eliask Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν θέλω να είμαι απόλύτος αλλά το τι έχει προσφέρει ο καθένας φαίνετε μετά από καιρό και δυστηχώς ο Ντέμης ( που τον υποστήριξα πάρα πολύ και είμουνα υπερ του ) εχώ ην εντύπωση πως δεν πρόσφερε τόσα πολλά ........Οι μέτοχοι όπως Κανελόπουλος και Ντέμης παραμένουν στην ομάδα άλλα χωρίς να δίνουν πλέον λεφτά ...... Περιμένουν ή να ξαναπάρουν την ΠΑΕ ή να βρουν να πουλήσουν ? Αυτό δεν το διευκρίνησε κανένας ........Το να κάνουν διαχείριση των χρημάτων που βγάζει η εταιρεία επρέπε να το έκαναν απο το 2004 αλλά το 2009 λένε πως έχουν επενδύσει χ εκατομύρια και τα χρεη δεν έχουν πέσει καθόλου και χωρίς η ομάδα να έχει ανέβει καθόλου επίπεδο ...... Μετά από όλα αυτά λυπάμαι που το λέω αλλά δεν φταέι η Original κτλ κτλ ......
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ωραία.... Είσαι μέσα στην ΠΑΕ να βλέπεις τί γίνεται? Ο Κανελλόπουλος έφυγε, όλοι όσοι ήταν δικοί του φύγανε, που αλλού τον βλέπετε ρε γαμώτο? Τις μετοχές του δεν γνωρίζω περίπτωση να του ζήτησαν να τις πουλήσει και να αρνήθηκε... Τέσπα την καραμελίτσα της Original πιπιλάει ο περισσότερος κόσμος, και ο ΧΧ κερδίζει απο πίσω.....Με τέτοιο κόσμο ΠΟΤΕ δεν θα πάει μπροστά η ΑΕΚ, και δεν εννοώ το πρωτάθλημα... Με τέτοιο κόσμο η ΑΕΚ μεγαλουργούσε...με ουτοπίες και φαντασιόπληκτα σχέδια μη ρεαλιστικά και με κλειστές πόρτες σε όσους θέλουν να βοηθήσουν δεν πας μπροστά. Άμα δεν μπορεί να βάλει λεφτά και ΔΕΝ παραχωρεί τις μετοχές του είναι εμπόδιο σε όποιον θέλει να μπεί.Είχε την ευκαιρία που δεν είχε κανένας..τον κόσμο πιο συσπειρωμένο από ποτέ και δεν κατάφερε τίποτα.Τώρα σειρά έχουν άλλοι. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ αλλά απέτυχε και πρέπει να φύγει.
deminho11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 O καρκίνος της ΑΕΚ ήταν είναι και εύχομαι να μην υπάρχουν σε λίγα χρόνια η Original!!! ΤΕΛΟΣ. Λάθη γίνονται απο όλους και λάθη έχει κάνει και ο Ντέμης αρκετά, δεν λέω οτι είναι ο μεσσίας. Η Original έχει καταστρέψει οτι καλό πήγε να γίνει πάντα στην ΑΕΚ!!!
elven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 O καρκίνος της ΑΕΚ ήταν είναι και εύχομαι να μην υπάρχουν σε λίγα χρόνια η Original!!! ΤΕΛΟΣ. Λάθη γίνονται απο όλους και λάθη έχει κάνει και ο Ντέμης αρκετά, δεν λέω οτι είναι ο μεσσίας. Η Original έχει καταστρέψει οτι καλό πήγε να γίνει πάντα στην ΑΕΚ!!! Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. ΄Ηταν η Original και τώρα είναι και η Original ΚΑΙ ο Θέμης
eliask Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αλλες οι ευθύνες της Original και άλλες οι ευθύνες της Διοικήσης ..... Εαν θυμάστε όλοι όταν ο Ντέμης έιχε τον κόσμο μαζί του τα 3/4 του γηπέδου σηκώθηκάν και γιουχαραν την Original οταν φωνάξαν συνθημάτα εναντίον του..... Ετσι θα συμβεί και με τον όποιο προεδρό έρθει με διαθέση να κάνει το καλύτερο για την ομάδα ......... Και δεν θα τον αγγίζει κανένας ...... Αυτοί που είναι αυτή τη στιγμή επάνω μετά από 5 χρόνια δεν ξέρω για το έαν είναι πλέον ικανοί να καταφέρουν πολλά.........
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Προς τους ΑΕΚτζήδες. Πως νιώθετε τώρα που σας έφτυσε ο μεσσίας? Δηλαδή δεν το περιμένατε? Και πιστέυετε πως κάνει κακό ακόμα ο Ντέμης στην ΑΕΚ ? (που δεν πιστέυω πως έκανε κακό, αντιθετα συσπείρωσε την ΑΕΚ σε δύσκολους καιρούς και πήγε για την υπέρβαση πέρισσυ όπου δεν πήρατε το πρωτάθλημα στα χαρτιά). Αυτός τους μετόχους πόσα χρόνια τους έχετε? H original Που σπέρνει διχόνοια τόσα χρόνια και η ΑΕΚ παραπάιει λέτε να μην φταίει? ΠΟιος να επενδύσεις η να μπει μπροστά όταν έχει τον καρκίνο πάνω από το κεφάλι του? Δηλαδή όλοι χάλια και η Original άγιοι?
kabamaru21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 καλα τα ειπες, πες μας και ενα τροπο να ξεφορτωθούμε την original ομως
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Να ταν μόνο το περιβραχιόνιο...φοράει και το 21 ο πόστης...Θα πέσει πολύ ροχάλα στο δρόμο αν κάνει τη λαλακία του..
tasoskont Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Να ταν μόνο το περιβραχιόνιο...φοράει και το 21 ο πόστης...Θα πέσει πολύ ροχάλα στο δρόμο αν κάνει τη λαλακία του.. πες μου ενα λογο να ερθει στην αεκ?????μην μου πεις τα ηθικα ειναι αεκτζης η μανα αεκ και αλλα τετοια.
