alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πού τα διαβάζεις όλα αυτά δεν μας λές.Εκεί που λένε ότι παίρνει Ρουντ Φαν Νίστελρόι ο Παο και Ροναλντίνιο ο Ολυμπιακός; Το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα το χα διαβασει στο μετροσπορτ...α το ποιο ωραιο που διαβασα ειναι οτι ο παο θελει το τζεκο της βολφσμπουργκ που τον διεκδικουν τσελσι κ ιντερ.αυτο οντως ειναι ανεκδοτο..
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ντέμης>Αμπράμοβιτς Φούλης>Καράμπελας>all fixed ελληνικά Εμείς ρε αν δεν πάμε καλά τουλάχιστον θα λέμε πήραμε τα @@ του καράμπελα φέτος ενώ οι άλλοι άν δεν πάνε καλά δεν θα έχουν κάτι να πούν
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Στο καλό και να μας γράφεις...Πάρε άνθρωπο που είχαμε στη διοίκηση!:-D
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Στο καλό και να μας γράφεις...Πάρε άνθρωπο που είχαμε στη διοίκηση!:-D
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μάλλον για τρελό φαν τον κόβω και τον πρώην δικό μας! Μπιτλίτσα θα ήταν! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ---------- Δηλώσεις Τσακίρη στο NovaSports
elven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μάλλον για τρελό φαν τον κόβω και τον πρώην δικό μας!Μπιτλίτσα θα ήταν! Όχι και φαν,ο πάνω αριστερά είναι,μέλος
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ρεζίλι γίναμε... Τσακίρης: Έχω γίνει κοτσόβολος για την ΑΕΚ αλλά δεν βλέπω να φεύγει ο Μάκος. Koμπότης: Πιο εύκολα παίρνω εγώ τον Μπλάνκο παρά η ΑΕΚ τον Λεονάρντο. Άμα δεν μπορούν να πάρουν παίχτες κλεισμένους από τη μεριά του ποδοσφαιριστή ας το κλείσουν το μαγαζί πραγματικά όμως..ή ας σηκωθούν να φύγουν.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ρεζίλι γίναμε...Τσακίρης: Έχω γίνει κοτσόβολος για την ΑΕΚ αλλά δεν βλέπω να φεύγει ο Μάκος. Koμπότης: Πιο εύκολα παίρνω εγώ τον Μπλάνκο παρά η ΑΕΚ τον Λεονάρντο. Άμα δεν μπορούν να πάρουν παίχτες κλεισμένους από τη μεριά του ποδοσφαιριστή ας το κλείσουν το μαγαζί πραγματικά όμως..ή ας σηκωθούν να φύγουν. ναι τωρα εγινες ρεζιλι οταν σε επιανε κοτσο ο πατατακης που σου πουλησε περιση ενα καρο λεφτα τον τσιμπουρ αυτο δεν το λες??αν δεν θελει να ειναι κωτσοβολος δεν πειραζει θα τον παρουμε του χρονου τσαμπα και αστον να λεει μετα. καλα ο κομποτης τι να μας πει και αυτος απο την ζωη του ολο λογια περιμενει τον θειο μπας και τσεπωσει κανα φραγκο.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Όχι του χρόνου... τον Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο του.
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλά ο Κομπότης και θα τον δώσει και θα πέσει του χρόνου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:50 ---------- Όχι του χρόνου... τον Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο του. Μεχρι το Δεκέμβρη αν έχεις 2000 κόσμο στην κερκίδα πάει φαλήρισες.. Πέθανε και ο Σκευοφύλακας..RIP ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- Εντομεταξύ αν δεν ανανεώσουν τον Καφέ με τα 700000 που του δίνουν τους παίρνουν και τους δύο.Τι σκέφτονται δεν μπορώ να καταλάβω...
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Πρεπει να παρουμε 2 χαφ της προκοπης αν θελουμε να κανουμε κατι καλο.Στα μπακ σωζεται καπως η κατασταση αλλα με ενσαλιβα και καφε στα χαφ δεν γινεται δουλεια.
alexdelpiero Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλα κ μπακ θελεις γιατι με γεωργεα,καραμπελα,κουτρουμανο,χουαν φρανκ θελεις ενισχυση...Στο τερμα πηρες το σερβο καλοι οι ενσαλιβα,καφες αλλα θελεις ενα ηγετη-προσωπηκωτητα εκει,θελεις ποσδπωτε ενα δεξια,ενα αριστερα κ ενα επιθετικο γρηγορο στυλ οκκα
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλα κ μπακ θελεις γιατι με γεωργεα,καραμπελα,κουτρουμανο,χουαν φρανκ θελεις ενισχυση...Στο τερμα πηρες το σερβο καλοι οι ενσαλιβα,καφες αλλα θελεις ενα ηγετη-προσωπηκωτητα εκει,θελεις ποσδπωτε ενα δεξια,ενα αριστερα κ ενα επιθετικο γρηγορο στυλ οκκα Βάψιμο μπλέ και πέταμα στο λιμάνι θέλω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.