Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

liopyr αν δεν εχεις να πεις κατι και στριμωχνεσαι.. καλο ειναι να μην μιλας καθολου!

Aυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω, παρ'όλα αυτά μη λαμβάνεις την ανοησία σου ως αδυναμία μου.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω, παρ'όλα αυτά μη λαμβάνεις την ανοησία σου ως αδυναμία μου.

Μπορώ να πω ότι με την ερώτηση τι τα κανατε τα πεντοχίλιαρα σε στρίμωξε :P

Δημοσ.
Μπορώ να πω ότι με την ερώτηση τι τα κανατε τα πεντοχίλιαρα σε στρίμωξε :P

Να φανταστείς από εκείνη την ώρα έχω κρυφτεί κάτω από το κρεββάτι.

Δημοσ.

Πετσετάκια τα έχει κάνει η Original και ο XX...

Συνέντευξη ΧΧ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ----------

ευτυχως που εχεις ασυρματο mouse

Καλέ εσύ έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χούμορ!

Γιατί δεν πας να κάνεις καμία επιθεώρηση να κονομήσεις;:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

χατζηχρηστος : Μικρός ήμουνα Παναθηναϊκός, γιατί τα αδέρφια του πατέρα μου ήταν Παναθηναϊκοί και με πήγαιναν στο γήπεδο. Ο πατέρας μου, όμως, όταν συνειδητοποίησε την πραγματικότητα, επενέβη δραστικά και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ήταν ΠΑΟΚ και μόλις ήρθε στην Αθήνα έγινε ΑΕΚ. Όταν έμαθε ότι με πηγαίνουν στον ΠΑΟ, με συνοπτικές διαδικασίες μού έριξε κάτι φάπες και με κλείδωσε έξω από το σπίτι και έγινα ΑΕΚ.

τωρα εξηγουνται ΟΛΑ! χαχαχαχα

Δημοσ.

τωρα εξηγουνται ΟΛΑ! χo χo χo χo

Fixed! Ελληνικά

Πρέπει να γελάτε όπως γελάει και ο Πρόεδρος...Ακόμη δεν σας το έχει κάνει κατανοητό;

Δημοσ.
δεν βλεπεις οτι ολοι οι αεκτσηδες του φορουμ πανυγηριζουν για τον Ιορντακε.....not?

Ειχατε κανει τον Ντικα παιχταρα

http://sport.pathfinder.gr/football/a-national/osfp/199157.html

και τελικα ιδου ο παιχταρας

http://www.goal.com/gr/news/1211/super-league/2009/05/22/1280716/%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82

Δημοσ.

χατζηχρηστος : Δεν οργανώθηκα, οργάνωσα την Original. Πήγα μόνος μου μια φορά, με πλακώσανε, πήγα δύο με πλακώσανε πάλι και είπα γιατί να πηγαίνω συνέχεια μόνος μου. ( να τις τρωει με παρεα τουλαχιστον ) Όταν ήμουν πιτσιρικάς, έπεφτε πολύ ξύλο, αλλά όχι όπως τώρα. Υπάρχει ξύλο και ξύλο.

ιστορικα λογια... χαχαχαχα

Δημοσ.

καπου τα μπλεξες φιλε...

Δημοσ.
Άντε πάλι....:-(:-(

Άμα το μάθει ο Σωκράτης θα σου ακυρώσει την κάρτα μέλους..:-D

χατζηχρηστος ALL TIME : Η Original δεν έχει μέλη. Δεν υπάρχουν εγγραφές και συνδρομές. Απλά έρχεσαι εδώ και πίνεις μια μπίρα XIK XIK. Η μεγαλύτερη κατάντια της ΑΕΚ είναι ότι είμαι εγώ πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Ένας οπαδός οργανωμένος, σεσημασμένος είναι και πρόεδρος. Στον ερασιτεχνικό Ολυμπιακό είναι ο Συγγελίδης, που έχει τη Citroen. Στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιαννακόπουλος, που έχει τις ασπιρίνες. Στην ΑΕΚ είναι ο Χατζηχρήστος, που ήταν 30 χρόνια courier... το μελλον σας ανηκει χαχα :lol::lol:

Δημοσ.
χατζηχρηστος ALL TIME : Η Original δεν έχει μέλη. Δεν υπάρχουν εγγραφές και συνδρομές. Απλά έρχεσαι εδώ και πίνεις μια μπίρα XIK XIK. Η μεγαλύτερη κατάντια της ΑΕΚ είναι ότι είμαι εγώ πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Ένας οπαδός οργανωμένος, σεσημασμένος είναι και πρόεδρος. Στον ερασιτεχνικό Ολυμπιακό είναι ο Συγγελίδης, που έχει τη Citroen. Στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιαννακόπουλος, που έχει τις ασπιρίνες. Στην ΑΕΚ είναι ο Χατζηχρήστος, που ήταν 30 χρόνια courier... το μελλον σας ανηκει χαχα :lol::lol:

χατζηχρηστος : Μικρός ήμουνα Παναθηναϊκός, γιατί τα αδέρφια του πατέρα μου ήταν Παναθηναϊκοί και με πήγαιναν στο γήπεδο. Ο πατέρας μου, όμως, όταν συνειδητοποίησε την πραγματικότητα, επενέβη δραστικά και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ήταν ΠΑΟΚ και μόλις ήρθε στην Αθήνα έγινε ΑΕΚ. Όταν έμαθε ότι με πηγαίνουν στον ΠΑΟ, με συνοπτικές διαδικασίες μού έριξε κάτι φάπες και με κλείδωσε έξω από το σπίτι και έγινα ΑΕΚ.

τωρα εξηγουνται ΟΛΑ! χαχαχαχα

χατζηχρηστος : Δεν οργανώθηκα, οργάνωσα την Original. Πήγα μόνος μου μια φορά, με πλακώσανε, πήγα δύο με πλακώσανε πάλι και είπα γιατί να πηγαίνω συνέχεια μόνος μου. ( να τις τρωει με παρεα τουλαχιστον ) Όταν ήμουν πιτσιρικάς, έπεφτε πολύ ξύλο, αλλά όχι όπως τώρα. Υπάρχει ξύλο και ξύλο.

ιστορικα λογια... χαχαχαχα

8eee247e0c8881aa752c189.gif

:lol:

Δημοσ.

Καλα φιλε δεν ξερω να βαζω λινκ αλλιως θα σου καταιβαζα φασεις απο youtube να μεινεις απο Ντικα.Η Πaιχταρα.Αν τον γνωριζεις σαν παικτη κ τα γραφεις αυτα ενταξη αποψη σου αλλα αν δεν το ξερεις τοτε ψαχτω λιγο μαθε κατι πραγματα για τον παικτη κ γιατι θα παιξει στον ηρακλη κ μετα να γραφεις αν ειναι καλος η οχι.για τον εστογιανοφ που εβγλαε ματια στο πανιωνιο οι καταστασεις το φεραν να παιζει αυτος ο παικταρας στην ελλαδα.Ειναι <<ιεροσυλια>> να συγκρινεις τον ντικα μ αυτον που δεν θυμαμαι καν το ονομα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...