανεώσει ο Ταχτσίδης πρώτα...
nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ελα μωρε τον Μακο τωρα κανας Ναλιτσης θα βγει και θα τρεχουμε αν ειναι να ρθει ναρθει αλλιως ας προσπερασει.Δεν θα σκασω για τον Μακο ας βαλει τον Ταχτσιδη αμυντικο χαφ πιο εξελιξιμος Ναι υπάρχουν πολλοί 22άχρονοι με 170 σημετοχές στην Α εθνική και το περιβραχιόνιο του Πανιώνιου στα 21.. Btw ο Ναλιτζής επιθετικός ήταν.. Μήπως να βάλει τον Ταχτσίδη και αριστερό μπακ;Και εκεί πονάμε. Και μαλακία που πήραμε τον τερματζή τον σέρβο..Θα έβαζε τον ταχτσίδη και τέρμα.. Παίζει να νομίζεις ότι άμα είσαι εξελίξιμος κάνεις για όλες τις θέσεις;
user12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ναι υπάρχουν πολλοί 22άχρονοι με 170 σημετοχές στην Α εθνική και το περιβραχιόνιο του Πανιώνιου στα 21..Btw ο Ναλιτζής επιθετικός ήταν.. Μήπως να βάλει τον Ταχτσίδη και αριστερό μπακ;Και εκεί πονάμε. Και μαλακία που πήραμε τον τερματζή τον σέρβο..Θα έβαζε τον ταχτσίδη και τέρμα.. Παίζει να νομίζεις ότι άμα είσαι εξελίξιμος κάνεις για όλες τις θέσεις; Σε χαλαει ο Ταχτιδης τερμα :p:p Το παιδι δεν κανει για να παρει πλευρα πανω ειναι αργος αφου για αμυντικο χαφ τον πηραμε επειδη εχει καλη σεντρα τον πηγαινε ο Ντουσαν πλαγια μπας και μπει με καμια κεφαλια.Και ο Πιρλο εχει καλη μπαλια αλλα αμυντικο χαφ παιζει. Που ποναμε ρε ψευτη αριστερο μπακ,Χουαφραν αμα τραυματιστει καραμπελας και αν παθει κατι και ο καραμπελας εχουμε τον φουλη.Αντε διαδιδεις αυτα τα πραγματα και θα παει ο Ντουσαν να παρει κανα αριστερο μπακ τσαμπα:lol: Τον Ναλιτζη τον ειπα οτι και αυτος πρωτος σκορερ παιχτουρα και βεντετα ηλθε και δεν ακουμπησε,παντως αν επαιζε αμυντικο χαφ ή σεντερ μπακ ο Ναλιτζης θα πεταγε ματια. Μαντουκα ζουμε τερμα να σε δουμε.Δεν περιγραφω αλλο.......
linkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και τρίτον ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ να βρούν μέρος να κρυφτούν ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Ηρεμησε,το συμβολαιο του ληγει τον δεκεμβρη και παρ'ολα αυτα εκανε προταση η αεκ 800.000 και ο τσακιρης κανει τον δυσκολο.Ποσα να δωσουν οταν σε 6 μηνες τον παιρνουν ως ελευθερο???
nikos21aek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ηρεμησε,το συμβολαιο του ληγει τον δεκεμβρη και παρ'ολα αυτα εκανε προταση η αεκ 800.000 και ο τσακιρης κανει τον δυσκολο.Ποσα να δωσουν οταν σε 6 μηνες τον παιρνουν ως ελευθερο??? Πώς είναι δυνατόν να διαβάζεις την τελευταία σειρά του πόστ μου και το υπόλοιπο να μην το κοιτάς καθόλου; Δήλωσε πως άμα δεν φύγει 1 Ιουλίου θα τηρήσει το λόγο του και θα ανανεώσει μέχρι το 2010.
linkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πώς είναι δυνατόν να διαβάζεις την τελευταία σειρά του πόστ μου και το υπόλοιπο να μην το κοιτάς καθόλου; Δήλωσε πως άμα δεν φύγει 1 Ιουλίου θα τηρήσει το λόγο του και θα ανανεώσει μέχρι το 2010. To ειδα Νικο,την ειδα το απογευμα την ειδηση.Κοιταξε καλα λεει ολα αυτα που λεει ο μακος αλλα μην τρελαθουμε αμα τον δελεασει λιγο η αεκ θα ερθει.Επαγελματιας ειναι,προτιμαει να παιξει στην αεκ παρα στον πανιωνιο...η πρωτη φορα θα ναι που ποδοσφαιριστης λεει και ξελεεει??
nikos21aek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παίρνουμε παίχτη από Aγιάξ..θα τρελαθούμε τελείως; Με εισήγηση του Ντούσαν θα γίνει υπέρβαση στο δεξί μπάκ και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει..:lol: O Χριστός και η Παναγία.. Βρε μήπως κάθονται και κάνουν τους καρμίρηδες για να βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι για τον Μάκο και Λεονάρντο; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή...
