Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Original...διαμάχη

Δεν λέει να κοπάσει η ένταση μεταξύ της Original της ΠΑΕ και του Σερβοέλληνα τεχνικού Ντούσαν Μπάγεβιτς. Συγκεκριμένα στο επίσημο site του «δικέφαλου» υπάρχει μια φωτογραφία με τον Νίκο Νοτιά να μιλάει (διακρίνεται και ο Θανόπουλος)με λεζάντα: «μπεεεε» και υστερόγραφο: Και επειδή είστε φρέσκοι στην ΑΕΚ μην ξεχνάτε ότι χρωστάτε στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ και χρήματα και που σας έμαθε ο θυρωρός της πολυκατοικίας γιάπηδες, τεχνοκράτες και Αμερικάνα. Παράλληλα υπάρχει μια φωτογραφία που επεικονίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε χορευτική φιγούρα με λεζάντα «Σήκω χόρεψε γαβρί μου»

gazzetta.gr

Χωρίς σχόλια.....

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι του φανεί του λωλοστεφανή...

Άλλος έχει πρόβλημα με Ντούσαν,άλλος με Ντέμη,άλλος με την Ορίτζιναλ..Σιγά μην κάτσω εγώ να ασχοληθώ με το τι φωτογραφία έχει στο site της η original..Καλά κάνουν και ζητούν λεφτά για την ερασιτεχνική...Να σου πω όμως την αλήθεια και εγώ προσωπικά για δούλεμα τους έχω τους υπάρχοντες οπότε καλά τους κάνουν μπας και σηκωθούν και φύγουν..

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ πιστευω πως ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μονο με τον τιγρη θα παει μπροστα η Αεκ

Αυτος εχει τα λεφτα και εχει και τις γνωριμιες

Αλλα καπου πηρε το αυτι μου πως δε θα μπει φετος στην ΑΕΚ

Δημοσ.

Μόνο με τον Ρέστη+Τίγρη...Ο τίγρης για φιγούρα θα έμπαινε πιο πολύ να είναι μπροστά να ενώσει τον κόσμο αλλά με τα τσαλιμάκια του μάλλον τον έχει ξενερώσει άσχημα πλέον..

Δημοσ.
Nαι αλλα δεν βγαινουν καθε μερα τζολε-γιαννακοπουλος...Aυτο που θελω να σου πω ειναι οτι οι μεγαλες ομαδες φτειαχνονται με τα λεφτα.Ολα τα αλλα...

οχι... ακαδημιες και υποδομες... ετσι φτιαχνοντε οι μεγαλες ομαδες και οχι τα πυροτεχνηματα....

Δημοσ.
οχι... ακαδημιες και υποδομες... ετσι φτιαχνοντε οι μεγαλες ομαδες και οχι τα πυροτεχνηματα....

Σωστός ο παίχτης...

Το προπονητικό που φτιάχνει η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη επένδυση από τo να τα δίναν για μεταγραφές.

Στις μεγάλες ομάδες το Α και το Ω είναι το προπονητικό και γήπεδο..

Τουλάχιστον το πρώτο θα φτιαχτεί..Και παλτά έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε..Καλύτερα λίγες αλλά πιο προσεγμένες μεταγραφές.

Δημοσ.

kοιταχτε παιδια για να παιξουν αυτοι απο τις ακαδημιες χρειαζονται διπλα τους ομως 5-6 παικτες προσωπηκοτητες ετσι ...δηλαδη αν θελεται να χτυπησεται τιτλους κ να αναδειξεται κ δικα σας παιδια αυτο θα γινει μονο με παικτες υψηλου επιπεδου...

Δημοσ.
kοιταχτε παιδια για να παιξουν αυτοι απο τις ακαδημιες χρειαζονται διπλα τους ομως 5-6 παικτες προσωπηκοτητες ετσι ...δηλαδη αν θελεται να χτυπησεται τιτλους κ να αναδειξεται κ δικα σας παιδια αυτο θα γινει μονο με παικτες υψηλου επιπεδου...

Σοβαρά τώρα ο παναθηναικός επιθετικό να βάζει 25γκόλ τη σεζόν έχει να αποκτήσει από εποχή Βαζέχα και ο Ολυμπιακός από εποχή Αλεξανδρή..Η ΑΕΚ τον έχει..Μεγαλύτερη προσωπικότητα στην άμυνα από τον Κυριάκο στην άμυνα δεν υπάρχει..Καλύτερο τέρμα από τον Σαχά δεν υπάρχει Ελλάδα..Το ότι είναι παιχτούρα ο Σκόκο δεν το αμφισβητούν ούτε οι αντίπαλοι για να ψηφίστικε mvp του πρωταθλήματος...Μάκος δεν νομίζω να υπάρχει άλλος 22άχρονος παίχτης με 170 συμμετοχές σε Α εθνική..για μένα είναι ο νέος Κατσουράνης και λίγο ανώτερος..Λεονάρντο το παιδί έβαλε πέρυσι 20γκόλ με τον Λεβαδειακό...αν δηλαδή στην ομάδα μπούν και δύο μπάκ με προοπτικές ακόμη ακόμη και ο Γκέλτσογλου αν δουλευτεί μπορεί να πετύχει πολλά.

