Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος δεν του αρέσει η ομάδα ή αλλάζει και γίνεται γαυρο-βάζελος ή πάει στον Θανόπουλο και του μαθαίνει 2-3 πράγματα μπας και δούμε άσπρη μέρα. Γίναμε όλοι ξαφνικά Οικονομολόγοι-Προπονητές και Τεχνικοί διευθυντές!!! Αυτο το Football Manager έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιος δεν του αρέσει η ομάδα ή αλλάζει και γίνεται γαυρο-βάζελος

Είναι η ΑΕΚ ιδιοκτησία* κανενός και θα αλλάξουν οι διαφωνούντες με την κατάντια ομάδα;Ή θα ορίσουν κριτήρια για το ποιος μπορεί να είναι;

Εγώ θα έλεγα να αλλάξουν ομάδα οι συμφωνούντες με αυτή την κατάντια γιατί αυτό δεν είναι ΑΕΚ..

Αλλά βέβαια με τον Ντέμη δεν είσαι; :P

Αυτός έλεγε τέτοιες μπαρούφες

*Η ΑΕΚ σαν σύλλογος/σωματείο είναι η ερασιτεχνική,άλλο το ποιος διαχειρίζεται την ΠΑΕ,τη βιτρίνα δλδ

Δημοσ.
Καλα κ μπακ θελεις γιατι με γεωργεα,καραμπελα,κουτρουμανο,χουαν φρανκ θελεις ενισχυση...Στο τερμα πηρες το σερβο καλοι οι ενσαλιβα,καφες αλλα θελεις ενα ηγετη-προσωπηκωτητα εκει,θελεις ποσδπωτε ενα δεξια,ενα αριστερα κ ενα επιθετικο γρηγορο στυλ οκκα

Επιθεση η αεκ ειναι πολυ καλα οπως και στην αμυνα κατι γινεται απο την αποψη πως το κεντρο αμυνας λειτουργει πολυ καλα καλυπτοντας ετσι τις αδυναμιες στα ακρα.Στο κεντρο ειναι το προβλημα.Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει χαφ που να τρωνε σιδερα.Δες ολες τις μεγαλες ομαδες.Δες την φετινη μπαρτσελονα.Επειδη ειχε την τριπλετα μπροστα σαρωσε?οχι.επειδη ειχε στα χαφ τουρε,ινιεστα,τσαβι.Ετσι και η αεκ,δεν γινεται ο βαζελος να χει στα χαφ καραγκουνης,ματος,σιλβα και σιμαο κι εγω να μαι με καφε ενσαλιβα και ρικα.....

Δημοσ.
Είναι η ΑΕΚ ιδιοκτησία* κανενός και θα αλλάξουν οι διαφωνούντες με την κατάντια ομάδα;Ή θα ορίσουν κριτήρια για το ποιος μπορεί να είναι;

Εγώ θα έλεγα να αλλάξουν ομάδα οι συμφωνούντες με αυτή την κατάντια γιατί αυτό δεν είναι ΑΕΚ..

Αλλά βέβαια με τον Ντέμη δεν είσαι; :P

Αυτός έλεγε τέτοιες μπαρούφες

*Η ΑΕΚ σαν σύλλογος/σωματείο είναι η ερασιτεχνική,άλλο το ποιος διαχειρίζεται την ΠΑΕ,τη βιτρίνα δλδ

Εγώ λέω να δώσουμε στον Χατζατζάρη την ΠΑΕ να μας αναγεννήσει.... Να φάει και αυτός κανα φράγκο, γιατι η Ερασιτεχνική δεν έχει μπικικίνι.... που γυρνάει σα λέτσος με ένα παλιομπουφάν που το έδινε δώρο η Ώρα των Σπορ....

Αυτή είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, 2-3 συμβιβάζεσαι ή γεια χαρά!!!

Δημοσ.

Sτα τελευταια linkip συμφνω απλα νομιζω οτι για να παρεις σιλβα τυπου σιλβα εννοω κ καραγκουνη για τη δεδομενη χρονικη στιγμη που μιλαμε πιστευω οτι δεν εχεις λαφτα.για τη δεδομενη στιγμη σου λεω οτι ειναι καλοι οι ενσαλιβα-καφες.η διαφωνια μου μονο σ αυτα που λες ειναι οτι αντι του μαιστοροβιτς πρεπει να παρεις ενα γρηγορο στοπερ που να συμπληρωνει το κυργιακο...

Δημοσ.

Ούτε ο Ντέμης μπορεί να ορίσει τι είναι η ΑΕΚ ούτε ο Χατζηχρήστος,κακό στην ομάδα κάνουν οι προσωπολατρείες,είτε είναι προς τον Θέμη είτε προς τον ΧΧ.

Δεν πάω κανέναν απο τους δύο

Άκου θα πει ο άλλος άλλαξε ομάδα λες και είναι δικιά του,btw το γήπεδο είναι/θα της ερασιτεχνικής,αν δεν λάβει τα νόμιμα ούτε το δικέφαλο μπορεί να βάλει στην φανέλα ο 'ιδιοκτήτης",ούτε στο γήπεδο να παίζει ούτε να λέει την εταιρία του ΑΕΚ,νιώστε λίγο τι είναι ο σύλλογος και τι η ΠΑΕ

Δημοσ.

4εκατομύρια πρόταση για Τζεμπούρ από την Αλ Ιτιχάντ(πρωταθλήτρια Σ.Αραβίας)!:lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο έχουν ο Μακος ο Λεονάρντο και ο Εστογιανόφ...Αν δεν τον δώσουν τι να πώ...Όσο παιχτάρα και αν τον θεωρώ..3>1

Δημοσ.

Ακριβως....Καλος παικτης ο τζεμπουρ αλλα τοσα χρονια δημιουργει προβληματα,οχι μονο στην αεκ αλλα και στις προηγουμενες ομαδες....

Αν οντως ερθει γραπτη προταση 4 εκ ας τον δωσουν και να παει στην ευχη του αλλαχ ή οπου θελει....

Δημοσ.
Και με 2εκ. τον έδινα τον Τζεμπούρ σε συσκευασία δώρου.

Χαλαρααααααα.

Μετριος προς καλος, με πολλες ιδιοτροπιες...

Δημοσ.

Ρε πόστη μου αυτοί οι Άραβες λεφτά αφοδεύουν και δίνουν 4 εκατομμύρια για Τζιμπούρ...:pbtw εμείς πόσο τον είχαμε πάρει;

Δημοσ.
Και με 2εκ. τον έδινα τον Τζεμπούρ σε συσκευασία δώρου.

να τον δωσεις, ανταξιο του εχεις? θα παρεις???οσο για μετριοτητες μην ακουω βλακειες ειναι πολυ μεγαλος παιχτης σε αυτο που κανει τραβαει παιχτες κραταει μπαλα βγαζει γκολ και βαζει γκολ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...