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μας προτάθηκε από τον Άγιαξ. Ο Άγιαξ αν θέλει να ξεφορτωθεί ένα παίχτη, μπορεί να τον πρότεινε σε 50 ομάδες, ανάμεσα σε αυτές και η ΑΕΚ που είναι γνωστό πως πάσχει από δεξί μπακ. Καθόλου ενθαρρυντικό το γεγονός πως ο τύπος έπαιζε δανεικός στην Στεάουα, και απ'ότι φαίνεται ούτε εκεί θέλησαν να τον κρατήσουν.
nikos21aek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η Στεάουα δεν έπαιζε πριν κανα δυο χρόνια Ch L και μέσα στην έδρα της έκανε χαβαλέ στην Μπαρτσελόνα ή μου φαίνεταi και την μπερδεύω με καμιά άλλη;Με τον Χάτζι προπονητή αυτή ήταν; Δεν ξέρω...Αμα δεν κάνει θα τον διάλεγε ο Σέρβος; Kαι άντε πες αυτός μπορεί να του ξεφύγει κάτι..είναι και ο Μανωλάς... Ο ένας πιο τζιμάνι από τον άλλο..αποκλείεται να κανουν λάθος αυτοι οι δύο ειλικρινά.. Θα δούμε..
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σου έχω ξαναπεί πόσο θαυμάζω την αισιοδοξία σου ε;
nikos21aek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Κοίτα η ελπίδα φέτος είναι ότι Ντούσαν+Μανωλάς>>>Κετσπάγια+Θεοδωρίδης>>>>>>>>>>>Ταμτάκος+Αντωνίου(χαχαχαχαχα αυτό κ αν είναι παλικάρι!!!!Και που τον σκέφτομαι γελάω) Από παίχτες δεν θα έρθουν ούτε πολλοί ούτε θα σκάσουμε τα εκατομμύρια των άλλων αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιοι παίχτες έρθουν που θα έχουν περάσει από σκανάρισμα Ντούσαν και Μανωλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ακουμπήσουν.Ειδικά τώρα που είναι πιεσμένα τα οικονομικά και γίνονται όλα πιο προσεκτικά.. Εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα και τους δύο και αν κρίνω πως κινήθηκαν στην Ελληνική αγορά που ΟΝΤΩΣ αυτοί που θέλαν/θέλουν είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν καλά θα κινηθούν και στους ξένους.. Μακάρι να μην διαψευσθώ.. Think Positive πάντα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- Ο Χενκ τεν Κάτε ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Γκεόργκε Ογκαράρου στον Αγιαξ το καλοκαίρι του 2006. Μάλιστα, οι Ολλανδοί είχαν πληρώσει τότε στη Στεάουα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, αυτός ήταν τελικά και ο άνθρωπος που τον τελείωσε. Επειτα από περίπου ένα χρόνο η μεταξύ τους συνεργασία άρχισε να γίνεται προβληματική με τη σχέση τους να περνάει από χίλια κύματα, καθώς ο Τεν Κάτε έδειχνε να προωθεί από ένα σημείο και μετά άλλους παίκτες και τις ολλανδικές εφημερίδες να αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους τις διαφωνίες και τις εντάσεις που είχαν. Ο Ογκαράρου άρχισε σταδιακά να μπαίνει στο περιθώριο, ο Τεν Κάτε έφυγε από τον Αγιαξ, αλλά ο Ρουμάνος δεν επανήλθε ποτέ εκεί. . . . Ο Ογκαράρου έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ρουμανίας στις 26 Μαρτίου 2005 5 γλώσσες μιλάει ο Ογκαράρου: αγγλικά, ρουμανικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά, ενώ έχει πανεπιστημιακή μόρφωση. 44 είναι οι συμμετοχές του στον Αγιαξ. 6 τίτλους έχει κατακτήσει στην καριέρα του. Ενα Κύπελλο Ρουμανίας (1999), 2 πρωταθλήματα Ρουμανίας (2004- 05 και 2005-06), δύο Σούπερ Καπ Ολλανδίας (2006-07, 2007-08) και το Κύπελλο Ολλανδίας (2006-07). Ντάξ τελικό επιβεβαιωμένο...Παιχταράς είναι..Και με έντονα γράμματα που το στηρίζω..:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.