Δημοσ.

ψηνεται τραμπα λεει μεταξυ τζιμπουρ-εστογιανοφ.καλο για σενα αυτο οχι οτι δε μ αρεσει ο τζιμπουρ αλλα δεν κολαει με την αεκ.Κοιτα φιλε τη χρονια που πηρες το σαντος κ ειδα κατι φιλικα οταν ειδα ασουνσαο-αλβες ελεγα τοτε οτι η αεκ θα παρει το πρωταθλημα.Φετος ολο το παιχνιδι για σενα θα ειναι ο στοπερ που θα παρεις το αμυντικο χαφ που θα φτειαχνει κ παιχνιδι ο δευτερος επιθετικος σου κ κανα αλλο χαφ που θα παρεις.αν ο μπγεβιτς παρει παικτες που του βγουν οπως του σαντος τοτε εχει καλως.μην ξεχνας τοτε ειχε κατσουρ-ασουνσαο στο κεντρο κ λυμπεροπουλο μπροστα ενω πισω ο αλβες.ειχες δηλαδη παικταραδες κ οι δυο ξενοι φθηνοι.ασφαλως αν του βγουν του σερβου μπορεις να κανεις το μπαμ.Στα συν σου ο μπαγεβιτς.σαν κοουτς δεν το πιστευω αλλα θα σε συμαζεψει...σαν προπονητης ειναι καλος θα σε δουλεψει.κ σιγουρα καλυτερος απο το κετσπαγια..

Δημοσ.

Ο Τζιμπούρ όχι μόνο πάει στην ΑΕΚ αλλά είναι ο ορισμός της ιδιοσυγκρασίας του ΑΕΚτζή..Μπάλα δεν έπαιξε φέτος..αμα παίξει θα τραγουδηθεί όσο κανένας στις κερκίδες.Και του χρόνου αν παν όλα όπως δείχνουν Κυριάκο θα έχει στην άμυνα,Μάκο Λεονάρντο κέντρο και Μπλάνκο Σκόκο επίθεση...Ακόμη δεν είδατε τίποτα από τον Σκόκο..Αμα πατήσει περιοχή αυτός ο παίχτης που ο Μπάγεβιτς κατευθείαν εκεί θα τον βάλει θα κλείσουν σπίτια..

Δημοσ.

ο σκοκο ειναι οντως πολυ καλος παικτης.Για το μπλανκο τα χουμε πει κ εχουμε διαφωνησει.εχω ομως μια απορεια.Αν παιζεις με εστογιανοφ-λεοναρντο-σκοκοτζιμπουρ-μπλανκο ποιος θα μαρκαρει?τεραστια απωλεια ο πελετιερι αμυντικα πολυ καλος...Στο βολλευ πηρατε δυο παικτες ο κονσεισαο πολυ καλως....εγω για αυτο που λες δεν κανω σημαια κανεναν το χατζη που ειχατε για σημαια ειδες πως φερθηκε...τη πρωτη φορα σας την εκανε για τον ολυμπιακο

Δημοσ.

Δεν φταίνε πάντα οι παίχτες.Όπως δεν έφτεγε και ο Μπάγεβιτς όταν έφυγε.Και εγώ αν έτρωγα μπουκάλια και ξύλο θα έφευγα.Εγω στο θέμα Χατζή με το μέρος του είμαι.Για Μπλάνκο τώρα τι να σου πώ αμα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλος παίχτης είναι αυτός που βάζει γκόλ..Βγάλε άχρηστο και τον Ιντζάγκι..

edit:Κανείς δεν θα μαρκάρει...Με 5-2 και 6-3 θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια!

Ντούσαν ρε!!!:-D:-D:-D

Ο Μάκος θα μαρκάρει...Τι γανιάζει ο Ντούσαν να τον φέρει;;;Μεγάλος παίχτης...Σοβαρά..Ο νέος Κατσουράνης πολύ ανώτερος όμως.

Δημοσ.

ο μπαγεβιτς ηρωας ειναι που γυρισε.ολη η δεκαετια 90 δικια του ηταν.πρωταθληματα με την μεγαλη εκεινη αεκ κ τιλους με ολυμπιακο.κ σε παοκ πετυχημενος ηταν αυτος ο σκορδας εκεινο το λαθος πληρωσε.ναι αλλα αν ο χατζης δεν επαιρνε τα λεφτα θα πληρωνοντουσαν ολοι αλλοι κ αυτος σαν προσωπηκοωτητα της αεκ θα εμενε σαν αρχηγος κ σιγα να μην εχανε τα λεφτα του.τελως παντων οπως το βλεπει κανεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...