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Θές να σου πώ 100λόγους να μην πάει στον Παναθηναικό πρώτα και σου λέω και λόγους να έρθει στην ΑΕΚ μετά.
Str Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 τον θελω ΠΑΡΑ πολυ στην ΑΕΚ... τον χρειαζομαι περισσοτερο σαν ομαδα... αλλα ειναι πιο υγειης ομαδα, πιο σταθερη, με περισσοτερα λεφτα, που θα παιζει στο CH.L.... πραγματικα... αν ημουν ο Κατσουρανης... γιατι να πηγαινα αεκ?
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γιατί όταν έπαιζα στην Παναχαική ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός μου κλείσαν τις πόρτες...Η ΑΕΚ με πήρε...Ο Μπάγεβιτς με προώθησε και με έβαλε μέσα..Έγινα αρχηγός φόρεσα και το 21 η κερκίδα μου φέρθηκε σαν να είμαι θεός.Όταν θέλησα να κάνω το επόμενο βήμα η ΑΕΚ δεν με εμπόδισε καθόλου με έδωσε με λίγα λεφτά έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω το παραπάνω βήμα αντί να με κρατήσει να μου βάλει μια ρήτρα τεράστια όπως κάνουν άλλοι κτλ κτλ(βλέπε Νίνη 10εκ.ρήτρα) Άριστη δηλαδή συμπεριφορά και από την διοίκηση εκτός από τον κόσμο.Και ίσως κάτι να της χρωστάω κιόλας.
tasoskont Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γιατί όταν έπαιζα στην Παναχαική ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός μου κλείσαν τις πόρτες...Η ΑΕΚ με πήρε...Ο Μπάγεβιτς με προώθησε και με έβαλε μέσα..Έγινα αρχηγός φόρεσα και το 21 η κερκίδα μου φέρθηκε σαν να είμαι θεός.Όταν θέλησα να κάνω το επόμενο βήμα η ΑΕΚ δεν με εμπόδισε καθόλου με έδωσε με λίγα λεφτά έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω το παραπάνω βήμα αντί να με κρατήσει να μου βάλει μια ρήτρα τεράστια όπως κάνουν άλλοι κτλ κτλ(βλέπε Νίνη 10εκ.ρήτρα) Άριστη δηλαδή συμπεριφορά και από την διοίκηση εκτός από τον κόσμο.Και ίσως κάτι να της χρωστάω κιόλας. καλα ολα αυτα αλλα εσυ πιστευεις πως αν ειχαμε μια διοικηση σταθερη με χρημα χωρις μιζερια και χρεοι δεν θα ερχοταν???
Str Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πάσο φιλε.. ειναι πολυ σοβαροι λόγοι αλλα στην συγκρισηπου κανω πιο πανω, δεν ειναι το τι εχει ο Παναθηναικος, ειναι το τι δεν εχει η ΑΕΚ... ομαδα χωρις διοικηση, με ανυπαρκτο προυπολογισμο, που θα παιξει σε μια ευρωπαικη διοργανωση απο την οποια περσυ αποκλειστηκε Αυγουστο μηνα και και και ... οτι και να λεμε, αυτοι είμαστε.. και γι αυτο χειροκροτησαμε και στον τελικο κυπελου που χασαμε, και στον τελευταιο αγωνα των play-off. γιατι παρολα αυτα καταφεραμε να φτασουμε εκει...
deminho11 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Προς τους ΑΕΚτζήδες. Πως νιώθετε τώρα που σας έφτυσε ο μεσσίας? Δηλαδή δεν το περιμένατε? Και πιστέυετε πως κάνει κακό ακόμα ο Ντέμης στην ΑΕΚ ? (που δεν πιστέυω πως έκανε κακό, αντιθετα συσπείρωσε την ΑΕΚ σε δύσκολους καιρούς και πήγε για την υπέρβαση πέρισσυ όπου δεν πήρατε το πρωτάθλημα στα χαρτιά). Αυτός τους μετόχους πόσα χρόνια τους έχετε? H original Που σπέρνει διχόνοια τόσα χρόνια και η ΑΕΚ παραπάιει λέτε να μην φταίει? ΠΟιος να επενδύσεις η να μπει μπροστά όταν έχει τον καρκίνο πάνω από το κεφάλι του? Δηλαδή όλοι χάλια και η Original άγιοι? Το πιο σωστό μήνυμα που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.... Όσον αφορά τον Κατσουράνη συμφωνώ με τον niko21... και συμπληρώνω... Αν δεν θέλει να έρθει στην ΑΕΚ ας πάει σε άλλη ομάδα του εξωτερικού που υπάρχουν και προτάσεις, ή ας μην δεχτεί να γίνει "φούστικα" η μεταγραφή του. Μπορεί να μην θέλει να έρθει στην ΑΕΚ για τους Χ λόγους, ας μην κάνει την ΑΕΚ να "χάσει" απο αυτή την επιλογή του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.